Persberichten in de toekomst?

Screenshot_195

(Door: “bozeoudeman”)

 Omdraaien en bagatelliseren, wat korte berichtjes eerdaags in de krant?

– Ebola rukt met de invasie van nu miljoenen zwarte Afrikanen op in Europa. Maakt niets uit. De ‘pers’ heeft het antwoord om paniek te voorkomen en de invasie te laten doorgaan zoals gepland: “Er is inmiddels al bijna een medicijn, Ebola is al bijna verslagen: maak u niet druk, luister niet naar rechtse oproerkraaiers!”

– Dagelijks aanslagen en moordpartijen van Allahu Akbar krijsende types en andere verwarde godsdienstige vredelievende personen. Niets aan de hand, enkel een akelig incident, moet niet overdreven worden. Read all about it!: Een rechtse schurk, die de maatschappij wenst te ontwrichten, heeft een islamiet verwond, zomaar, uit het niets, zonder enige reden! Een vroom, godsdienstige mens had wel dood kunnen zijn, dit soort terreurdaden moet stoppen!

– Verdere robotisering en automatisering zullen honderdduizenden banen laten verdwijnen en tot blijvende werkloosheid leiden onder de Europese bevolking. Immigranten zijn hard nodig om de economie van Europa op peil te houden, om de vele honderdduizenden vacatures op te vullen, meer immigratie betekent dus meer economische bloei, goed voor iedereen.

– Homo’s worden terechtgesteld in veel islamitische landen, vrouwenrechten bestaan er nauwelijks en andere religies zijn in veel islamlanden verboden. Er zijn geen kerken in Saoedi-Arabië. Islamisering betekent culturele verrijking, het betekent verbreding van de democratie en verbetering van religieuze en mensenrechten.

– De pest keert terug in Europese steden door ‘bergen’ afval en uitwerpselen in gebieden waar provisorische tentenkampen vol immigranten verschijnen waar eens brede boulevards waren. Om verrijking echt eens te leren kennen en waarderen moeten mensen in sociale huurwoningen minimaal één immigrant in huis nemen.

– Om verdere woningtekorten op te lossen, moeten tijdelijk autochtone woningzoekenden bij ouders blijven inwonen, zodat de nieuwe Europeanen sneller integreren in een halal samenleving. Iedereen vanaf achttien jaar heeft recht op een eigen woning, maar nu eventjes niet voor de autochtoon. Noodmaatregel, sorry, is van kracht tot er geen autochtonen meer zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Persberichten in de toekomst?

 1. delamontagne zegt:

  Zo zul je ook zelden of Nooit lezen over ’t “heilige”-land van de moslims, SAOUDIE BARBARIJE.
  En al helemaal niet hoe de wetten daar zijn.
  * * *
  Een Saoudische vrouw is tot 200 ZWEEPSLAGEN veroordeeld omdat zij door……………….7 mannen werd verkracht.
  Niet het feit dat zij was verkracht was aanstootgevend, Nee de vrouw bracht het in de openbaarheid door het naar de Pers door te spelen.
  En dat mag niet in het “zuivere” land van de onheilsproleet.
  Dat is ongepast en brengt de reine, edele Moslim staat in gevaar.
  Want muslims zijn de beste, de allerbeste mensen op aarde, zo leerde Mo de profeet 1400 jaren geleden.
  BRON:
  http://www.newindianexpress.com/world/2015/dec/28/Gang-Raped-Saudi-Woman-Sentenced-to-200-Lashes-and-Jail-Term-861848.html
  via
  https://amp-madame.lefigaro.

  Geliked door 4 people

 2. Dit is zo ongeveer de 4e of 5e persoon, zeker 3 vrouwen, die platgewalst is op straat en de doodrijder doorrijd. Nogal eens in Rotterdam, meen ik. Hier wordt, als er al aandacht aan besteed wordt, is dit minimaal. Wil de “vent” die scandeert dat wij in een fantasties land wonen’ zijn laffe bek in het vervolg dichthouden! Oa. dankzij jou worden hier mensen op straat platgewalst door TUIG dat jij als VERRIJKING ziet! RUTTELAND=KUTTELAND!

  Geliked door 3 people

 3. Lambiek zegt:

  Bozeoudeman uw gemopper is niet meer serieus te nemen.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Boze oude man spreekt uit veler naam o.a. de mijne!

  Geliked door 3 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Bozeoudeman weet keer op keer zijn vingers op de zere plekken te leggen. Hij verwoordt onze gevoelens en meningen op een fantastische wijze. En zijn hart zit op de juiste plaats. Het is altijd een vreugde, om zijn commentaren te lezen. Hij weet het altijd zo fijntjes te uiten. Ik hoop, dat wij nog lang van zijn pennenvruchten mogen genieten.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s