Communisme? Socialisme? Of gezond verstand?

Screenshot_200

(Door: “bozeoudeman”)

Onder de vakkundige leiding van onder andere superrijke terroristen uit Mekka wordt de wereld richting slachthuis gevoerd via de Verenigde Nazi’s in New York. Overal bemoeien deze nazi’s zich mee, behalve met de werkelijke dreiging: overbevolking. Iets dat trouwens al decennia lang door diezelfde groep nazi’s is vergroot met uitgebreide gezondheidsprogramma’s, uitgevoerd in hun voornaamste proeftuin: Afrika, dat afgezien van grote afzetgebieden ook een dankbaar testgebied lijkt voor nieuwe medicijnen et cetera.

Alles lijkt te zijn gestart in de jaren tachtig: landsfinanciën werden door nazi’s van het IMF onder controle genomen en hele landen werden kapot gesaneerd. Roken werd door deze nazi’s enkele jaren geleden in de ban gedaan, iets dat helemaal overeenkomt met islam, en wereldwijd wordt dit uitgevoerd. Een volksverhuizing die zijn weerga niet kent, is door deze bureaucratische narren op hun tekentafels ontworpen en de wereld zit middenin de uitvoering daarvan. Nu zijn het milieu en de voeding aan de beurt.

Wereldwijd wordt de mensheid door een heel klein groepje gestoorde technocraten gedwongen om de hele energievoorziening overal op de schop te nemen. Voeding is de volgende stap: vlees is uit den boze. Niet vanwege diervriendelijkheid, maar om Joost mag weten welke reden in werkelijkheid. Als al lange tijd geen vleeseter meer heb ik geen bezwaar tegen het verminderen van vleesconsumptie als dit dieren ten goede komt, maar dat zal niet gebeuren.

Dieren zullen massaal worden afgemaakt als zij voor de superrijke elite geen geldelijke waarde meer vertegenwoordigen. In die zin is het ironisch genoeg niet in het belang van dieren om het eten van vlees volledig in de ban te doen. Persoonlijk ben ik ook absoluut geen voorstander van welke zogenaamd goedbedoelde ‘progressieve’ dwangregel dan ook, omdat dwang zich absoluut op termijn zal wreken en niet tot structurele verandering of verbetering leidt.

Wil men trouwens ook echt anders? Het enige land dat daadwerkelijk getracht heeft de bevolkingsgroei in te dammen, is China met het niet erg geliefde ‘één kind’ beleid dat in wezen rond de hele wereld navolging had dienen te krijgen, in welk geval landen als Indonesië en India dan nu wellicht geen tikkende demografische tijdbommen zouden zijn, noch Afrika als geheel continent.

In tegenstelling tot echte maatregelen om de wereldbevolking op z’n minst te reguleren, kozen West-Europese landen als Nederland ervoor om door te gaan met een beleid dat gericht was en is op een juist meer kinderen beleid door het verstrekken van kinderbijslagen. Dit op christelijke leest geschoeide beleid om zorg te dragen dat een waanidee de grootste religie op aarde zou zijn, wordt nu de nekslag voor datzelfde christendom door een gigantische opmars van de islam.

Veel islamlanden als Indonesië, maar ook een land als India dat sterk aan het islamiseren is, promoten het krijgen van kinderen enkel om op deze wijze uit te groeien tot de grootste wereldgodsdienst en via overbevolking hun burgers in de toekomst als soort islam missionarissen uit te zenden naar landen in het Westen die momenteel al, via vooral Noord-Afrikaanse landen min of meer via geweld en chantage tot de islam worden gedwongen.

Niemand is dus echt geïnteresseerd in het daadwerkelijk terugdringen van de groei van de wereldbevolking. Logisch, want deze groei is vandaag en in de toekomst de grootste economische motor voor de industrie en de wereldeconomie, met name de economie van de superrijken die de industrie, inclusief de consumptiemaatschappij met de daarbij horende consumenten, in hun bezit hebben. Communisme? Socialisme? Of gezond verstand?

Op geen enkele wijze heeft de club nazi’s in New York ooit eens de moeite genomen om de groei van de bevolking af te remmen. Eerder het omgekeerde heeft plaatsgevonden met groots opgezette gezondheidsprogramma’s die enkel in het belang van de farmaceutische industrie waren en zijn. Want heel simpel, hoe meer ongezonde mensen er zijn, des te meer consumenten voor de pillenindustrie en de witte jassenmaffia, dus hoe groter hun winsten.

Er geldt een simpel principe waar het – hun – succes van de consumentenmaatschappij op drijft: meer consumenten betekent meer geldelijke bestedingen, betekent meer winst voor met name die relatief kleine groep superrijke ‘Sorossen’. Overbevolking zal dan ook worden ‘uitgemolken’ door gewetenloze types als Soros. Dit soort zal rijker en rijker worden dankzij het niet eens reguleren van de bevolkingsgroei, terwijl landen en bevolkingen armer en armer worden.

Overal zullen sociale vangnetten verdwijnen naarmate de bevolking groeit. Overal zal parallel hieraan criminaliteit in alle vormen toenemen en tot onleefbare samenlevingen leiden. Precies wat we nu in voorproefjes al zien gebeuren, wat door corrupte politieke lakeien van de ‘Sorossen’ aan ons als ‘in ons belang’ wordt gepresenteerd, terwijl die ‘Sorossen’ het geen enkele malle moer kan schelen wat er allemaal zal gebeuren, als zij maar nog rijker dan rijk kunnen worden.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Demografie, Elite, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, IMF, Links fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Communisme? Socialisme? Of gezond verstand?

 1. Hovawart zegt:

  De wereldbevolking afhankelijk maken van medicijnen, de farmaceutische industrie is de grootste en machtigste industrie op aarde,volg het grote geld……

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Bozeoudeman, harstikke bedankt voor de superbenaming “Verenigde Nazi’s in New York”. Die naam staat gegrift in het geheugen, ik had al een gruwelijke walging voor die lafaards en verraders maar nu staan ze voor eeuwig gecatalogeerd bij de Nazi’s en dat is geen eretitel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vrees toch dat Bozeoudeman teveel waarde hecht aan de VN, het is niks meer of minder dan een papieren tijger.
  Kijk alleen naar de mensen die secretaris-generaal (de hoogste ambtenaar binnen de VN) mochten worden en je weet dat er nauwelijks enige macht ligt bij de VN.
  Vanaf de oprichting waren dat achtereenvolgens;
  Trygve Lie ( Noorwegen)
  Dag Hammarskjöld (Zweden)
  U Thant (Myanmar)
  Kurt Waldheim (Oostenrijk)
  Javier Perez de Cuéllar (Peru)
  Boutros Boutros-Ghali (Egypte)
  Kofi Annan (Ghana)
  Ban Ki-Moon (Zuid-Korea)
  Antonio Guterres (Portugal)

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Heel nuttig artikel. Goede voorlichting.
  Maar waarom dergelijke artikelen? Het helpt ons uiteindelijk geen fuck verder.
  We moeten ophouden met praten en schrijven. Alleen revolutie kan nog helpen.
  De democratie is allang verloren. We moeten allemaal PEGIDA worden.
  De straat op. Zij die recht van lijf en leden zijn.
  Kijk eens naar Paul Golding van Britain First. Tommy Robinson. Geert Wilders.
  Laten we ze niet in de kou laten staan. Meedoen !!!

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen in de VS

  Nieuwe documenten: Comey’s Fbi leidde een geheime operatie tegen Trump.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Klokkenluider: Google’s verkiezingsmanipulatie en politieke vooringenomenheid…

  https://www.breitbart.com/tech/2019/08/14/project-veritas-google-whistleblower-on-going-public-i-saw-something-dark-and-nefarious-going-on/

  Project Veritas – Google Whistleblower Goes Public: ‘I Saw Something Dark and Nefarious Going On’
  Project Veritas – Google Klokkenluider gaat publiek: ‘Ik zag iets duisters en schandaligs gebeuren’

  A Google whistleblower has gone public with claims of election manipulation and political bias, according to investigative journalism group Project Veritas, which posted a trove of over 950 documents provided by Google insider Zachary Vorhies, who says he has come forward because he “saw something dark and nefarious going on with the company and I realized that they were going to not only tamper with the elections, but use that tampering with the elections to essentially overthrow the United States.”

  Een klokkenluider van Google is bekend geworden met claims van verkiezingsmanipulatie en politieke vooringenomenheid, aldus onderzoeksjournalistiekgroep Project Veritas, die een schat aan meer dan 950 documenten heeft gepost die zijn verstrekt door Google-insider Zachary Vorhies, die zegt dat hij naar voren is gekomen omdat hij ‘iets duisters en schandaligs zag doorgaan met het bedrijf en ik realiseerde me dat ze niet alleen met de verkiezingen zouden knoeien, maar dat knoeien met de verkiezingen gebruiken om de Verenigde Staten in wezen omver te werpen. ”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s