“Ocean Viking”: Noorse minister van Immigratiezaken roept ertoe op om de bootmigranten terug te brengen naar Afrika

Screenshot_144

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Op het smokkel hulpschip “Ocean Viking”, dat onder Noorse vlag vaart, bevinden zich op dit moment 251 migranten, aldus de informatie van de organisaties “SOS Méditerranée” en “Artsen zonder Grenzen”. Op dit moment kruist het schip nog steeds voor de Libische kust en het is onduidelijk wanneer koers naar Europa gezet gaat worden.

politikstube

Nadat het smokkel hulpschip nog meer migranten oppikte uit zee, kwam er daarvoor al scherpe kritiek uit Noorwegen. Kritiek, die je van Duitse politici van de gevestigde partijen waarschijnlijk nooit zult horen.

De “Frankfurter Rundschau” bericht op 11-08-2019:

De Noorse minister van Justitie en Immigratie, Joran Kallmyr, heeft het reddingsschip “Ocean Viking” opgeroepen de ongeveer 160 aan boord genomen migranten “terug te brengen naar Afrika, Tunesië of Libië.” De mensen zouden niet naar Europa gebracht moeten worden, berichtten internationale media zaterdagavond over uitspraken van Kallmyr. Dit zou anders een voortzetting van de vluchtelingenroute en geen reddingsactie meer zijn, aldus de minister.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, NGO´s, Noorwegen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Ocean Viking”: Noorse minister van Immigratiezaken roept ertoe op om de bootmigranten terug te brengen naar Afrika

 1. exmarineman zegt:

  En nou allemaal volhouden. Eindelijk eentje die na Salvini zegt waar het op staat! Het zou tijd worden stoppen die NGO’s, die linkse landverraders en mensensmokkelaars. Ze zijn geen haar beter en zeer grote criminelen.

  Geliked door 4 people

 2. leo 1 zegt:

  Goed zo,het roer om !

  Geliked door 1 persoon

 3. Marijke zegt:

  Dat is het beste. En zeurpieten zoals Jerry Affraye, Sylvana Simons, Quincy Gario etc. ook graag terug brengen naar Afrika. Hoeven ze niet meer te huilen dat ze hier moeten leven tussen al die blanke “racisten”.

  Geliked door 2 people

 4. ruud beijer zegt:

  Opdonderen met dat soort.Verzuip maar!

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Er verzuipen in de Middellandse Zee jaarlijks wel honderden van dat soort “immigranten”, vaak door eigen schuld in propvolle boten, dat ik geen mededogen met hen heb!

   Like

 5. Paula Hansen zegt:

  Laten we hopen dat ze stand houden. Wordt hoog tijd! Het is toch al een raadsel dat deze schepen niet worden vastgelegd en de kapitein veroordeeld wordt voor mensensmokkel. Tenslotte varen al deze schepen daar bewust rond om dit te doen. Ook al redden ze mensen, terug brengen waar ze vandaan komen. Ook al is het Libië. Geen mensen meer meenemen en in alle Afrikaanse landen laten weten dat oversteken niet meer helpt, hoogstens risico van verdrinking. Gun iedereen een goed leven, maar dit moet stoppen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/mensensmokkelschepen-begonnen-met-nieuwe-migranten-bestorming-van-europa/

  Mensensmokkelschepen begonnen met nieuwe migranten bestorming van Europa

  Het smokkelen van illegalen is big business geworden voor als ‘hulp’verleners vermomde organisaties zoals Sea Watch, SOS Méditerranée en Artsen Zonder Grenzen. Drie van hun smokkelschepen wachten op dit moment vlak voor de Afrikaanse kusten om steeds weer nieuwe ladingen economische migranten op te halen. Hoeveel mensen precies de gevaarlijke zee op worden gelokt is niet bekend, ook niet hoeveel er onderweg verdrinken. Feit is dat duizenden mensen hun leven wagen omdat ze weten dat die schepen daar liggen en bereid zijn hen naar het Europese uitkeringenwalhalla te brengen

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Nooit toelaten op Europees grondgebied maar afleveren op Afrikaans grondgebied.
  Niet die EU lafaards bepalen wat Europa binnen mag maar wij Europeanen bepalen dat en dat is goed zichtbaar in alk land, NL – PVV, B – VB, D – Afd, I – Lega enz. enz.
  Heerlijk, Fantastisch, nu nog de lafaards uitschakelen én de islam op alle vlakken verbieden en verjagen van het Europees grondgebied willen we een veilig leefbaar Europa.

  Geliked door 2 people

 8. Vriend van God zegt:

  We hebben te maken met criminele linkse NWO globalisten, die moedwillig stabiele westerse landen omver willen werpen door chaos te creëren door massa immigratie. Want door chaos en onderlinge verdeeldheid willen ze de Nieuwe Wereld Orde stichten. De massa migratie zoals die door deze linkse criminelen wordt omarmd, brengt geen goed! Stop de migratie en linkse globalisering van Europa!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dat moet nog een flinke boot zijn als ze in staat zijn zoveel mensen aan boord te nemen, vergis je maar niet wat ze dan bijvoorbeeld aan eten en drinken aan boord moeten hebben.
  En met zulke aantallen is het ook niet ondenkbaar dat als ze niet toegelaten worden in Europese havens er muiters opstaan.
  “Muiterij op de Bounty” maar dan anders zeg maar.

  Zo lig je onbezorgd van de zon te genieten met je voetjes in de Mediterranee en zo komt er een zeeschip in volle vaart het strand op. De plaatselijke bromsnor kijkt zijn ogen uit en weet ook niet wat te doen als er ineens 250 man van de boot springt.
  (Geloof dat mijn fantasie weer een beetje op hol slaat !!!)

  Geliked door 1 persoon

 10. Leon Theunisz zegt:

  Inderdaad onbetaalbaar en geen recht op asiel

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Is Joran Kallmyr al door Timmerfrans & Co vervolgd?

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Als je een beetje aan het rodepilletje hebt gezeten gebeurt dit, mataklap

  Like

 13. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/reddingsschip-ocean-viking-haalt-nog-eens-105-migranten-uit-het-water~a5e3d530/

  Reddingsschip Ocean Viking haalt nog eens 105 migranten uit het water

  Het reddingsschip Ocean Viking heeft nog eens 105 migranten aan boord gehaald tijdens een “kritieke reddingsoperatie” in de Middellandse Zee. Dat heeft de ngo SOS Mediterranée op Twitter gemeld. In totaal bevinden zich nu 356 migranten aan boord van het schip.

  Het schip wordt gerund door SOS Mediterranée en Artsen Zonden Grenzen. Op vier dagen tijd voerde het vier reddingsoperaties uit voor de kust van Libië.

  Like

 14. Nieuw schip met Europees geld aangepast zodat ze niet meer over de eigen kleine Europese regeltjes kunnen vallen. Opvallend is hier, bemand met de Europese White Helmets, die net zo maffia getint zijn als die redders in het MO.

  Geliked door 1 persoon

 15. Pingback: Smokkelhulpschip “Eleonore”: Duitse regering wil “aanzienlijk” aantal migranten opnemen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s