Politie: “Pop-Up Schaap Shops = NORMAAL”

Screenshot_150

(Door: “Pritt Stift”)

Wilt u niet bellen? We zijn druk met voorbereiding op een feest!

Hallo. Hier spreekt de politie. Bekend van de iftar enzo. Wilt u niet meer bellen dat er dierenlijken uit vrachtwagens worden verhandeld. Ies volstrekt normaal in Den Hagistan rond deze tijd van het jaar. Het argument “ja, maar ik heb 32 vergunningen, een papiertje van de NVWA én een diploma nodig als ik al ranja aan de straat wil verkopen, en die vrachtwagen staat gewoon in de straat dooie schapen uit te delen” is door onze superieuren tot NONVALIDE verklaard. Bij overstromingen door rivieren van bloed in uw straat gelieve contact op te nemen met Dienst Hemelwater Afvoer. Einde bericht. Oh, en die collega’s van ons uit Purmerend, dat zijn islamofobe spelbrekers!!!

GeenStijl

Screenshot_151

Screenshot_152

Screenshot_153
Screenshot_154

Bron:
www.geenstijl.nl
(h/t “Piet Snot” & “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Politie: “Pop-Up Schaap Shops = NORMAAL”

 1. Realist zegt:

  Weet Wakker Dier hier al van af of is het geoorloofd omdat het de praktijken van een ‘vredelievende’ ideologie zijn.

  Geliked door 2 people

 2. neilven zegt:

  Dit kan niet, hier moet aangifte tegen gedaan worden, de slager op bijvoorbeeld een winkelcentrum moet alles netjes voor elkaar hebben en aan alle eisen voldoen en deze lui gaat op een plek in een wijk kadavers verkopen uit een vrachtwagen, niet te geloven en weer mogen zij alles, wettelijk gezien mag dit helemaal niet, politie laat het weer toe, moeten wij eens doen, we worden meteen weggestuurd met een flinke boete. Het wordt met de dag gekker en weer zijn we niet ver weg van een islamitisch Nederland, ik walg er van. Politie zijn schijtluizen.

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  De politie weet nog niet eens het verschil tussen een ‘kadaver’ en een geslacht schaap. Kadavers mogen bij mijn weten niet aan consumenten worden verkocht maar moeten worden opgehaald door een destructiebedrijf en vernietigd.
  Overigens heb ik er geen bezwaar tegen als moslims wel kadavers krijgen voorgeschoteld, hoe meer hoe liever.

  Geliked door 4 people

 4. verwardeman zegt:

  En wat vind de keuringsdienst van waren hiervan , vlees open en bloot in de buitenlucht .
  En de partij van de dieren , en de millieu-gekkies – minder minder minder vlees eten ?
  Wat heeft dat allahoer akbar kutvolk wat wij niet hebben ?
  Gelukkig zullen PVV en FvD hier werk van maken , reken maar………

  Geliked door 2 people

 5. wauso zegt:

  De Politie en het O.M. zou gezuiverd moeten worden. Politiek benoemd krapuul bij deze overheidsinstanties, de hoeren van de islam, maken de dienst uit. Kadavers uit vrachtwagens verkopen legaal bestempelen. Welke achterlijke mongool bij de politie heeft dat bedacht ! Enkel Politiek krapuul van de gevestigde partijen, de bukkers en buigers, kunnen zoiets bedenken !

  Geliked door 3 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Punt is natuurlijk wel dat er waarschijnlijk ook weinig tegen te doen valt, de bestellingen lopen via het internet en worden daar afgeleverd, het is net zoiets als dat je iets bij Bol.com bestelt en het dan afhaalt bij de AH winkel in de buurt.
  Nog best ingewikkeld om daar wetgeving tegen te maken.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Jaren geleden had je hier een kippenboer die door de straat reed om verse kippen te verkopen vanuit ze bestelauto.
   Dat was ook geen enkel probleem.
   Inderdaad best ingewikkeld want die schapen truck is wel gekoeld, althans, dat mag ik hopen.

   Like

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Aan deze illegale handel in kadavers vanuit vrachtwagens en het dierenleed, dat er aan vooraf gaat, zit een vies luchtje. Het wordt getolereerd, om de ziellugge, ongeschoolde, rovende, moordende, verkrachtende en vredelievende kansparels, die wij met open armen, als een welkome opwaardering van onze euroconomie, met open armen hebben binnengehaald. ook een klein ruttig feestje te gunnen. Dit heet “satanisch meten met twee maten” en dat stinkt gewoon ruttig een uur in de wind. En na het feestje loopt het, door gebrek aan hygiëne, bij al deze feestgangers dun door de jurk en zijn ze allemaal allabraakbaar zwak, ziek en misselijk. Bah, wat een ruttig land, waar dat allemaal maar wordt getolereerd !!! Pinokkio al het wel weer ruttig weglachen. Ha, haa, haaa, halallaaaa !!!

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat ben ik helemaal met u eens, punt is dat het nu toevallig in het oog springt maar dit is al decennia aan de gang, in Den Haag werden heel geleidelijk in steeds meer winkelstraten de vestigingseisen zo goed als afgeschaft. Eerst de Paul Krugerlaan later de Hoefkade en nog weer later de hele Schilderswijk.
   Vroeger moest je een middenstandsdiploma hebben en een vakdiploma voor de handel die je wilde opzetten, inmiddels schijnt dit landelijk voor een groot aantal beroepen niet meer op te gaan.

   Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Bestaat dat dan nog, een middenstandsdiploma?
    Kan je dat nog ergens halen?
    Bijna nergens heb je meer een vakdiploma voor nodig.

    Like

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Moeten wij hier begrip voor tonen ??? Ik dacht het niet !!! Hoe durft de politie !!! Dat is de taal van ruttige landverraders !!! Iedereen, die deze illegale handel ziet, zou meteen 112 moeten bellen. Vertel die iftar-smerissen de gore waarheid !!!

  Geliked door 2 people

 9. Elena zegt:

  Moge de kadavervreters zich morgen doodziekvoelen vanwege salmonellabacterieen en de schijt krijgen waar geen einde aan lijkt t komen. :))

  Geliked door 3 people

 10. rottenpikwick zegt:

  Weerzinwekkende moord- en slachtpartijen van weerloze dieren worden getolereerd door de overheid!! Nu hadden ze al bloed aan de klauwen, dit kan er ook nog wel bij! Vreselijk wat een afgegleden ZOOI is het geworden! Met dank aan DAT VULLES op Het Binnenhof! MOORDENAARS!!! (WW2, Indië, Molukken, Srebrenica etc etc)

  Geliked door 2 people

 11. rottenpikwick zegt:

  Wat zijn het ook een Stel Mongolen; Je hoort 24/7 dat wij minder vlees moeten eten en wat doet dat VULLES op Het Binnenhof???????????? Val dood MOORDENAARS!! (en wat dacht u waar al die bijproducten van dit “feest” belanden??? de afval/ rioolheffing gaat niet voor niks jaarlijks flink omhoog!!) Mensen wordt wakker!!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Slacht afval schijnen ze tegenwoordig in kleding containers te gooien.
   Ken je meteen die hele container bij de vuilnis zetten.

   Geliked door 2 people

   • rottenpikwick zegt:

    Klopt, was onlangs in het nieuws! Hoe gestoord “verward” kun je zijn!!

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot (12 augustus 2019 om 12:43)

    Dames en Heren.

    In verband met het illegaal thuis halal afslachten van schapen en geiten, bestaat de kans, dat slachtafval in kleding containers wordt gedeponeerd. Dit is een legale actie. Scrhik er niet van en er hoeft geen contact met de politie gemaakt te worden erover. Bedankt voor uw begrip.

    Geliked door 1 persoon

 12. leo 1 zegt:

  Dit hoort thuis op de markt van Marakesh, niet in NL

  Gordel niet om, 3 kilometer te hard, wildplassen, achterlichtje op de fiets stuk, als hondenbezitter geen poepzakje bij je hebben,…… Ping Kassa : De lul !

  Hier, in deze, laat de Roverheid veel poen liggen mij dunkt.
  Komt nog bij, waar en onder welke omstandigheden worden deze dieren omgebracht, enne is dit wel legale handel ?? of gewoon zwart, ex. BTW.

  maar ja , ies koeltoer.

  Grote Laffe schande !

  Geliked door 4 people

 13. rottenpikwick zegt:

  De PVV en ik meen de VVD ook hebben al actie ondernomen richting die Smeerlappen op Het Binnenhof! Ik heb deze GRUWEL ook doorgestuurd naar de PvdD. Wordt vervolgd!

  Geliked door 2 people

 14. ruud beijer zegt:

  Gelukkig huichelt de partij van de dieren lekker mee met de fijne islam. Vuile vieze huichelaars!

  Geliked door 3 people

  • rottenpikwick zegt:

   Ben ik niet met je eens. De PvdD maakt zich hier wél druk om! Thieme is onlangs nog in Jordanië geweest en heeft in het paleis van de koning ter plekke het onverdoofd ritueel slachten aan de kaak gesteld! TOP!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Lekkere zinnige bezigheid ook weer dan, om in een mossel land het te hebben over onverdoofd slachten.
    Dat kan iedereen toch wel bedenken.
    Je kan dan net zo goed een snackbar inlopen om te hebben over de rechten van een aardappel.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ze was natuurlijk onverdoofd ritueel en zwaar gesluierd…
    Maar het staat zo leuk voor de naïeve kiezer.
    Die hele partij voor de dieren is één grote oplichtersbende!
    Weet er meer dan genoeg van.

    Geliked door 2 people

 15. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/pvver-lilian-helder-clasht-met-politie-dan-maar-kamervragen/

  PVV’er Lilian Helder clasht met politie; dan maar kamervragen

  Het is Offerfeest en dat betekent feest voor hen die de islam aanhangen. Voor anderen is het een schrikbeeld als ze allerlei dode dieren uit een vrachtwagen zien rollen. Deze dieren moeten ritueel geslacht zijn en worden vanuit een vrachtwagen verkocht.

  “Begrip? Legaal? Volgens de Wet dieren is een kadaver niet voor menselijke consumptie bestemd en volgens Vo (EG) 853/2004 gelden voor karkassen voorwaarden om van een slachthuis afgevoerd te worden. Is dit weer een gevalletje van “in de geest van de wet handelen” @POL_OCDH?”

  Geliked door 2 people

 16. Piet Snot zegt:

  In verband met de aanwezigheid van mossels is het mogelijk dat u zwarte spoken op straat tegen komt.
  Dit is weliswaar een illegale actie, maar wij gedogen het en vinden het verder wel best zo.
  Schrik hier niet van en er hoeft geen contact met de politie gemaakt te worden hierover.
  Wij doen er verder geen moer mee, dus val ons niet lastig hiermee.
  Bedankt voor uw begrip.

  Geliked door 4 people

 17. Roni zegt:

  Het is toch duidelijk, al jaaaaaaaaaaaaarenlang:
  BLAUWGEEL=BRUINZWART
  Steeds publiekelijker zonder schaamte
  Nazaten van de voormalige NSB’ers ?? Of klakkeloos bevelen opvolgen omdat men anders geen carrière en forse salarisverhogingen meer zal krijgen ??

  Geliked door 2 people

 18. Roni zegt:

  BLAUWGEEL=BRUINZWART

  Geliked door 1 persoon

 19. delamontagne zegt:

  Geert, erworden hier ongeveer 30 wetten overtreden. Gaan jullie nog kamer vragen stellen? Zomaar op straat vlees verkopen vanuit een auto is volstrekt uit den boze! Enig idee aan welke eisen je allemaal moet voldoen om überhaupt vlees te kunnen verkopen vanuit een winkel??
  ! ! ! !

  Geliked door 2 people

 20. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In verband met de vakantie bestaat de kans, dat er op de snelweg automobilisten zijn, die te hard rijden. Dit is een legale actie. Schrik er niet van en er hoeft geen contact met de politie gemaakt te worden erover. Bedankt voor uw begrip.

  Like

 21. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In verband met prinsjesdag bestaat de kans, dat er mensen waxinelichtjes naar de koets gooien. Dit is een legale actie. Scrhik er niet van en er hoeft geen contact met de politie gemaakt te worden erover. Bedankt voor uw begrip.

  Like

 22. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In verband met de toenemende migratie bestaat de kans, dat er mensen dat er mensen “minder, minder, minder” roepen. Dit is een legale actie. Scrhik er niet van en er hoeft geen contact met de politie gemaakt te worden erover. Bedankt voor uw begrip.

  Like

 23. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/met-offerfeest-dierenlijken-uit-vrachtwagens-verkocht-overheid-doet-niks-want-te-druk-met-labels-joodse-producten/

  Met Offerfeest dierenlijken uit vrachtwagens verkocht; overheid doet niks want te druk met labels joodse producten

  Het Offerfeest dat dezer dagen gevierd wordt is een dag vol lekker eten. Tenminste: voor wie gelooft in Allah en zijn menselijke hulpje Mohammed. Wie dat doet, komt erachter dat alles geoorloofd is op zo’n dag. Lekker onhygiënisch hele schapenlijken verkopen vanuit vrachtwagens? Geen probleem, aldus de overheid. Dezelfde overheid die wel raids houdt in Nederlands-Israëlische winkels om te zien of alle labels met ‘bezetting’ wel goed geplakt zijn, welteverstaan. Lekker consequent!

  Geliked door 1 persoon

 24. Alex Delarge zegt:

  Ik ben hier juist een groot voorstander van omdat het mogelijkheden bied. Vooral bij erg warm weer zodat de bacterien supersnel groeien in aantal. Misschien ook een leuk idee om gratis vlees uit te delen vermeng met cyaankali en anti conceptiemedicatie.Daarna er uiteraard voor zorgen dat hulpdiensten niet bereikbaar zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s