Het wordt mooi, heb geduld, het wordt prachtig!

Screenshot_143

(Door: “bozeoudeman”)

We zijn terug in de tijd, maar dan erger. In de jaren tachtig was het in veel oude stadswijken heel normaal dat je als Nederlander van het trottoir afgedreven werd door vaak een Turk met vrouw of vrouwen. Of clubjes islamitische vrouwen, dat was ook mogelijk. Logisch, want zij waren mohammedanen en zodoende als mens dus meer waard dan jij als ongelovige hond of joods/christelijk varken, ook al woonde jij in je eigen land, zij niet.

Na de opkomst van Centrumpartij, Volksunie en later PVV veranderde de mentaliteit van een deel van de Nederlandse bevolking en moesten de betere, ofwel de enige echte mensen uit Turkije, en in latere instantie ook de rest die volgde uit de hele islamwereld, wel een beetje toleranter worden ten aanzien van de oorspronkelijke inboorlingen in dit land, die anders die betere mensen wel eens massaal zat zouden kunnen worden.

Door de jaren negentig heen leek er dan ook iets als integratie plaats te vinden. Het leek dat de islam “Übermenschen” door kregen dat andere mensen net zoveel waard waren als zij, en dat zij ook nog eens heel aardig tegen hen, vaak ongevraagde nieuwkomers waren. Veel Nederlanders waren behulpzaam en bereid om nieuwkomers bij te staan met bijvoorbeeld het vertalen van moeilijke ambtelijke stukken of brieven of zoiets.

Toen kwam 9/11, veel Westerlingen kregen argwaan. Ook kwam helaas George Bush junior, die als idioot die hij was een heilige oorlog moest beginnen omdat Saddam Hussein zijn pappie ooit had beledigd. “Hij die nu ambteloos burger is, terwijl ik nog altijd president ben”, waren smalende woorden van een ondergeschikte over George Bush senior, die als directeur van de CIA ooit Saddam had gerekruteerd om Iran onder controle te houden.

De baas startte als president een uitgelokte oorlog tegen zijn onwillige ondergeschikte toen deze dacht dat de baas het goed vond dat Irak Koeweit inlijfde. Een van woede briesende Bush senior liet zijn tanden zien en de op seks beluste geilaard Clinton blies oorlog nieuw leven in nadat hij bijna werd afgezet vanwege een van zijn vele seksuele escapades. Om die afzetting te voorkomen, moesten veel onschuldige mensen de rekening betalen en zo woekerde een oorlog door.

Want Clinton stortte zich met verve in de oorlog tegen dat Irak, dat de wereldvrede bedreigde, die tiran Saddam Hussein, die potentaat uit Bagdad, die nieuwe Hitler die over de hele wereld wenste te heersen via een arsenaal massavernietigingswapens die hij helemaal niet in zijn bezit had. Na de seksist Clinton werd de wereld opgezadeld met Bush junior, een soort Amerikaanse versie van onze krokettenman Jan-Peter.

Kleine George, de man van enkel faillissementen maar met volle steun uit pappies clubje oliebaronnen en bankiers, kreeg het presidentschap toebedeeld. Deze bijna autistische persoon wist zeker dat de 9/11 aanslagen door ‘paardendief’ Saddam Hussein waren gepland en gefinancierd. Zoals iedere wildwest sheriff uit Texas met weinig hersens besloot hij achter de ‘paardendief’ aan te gaan met een internationale club revolverhelden waarmee hij een soort ‘politiemacht’ vormde wat hem zijn daden legitimeerde.

De wellicht autist Bush junior deed precies wat het Huis Saoedi graag wenste en blies met zijn impulsief handelen de wankele wereldvrede bijna op. Het was dan ook een koud kunstje voor de ‘vredesduif’ Obama om president te worden. Wie wilde niet wat deze ‘profeet’ beloofde: “We need change, Washington needs to change”. Ook zijn belofte om dreigende nieuwe kruistochten te stoppen, klonk bijna iedereen als muziek in de oren na die rare kwast Bush.

Echter de profeet bleek een valse profeet. Hij was islam, dacht islam, leefde islam en zo werd de uitvoering van zijn woorden door hem ietsjes anders uitgelegd dan bijna iedereen ze had begrepen. Overal kreeg islam de kans binnen te dringen en hiermee, om het kort door de bocht te stellen, keerde ook die Turkse mentaliteit van de jaren tachtig terug, maar nu vooral bij veel Arabische islamieten, met name jongeren.

Meer dan toen heerst nu vooral haat bij vooral die jongeren. Haat, minachting en walging staan bijna doorlopend leesbaar op veel gezichten. Ondanks dat wordt dit genegeerd door een dwaze elite van Westerlingen die niet ‘verkeerd’ willen zijn. Veel van deze narren denken dat als zij maar tolerant genoeg zijn en het een en ander door de vingers zien, die haat en boosheid van die jongeren dan vanzelf overgaat.

De dwazen willen en kunnen niet inzien dat woede en haat nooit overwaaien door de partij die vol woede en haat zit in alles te vergeven en te knuffelen als antwoord op hun woede en haat. De dwazen negeren alle signalen, weigeren te willen kijken, want dat zou stigmatiseren kunnen betekenen en dat mag niet, net als realistische conclusies trekken uit oorzaak en gevolg als lijkt dat een bepaalde partij de beest uithangt eveneens uit den boze is.

Net als met krakers en voetbal-hooligans kijkt men weg en hoopt dat het probleem uit zichzelf verdwijnt. In de tussentijd knuffelt ons christelijk, links, liberaal en progressief ‘vakkundig’ bestuur de vele potentiële en reeds bestaande criminelen tot verkrachters en moordenaars aan toe, omdat zij onder andere hun geweten willen schoonvegen en schoonhouden, wat zij doen door het volk te laten betalen in de hoop zelfs moordenaars zo eens tot inkeer te brengen.

Win/win noemen zij zoiets. Dat klopt, het kost hen niets. Zij wonen meestal in de betere en dus veiliger buurten en gaan ook niet vaak of nooit met het openbaar vervoer. Hun veiligheid is zo bijna gegarandeerd. En gewone mensen zijn er genoeg, dus… Bovendien, iedereen gaat ooit eens dood, dus… Het gaat om de toekomst, de uitkomst dus… Eer, glorie en aanzien voor grote politici hun grootse daden, daar gaat het om. Dus: “Het wordt mooi!”

“Eventjes doorbijten gewone mensen en bedenk dit: Waar gehakt wordt, vallen nu eenmaal spaanders gewone mensen en iedereen zal straks zien hoe goed het bestuur bezig is geweest!”

Precies, het wordt mooi, die hersenschim van dit ‘vakkundig’ bestuur. Het wordt prachtig voor die übermenschen die door en dankzij deze bestuurlijke autisten en debielen straks de baas in dit land zijn, niet mooi voor al die anderen die deze hersenschim waarschijnlijk niet zullen gaan overleven. Maar ja, mensen genoeg toch, nietwaar christelijk, links, liberaal en progressief bestuur?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Islamisering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het wordt mooi, heb geduld, het wordt prachtig!

 1. Piet Snot zegt:

  In de jaren 80 woonde ik nog in Amsterdam, en heb nog nooit iemand van de stoep zien afgaan voor een troep mossels.
  Ook heb ik daar nog nooit over gehoord in die tijd.
  In die jaren waren ze juist nog en beetje vriendelijk en redelijk, daarna pas was het wel ineens snel afgelopen met die vriendelijkheid, eind jaren 80.
  Alsof ze allemaal dezelfde opdracht hadden mee gekregen.

  Geliked door 1 persoon

  • bedonderde burger zegt:

   Wij hebben duidelijk in een ander Amsterdam gewoond. Niet het Amsterdam waaruit ik na 2000 ben weggegaan.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Was ergens rond of tussen 1981-1983 Indische buurt A’dam Oost. Majubastraat.
    Daarna begonnen ze wel irritant te worden.
    De motor die voorheen nog elke nacht op slot voor de deur stond moest ’s nachts maar naar het Amstelstation in de stalling om niet gesloopt te worden.
    Anders sloopte kleine kinderen onderdelen en je zadel.
    Daarvoor gebeurde dat nog niet, en 1 schreeuw uit het raam en ze liepen alle kanten op.
    Daarna hadden ze daar volledig schijt aan, al stond je er naast.
    Voor geen goud in de wereld zou ik daar meer willen wonen nu.

    Geliked door 1 persoon

 2. henk verhoef zegt:

  bewonder uw optimisme- dat de blanke iets zal leren uiot het verleden
  Zag wat dat betreft de 16 jarige zweedse autiste Gretha staan bij een open kolen mijn in moffrica
  En ze werd net zo bejegend als ene adolf met snorretje een 100 jaar geleden== rechtstreeks de hemel de verlichte in
  WAT is de MENS en vooral de blanke toch ontzettend dom
  nou ja feitelijk weten we dat allemaal– maar even denken ik niet m,aar die anderen

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat zal de mooiste dag van de eeuw worden als die zwijnerij verdreven wordt en onze vrouwen én kinderen weer veilig over straat kunnen wandelen en die mosselketen zijn omgevormd tot varkenstallen (wat ze nu eigenlijk feitelijk al zijn).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s