Berlijn: Görlitzerpark dient ´s nachts gesloten te worden

Screenshot_206

Een van de toegangen tot het beruchte Görlitzer Park in Berlijn-Kreuzberg.

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

De staatssecretaris Binnenlandse Zaken van Berlijn, Torsten Akmann (SPD), wil het Görlitzerpark in Berlijn-Kreuzberg ´s nachts laten sluiten, omdat hij geen kans meer ziet om op een andere manier de drugshandel daar in te dammen. Zijn voorstel symboliseert niet alleen het totale falen van de oude politieke krachten, maar ook aan het drugsfront. Het draait uit op de capitulatie van de rechtsstaat op een voor heel Duitsland met symboliek beladen plek. Deze hebben drugsdealers tot hun operatiegebied verklaard en het is een plek waar de staat zijn burgers niet meer kan beschermen en voor respect voor het recht en de wet te zorgen.

PI News (2)

Op de weg terug naar de middeleeuwen

In de premoderne tijd, toen er nog geen natiestaten met veilige grenzen en een handelingsbekwame politie bestond, waren er stadsmuren nodig om voor veiligheid voor de bevolking te zorgen. En wie het zich kon veroorloven, woonde in een burcht met hoge kantelen en schietgaten. Tegenwoordig, nu Duitsland zijn veilige grenzen heeft opgegeven, waar de politie zich steeds verder terugtrekt uit de openbare ruimte, komen de stadsmuren en de burchten terug.

Moderne burchten zijn bijvoorbeeld winkelcentra met uitgekiende veiligheidssystemen, camerabewaking en een private beveiligingsdienst, die dieven en bedelaars in bedwang houdt. De muur rondom het Görlitzer Park dient vernieuwd te worden. De toegangen dienen in het vervolg vanaf 22.00 uur gesloten te worden. Met de groeten van de middeleeuwse stadsmuur. Wat nog ontbreekt, is een gracht met een ophaalbrug. Iets dergelijks dient in de zeer nabije toekomst het Rijksdag-gebouw tegen het gepeupel af te schermen.

Dealerparadijs Görlitzer Park

Het Görlitzer Park in Berlijn is groot en biedt voor drugsdealers eerste klas arbeidsomstandigheden. Ze bewaren hun handelswaar in de struiken, halen daar voor iedere verkoop slechts een kleine hoeveelheid drugs op en kunnen zowel potentiële klanten als rechercheurs vanaf een afstand herkennen en kwalificeren. Voor zover ze handelen in cannabis, worden ze meestal niet bestraft als ze gearresteerd worden. Want het bezit van minder dan 15 gram wordt in Berlijn niet vervolgd.

Uiteraard bestaat er geen statistiek over de nationaliteit van de drugsdealers in het Görlitzer Park. Het is echter duidelijk dat velen van hen asielzoekers van Afrikaanse herkomst zijn. Dat heeft ongetwijfeld aan de grote mate van tolerantie bijgedragen, die de Groene districtsburgemeester van Friedrichshain-Kreuzberg en haar bestuur voor deze clientèle opbrengt. Politiek en misdaad zijn een onheilige alliantie aangegaan. Boze tongen beweren zelfs dat ze steeds meer op elkaar zouden gaan lijken.

Het probleem is geïmmigreerd

Wat zouden Amerikanen, Russen of Chinezen doen wanneer Afrikaanse asielzoekers op een centrale plaats in hun desbetreffende hoofdstad drugs onder de mensen zouden verbreiden?

Waarschijnlijk zou de Amerikaanse, Russische of Chinese politie omstandigheden, zoals die ´s nachts in het Görlitzer Park bestaan, eerder als kans dan als een belemmering voor hun werk te zien. De agenten zouden het park omsingelen, iedereen opsluiten die ze daar vinden, en iedereen het land uitzetten die een vreemde staatsburgerschap bezit. En het probleem zou onmiddellijk opgelost zijn.

In Duitsland echter geldt iedereen die zulke fantasieën ontwikkelt als racist.

De Afrikanen zijn niet het probleem. De drugsconsumenten zijn niet het probleem. De Duitse politie is niet het probleem. Het probleem is veelmeer een politieke klasse, die alles in het werk stelt om de visie van Ernst Jünger waar te laten worden, volgens welke het liberalisme overal waar het op zijn grenzen stuit de deur opent voor moordenaars.

Daaraan zou u, toegenegen lezer, tijdens alle komende verkiezingen moeten denken: wie op de oude partijen stemt, helpt mee om de deur te openen voor moordenaars. Die zet ons land terug ion de middeleeuwen, alleen zonder minnezang en edele ridders.

Iedereen die deze tijd goed wil doorstaan, wordt geadviseerd: bouw burchten en hogere muren!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Berlijn: Görlitzerpark dient ´s nachts gesloten te worden

 1. Jan zegt:

  https://tinyurl.com/yxj86aa4

  Met dank aan Merkel die van Duitland een mislukte staat wist te maken.

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Niet alleen dat park moet gesloten worden maar ook alle buitengrenzen van elk land in Europa want we zijn vergiftigd met pervers gewelddadig barbaars tuig. De grote opruiming moet starten en wie we vooral niet mogen vergeten zijn de Europese Nazi’s die ons opgezadeld hebben met dat tuig.
  Onze veiligheid en Onze seculiere wetten staan op een.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/boek-veiligheidsrisico-islam-oud-politieagent-waarschuwt-europa-voor-gangster-jihad/

  Boek ‘Veiligheidsrisico Islam’: Oud politieagent waarschuwt Europa voor ‘gangster jihad’

  De (voormalige) Duitse driesterrengeneraal Joachim Wundrak uit zware kritiek op bondskanselier Angela Merkel, die volgens hem weigert te spreken van een ‘Duits volk’, en wier massa immigratie beleid zelfs openlijk anti-Duits is. Auteur-journalist en voormalige politieagent Stefan Schubert waarschuwt in zijn nieuwe boek voor een verdere drastische verslechtering van de veiligheid van de autochtone bevolking als de islam en massa immigratie in de komende jaren geen halt toe worden geroepen.

  Like

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Ja we gaan alles sluiten .., het leven voor ons als burger steeds onvrijer en moeilijker maken …, denk bijv. aan afgesloten parkeer c/q slaap plaatsen voor Chauffeurs… , waar al die… parel patiënten.. in vrachtwagens klimmen …., behalve onze grenzen die gaan steeds verder open …, het Zwakzinnige instituut ..e.u wordt bestuurd op alle niveau’s en in al haar geledingen door LIJDERS die volmaakt Krankzinnig zijn…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  Dat is toch dat park waar ze iedere dealer een eigen bouwkeet hadden gegeven om de handel van straat te halen?
  Of zijn die er nooit gekomen.

  Like

 6. De grenzen 24/7 sluiten, dan kunnen de Berlijnse burgers weer ongestoord in hun Park lopen, ook ”s nachts!

  Like

 7. henk verhoef zegt:

  wat mij dan weer bevreemd in deze
  De peilingen voor de verkiezingen
  Groenen en de Christelijk(cdu) aan kop met een 22 pct ieder
  socialisten ( spd)en de linkse– alle twee een 11 pct
  dan weet niet dan wel stem niet een 20 pct niet
  en stemmen er ook een paar op de AfD

  Oh groen en cdu/spd zijn anti nazi partijen die echter wel regelden sinds 1945 dat de nederlandse en belgische en Franse oud ssers hun duitse nazi pensioen belasting vrij kregen tot op de dag van vandaag en dat de nederlandse /belgische /franse belasting diensten deze illegalen transactie NOOIT tegenkwamen
  \hoe kon die nu– wisyen de ssers nu echt zo veel—- J A

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s