Duitse overheid gaat migranten vanwege verkrachtingsgolf seksuele gedragscursus geven

Screenshot_162

(Door: “Xander”)

Migranten krijgen tijdens korte cursus onderwezen dat het willen van seks met een vrouw vergelijkbaar is met het vragen of ze een kopje thee wil

De volkswoede over een aanhoudende golf aanrandingen en vaak schokkend wrede verkrachtingen van (resp. moorden op) Duitse vrouwen en meisjes lijkt eindelijk in Berlijn te zijn doorgedrongen. De regering-Merkel reageert echter niet zoals velen hopen. Migranten krijgen voortaan op vrijwillige basis een vier uur durende cursus waarin hen wordt uitgelegd hoe ze zich tegenover het vrouwelijke geslacht dienen te gedragen. Yeah right… dat gaat vast en zeker helpen.

‘Samen voor Veiligheid’ heet de cursus die parlementair staatssecretaris voor Migratie, Vluchtelingen en Integratie Annette Widmann-Mauz aan migranten wil geven, nadat opnieuw een schokkende verkrachting in Freiburg de media haalde. Zo’n 10 tot 11 migranten vergrepen zich daar urenlang aan een Duits meisje.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Maghreb/Noord-Afrika, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitse overheid gaat migranten vanwege verkrachtingsgolf seksuele gedragscursus geven

 1. Rensk. zegt:

  Net als je denkt: ze zullen nu wel stoppen met die rare ideeen, komen ze weer met het volgende achterlijke idee. Vrijwillig cursusssen geven aan migranten dat ze niet mogen verkrachten. Mijn verbijsteringen zijn intussen allang verleden tijd. Er bestaan hele volksstammen, die zo mogelijk nog meer verstandelijk gehandicapt zijn de de gemiddelde mens met down syndroom.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pietersen zegt:

  Ach dat heeft men in Zweden ook geprobeerd en het heeft geen steek geholpen. Vrouwen wordt daar nu van arren moede geadviseerd zich te ‘gedragen’ en niet alleen de straat op te gaan.
  Ongelofelijk hoe de Duitsers nu weer even koest gehouden worden, terwijl de uitkomst al lang bekend is.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Ik wil die spoed-cursus wel geven, dan doen ze het nóóit meer…..

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Praktijk les bij Mevr. Merkel…………….

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  De Duitsers blijven volharden in de gedachte dat de immigranten uiteindelijk zullen begrijpen dat wij hier heel anders leven dan in hun thuislanden. Wat een ontzettende naïeve gedachte! Die gasten willen zich volstrekt niet aanpassen aan onze gewoonten en gebruiken; die willen ze er uit rammen! Wij moeten leven zoals hun ‘profeet’ het heeft voorgeschreven, en verreweg de meesten willen ook hier de sharia invoeren.
  Duitsers, stop toch eindelijk eens met altijd maar het welwillende te willen zien in die vreemdelingen. Ze spugen op ons, onze vrijheden en onze culturen. Het enige wat zij willen is ons overheersen, en ons allemaal onderwerpen aan de wil van hun god.

  Maar van ons geld en andere prettige zaken zijn ze beslist niet vies.

  Geliked door 2 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Een cursus is geen optie. Gewoon in groepsverband in elkaar slaan, vervolgens zonder verdoving castreren. Daarna in de Oostzee flikkeren, kunnen ze naar Afrika zwemmen.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Gaan ze nu ook homoseksuelen een cursus hetero geven ? In Duitsland hebben ze net zoveel intellect als in Zweden en Nederland bij elkaar.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  les 1 piepjonge meisjes laat je met rust beste islaambeeldbuiskinderen….rijpe vrouwen die vragen om verkracht te worden kun je gemakkelijk herkennen aan hun uitdagende kledij……..islaaam smeerlappen

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  “Migranten krijgen tijdens korte cursus onderwezen dat het willen van seks met een vrouw vergelijkbaar is met het vragen of ze een kopje thee wil”
  Werkelijk???
  Welke idioot heeft dat bedacht?
  Laten ze die gek als eerst even te pakken nemen, onder het genot van een kopje thee.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Altijd weer die “theedrinkers”, er zit iets goed fout in de samenstelling/bereiding en de melange, alsmede in de samenleving en de politiek……altijd weer die theedrinkers..(behalve de libertarische gebruikers dan).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s