“Verenigde Staten gaan Britten na Brexit steunen met vrijhandelsakkoord”

Screenshot_176

De Amerikaanse president Donald Trump wil dat Washington de Brexit steunt met een vrijhandelsakkoord, vertelde nationaal veiligheidsadviseur John Bolton van de Verenigde Staten vandaag aan Britse functionarissen.

Over het vrijhandelsakkoord wordt onderhandeld door Amerikaanse handelsvertegenwoordiger Robert Lighthizer en zijn Britse gelijke Liz Truss.

Bolton is twee dagen lang in Londen om te overleggen over de verhoudingen tussen de twee landen na de brexit. Volgens diplomaten zullen de Britten na hun uittreding uit de Europese Unie veel afhankelijker zijn van de VS.

Het bezoek van Bolton, die ook in gesprek gaat met Britse premier Boris Johnson, zou moeten bijdragen aan een betere relatie tussen de twee landen. Toen Theresa May nog premier was, waren de verhoudingen soms gespannen. May zou niet open hebben gestaan voor een vrijhandelsakkoord, aldus een Amerikaanse functionaris.

Volgens de functionaris noemde Trump de EU “als het aankomt op handelsonderhandelingen erger dan China, maar kleiner”.

Bron:
www.srherald.com
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Verenigde Staten gaan Britten na Brexit steunen met vrijhandelsakkoord”

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Prima werk van Johnson. Chapeau !!!
  Hij is net aangetreden en heeft al meer bereikt, dan May in 3 jaar tijd. Dat hadden de EU idioten in Brussel niet verwacht. Die zullen nu een toontje lager moeten zingen.
  Johnson en Trump lijken wel tweelingbroertjes. ze lijken warempel op elkaar. ze hebben hetzelfde postuur en dezelfde weerbarstige haardos en werken op dezelfde manier. Daar hebben de duivels in Brussen hun handen vol aan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Geloof ik direct dat EU een log monsterlijk handelsinstituut is. Als je al ziet wat voor figuren in de top zitten dan zou men voldoende moeten weten.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Terwijl de EU uitblinkt in het opleggen van sancties en boetes aan het bedrijfsleven om de corruptie binnen de EU nóg verder te stimuleren, om de handel en productie van voedsel en goederen in de EU nóg meer te reguleren en te beperken, en via de gijzeling door de EU-milieulobby en de door het globalisme gesponsorde klimaatgekkies de EU-lidstaten volledig afhankelijk maken van de import van goederen uit verre landen, vallen de Brusselse Antifa over elkaar heen in een kakofonie van communicatieve misverstanden en bestuurlijke fuck-ups……terwijl de rest van de wereld zich in de handen wrijft en toekijkt hoe wij zelf onze economie de nek omdraaien.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Mooi zo, sloop de EU, mijn zegen hebben zij.

  Geliked door 2 people

 5. Kees zegt:

  Achter de schermen, in het geniep, zal de eu er alles aan doen wat in haar macht ligt om het akkoord tussen het VK en de VS te saboteren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Hopelijk werkt D Trump en Johnson samen om die EU bende uit te schakelen en krijgen ze de steun van Poetin. Wij eisen onze identiteit, nationaliteit en eigenheid op en wij eisen een totaal verbod van islam en islamieten in heel Europa zodat de veiligheid terug op plaats 1 staat en niet zoals momenteel dat die zwijnerij de vrije hand krijgt en heeft en ons ongestoord kan terroriseren.

  Geliked door 2 people

 7. Rensk. zegt:

  Mocht het goed gaan met de UK mede door de hulp van VS dan heeft de EU een probleem. Andere landen willen dan ook. O als ik dat nog mee mag maken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Iets anders, 35 keer mysterieuze dood

  https://www.zerohedge.com/news/2019-08-11/complete-list-clinton-associates-who-allegedly-died-mysteriously-or-committed

  Complete List Of Clinton Associates Who Allegedly Died Mysteriously Or Committed Suicide Before Testimony
  Volledige lijst van Clinton-medewerkers die naar verluidt op mysterieuze wijze zijn overleden of zelfmoord hebben gepleegd vóór getuigenis

  Jeffrey Epstein is the latest in a long list of Clinton family associates and acquaintances who died mysteriously or committed suicide before their public testimony.

  In 2016 CBS Las Vegas posted a list of Bill and Hillary Clinton associates alleged to have died under mysterious circumstances.

  Jeffrey Epstein is de nieuwste in een lange lijst van familiepartners en kennissen van Clinton die op mysterieuze wijze zijn gestorven of zelfmoord hebben gepleegd vóór hun openbare getuigenis.

  In 2016 plaatste CBS Las Vegas een lijst met Bill en Hillary Clinton-medewerkers die zouden zijn overleden onder mysterieuze omstandigheden.

  Kwam dit tegen….

  Profiel van epstein en het profiel van de dode man die epstein zou zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s