De burgemeester van Amsterdam heeft helemaal geen ‘recht op privacy’, moéder Femke Halsema wel

Screenshot_205

(Door: Sietske Bergsma)

De vijftienjarige zoon van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema werd 15 juli j.l. in Amsterdam aangehouden na een achtervolging omdat hij een inbraak op een woonboot zou hebben gepleegd. Ook werden er twee messen en een alarmpistool aangetroffen. Dat meldt De Telegraaf vandaag groot op de voorpagina van de krant. Ook zouden politiemensen gefrustreerd zijn omdat de zaak ‘onder de pet’ werd gehouden omdat er ‘van hogerhand opdracht werd gegeven te zwijgen’. Vanaf haar vakantieadres in Afrika reageerde Halsema na publicatie opvallend inhoudelijk op de zaak – net als even later haar advocaat Peter Plasman – die het strafbare feit afdeed als een puberstreek.

Op Twitter barstte rond koffietijd de hel los op voorspelbaar emotionele wijze, met tweets van politici en journalisten die min of meer dezelfde reactie gaven: ‘Laat deze privékwestie van het gezin Halsema vooral een privé kwestie’. Hoe ‘durven’ media en critici die ‘duidelijk een hekel aan Halsema hebben’ zo, ‘over de ruggen van kinderen’ te ‘scoren’! ‘Beter voor de democratie om privézaken te scheiden’ (Kajsa Ollongren).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De burgemeester van Amsterdam heeft helemaal geen ‘recht op privacy’, moéder Femke Halsema wel

 1. Hovawart zegt:

  Een gepensioneerde linksche regentes die één van haar paarden Volkert noemt, een linksche burgemeester van een zieltogende hoofdstad met een criminele koter, een Liberale premier van een imploderende economie van een postzegelklein land, die zelf vaker op en neer vliegt naar The Big Apple dan hij van ondergoed en sokken wisselt, en een bevolking die klap na klap in het gezicht krijgen en alles maar goedvinden.
  Holland is verdwenen, en Nederlands een synoniem geworden voor criminaliteit en ongepast gedrag.(Pays-Bah dus)

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Je moet wel compleet wereldvreemd zijn óf een extreem slecht karakter hebben om een nieuwe spruit de naam van een laaghartige misdadiger te geven.

   U bent zéker niet wereldvreemd.

   Toch heeft u uw nieuwe paard volgens Story (een blad dat zélden hoeft te rectificeren) ‘Volkert’ genoemd. Volkert, héél toevallig de naam van de extreemlinkse koekwaus die zorgde dat Pim Fortuyn nooit echt a pain in uw ass werd.

   U heeft gewoon schijt.
   https://tpo.nl/2019/08/15/briefje-van-jan-aan-prinses-beatrix/

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Tja ze is een domme vrouw. Blijkt wel weer. Als ze gewoon op het moment dat haar zoon dit had gedaan de pers voor was geweest en toen al openlijk een brief had getikt had ze nog wat respect gekregen. Hoe meer je wil verbergen hoe meer het er als stront uitkomt. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt m wel.Het mens is oliedom. Het deugen en toneel spelen zit zo ingebakken dat ze zich niet meer als normaal mens van vlees en bloed kan gedragen. Ik vind haar een heel sneuiig figuur.

  Geliked door 1 persoon

 3. IkBenHet zegt:

  Inzake het demoniseren/ten gronde richten van Extreem Linkse politici heiligt het doel de middelen!!

  Like

 4. Jean zegt:

  Moest het de zoon van een PVV’r zijn dan was dë linkse groene reactie komende van dat linkse groene kutwijf kilometers lang dan was men nu reeds de galg aan ’t plaatsen op de markt in Amsterdam om die PVV’r op te hangen.
  Waarom wordt dat linkse groene kutwijf niet ontslagen? Het is niet omdat zij onbekwaam is haar zoon op te voeden dat de deksel erop moet.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Als die stomme Halsema blijft doorgaan met deze zero-tolerantie omtrent haar zoon dan loopt ze al het risico dat ze dadelijk Amsterdam uit wordt geschopt! Schijnbaar heeft ze haar zoon totaal NIET met normen en waarden opgevoed, hem gruwelijk oververwend, talloze verkeerde dingen van hem gedoogd of als curlingouder gefungeerd wat inhoudt dat ze hem totaal heeft overbeschermd!
   Gelukkig heb je nog genoeg ouders in Nederland die wel streng zijn voor hun kinderen of tot inkeer komen zodra zij merken dat ze hun kroost danig hebben verpest met een softe opvoeding! En als treffend voorbeeld zal ik nou via dit verhaal uit een tekenfilm duidelijk maken waar verkeerd gedrag van kinderen toe kan lijden:

   In een tekenfilm over Casper, the Friendly Ghost (het vriendelijke spookje) uit 1963, getiteld ‘A Visit from Mars’, scheen een lange marsman op Mars iets te lief te te goed te zijn geweest voor zijn blonde zoontje Marty.
   Dit was een klein, verwaand, brutaal en nieuwsgierig jongetje (gekleed in een rood marskostuum) dat op een dag besloot om van school te spijbelen en met een “geleende” vliegende schotel naar de Aarde te vliegen om deze (en de Aardingen) te leren kennen. En blijkbaar zou dit voor hem verboden zijn maar omdat Marty misschien nooit erg streng was opgevoed door zijn vader maakte hij een illegale ruimtereis naar de Aarde waar hij het vriendelijke spookje Casper leerde kennen.
   Beiden waren echter totaal niet bang voor elkaar en Casper was natuurlijk bereid om Marty rond te leiden boven een grote stad. Marty bleek ook vrij dom te wezen omdat hij dacht dat wolkenkrabbers reuzen waren die wolken krabden, net zoals in Jack en de bonenstaak het geval was!
   De diefstal van de vliegende schotel was intussen op Mars ontdekt en op de Aarde gelokaliseerd waarna de leider van de marsvloot (tevens de vader van Marty en hij wist niet wie de werkelijke dief van de schotel was) met een oorlog dreigde als deze niet snel werd terug gegeven!
   Om deze potentiële oorlog niet te laten escaleren probeerden Casper en Marty de schotel naar Mars terug te brengen waarbij zij wel eerst een aanval van twee raketten, afgevuurd vanaf een militaire basis, moesten afslaan na een wilde achtervolging. Ze bereikten toch niettemin de grootste vliegende schotel die door Marty’s vader werd bestuurd.
   Hij was een lange marsman, zag er op zich heel vriendelijk uit en was identiek gekleed, net als zijn zoontje. Deze sprong dolblij in diens armen waarbij Marty alleen niet besefte dat hij hiermee onbedoeld zichzelf ontmaskerde als spijbelaar, dief, illegale ruimtevaarder en uitlokker van de oorlog!
   Toen zijn vader opeens Casper ontwaarde en hoorde dat deze een spook was verdween hij geschrokken, samen met Marty waarbij deze ongemerkt zijn zendantenne verloor, in de schotel en vlogen ze terug naar Mars, samen met de rest van de marsvloot.
   Terwijl Casper in de lucht rondzweefde en de zendantenne in handen kreeg, die Marty had verloren, was Marty’s vader intussen erachter gekomen wat voor stoute belhamel zijn kleine zoontje precies was en besefte de eerstgenoemde dat hij vroeger toch iets te soft voor Marty was geweest.
   En het was er als aanvulling toe te voegen dat Marty’s vader beslist tegen hem zou zeggen: “Jij bent dus de dief van de vliegende schotel, je hebt van school gespijbeld, je bent naar de Aarde gevlogen zonder toestemming en terwijl dat ook streng verboden is, dankzij jou hebben we deze oorlog gekregen en als klap op de vuurpijl stuur je ook nog een spook op me af!”
   Marty verontschuldigde zich tegen zijn vader dat hij er met zijn ondeugende streken nooit op uit was geweest om zoveel ellende te veroorzaken maar zijn vader besefte dat hij dit alles niet mocht gedogen, goedkeuren of onbestraft kon laten!
   Intussen was de vader ook verschrikkelijk kwaad geworden en dacht hij bij zichzelf: “Ik moet ervoor zorgen dat Marty nooit meer kattenkwaad uithaalt want anders begint hij weer gewoon opnieuw en dat mag niet meer gebeuren!”
   En woest als hij al was geworden greep Marty’s vader natuurlijk in de schotel zijn zoontje (deze was wat afmetingen betrof bijna een grote baby, vergeleken met zijn lange pa) in diens kraag, nam hem over de knie en gaf Marty een flink pak voor zijn broek dat héél erg lang ging duren!
   Casper hoorde via de zendantenne hoe Marty met de langdurige en welverdiende billenkoek werd afgestraft maar het spookje vond het niettemin geweldig, hij ging er om lachen en genoot echt van Marty’s gejammer en gehuil, in combinatie met de klinkende klappen op zijn stoute achterwerk dat net zo rood ging worden als zijn rode broek erom heen!

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Die casper toch, die maakt toch zo evengoed wat mee op een dag.
    En uiteraard mag de billenkoek en de rode billetjes op zijn stoute achterwerk niet ontbreken in een verslag van jou.
    Dat jij nog kan slapen ’s nachts met al die spannende verhalen over al die kattenkwaad uithalende fantasie figuren.

    Like

   • Richard zegt:

    Pas maar op! Want bij het uitdelen van een opvoedende tik krijg je jeugdzorg op je dak en die nemen je kind dan van je af. Dit is onderdeel van het linkse plan om de automie van het gezin te breken en kinderen tegen ouders op te zetten en zij alleen maar machteloos kunnen toekijken hoe hun kind ontspoort.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    En natuurlijk keek je vroeger ook vast niet naar Casper and the Angles’ uit 1979 waarin het vriendelijke spookje met zijn neef Hairy Scary toen zijn samen de twee politie-agentes mini en maxi hielpen met het jagen op boeven! Mini was een nogal dom roodje (in plaats van een blondje) en Maxi was weer iets driftiger van aard!
    En in het verhaal van Casper – A Visit From Mars (1963) is de filosofie van het verhaal dat wie kinderen te soft opvoed en verkeerde dingen van hen gedoogd zijn/haar eigen kroost hiermee finaal verpest! Marty was feitelijk gewoon een dom en onnadenkend jongetje die gewoon niet streng was opgevoed en daardoor verkeerde dingen deed die gewoon niet konden en waar hij de gevolgen niet van kon inschatten!
    En reken maar dat ik inderdaad heel goed zal slapen zonder aan deze dingen te denken en ken je daarbij ook nog het sprookje uit de Efteling, ‘De Magische Klok’ waarin zes ijdele prinses en een valse knecht, Slimme Toon, een tovenaar bedriegen en bestelen? Zij werden hiervoor als straf versteend neergezet en ze moesten toen muziek maken voor de Magische Klok die zij uit hebzucht en ijdelheid hadden begeerd!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    In ’79 was ik bezig met brommers, niet met sprookjes.
    Je vergeet wel eens dat niet iedereen in ’79 toen 6 jaar was.
    En de Efteling is leuk voor kleuters. Ben er ook nooit geweest ook.
    Van vroeger ken ik Batman, the Jetsons, Yogi bear en de Flintstones.
    Er waren toen maar 2 tv zenders die alleen op zaterdag of zondag middag kinderfilmpjes uitzonden
    Maar daar groei je overheen als je wat ouder wordt, niet iedereen blijft in die tijd hangen in een normaal leven.
    Dan gaan de dames en brommers/ motoren om je heen je aandacht trekken, geen sprookjes en fantasie verhalen meer.
    Dus ik had wel wat anders te doen.
    Niet iedereen raakt zo onder de invloed van tekenfilmpjes en sprookjes zo als jij.
    Dat schijn jij maar moeilijk te begrijpen.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Dat had je gedacht! Wie zijn namelijk degenen die sprookjes hebben verzonnen in de geschiedenis? Ik in elk geval dus NIET en denk anders maar eens aan Charles Perrault (1628-1703), Jacob Grimm (1785-1863) en Wilhelm Grimm (1786-1859), Hans Christian Andersen (1805-1875), Lewis Carrol (1832-1898), Victor Hugo (1802-1885), Carlo Collodi (1826-1890) en James Barrie (1860-1937)!
    Als zij tenslotte niet hadden geleefd dan waren er helemaal NOOIT sprookjes op de wereld gekomen en in de Efteling werd er ooit een serie van Efteling TV ‘Het Mysterie van…’ uit 2013 vertoond waarin sprookjes ook letterlijk tot leven werden gebracht en wat talloze mensen op het internet nog leuk vonden ook!
    Of moeten we soms anders alle sprookjes uit de Efteling verwijderen omdat ze racistisch of aanstootgevend zijn wat talloze linkse betweters zo graag willen? Dan zou het daar oersaai worden en dan kunnen ze desnoods de doodsklok gaan luiden!
    En in 2013 liepen daar wel honderden jongeren rond die zelf met hun smartfones en iPads naar Pokemon zochten en zijn konden deze sprookjesfiguur (?) daar ook helemaal NIET vinden!

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ik bedoelde eigenlijk met de Magische Klok, waar ik prinses schreef, gewoon zes prinsen! Hoe jammer zou het ondanks zijn geweest als in het desbetreffende sprookje zowel die zes verwaande prinsen en de oplichter Slimme Toon niet een geweldig pak slaag op hun achterwerken hadden gekregen van ‘Knuppel-Uit-de-zak?’

    Like

 5. Hovawart zegt:

  Het nobele streven, de belofte van de Amsterdamse burgemeester (van Groenlinksche persuasie), aan de Amsterdammers om de ongebreidelde wildgroei aan criminaliteit en het bezit en gebruik van illegale wapens aan banden te willen leggen, om de veiligheid op straat en achter de voordeuren te garanderen en een vanzelfsprekendheid te laten zijn in het nieuwe linksche utopia aan de Amstel, heeft geen enkel effect gehad (dagelijkse schietincidentjes) helaas is haar nobele streven zelfs aan de deur van de burgemeesterswoning voorbij gegaan.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Zal me niks verbazen als we meer gaan horen van dit zoontje van Halsema. Moest ineens denken aan de boeken, die ik heb gelezen over de zonen van Stalin/Zedong/Saddam Hoessein, Hoe ouder die werden hoe minder er een land mee te bezeilen was. Hoe kwam dat? Omdat die kinderen donders goed in de gaten hadden dan pappie macht had en voor hun daden zo goed als geen verantwoording hoefden af te leggen. Papa zorgde er wel voor.In dit geval dat godvergeten hypocriete loeder Halsema.

  Geliked door 1 persoon

 7. Eric zegt:

  De kinderen van Halsema hebben een poosje op een zwarte school gezeten. Halsema heeft dat toegegeven en opgebiecht dat ze aan de poort tussen moeders stond te wachten met wie ze geen enkele affiniteit had. Maar blijkbaar heeft de tijd dat haar kinderen op die multiculschool gezeten hebben zijn sporen nagelaten. Kinderen die je laat schoollopen tussen criminelen worden zelf crimineel, mevrouw Halsema. En u met uw Groenlinks fascistenpartijtje houdt de criminele multicul in stand. U en uw zoon zijn nu zelf ‘slachtoffer’ van het islamknuffelbeleid dat u voert en waarvan u voorstander bent. Ik noem uw probleem dus een vorm van zegevierende rechtvaardigheid. De misdaad van uw zoon is de boomerang die u in uw eigen facie geslingerd heeft. Ik hoop dat het pijn doet. Echt, heel erge pijn !

  Geliked door 1 persoon

 8. Richard zegt:

  Ik moest toch wel even lachen.
  Afrika. Is dat niet dat continent waar vrouwen van wie de houdbaarheids datum al zo’n beetje verlopen is graag naar toe gaan om van al dat donkere schoon te genieten? Volgens mij wil zij daarom al dat tuig hier heen halen. Dan is al dat verrukkelijke schoon lekker dichtbij. Scheelt toch weer een hoop CO 2. Je weet wel, dat gas dat Greta kan zien.

  Geliked door 3 people

 9. Henk zegt:

  Ze heeft het alleen maar druk met inboorlingen knuffelen en uitgeprocedeerden weer huisvesten

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Die tekst die dat Femke verdedigd was oorspronkelijk opgesteld in het arabisch

  Like

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Femmeke is een grote deugvrouw. Ze ambieert een grote carrière en ze gaat toch zo goed om met islamitische kansparels. En haar schattebout Bruno volgde haar “goede” voorbeeld. Een appel valt immers niet ver van de boom. De “prachtige” koeltoer van die exoten kreeg mama’s lieveling met de paplepel ingegoten. Liegen, roven, verkrachten en moorden is toch zo vredelievend. De puber groeit nu op voor rad en galg. Ach mama Halsema, wat voedt jij je kind toch “goed” op.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Groen slinks…
  https://tpook.nl/2019/08/15/groenlinks-blijft-vliegen-femke-halsema-op-vakantie-in-afrika/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  GroenLinks blijft vliegen. Femke Halsema op vakantie in Afrika

  De meest schokkende onthulling bij Jinek aan tafel gisteravond was niet iets rond Halsema’s zoon, maar haar vakantie. Werd in een getoond mediafragment gesproken over een vakantie in het ‘buitenland’, Jinek meldde dat ze in Afrika vertoeft

  Like

 13. h.zanders zegt:

  het liefste was het weet onder de mat geschoven dat jong heeft gewoon geen opvoeding genoten

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Dat de huidige jeugd helaas nog steeds erg verkeerd wordt opgevoed bewijst dit verhaal over twaalf stoute meiden die aan alcohol verslaafd raakten! Lees hier en oordeel:

  Twaalf dronken meiden (14 tot 17) kotsen Arriva-bus onder op weg naar feest in Den Bosch

  Twaalf meiden in de leeftijd van 14 tot 17 jaar hebben in oktober 2019 goed ondervonden wat alcohol met je kan doen. De meiden waren namelijk op weg naar een feest in Den Bosch, maar omdat ze al zoveel gedronken hadden moesten sommigen hierna overgeven terwijl ze in de bus zaten.
  En dat zal vast vreselijk hebben gestonken omdat braaksel namelijk bestaat uit maagzuur wat voedsel moet afbreken!

  De politie kreeg een melding dat er een jonge meid de bus zou zijn uitgezet op het Vredesplein in Waalwijk. Zij zou tenslotte dronken zijn. Toen agenten eenmaal ter plaatse kwamen, bleek het echter niet om één dronken tiener te gaan, maar om zeker twaalf meiden in de leeftijd van 14 tot 17 jaar!
  Dat had de politie blijkbaar ook niet verwacht van twaalf jongedames die eigenlijk hadden moeten weten hoe slecht alcohol voor de jeugd is!

  Alle twaalf dames waren stomdronken. Sommigen lagen zelfs languit op de grond in de bus. Een van de meiden moest uiteindelijk worden nagekeken door ambulancepersoneel.

  Bureau HALT

  De ouders van de tieners werden gebeld. Zij kwamen hun kroost ophalen, terwijl Arriva zat met een vieze bus door het braaksel van sommigen en wie weet waren die ouders eindelijk daar erg boos om geworden!. De twaalf meiden worden allemaal aangemeld bij bureau HALT, mogelijk moeten zij een paar uur bussen schoonmaken bij Arriva.
  En het was nog beter als de twaalf meisjes allemaal een flink pak voor hun broek kregen omdat ze iets te soft door hun ouders waren opgevoed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s