AfD – Aantal asielzoekers explodeert: twee derde deel van de migranten komt illegaal Duitsland binnen!

Screenshot_173.png

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In de eerste helft van dit jaar hebben 305.000 migranten voor het eerst een asielaanvraag in de EU ingediend. Hun belangrijkste doel blijft onaangevochten het vermeende paradijs Duitsland.

politikstube

Inclusief de vervolgaanvragen waren het ongeveer 337.000 verzoeken tot opname. Bovendien laten de statistieken heel duidelijk zien dat er in het eerste halfjaar 10% meer mensen over de grenzen kwamen dan van januari tot eind juni 2018. Het percentage mensen dat erkend wordt, ligt tussen de 30 en 50%. Het gaat bij de asielprocedures van de nationale migratie-instanties dus duidelijk niet om vluchtelingen, ook al proberen de media en de politiek constant een heel ander beeld te schetsen.

Tot eind juni heeft de Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) over meer dan 119.000 asielaanvragen beslist: 24% kreeg vluchtelingenbescherming, 10% subsidiaire bescherming en 3,3% een uitzettingsbescherming. Die laatste kregen migranten die noch individueel vervolgd worden noch uit oorlogsregio´s komen. Bij hen gaat het om ziektes of “existentiële gevaren”.

Wanneer slechts 24% rechtmatig als vluchtelingen volgens het asielrecht gekwalificeerd wordt, dan kwamen er in het afgelopen halfjaar 90.440 mensen illegaal Duitsland binnen. Hun toestroom wordt niet minder, er wordt slechts minder dan 1% uitgezet. Hoelang kan ons sociale stelsel deze bestorming nog aan? Hoelang blijft de sociale vrede in stand met het oog op het verminderende geld en de toenemende criminaliteit? Europa moet een vesting worden! De Europese buitengrenzen hebben een gezamenlijke krachtsinspanning bestaande uit bescherming en sterke wil nodig om de situatie weer de baas te worden!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

10 reacties op AfD – Aantal asielzoekers explodeert: twee derde deel van de migranten komt illegaal Duitsland binnen!

 1. droevige mof zegt:

  Eigenlijk niets nieuws: Arabier valt 89-jarige vrouw seksueel lastig.
  En hier het leugenachtige politierapport.
  En we leren een nieuw Duits woord: “lebensälter”. Men vindt gewoon een nieuw woord uit om te verdoezelen hoe oud het slachtoffer is, namelijk 89 jaar.

  https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/19027/4346551

  Like

 2. kampersrene zegt:

  De Duitse overheid vergeet uiteraard enkele vragen te stellen…opgesteld door mutie Merkel alvorens ze toegang krijgen tot het Duitse paradijs….het zou de veiligheid ten goede komen…..Bent U een terrorist ,verkrachter, messentrekker , moordenaar…bent U bereid te werken zodat je niet ten laste valt van de Duitse maatschapij…..je zou versteld zijn hoeveel er een negatief antwoord geven…op al die vragen

  Like

 3. Het wordt (hoog)tijd dat De Verantwoordelijken voor de SLOOP van DE / W-Europa publiekelijk verantwoording afleggen voor hun misdadige beleid van de afgelopen decennia!! Des te langer deze toestand duurt, des te groter zullen de gevolgen zijn! Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat dit maar door kan gaan. Dat kan alleen maar omdat het volk op apegapen ligt! DODELIJK!

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  ….Europa moet een vesting worden! De Europese buitengrenzen hebben een gezamenlijke krachtsinspanning bestaande uit bescherming en sterke wil nodig om de situatie weer de baas te worden!….Wishfull thinking, ja dit is niet meer dan luchtkastelen bouwen. Want wie zal dat gaan regelen ? Links wil niet en rechts kan niet. Wil niet ligt op het kerkhof en kan niet ligt er naast zegt men wel eens. Er zijn nu al zoveel Afrikanen en Arabieren in Europa dat die een bevolkingsexplosie gaan veroorzaken. De Europese bevolking daarentegen krimpt steeds verder in. De zogenaamde omvolking word dus niet alleen bepaald door de nieuwe – immigranten -. Het proces van omvolking verloopt wel sneller daardoor.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De ideologische invasie op Duits grondgebied heeft toch hopelijk niets te maken met een oude vete waarbij Duitsland gestraft word voor hun voormalige oorlogszucht en expansiedrift, dan heeft de EU nog wat te verwachten..

  Like

 6. Jan zegt:

  Gevalletje Zwitserland. Kopsvod woont al meer dan 20 jaar in het land, beweerde dat zij uitstekend Duits spreekt, maar zakt voor inburgeringsexamen, beantwoordde iedere vraag met ‘uh’.

  Iraqi woman fails Swiss citizenship test after answering ‘uh’ over 200 times despite living there for 20 years and claiming to speak GermanIraqi woman denied Swiss citizenship after answering ‘uh’ numerous timesShe was denied passport despite having lived in the country for over 20 yearsShe is socially aware but lacks German language skills, according to local mediaJudge ruled she must improve her grasp of German before she can reapply 

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7349395/Woman-answered-uh-200-times-Swiss-citizenship-test.html

  Like

 7. Jack zegt:

  Heeeeeeeeeeeel de EU BENDE in Brussel is hier de oorzaak van. het linkse Europese parlement helpt heëeeeel Nederland naar de afgrond met het legaal binnen halen van deze miljoenen gelukzoekende dobbernegers.
  De belasting betaler is het een keer zat.
  Het is er op wachten tot dat een keer de pleuris uitbreekt. En dat gaat gebeuren. KAN NIET WACHTEN 😤

  Geliked door 1 persoon

 8. Jack zegt:

  Wie kan mij helpen een crowdfunding op te zetten om geld op te halen.zodat er middelen gekocht kunnen worden om deze NGO.s uit het beeld te laten verdwijnen .niets doen helpt niet en de eurofiele politiek zal dit geen halt toeroepen. HELP SAMEN STAAN WE STERK

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Laten we Nederland, ons vaderland, koesteren en promoten en behouden voor komende generaties Nederlanders! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s