Politie Amsterdam onderzoekt lek in affaire Halsema

Screenshot_198

Burgemeester, politie en OM ontkennen doofpot

De politie in Amsterdam onderzoekt in samenspraak met het Openbaar Ministerie of het verhaal over de arrestatie van de zoon van burgemeester Femke Halsema vanuit politiegelederen is terechtgekomen bij Telegraaf-journalist John van den Heuvel. Het onderzoek wordt gedaan door het bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten (VIK) van de eenheid Amsterdam.

In de krant wordt verwezen naar onvrede in kringen van zowel politie als OM over de gang van zaken na de aanhouding van de 15-jarige jongen. Zij zouden vrezen dat de zaak in de doofpot verdwijnt. Halsema zelf heeft dit met klem tegengesproken.

Lees verder>>>
h/t: meerdere reaguurders
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, belangenverstrengeling, Censuur, Groenen, Hypocrisie, Justitie, Links fascisme, moralisme, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Politie Amsterdam onderzoekt lek in affaire Halsema

 1. Corné zegt:

  Volgens mij zijn er connecties met Poetin en zit ook Trump in het complot. Baudet en Wilders ook natuurlijk. En spelen ook de joden soms niet een bedenkelijke rol? De Mossad misschien? Bij1 met Anja Meulenbelt zal daar vast van overtuigd zijn. Tjeetje zeg, er wordt moedwillig informatie achtergehouden door onze gendarmes, al dan niet in opdracht van Femke, wat doet de politie?
  Ze gaan een onderzoek houden naar het lek in plaats van naar de vraag waarom deze informatie een maand lang onder de pet is gehouden. De omgekeerde wereld. Het lijkt op de voortdurende acties van de gefrustreerde democraten in de VS die alles uit de kast halen om Trump en co te zieken. Zelfs een vrouw gooit emotionele fantasieën in de strijd door te beweren dat ze cecennia geleden als vijftienjarig pubermeisje is gepakt door de te benoemen rechter, toen ook nog een puber knaapje. In de VS ontaardde dat in een complete anti Trump rel. Zo gestoord zijn ze daar in de VS. Links gaat die hetze-tactiek nu na-apen. Ik ben benieuwd wat er voor andere afleidingsmanoeuvres worden bedacht. In plaats van gewoon te zeggen, Femke, het kan iedereen gebeuren, maar jij bent burgemeester en als je zelfs je eigen zoon niet in de hand kunt houden ben je simpelweg gewoon ongeschikt voor die functie. Dus wegwezen!

  Geliked door 3 people

 2. boorzalf zegt:

  Die groen linkse larf heeft nu een strafblad.

  Geliked door 2 people

 3. fransdewit zegt:

  Ja nu hebben ze ineens genoeg tijd voor een onderzoek hoor, ze hebben n.l. niet graag dat mensen de waarheid verkondigen. Dat moet gelijk de kop ingedrukt worden.

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Het feit dat er al een onderzoek naar een lek gaat plaats vinden zegt mij al genoeg. Er zijn meer bekende Nederlanders geweest met zoontjes, die criminele aktiviteiten uithaalden. Daar word geen onderzoek gedaan naar lekken. Nu betreft het toevallig het zoontje van de Burgemeester en ja dan word alles anders., Want het deugende gezin van de elite moet wel hoog gehouden worden voor het Plebs. Roeren maar in de stront van Halsema.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Het is natuurlijk geen verrassing meer en zelfs te verwachten dat, onder het bewind van de Linksche Looney Brigade, de stijgende criminaliteit onder de steeds jeugdigere delinquenten het resultaat is van ernstige nalatigheid en een verkeerde vorm van handhaving door de wijkteams van het Amsterdamse politiekorps, de politiek heeft, zoals gebruikelijk, alle registers opengetrokken om de verrader te vinden die al dit kinderleed heeft veroorzaakt,……over het lot van het (b)engeltje word in alle talen gezwegen……vroeger werd je meegenomen naar de bajes om een nachtje tussen de criminelen te verblijven en zo te leren van je fouten, misschien kan hij zijn taakstraf uitdienen op een departement of ministerie, in Den Haag of Brussel….leerzaam, want daar zitten de echte criminelen die nog niet zijn gepakt.

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Ik kijk nu al uit naar vanavond en de satireshows NOS Journaal en Nieuwsuur.
  Hoe de familie Halsema en daarmee alle Amsterdammers het slachtoffer werden van rechtse kringen bij de politie. Liveverslag van de CO2-vrije fakkeltocht naar het huis van de dappere moeder, die nu zoveel leed te verduren heeft.

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  “Ze benadrukken dat politie en OM altijd terughoudend zijn in zaken waarbij een minderjarige is betrokken. Die moet worden beschermd tegen schending van zijn privacy omdat dat “nodeloze stigmatisering” kan opleveren. “Het persoonlijk belang weegt dan in beginsel zwaarder dan het belang om de maatschappij te informeren”, aldus de verklaring”……dat verklaard gelijk waarom de criminaliteitscijfers omtrent minderjarige asielzoekers buiten de statistieken blijven, typisch Groen-Linksch Beleid, verzwijgen van de waarheid en rommelen met cijfertjes.
  (en voor al degenen die nog geen ervaringen hebben met de Linksche Looneys, is dit een kijkje in de toekomst, klassenjustitie pur sang.)

  Geliked door 1 persoon

 8. Aegolius cs zegt:

  Hoort de burgemeester niet als de spin in de driehoek: burgemeester, politie en het OM?
  Het heeft Halsema geen windeieren gelegd: met kinderen experimenteert men niet….
  https://sargasso.nl/femke-halsema-en-de-zwarte-school/

  Tja, kinderen…… experimenteren thans met het lot van de opvoeder.

  Neeeh, gewoon een huis, tuin en keukenprobleem. Niks politiek, toch?!

  Like

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Mijn God, de wereld is te klein voor Amsterdams Femmeke. Er staat in de krant, dat haar zoon, haar lieverd, haar schattebout, gearresteerd is, wegens het plegen van een gewapende inbraak. Wat een blaam voor Amsterdams eerste burger. En nu is mama Halsema heel, heel, heel erg boos, niet op dat schofterige pubertje van haar, maar op Tinus Bromsnor. Die heeft gelekt naar de krant. En dat had NIET gemogen. Hoe dùrft hij. Femmeke toch, hoe durf jij !!! Hoe haal je het in je hoofd, om de rollen om te draaien !!! En nu ga jij je functie misbruiken, om je eigen straatje schoon te vegen. Ce n’est pas comme il faut !!! Femmeke, toch !!! Foei, foei, foei !!!

  Femmeke toch !!! Je denkt, dat je heel wat bent, maar je bent een beetje over het paard getild !!! Je bent beslist geen politiek zwaargewicht. Je bent afgegaan als een gieter !!! Je bent de mama van een criminele zoon !!! Je bent ook al niet zo’n hele goeie burgemeester !!! Je verwaarloost de echte Amsterdammers !!! Je trekt een zooi criminele exoten voor !!! En nu blijkt, dat je ook als mama niet eens in staat bent, om je zoon fatsoenlijk op te voeden !!! Me dunkt, dat het zo langzamerhand hoog tijd is, om een toontje lager te gaan zingen !!! Het past je niet, om hoog van de toren te blazen !!! Kruip eens weg in een donker hoekje en ga je schamen !!! Het is de hoogste tijd, om op te pleuren !!! Je hebt je prioriteiten niet op orde !!! Je hebt je taak als mama verzaakt !!! Verwaarloos je kinderen niet langer !!! Besteedt eens wat meer aandacht aan je kinderen !!! Ga je kinderen opvoeden !!! Femmeke toch, foei, foei, foei !!!

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Dit onderzoek naar het “lek” bewijst al dat het onder de pet had moeten blijven, de linkse leiding klojo’s verraden zichzelf !!

  Geliked door 1 persoon

 11. henk verhoef zegt:

  vind het feitelijk een beetje lullkig voor die jongen
  Is hij niet al genoeg gestrafd met zo.n mens als moeder- denk je dat eens in– om je rot te schamen zo.n linkse stomme trut
  Verder zie ik ook de trammelant onder de lakens ten huize halalserma–
  jou kind- jou dna en jij had van die opvoed en linkse streken en jij wist alles zo goed
  Ik zie het voor me- en gniffel erbij
  Zou hij nu ook moeite hebben vinden stage plek net als die maroc of kan hij gewoon in opleiding terreurgroep van de duivendakjes

  iets om te blijven volgen

  Geliked door 3 people

 12. Jean zegt:

  Het dekselke is niet blijven liggen op het doofpotje, ha ha ha.
  Kijk nu aan, dat had niet openbaar mogen worden want het betreft een kind van politiek gespuis, wat is de les die we hieruit mleten trekken?
  Politie wegnemen onder de leiding van politiek gespuis, een korps over het hele land met een leiding vrij van politieke inmenging.

  Like

 13. M. zegt:

  Ze gaan de gaatjes zoeken in het vergiet want er schijnt ergens een lek te zitten.

  Geliked door 1 persoon

 14. Lise zegt:

  En weer heeft het de boodschapper gedaan..

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Een politicus moet altijd van onbesproken gedrag zijn, maar niet ‘onbesproken’ zoals de Linksche Looney Brigade voor ogen heeft.

  Like

 16. boorzalf zegt:

  De groen linkse appel valt niet ver van de boom, “oom” wijnand zal hem wel de kneepjes van het vak bij gebracht hebben.

  Like

 17. exmarineman zegt:

  oh paniek in de tent bij politie, Justitie en OM …. er is iets aan de hand met een GroenSlinks kopstuk politici

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s