Verkrachtingsgolf: Zweedse politie waarschuwt vrouwen

Screenshot_169

(Vertaling: E.J. Bron)

Na een golf van verkrachtingen in Uppsala waarschuwt de politie van de stad de vrouwen om niet meer alleen de straat op te gaan. Men zou niet over alle gebieden kunnen waken.

Contra magazine

“Het voelt niet echt veilig”, verklaarde een jonge Zweedse vrouw na berichten over een vierde verkrachting in net zoveel dagen in de Zweedse stad Uppsala. “Ik heb gisteren zelfs pepperspray gekocht. Die heb ik in de hand als ik alleen naar huis ga. Als er iets mocht gebeuren, ben je altijd voorbereid.”

En haar vrees lijkt te kloppen, want zelfs de politie geeft toe dat zij niet iedereen kan beschermen en waarschuwt vrouwen ervoor om niet alleen uit huis te gaan.

“Vrouwen in de stad zouden zich geen zorgen moeten maken, maar erover nadenken hoe ze zich moeten gedragen”, zei de politie van de stad in een verklaring tegenover het dagblad “Expressen”.

“Het staat hen vrij om verlichte straten te gebruiken en niet alleen in steegjes of parken te wandelen”, voegde men er aan toe, “omdat agenten niet overal kunnen zijn, moeten mannen en vrouwen vooruit denken.”

Dat betekent echter ook: de Zweedse politie capituleert voor het toenemend geweld waarvoor de politiek van het land verantwoordelijk is. Het is bijzonder tragisch dat veel gevallen met een striktere migratiepolitiek verhinderd zouden hebben kunnen worden. Want juist de immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika zorgen in het Scandinavische land steeds opnieuw in het nieuws, omdat zij als daders van groepsverkrachtingen en ook bij andere seksuele delicten bovengemiddeld opvallen.

Screenshot_168

De Zweedse feministes klagen weliswaar over de waarschuwingen van de politie, maar het belangrijkste probleem willen ze niet aanspreken.

“De beperking van de bewegingsvrijheid van meisjes is een ernstige ontwikkeling”, zegt de vrouwen-activiste Mariet Ghadimi in maart tegenover “SVT Nyheter”. “Het is een structureel probleem, dat de vrijheid en rechten van meisjes beperkt en op de lange termijn vrouwen in het algemeen betreft.”

Datgene dat zij een “structureel probleem” noemt, is de quasi ongecontroleerde immigratie van jonge mannen uit het Midden-Oosten en Afrika. Sinds het jaar 2005 neemt het aantal verkrachtingszaken waarvan aangifte wordt gedaan constant toe en is inmiddels zelfs verdubbeld. De aangiftes omtrent seksuele overvallen in het algemeen is sindsdien zelfs meer dan verdubbeld. En dat komt niet voor rekening van de autochtone Zweedse bevolking. Om dit  openlijk aan te spreken, is echter politiek incorrect…

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, mainstream-media, Midden-Oosten, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Verkrachtingsgolf: Zweedse politie waarschuwt vrouwen

 1. Jan zegt:

  De tijden vanMartin Beck met Gunvald Larsson/Mikael Persbrandt, die er fiks opmeptezijn duidelijk voorbij, wat over is zijn ruggengraatloze weekdieren.

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Ik ga zonder de hier verboden pepperspray nooit de straat op beter gevoel met iets ter verdediging bij me te hebben. In Duitsland gewoon te koop in wapenwinkels.

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Zweden, een net zo dom land als Nederland. Politiek correct tot op het bot, en waar de politie en het leger het alleenrecht hebben op het dragen van wapens. Maar als de nood aan de man komt staan de politie en het leger machteloos. En wij worden als vogeltjes voor de kat, die door zwaar gewapende moslimbendes aangevallen zullen worden. De motie Halsema spreekt in dit kader boekdelen; Het tegengaan van islamisering is geen doelstelling van beleid. En ze legden in het tweede-kamer gebouw de Koran naast de Bijbel en ze pasten de Wet aan, aan de wensen van Moslims….Het is niet meer dan georganiseerde misdaad, geregisseerd vanuit dat Maffia club-huis in Brussel en waar door ons gewone luitjes niet tegen te vechten valt.

  Geliked door 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  De zwden krijgen waar ze voor gekozen hebben. Dat geldt ook voor de rest van de EU.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Dat ze er voor gekozen hebben is niet helemaal waar, maar de ” democratie” wordt daar op de zelfde manier bedreven als in de meeste westerse landen. Uitsluiting, en bij elkaar klitten van LINKS.

   Geliked door 1 persoon

  • de grooste2 partijen in belgie zijn nva en vlaams belang het vlaams belang is een rechtse partij en daar rond hangt en cordon satinitair da will zegge uitsluiting van rechtse partijen zoals vlaams belang *door de linkse blinde muize die ons verkocht hebben voor olie beetje olie voor islamizering ik heb gekozen voor het vlaams belang maar ze worden dus uit gesloten

   Like

 4. kampersrene zegt:

  van verrijking gesproken

  Like

 5. henk verhoef zegt:

  even krokedrollen tranen huilen
  Al die verrijkers met open armen benen en geldbuidel verwelkomen en een regering kiezen die dit allemaal faciliteert.
  Ja wie zijn kont brandt moet op de blaren zitten
  Als ik dan ook naar dat autistische Zweedse klimaat gekkie( en haar aanbidder ) kijk, dan hoop ik dat de evolutie een beetje opschiet en de Zweed zichzelf laat verdwijnen door eigen domheid. Kan geen dier bedenken dat de zelfde domheid aan de dag legt als dat beest mens om opgevroten te worden

  Geliked door 1 persoon

 6. Piet Snot zegt:

  Er krijgt dan ook zelden iemand straf en van uitzetting is al helemaal nooit sprake.
  Al flikken ze het 5x in 1 week tijd, er is altijd wel een reden te bedenken waarom ze er niks aan konden doen en er dus mee weg komen.
  Dit is dus een misdaad die je in Zweden ongestraft kan uitvoeren wanneer je daar zin in heb, net zo als mensen beroven of dood slaan.
  Het zijn de Zweden zelf die boetes krijgen als ze hier over vermelden op iets van facebook, of je nou 20 bent of 95, dat maakt niet.
  Ze sluiten je gewoon op of plunderen je rekening.
  Dit soort berichten volg ik nog wel bij Fenixx.

  Geliked door 1 persoon

 7. ruud beijer zegt:

  Dames en heren stemmers op de verraderspartijen. Daar komt uw toekomst aan. Vrijwillig kiest u ervoor om verkracht te worden door een van onze asielvrienden. Hopelijk zijn de groen links dames als eerste aan de beurt. Daarna de huichelachtige gristenen en daarna De homo,s en lesbo,s..Verkracht gestenigd of opgehangen. Die toekomst ligt voor u.

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Zou de Zweedse politie niet beter hun correcte regering waarschuwen….met het zinnetje ‘ Met wat zijn jullie bezig ? “

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Politie doet er beter aan de regering daar te waarschuwen, Zij zijn er de oorzaak van. Het betekent dat politie een tandeloos monster is geworden. Gaat hier ook dezelfde kant op. Ik ben nog steeds van mening ook al ben ik zelf vrouw dat vrouwen bij de politie een waardeloos idee is. Hoogstens een paar die steengoed zijn in coordineren en administratie en daar houd het mee op. Maar niet in de straten. Figuren als Elly Lust b.v. en daar zullen er ongetwijfeld heel veel meer van zijn. Ik ken er 1 die administratie doet en die is absoluut niet geschikt voor in de straten. (veel te emotioneel) Al ziet ze dat zelf volgens mij niet. Zelfreflectie/zelfkennis blijft een heel moeilijk ding voor groot deel van de mensen. Meestal zijn ze steengoed in het kennen van andere mensen.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Terwijl de oplossing toch zo gemakkelijk is,..als ze een hoofddoekje gaan dragen worden ze volledig met rust gelaten…….door verkrachters en berovers.
  Het heeft de schijn tegen dat deze (mis)daden uitsluitend gepleegd worden tegen westerse vrouwen, en er wel degelijk een duidelijk (ideologisch) motief aanwezig is bij de daders, overduidelijk geholpen door de gerechtelijke machten die de daders ongestraft laten.

  Like

 11. Paula Hansen zegt:

  Zo langzamerhand zijn de problemen met immigranten wel bekend, maar echt iets doen, ho maar. Laf gedrag van overheden in meer Eurolanden. Burgers beschermen is niet meer aan de orde. Net zo laf is het gedrag van feministes, voor vrouwen komen ze niet op. Niet alleen met dit, ook over het boerkaverbod. De immigranten vinden dit helemaal geen verkrachten. Dit mag je doen met een vrouw, want zij zijn de baas. Geloof maar niet dat je dit gedrag uit kan bannen. Ik zie het zo dat al deze ellende zal eindigen zoals ik al gelezen heb. We worden onderdrukt door de islam, vrouwen zullen niks meer te vertellen hebben. Maar ook de zogeheten blanke mannen zullen eraan moeten geloven. Want ons ras zal vernietigd moeten worden. Lees een artikel hierover wat laatst gepubliceerd was over de islam en hun denkwijze, dankzij die Mohammed. Achterlijk volk. We zijn de klos!

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Zweden kijgt er geen genoeg van, iedereen wordt mishandelt, vermoord, ook diere, katten, egels, ganzen enz

  According to the head of a Swedish animal protection group, behaviour in “immigrant-dense areas” is responsible for an increase in cruelty cases toward hedgehogs and other animals.

  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/12/sweden-animal-cruelty-in-immigrant-dense-areas-as-hedgehogs-kicked-swans-have-throats-cut/

  Like

 13. De meisjes en vrouwen moeten zich “gedragen”? De (potentiële -) verkrachters moeten hun handen afhouden, van de meiden vrouwen!!! Deze volgers van de pedofiel Mohammed, zijn barbaren die op z’n minst opgepakt behoren te worden, na de daad, én gevangenisstraf te krjjgen: géén ‘taakstraf’. Zij kunnen immers niet werken : nóóit geleerd! En meteen, na het uitzitten van de jarenlange straf: terug naar het land van herkomst. Daar geboren : ook naar een Islamitisch land, waar zij hun ‘geloof’ voot 100 % kunnen uitoefenen, want ze integreren NOOIT! De Zweedse regering moet nu eindelijk hun ‘goedmensen’ – houding afgooien, en de autochtone burgers beschermen tegen dit ‘tuig van de richel’! Niet zeuren maar doen! Koning Carl Gustav: laat uw stem horen, en sta niet toe dat uw mooie land wordt verziekt, ook voor uw (klein-) kinderen!

  Like

 14. Pingback: Wegens verkrachtingsgolf in Zweden: verkoop-hit pepperspray | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s