“Ocean Viking”: Nog eens 105 migranten ( alleen mannen) in de Middellandse Zee opgevist – nu 356 passagiers aan boord

Screenshot_175.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het smokkel hulpschip “Ocean Viking” heeft nog meer migranten uit de Middellandse Zee opgevist. Volgens “Welt.de” werden er 105 mannen van een rubberboor gehaald en aan boord genomen. De gelukzoekers zijn overwegensdafkomstig uit Soedan. Onder hen zouden zich 29 minderjarigen – vermoedelijk 17-jarigen – bevinden. Nu bevinden zich in totaal 356 illegalen aan boord van de watertaxi, die vreugdevol hun gewenste doel Europa voor ogen hebben. Ondertussen zal de bemanning van de “Ocean Viking” met hartverwarmende verhalen de druk op de EU-landen verhogen en de opname eisen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”
politikstube

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, NGO´s, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Ocean Viking”: Nog eens 105 migranten ( alleen mannen) in de Middellandse Zee opgevist – nu 356 passagiers aan boord

 1. J. Kortekaas zegt:

  Die boot wordt gefinancierd door George Soros, die het Coudenhove Kalergi plan wil uitvoeren in opdracht van de EU en de bilderberg groep en de nieuwe wereldorde 👿 👿 👿

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Hang dat zooitje op !!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat zal dat ongelofelijk stinken aan boord van dat schip!
   Bovendien brengen ze natuurlijk allerlei ziektes mee.
   Ik hoop dat ze allemaal, inclusief de bemanning, aan de zwarte koorts (gaat lekker snel) zullen creperen.

   Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Inderdaad Paul ,
    wat zal dat stinken !
    Wij hadden er soms zo’n acht tot vijftien aan boord , per wacht .
    Als het regende en ze zaten met z’n allen te schuilen in het vooronder , dan ging je haast van je stokje als je langs een schijnlicht of de ingang liep op dek !
    Zo’n dierentuinlucht , maar dan duizend keer erger !
    Als je dan met hetzelfde schip een jaar later ergens anders was , zónder negers , stonk het nóg , liters lysol en dergelijke ten spijt .

    Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @J. Kortekaas. Het is best mogelijk dat het stuk tyfus genaamd Soros Ocean Viking financiert. Maar hij doet dat niet in opdracht van de EU. Integendeel. De EU danst naar de pijpen van George Soros en zijn vrienden bij Bilderberg en de Nieuw Wereldorde. Zij werken gezamenlijk aan de Kalergi-Plan die bedoeld is om de Europese bevolking te vervangen door menselijk afval uit islamitische landen en Afrika. Europese regeringen (behalve de V4) bieden hun hulp aan deze despoten op dezelfde wijze waarin de NSB, Vidkun Quisling, Leo Degrell enz. boden hun hulp aan nazi Duitsland.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Hè ja, laten we allemaal lekker een aluminium hoedje opzetten !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tijl.
    Ik echt nooit begrepen wat het betekent ’n aluminium hoedje dragen.
    Vindt het wel heel leuk.
    Waarschijnlijk ’n uitvinding van ’n schrijver van Geen Stijl
    Weet jij het?

    Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Laten we voorop stellen, dat beschaafde Europeanen geen onmensen zijn. Maar we hoeven niet door een stelletje idiote NGO´s over ons heen te laten lopen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Daarom moeten we hele duidelijke regels stellen. We zijn wel goed, maar niet gek. We laten drenkelingen uiteraard niet in zee verzuipen. Die moeten wij helpen. Zij hebben er recht op, om gered te worden. Schepen, die toevallig in de buurt zijn, dienen deze drenkelingen aan boord te nemen. Vervolgens dienen deze schepen de drenkelingen terug te brengen, naar daar, waar ze in zee gestoken zijn. Drenkelingen, die met ondeugdelijk materiaal in zee gestoken zijn, hebben zichzelf willens en wetens in gevaar gebracht. En dat kan en mag nooit of te nimmer een vrijkaartje naar het land van melk en honing zijn. Het gaat NGO´s niet aan, om voor taxi te spelen. Deze taxi´s moeten gewoon geweigerd worden in de Europese havens. Zij hebben hun klanten af te zetten, daar waar ze in zee gestoken zijn. NGO taxi´s, die zich daar niet aan houden, gewoon enteren, aan de ketting leggen, confisceren en verbeurd verklaren. En de bemanning of kapitein veroordelen tot een lange gevangenisstraf. Desnoods de marine inzetten om de orde te handhaven. En de mening van de duivelaanbidders interesseert ons geen ene mallemoer. We zijn wel goed, maar niet gek !!!

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Hoe Lui moet een jongeman zijn om zelfs zijn leven te riskeren om zich levenslang te kunnen laven aan de westerse welvaart…….dat zijn toch geen aanwinsten voor de westerse samenleving?

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  1torpedo en opgeruimd zijn 356+, daarna komt niemand meer.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Dat hele schip is natuurlijk al vergeven van de tropische ziektes.
   Je neemt als overheid ’n ongelofelijk risico om zo’n schip in ’n haven toe te laten.
   Meer dan reden genoeg om dat schip met ’n “stankzoekende” torpedo naar de kelder te jagen!

   Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Terwijl Europa nu al bijna bezwijkt onder de last van – immigranten -, maken bepaalde schepen, zoals de Ocean Viking, er een sport van om zoveel mogelijk Afrikanen onze kant op te loodsen.
  Hun doel is om van Europa een tweede Afrika te maken alwaar geen plaats meer zal zijn voor de autochtone bevolkingen. Dat de Europese bevolkingen dit alles maar blijven pikken, financiers zijn van hun eigen ondergang, en niet massaal in opstand gaan komen is te zot voor woorden. Europa zal hetzelfde lot ondergaan als het hoog ontwikkelde Atlantis; geruisloos en zonder sporen achter zich latend gaan verdwijnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoe is dat nou toch mogelijk, varen ze daar met cruiseschepen rond of zo.
  Vergis je maar niet, je hebt een flinke boot nodig om 356 man ruimte te geven en te voorzien van eten en drinken want ze weten van tevoren dat het vinden van een Europese haven nog niet zo makkelijk is.
  Ze drijven het kennelijk op de spits want straks kunnen ze zeggen dat de opvarenden aan de geeuwhonger liggen en dat er geen drinkwater meer is en zo hopen ze op humanitaire gronden toch een havenplaats af te dwingen.
  Het zijn gewoon criminelen en ze zouden als mensenhandelaars veroordeeld moeten worden.

  Geliked door 2 people

 7. fleckie zegt:

  Met zogenaamde ‘reddingsacties’ …legitimeren zij, vanzelfsprekend de. ‘moordaanvallen’ op EUROPESE. burgers. ( dus m.a.w. ‘ondersteunen’! die zelfs)……..<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 8. Alphons Mantel zegt:

  bij Merkel thuis is nog genoeg plaats

  Geliked door 1 persoon

 9. Paula Hansen zegt:

  Niet verstandig om zoveel aan boord te nemen. Ze hebben toch ook te weinig brandstof werd er gezegd. Net zo doen als de kustwacht van Marokko. Terug aan land zetten in Noord Afrika. Zo langzamerhand ben ik ervan overtuigd dat deze hele handel bewust opgezet is en gefinancierd. Kan me niet voorstellen dat de migranten genoeg geld hebben. Wordt hoog maar dan ook hoog tijd dat deze schepen gestopt worden. En de kapitein en bemanning veroordeeld worden. Klinkt bot, maar voor mijn part zinkt er een keer zo’n schip. Ben het spuugzat.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Niemand moet verdrinken w.w.z. gewoon terugsturen naar afzender, wij willen die parasieten niet, vroeger niet nu niet en nooit niet want die parasieten zijn barbaarse perverse geweldplegers en dergelijk product laten wij niet op ons grondgebied toe, conclusie: elke reder die dat product wil importeren een boete opleggen van 5.000 euro per kop, schip in beslag nemen en de reder opsluiten voor minimaal 20 jaar.
  In die landen in Afrika dat proces goed kenbaar maken dan zien ze misschien zelf in dat het nutteloos is te vertrekken naar Europa.

  Like

 11. Peter zegt:

  En dan presteert de VN het om te roepen dat Europa deze gelukszoekers maar moet opnemen.
  Volgens mij zijn er meer dan 200 landen lid van de VN, waarom dan alleen Europa?

  Like

  • Steven zegt:

   …Omdat Europa nou eenmaal vernietigd moet worden zoals die is (was).
   Juist daarom doet men NIKS en laat het gespuis maar gewoon komen. Er moeten er minstens 60 Miljoen hierheen gehaald worden….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s