Vesting Europa . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Vesting Europa . . .

 1. orelius zegt:

  Hoe dan , of de aankomende crisis moet verandering brengen zoals in de jaren 30 . Honger en armoe is wel een sterke elixer. Hoop dat die vol gevreten zombies dan eindelijk wakker worden. Maar denk het niet .Mocht het wel zo zijn dan mogen we hopen op hulp van de oostelijke landen . Want het zijn er al te veel , heel veel jonge mannen en wij zijn vergrijst . En veel jonge landveraders staan aan hun kant.
  Antifa tuig dus. Somber vooruitzicht . Ik zie niet hoe dit probleem te stoppen.

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ orelius (14 augustus 2019 om 22:45)

   Dames en Heren.

   Vandaag hebben we gezien hoe vrouw Halsema van de wal in de sloot geraakte. De Telegraaf lokte haar uit de kast, door de criminaliteit van haar eigen zoon publiekelijk aan de kaak te stellen. En Femmeke kon niet anders, dan in de verdedigingsmodus schieten. En dat deed ze zo slecht, dat ze zelf olie op het vuur gooide. Ze ging plat op haar bek en heeft zichzelf feitelijk volkomen onmogelijk gemaakt.

   Zo moet het dus. De trukendoos opentrekken en vallen zetten. Muizen vang je immers ook met een val met een lekker stukje kaas. En zodra de muis bij de kaas is, slaat de val dicht. Als je voor landverraders vallen zet met iets, dat van hun gading is, dan trappen ze daar met open ogen in. En de truuk is dan, dat de val dicht slaat, zodra ze toehappen. Je moet ze met hun eigen zwakheden uit de kast lokken. En zodra ze daar zijn, waar je ze hebben wilt, doe je zelf een klein stapje terug. Als ze dan denken toe te kunnen slaan, staan ze wel op het verkeerde been. In plaats van dat ze het pleit winnen, vallen ze met hun snufferd keihard op de grond. Desnoods geef je ze nog een klein duwtje in de rug. Dan staan ze met hun mond vol tanden en hebben ze hun eigen graf gegraven.

   En dat is nou precies wat Mark Rutte telkens weer doet met zijn verkiezingsstunts, waar iedereen intrapt. Draai de rollen om, open je trukendoos en zet zelf de vallen. Maak gebruik van het momentum en smeedt het ijzer, als het heet is.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Oeps. geweldig commentaar. Het idee is uitstekend. Met een beetje vernuft en durf zal het zeker werken. Zo snugger zijn onze tegenstanders niet. Kijk maar naar debatten in de Kamer. Iedere keer dat Theo Hiddema ten tonele verschijnt, neemt een slok water en maakt van ze balgehakt. Ze staan met mond vol tanden.

    Geliked door 1 persoon

 2. Ondertussen in Essen (Ruhrgebied); MerkelBoys!

  Like

  • Oeps zegt:

   @ rottenpikwick (15 augustus 2019 om 07:25)

   Dames en Heren.

   De bibberheks heeft het geschaft. De integratie is een “geweldig” succes. De mensen gaan toch zo leuk met elkaar om. Ze lijken warempel wel op de barbaren.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Het “humanitaire” Spaanse schip Open Arms met aan boord 160 “migranten”! die onder de kusten van Libië uit zee zijn opgevist, moeten worden toegelaten in de Italiaanse territoriale wateren, dit in tegenstelling tot hetgeen de Minister van Binnenlandse Zaken, Salvini, wil.

  De Humanitaire Spaanse Organisatie “Open Arms” heeft de [ Italiaanse ] Justitie er van kunnen overtuigen dat hun schip toegestaan wordt om de Italiaanse wateren binnen te mogen varen.
  Dit op basis van Internationale Maritieme Verdragen.
  In haar besluit heeft de administratieve Rechter verklaard dat de klacht van Open Arms niet helemaal ontdaan is van Juridische gronden en dat het schip geconfronteerd wordt met een buitengewoon ernstige situatie.
  Het schip moet onmiddellijk in de Italiaanse wateren worden toegelaten en moet onmiddellijk voor de geredde mensen, die de meeste hulp nodig hebben, hulp bieden.
  De magistraten hebben niet helemaal duidelijk gemaakt of het schip mag aanmeren, noch of de “migranten” ontscheept mogen worden.
  ( Madrid had op 27 Juni de boot van OPEN Arms gedreigd met een boete van 300 à 900.000 Euros als hun humanitair schip zich in de wateren rond Libizë zou begeven om “vluchtenlingen” te redden )
  BRON:
  ouest-france.fr

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  als je nuchter( dus zonder borrel/pilletje/lijntje of gekleurde bril) kijk naar de huidige sutuatie
  dan zijn we toch reeds overwonnen== alleen nog even realiseren
  De hele politiek ( en hun achterban/stemmers) geeft europa en blanke ras iedere dag weer een duwtje in de rug de afgrond in–
  Nu zitten we WEER in recessie en gaat het echt tellen met de miljoenen extra nieuwe europeanen die alleen maar in leven gehouden worden via de gratis leningen van de ECB
  en niet te vergeten het korten van de pensioenen( alle pensioenen dus ook van de nu nog werkenden)
  Alles wat de islaam doet en wil kan en mag gewoon en niemand die iets doet

  De criminelen ( meestal islaam aanhangers) MOGEN ongehinderd hun gang gaan met elkaar en anderen in NEDERLAND afteslachten
  We gillen als kippen zonder koppen dat vuurwapens verboden moeten worden want dan minder moorden terwijl het mes de kogel al gepasseerd is- mes verbod of boerka verbod

  Het gekste== drug gebruik mag en wordt openlijk door de politieker partijen gepromoot maar productie niet
  dan is het ineens zwart geld
  witgeld bij gebruik en zwart bij productie
  en de rechter deelt een enkebandje uit- of vrijspraak bij gebrek aan bewijs
  Hoe zo vesting europa
  de grensen worden door wat gekke beppen bewaakt( in duitsland en nederland is ministerie van oorlog in handen van vrouwen en een gigantische puinhoop zonder centjes want ja de beveilging MAG niets kosten maar alle centjes naar huisvesting en levensonderhoud afrikaanse en mos;lims jonge kansloze mannen

  nou nja– we stemde er en masse voor

  feitelijk zijn die Vlamingen( halve belgen) niet zo gek als jr de verkiezingsuitskagen bekijk)

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Kaart waarop men kan zien waar de “vluchtelingen” in de loop der jaren werden OPGEVIST.
  Steeds dichter onder de kust van Libië.

  Like

 6. NEVER – NOOIT – NADA – NIENTE – Dit ontspoorde, barbaarse, werkschuwe, haatzaaiende, moorddadige, bezettende, verkrachtende, godsdienstwaanzinnige, chaos makende bende’s, die door onze linkse elitaire, overbetaalde uitbuiters, worden verwelkomt : OPZOUTEN!!!

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/15/german-judge-attacks-salvini-for-mocking-photo-of-open-borders-ngo-activist/

  German Judge Attacks Salvini for Mocking Photo of Open Borders NGO Activist
  Duitse rechter valt Salvini aan voor bespotting Foto van Open Borders NGO-activist

  A judge in Germany has ordered populist Italian interior minister Matteo Salvini to remove a photograph of a pro-migration NGO activist or face a hefty fine.
  The photo of Sören Moje, a member of the crew of a ship belonging to the NGO Mission Lifeline, was published on Twitter by Salvini last year after the group had labelled Salvini a “fascist”, Italian newspaper Il Giornale

  Een rechter in Duitsland heeft de populistische Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini bevolen een foto van een pro-migratie NGO-activist te verwijderen of een forse boete op te leggen.
  De foto van Sören Moje, een lid van de bemanning van een schip van de NGO Mission Lifeline, werd vorig jaar op Twitter gepubliceerd door Salvini nadat de groep Salvini een “fascistische”, Italiaanse krant Il Giornale had genoemd

  This gentleman is in the crew of the ship of the German NGO that, waiting to load immigrants, calls me the ‘fascist’ … Reassuringly I would say!” Salvini said.
  Deze heer zit in de bemanning van het schip van de Duitse NGO die, wachtend om immigranten te laden, me de ‘fascist’ noemt … geruststellend zou ik zeggen! “Zei Salvini.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/08/14/migrantenschip-van-open-arms-met-150-migranten-aan-boord-mag-van-rechter-naar-lampedusa/

  Schip van Open Arms met 150 migranten aan boord mag van rechter naar Lampedusa
  Maar: ‘In uitspraak staat niet of schip ook mag aanleggen en of opvarenden aan land mogen gaan in Italië’

  De organisatie achter het schip Open Arms had de noodklok geluid over de situatie aan boord. Daar loopt de spanning volgens de oprichter hoog op. “Er is onenigheid over plekken in de schaduw, plekken in de zon, over eten en over de rij voor het toilet”, zei Oscar Camps tegen een Spaanse radiozender

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  Eerdaags schijnen we weer last te krijgen van een ratten en muizen plaag.
  Belgen schijnen nogal gek te zijn op waterkonijnen (waterratten), las ik ergens.
  Sommige mensen vreten ook werkelijk alles.

  https://tpo.nl/2019/08/15/overheid-pakt-boeren-chemische-bestrijdingsmiddelen-af-ratten-en-muizenplaag-dreigt/

  Like

 10. droevige mof zegt:

  De meeste Duitsers hebben een heel andere kijk op de zaak. Ze vertrouwen op de wijsheid van een gek.
  Zie foto:
  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/14/deutscher-groessenwahn-namen/

  Maar er zijn ook interessante alternatieven van de spooktrein.
  Je hoeft geen Duits te spreken, de foto’s spreken voor zich.

  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/14/deutscher-groessenwahn-namen/

  Like

 11. droevige mof zegt:

  De meeste Duitsers hebben een heel andere kijk op de zaak. Ze vertrouwen op de wijsheid van een gek.
  Zie foto:
  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/14/deutscher-groessenwahn-namen/

  Maar er zijn ook interessante alternatieven van de spooktrein.
  Je hoeft geen Duits te spreken, de foto’s spreken voor zich.

  https://www.google.de/amp/s/www.spiegel.de/politik/deutschland/spd-vorsitz-gesine-schwan-und-ralf-stegner-treten-als-team-an-a-1281876-amp.html

  Like

 12. droevige mof zegt:

  Gecorrigeerde versie:
  De meeste Duitsers hebben een heel andere kijk op de zaak. Ze vertrouwen op de wijsheid van een gek.
  Zie foto:
  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/14/deutscher-groessenwahn-namen/

  Maar er zijn ook interessante alternatieven van de spooktrein.
  Je hoeft geen Duits te spreken, de foto’s spreken voor zich.

  https://www.google.de/amp/s/www.spiegel.de/politik/deutschland/spd-vorsitz-gesine-schwan-und-ralf-stegner-treten-als-team-an-a-1281876-amp.html

  Like

 13. orelius zegt:

  Kijk daar heb je het weer Nederland wil China op zijn nr zette. Dit maal om de mensenrechten van de islamitische oeigoeren te beschermen . Die arme mensen willen alleen maar een eigen land net als de roinyas in Myamar. Wij worden geregeert door waanzinnigen . Zij zijn onze grootste vijand. Gehersenspoelde linkse , kunnen totaal niet meer zelfstandig nadenken. Ze haten zichzelf en hun eigen volk . Dit is de vreemdste periode uit onze gehele geschiedenis. Mannen zijn geevolueerd tot kleffe watjes . Het zijn voor driekwart vrouwen geworden . Misselijk makend bha.
  We moeten terug naar de tijd dat mannen nog Vikingen waren .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s