Briefje van Jan: Aan Femke Halsema

Screenshot_192

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste mevrouw Halsema,

Oey!

Ieder kind flikt weleens wat. Maar een inbraak met messen en alarmpistolen, zoals uw 15-jarige zoon Bruno? Eh… nee.

Ik kon het in de cijfers van het CBS niet zo snel vinden, maar volgens mij maakt zeker 99% van de inwoners van dit land zich nooit schuldig aan inbraak, laat staan aan een inbraak met wapens.

Die Bruno van u is er dus eentje die de instanties goed in de gaten moeten houden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Briefje van Jan: Aan Femke Halsema

 1. Alphons Mantel zegt:

  heeft HAMAS hem al gevraagd?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Waar dienden die twee messen eigenlijk voor?
   En dat “nepwapen” is in feite èn wel degelijk een moordwapen!
   Het wapen wordt geladen met 9 mm (knal) scherpe patronen die dezelfde detonatie veroorzaken als bij het afvuren van een echte patroon.
   Door het wapen tegen iemands lichaam te houden kan die detonatie ’n gat van ca 5 cm. breed en 5 cm. diep in iemands voorhoofd of borst slaan!

   Buiten specialisten en de politie zijn er niet zoveel mensen die dat weten.
   Ik ben benieuwd of de officier van justitie Halsema daarmee publiekelijk zal confronteren…
   In ieder geval is het in de openbare ruimte bij zich dragen van zo’n “nepwapen” inclusief twee messen ’n bijzonder ernstige zaak!
   En dat betekent voor ’n vrouw, die ’n sleutelpositie in het linkse miljeu bekleed, ’n totale ramp.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    “Mijn zoon is een gewone Amsterdamse jongen”….!
    Er is dus niets buitengewoons aan het feit dat er “op de vluchtweg” en “op de plaats van het delict” twee messen en een pistool werden gevonden.
    Dat vinden van het pistool “op de vluchtweg” lijkt mij ’n pertinente leugen, evenals het aantreffen van twee messen “op de plaats van het delict”!
    Ik ben er van overtuigd dat de politie deze feiten verdraait zodat de rechter geen harde bewijzen heeft.
    Wat over zal blijven is een waarschuwing en misschien een taakstraf.

    Typisch voorbeeld van ouderwetse klassenjustitie.

    Like

 2. Piet Snot zegt:

  Van alle kinderen uit mijn schooltijd waren het wel vaak kinderen van zeer gefortuneerde ouders met bedrijven, die werkelijk niets te kort kwamen, die er zeer wazige activiteiten op na hielden ’s nachts.
  Behalve een stukje aandacht en een normale opvoeding waarschijnlijk.
  Daar waar een ander een 2de hands brommer kregen op ze 16de, kregen dit soort kinderen splinternieuwe Zundapp’s van 4500 Gulden die ze binnen de kortste keren sloopte en weer ingeruild werden voor een nieuwe.
  Iedereen kent wel dit soort kinderen wel uit ze schooltijd. kinderen die je vooral moest mijden omdat je wist dat het gezeik ging opleveren.
  Soms tuinde er wel eens iemand in die ze dan overal voor lieten opdraaien.
  Want pa heeft dan altijd een net betere advocaat om ze criminele zoon overal buiten te houden.

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Piet Snot (14 augustus 2019 om 09:23)

   Ja, ik ken dat soort tuig. Vroeger bij mij in de klas zaten er ook een paar van die etters. Ze waren er altijd als haantje de voorste bij, om rotzooi te trappen. En ze lieten er ook altijd weer anderen voor opdraaien. Met het teveel aan zakgeld, dat ze van papa kregen, kochten ze vriendjes. En degenen, die lieten blijken niet gecharmeerd te zijn van hun streken, werden gruwelijk gepest. Het liegen en bedriegen zat er al vroeg in. Dat hadden ze van thuis meegekregen. Waarom ze naar school gingen, heb ik nooit begrepen. Veel opgestoken hebben ze er zekerlijk niet. Ze bleven telkens weer zitten. Hun namen kom ik af en toe nog wel eens tegen en dan vraag ik me telkens weer af, hoe die rotzakken in godsnaam op een bepaalde plek zijn aanbeland.

   Geliked door 2 people

 3. verwardeman zegt:

  Kijk jongens – en meisjes – daar heb je het nu !
  Voordat haar zoon naar een ” witte ” school ging – kinderen zijn immers geen sociaal experiment…….- zat hij op een school met niet-witte kinders , alwaar hij door deze kinders
  – de niet witte dus – werd gepest , waarna Femke hem naar die ” witte “school deed….
  Helaas heeft het jong blijkbaar toch iets meegekregen van de kinders der kultuurverrijkers ,
  de eerste drie a vier jaar van een mensenkind zijn immers – hebben de geleerden ontdekt –
  ALLESBEPALEND voor de vorming van het karrakter !
  Dat belooft wat voor de toekomst , mooi he die multikultie…….

  Geliked door 3 people

 4. bezorgde burger zegt:

  Sinds dit soort schorem aan de macht is gekomen vraag ik mij af wat Nederland nog onderscheid van Brazilië, Columbia of Mexico.

  Geliked door 3 people

 5. henk verhoef zegt:

  als mama in afrika zit voor vakantie en als echte groenlinkser daar natuurlijk op de fiets en per ngo ophaalboot naar toe gegaan is– zal de opvoeding er wel bij ingeschoten zijn
  Nou ja kan zoon in een kraakpand gaan wonen onder een boerka want mama handhaafrt ook dat niet– zo zie je maar– appel valt niet ver van de boom- dat criminele zit er gewoon in gebakken via de dna en heeft weinig met armoe– van centjes dan– wel van geest – te maken

  Hoe gaat Groenlinks zich daar weer uit redden want als dat toch eens een pvvkind geweest zou zijn
  nou ja– nederland – toch een volkomen achterlijk 3e wereld land geworden met de komst van het socialisme
  Niets meer zeggen over– we hebben nederland na de 2e wereld oorlog opgebouwd– er is nl alleen maar meer aan de fundanmenten gezaagd totdat nu zelfs daken eraf gaan waaien– nee niet door de sneeuwvracht– gewoon door de onkunde van alle ambtenaren en politici– cbr en rijbewijzen verlenging- of niewe zorgverplging wet
  Gelukkig wil de abn nog iets doen aan witwassen geld want de politiek/overheid gedoogd die drug handel en is nauurliojk wel de grote schuldige van dat zwarte geld

  nou ja het ziijn voornamelijk blanke mannen die nederland regeren en er een puinhhop van maakte en maken- maar de blanke vrouwen — nu de onderwijzers van neder;land– ja niet veel beter–
  Dus gewoon 3e wereld

  heb even een 11 dagen in frans hospitaal gelegen — niet een HOOFDDOEKJE gezien

  Geliked door 3 people

 6. QenQ6 zegt:

  Hoe is het mogelijk, zoonlief heeft toch een mooie linkse opvoeding gehad?

  Geliked door 3 people

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Welk weldenkend mens noemt zijn zoon nu Bruno? Logisch dat zo’n jongen dan helemaal ontspoort. Zo’n naam hoort bij een pitbull en wordt in het criminele circuit vaker als nickname gebruikt. Wie weet wat hij allemaal al op zijn kerfstok heeft en digitaal verdonkeremaand is geworden. Van dat knulletje gaan we nog veel van horen. Wie weet, misschien noemen ze hem al Holleeder de tweede in zijn vriendenkring.

  Geliked door 4 people

 8. Wachteres zegt:

  https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/college/burgemeester/artikelen/brief-burgemeester-halsema/

  Brief burgemeester

  Beste Amsterdammers,

  Deze brief is ongewoon. Ik ben ook in een heel ongewone situatie geplaatst en voel mij genoodzaakt u te schrijven. Vanochtend heeft de Telegraaf in chocoladeletters bekendgemaakt dat mijn 15-jarige zoon een gewapende inbraak zou hebben gepleegd. Over (de eerste) 3 pagina’s wordt gemeld dat er daar boven op sprake zou zijn van een doofpot omdat dit niet naar buiten is gebracht. Er wordt verwezen naar anonieme bronnen.

  Like

  • QenQ6 zegt:

   Ik wil hier graag aan toevoegen dat er geen sprake is een doofpot, maar van van “stil houden” in belang van het kind. Er zijn nl. kinderrechten, die ik erg belangrijk vind.

   Dat ik mijn lieve zoon van een zwarte school heb afgehaald, staat helemaal los van deze affaire, evenals het feit dat ik links ben en dat mijn man toch een Mercedes rijdt. Mijn zoon is niet crimineel, maar moet wel zijn fout herstellen.

   Zo gaat dat in de linkse opvoeding, inclusief theedrinken, een goed gesprek aan de keukentafel en een knuffel. Mijn zoon, is een Amsterdamse jongen, zoals alle Amsterdamse jongetjes, en dan flik je wel eens wat. Daar leert mijn zoon alleen maar van, en daarom ben ik, juist nu, zo trots op hem,

   Femke Halalsema. .

   Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   Als de telegraaf hier niet over bericht had,had je er nooit iets over gehoord.
   Jammer he Fem?

   Geliked door 4 people

 9. Rensk. zegt:

  En heel Den Haag staat weer achter Kindje Halsema. Want ze is niet dom volgens Arib, omdat ze Burgemeester is. En al je het al als Burgemeester kunt brengen (al gebruik je je ellebogen als pistool) dan ben je ontzettend slim. Want het salaris en de macht he?. Ja dan ben je zooooooo ontzettend slim. Sorry sluw bedoel ik. 0 respect

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  O ja kindje Halsema: niet alleen de lusten van je baantje. Bekendheid levert ook andere minder geinige dingetjes voor je op.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Bruno moet door instanties in de gaten gehouden worden en naar ik hoop gaat het volk mensen als Halsema eens goed in de gaten houden. Al zie ik daar weinig heil in als ik zie hoe die hele jonge mensen het voorbeeld van Den Haag volgen.Namelijk criminele aktiviteiten. Zelf sporters vinden het al normaal dat soort aktiviteiten te ontwikkelen. Den Haag is hun grote roerganger.

  Geliked door 2 people

 12. Wachteres zegt:

  https://www.dvhn.nl/binnenland/FVD-Amsterdam-wil-opheldering-van-Halsema-24732555.html

  FVD Amsterdam wil opheldering van Halsema

  De Amsterdamse raadsfractie van Forum voor Democratie wil opheldering van burgemeester Femke Halsema over de arrestatie van haar zoon. De kwestie werd door De Telegraaf naar buiten gebracht.

  Geliked door 2 people

 13. Hovawart zegt:

  Een perfect voorbeeld van culturele integratie, geen vakantiebaantje maar een beetje lopen klieren, een typisch product van deze tijd, een prinsje dat thuis geen aandacht krijgt en op straat op zoek gaat naar de attentie die hem zal leren wat zijn plekje zal zijn in de maatschappij……..met het rolmodel van een GroenLinksche Looney Brigade als opvoeders is de keuze echter zéér beperkt…..crimineel dus.

  Geliked door 2 people

 14. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dat politieke rood-groen-linkse politieke “zwaargewicht” van Halsema, thans een niet al te beste burgemeester van Amstelstad, die andere mensen altijd zo de les meent te moeten lezen, kan haar eigen puber niet eens fatsoenlijk opvoeden en in de hand houden. Het is maar goed, dat diener Tinus Bromsnor kordaat heeft opgetreden en de jonge inbreker zonder aanziens des persoons heeft opgepakt. Foei, foei, foei, foei Femmeke !!! Je hoeft echt niet uit te halen naar de krant, of de politie, wie dan ook. Het is je eigen zoon, je eigen bloed, die een grote smet werpt op jouw politieke carrière. Hoogste tijd, om te overwegen, om op te pleuren uit het openbare ambt !!!

  Geliked door 2 people

 15. Thoth zegt:

  (..) Ouderschap is enorm leuk, maar zeer ingewikkeld. Het is de moeilijkste uitdaging waarvoor ik ooit voor heb gestaan.

  Yep, het is hetzelfde als met een ‘burgemeester’ en… ze bakt er totaal niets van.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Voor kinderen beneden de 18 jaar zijn “de ouders” verantwoordelijk w.w.z. allee Halsema ‘opkrassen’ en nergens meer tevoorschijn komen want op tuig van uw niveau zitten wij niet te wachten.
  Laten we al dat tuig van GroenLinks maar eens heel grondig doorlichten…

  Geliked door 3 people

 17. Rensk. zegt:

  Ollengren bemoeide zich er ook nog even mee. Priveleven moet buiten beschouwing blijven. Tja Ollengren en je zou maar wat graag alle pers aan banden leggen, zodat jullie je achterbakse gang kunnen gaan met alles wat het volk wel degelijk aangaat. En bekendheid brengt dit soort dingen nou eenmaal met zich mee. Je kunt niet alleen alle lusten ontvangen he!!!!!!!
  Godallemachtig wat een trutten zijn het ook.

  Geliked door 4 people

 18. hannah zegt:

  Plasman zal vanavond wel weer bij Jinek komen uitleggen dat het allemaal niet zo erg is …

  Geliked door 3 people

 19. King Arthur zegt:

  En nu de nieuwe antifa generatie beerput gesloten proberen te houden
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1698734626/onderzoek-naar-mogelijk-lek-over-zoon-burgemeester-halsema

  Geliked door 3 people

 20. koddebeier zegt:

  Linkse ouders zeggen meestal…….Zo iets doet mijn kind niet !!

  Geliked door 3 people

 21. Jan zegt:

  En proberen in de doofpot te stoppen, want als er zo veel ophef wordt gemaakt is dat zeker het geval

  Politie Amsterdam onderzoekt lek in affaire HalsemaBurgemeester, politie en OM ontkennen doofpot
  https://tpo.nl/2019/08/14/politie-amsterdam-onderzoekt-lek-in-affaire-halsema/

  Femke Halsema ontkent doofpotaffaire rondom gearresteerde zoonKnaap probeerde aan politie te ontkomen na inbraak – Droeg nepwapen bij zich
  https://tpo.nl/2019/08/14/femke-halsema-ontkent-doofpotaffaire-rondom-gearresteerde-zoon/

  Het kutwijf maakt het nog erger

  Brief burgemeester

  Beste Amsterdammers,

  Deze brief is ongewoon. Ik ben ook in een heel ongewone situatie geplaatst en voel mij genoodzaakt u te schrijven. Vanochtend heeft de Telegraaf in chocoladeletters bekendgemaakt dat mijn 15-jarige zoon een gewapende inbraak zou hebben gepleegd. Over (de eerste) 3 pagina’s wordt gemeld dat er daar boven op sprake zou zijn van een doofpot omdat dit niet naar buiten is gebracht. Er wordt verwezen naar anonieme bronnen.
  ….

  https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/college/burgemeester/artikelen/brief-burgemeester-halsema/

  Dat dit in feite een schuldbekentenis is heeft de communist niet door

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Halsema probeert de mensen nu wijs te maken dat het toch eigenlijk allemaal wel mee valt, maar ze verliest uit het oog dat ze een publieke functie heeft en dus zaken als deze een stuk meer in de belangstelling staan als bij een simpele burger.
   En even de lijn doortrekkend zou je dus kunnen zeggen dat Halsema een publieke vrouw is en daarmee hun kinderen ook publieke kinderen zijn.
   Mooie woordspeling dus.

   Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Het is te hopen dat dit “lek” nooit ontdekt wordt , want ondanks de bescherming van klokkenluiders zal dit dan leiden tot het dusdanig onmogelijk maken van het bestaan van de betrokkene , dat die beter ander werk gaat zoeken .
   En zelfs dán zullen ze hem blijven achtervolgen .
   Maar hieruit spreekt wel precies de mentaliteit van dat soort geteisem , de messenger moet om zeep geholpen worden !
   En de feiten nog verder afgezwakt en verdoezeld .
   Die dader is dan eigenlijk gewoon onschuldig .

   En waarom zo’n achterlijk peperdure advocaat als er eigenlijk niks aan de hand was ???
   Wie weet wat er nog meer loos was , dat het nieuws niet heeft gehaald ?
   Brandblusser gejat en leeggespoten ? Dat is een CO2 explosie .
   Wat een milieudelict !

   Dan maar volgens sharia recht behandelen dat tuig ?
   Handjes afhakken , dan wordt het de volgende keer een stuk lastiger inbreken .
   Dat was toch de bedoeling van die wet die jij er doorgedrukt hebt gekregen , Halsema ?
   Het tegengaan van de islamisering mag geen doelstelling van beleid zijn , toch ?
   Laten we daar nou eens gevolg aan geven !
   Laten we die geitenneukers eens laten zien hoe serieus we ze nemen .
   En dat hoeft voor mij echt niet onverdoofd te gebeuren , hoor !

   Geliked door 4 people

 22. Kraftavilqa zegt:

  ‘T is toch niet waar? Hypocrisie en corruptie in de hoogste kringen van het Nederlandse linkse bolwerk. Hoe schokkend, tsk, tsk.

  Geliked door 3 people

 23. Wat een opgefokt gebeuren! Waarom zou een bm-zoon (nog een kind) niet in de fout kunnen gaan? Net zo goed dat je kinderen niet moet aanrekenen hetgeen de ouders hebben (mis)gedaan, geldt dit andersom ook. Als dit bewust ‘onder de pet’ gehouden is, dan is dat natuurlijk verwerpelijk en vraagt om nader onderzoek. Met de conclusie dat 99% van de inwoners zich niet schuldig maakt aan criminele activiteiten ben ik het ook niet eens. Dit land is doordrenkt met criminaliteit. Vooral sinds 1970 of zo iets!

  Geliked door 1 persoon

 24. sir piet zegt:

  verwent .verwent opvoeding 0

  Geliked door 1 persoon

 25. Harry zegt:

  Als je naar die smoel van haar kijkt op de foto boven het artikel , dan zou je die toch eerder op het woonwagenkamp verwachten , dan in een belangrijke functie ?
  Het verbaast mij allemaal niks meer !
  Ze kon wel lief lachen , maar dat kon Beatrix ook …………….
  Verkijk je niet op dat soort krengen !

  Geliked door 3 people

 26. Tistochwat zegt:

  Het enige wat Femke spijt, is dat dit smerige zaakje aan het licht is gekomen.

  Geliked door 3 people

 27. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ach, gewoon een kwajongensstreek volgens Halsema en links Nederland. Maar owee als Geert Wilders een zoon van een jaar of 15, 16 had gehad en dit gedaan zou hebben dan stond héél links Nederland op hun achterste poten. En zou dan privéleven en politiek ook gescheiden moeten blijven??
  Denk het niet.

  Nu de familie Halsema in Afrika is zou het ze sieren daar te blijven en hun riante woning ter beschikking te stellen aan die “arme vluchtelingen”.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s