VIDEO Pat Condell: “O come all ye Jew Haters”


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Pat Condell: “O come all ye Jew Haters”

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Net als Pat Condell heb ik altijd gedacht dat antisemitisme slechts marginaal voorkwam, sinds enige tijd weet ik dat ik er faliekant naast zat.
  En wat mij het meest verbaast is dat het lang niet altijd alleen maar de moslims zijn, nee ook doodgewone mensen als u en ik worden ermee besmet, argumenten als dat Joden slechts 0,2% van de wereldbevolking uitmaken worden terzijde geschoven als niet ter zake doende.
  En het gaat veel verder dan je denkt, Joden beheersen de financiële wereld, ze beheersen de media, ze beheersen de filmwereld, je kunt het zo gek niet verzinnen of de Joden beheersen het.
  Communisme? Uitvinding van de Joden. Joodse wetenschappers? (en dat zijn er nogal wat), allemaal plagiaat!

  Nou ja volgens hen dan.

  Het gekke is dat ik als atheïst weinig of niks met de Joodse godsdienst heb, dat zal me aan mijn reedt roesten, en ook ik ben best bezorgd dat in Israël steeds meer orthodoxe Joden zijn.
  Fundamentalisme is altijd gevaarlijk, niet alleen onder moslims maar zeker ook onder Joden.
  Persoonlijk zie ik fundamentalisten binnen religies dan ook als godsdienstwaanzinnigen, geloven is één maar overdrijven is ook een kunst.
  Maar (diep)gelovigen of niet, het is wat anders dan een wereldwijd complot om de hele mensheid te onderwerpen.
  Wat het mede zo verontrustend maakt is dat het niet alleen zwakbegaafden zijn die met deze ideeën vergiftigd zijn maar ook mensen die je toch als redelijk intelligent zou kunnen bestempelen.
  Soms ben je geneigd het als onschuldig te zien, een tijdelijke dwaling, maar dat is een grote vergissing, het is wel degelijk een zeer gevaarlijke stroming, ze vergiftigen niet alleen zichzelf maar ook anderen.
  Voorbeelden te over.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Je zou eens op de namen van reageerders moeten letten bij Fenixx die op andere sites het hoogste woord hebben over het christendom, 1 verkeerde opmerking en ze zitten er bovenop, en daar met elk anti-Semitisch onderwerp gezellig mee zitten te kletsen.
   Tijdens de afgelopen vakantie hier van een week begon het mij pas echt op te vallen.
   Onder de christenen zitten extreem veel joden haters, die hier op andere sites nooit voor zullen durven uitkomen, omdat ze er dan af gegooid worden.
   Als ze weer praatjes hebben, dan help ik ze er wel aan herinneren tegen die tijd.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ach Piet er is daar zoveel dat mij verbaast, en het is zo zonde want het was ooit echt een goede site.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. Er zijn onder de Joden paar buitengewoon slechte en gevaarlijke mensen (die zitten bij ieder volk) die nu een hele groep – vooral in Amerika – in buitensporig gevaar brengen. Mensen die NIETS met deze gevaarlijke lui te maken hebben, behalve dat ze delen dezelfde etnische afkomst. Men kan deze situatie vergelijken met Al Capone en Maffia families zoals de Gambini’s, als symbool voor het hele Italiaanse volk!. Onder gevaarlijke Joden noem ik zeker: George Soros, de (gevallen) bank van Lehmann Brothers, Jeffery Epstein en zijn vrienden, Mark Zuckerberg, CEO YouTube Susan Wojcicki enz.. Maar wat hebben andere, willekeurige, Joden met deze monsters te maken? NIETS. Het is ongeveer dezelfde vergelijking met de Argentijn Generaal Videla en Chileen Augusto Pinochet met Nederlandse of Belgische katholieken: Ze hebben dezelfde religie.
   DEEL 2

   Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Degene die verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen en ellende van de laatste anderhalve eeuw zijn de rotschilds/rockefellers (nepjoden) Ze zijn de khazariaanse mafia,illuminatie, cabal ze hebben wereldwijd op belangrijke hoge posities “marionetpoppen” zitten die voor hun het vuile werk opknappen.De “deep state” in washington worden ook door hun gestuurd,hillary clinton schijnt familie van de rockefellers te zijn.

  Like

 3. Philippine zegt:

  Zoals gewoonlijk: Pat Condell is PrimaDe Luxe.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Tijl Uylenspiegel. De mensen die nu zo graag de Joden willen haten, leven nu zelf in immens levensgevaar. Het gevaar is niet afkomstig van enkelingen, maar van geïmporteerde gigantische zunami zwermen van jonge kerels uit Islamitische landen en Afrika die door onze verraderlijke elite hierheen worden geïmporteerd om de Europese bevolking te decimeren of totaal uit te roeien. De Kalergi-Plan moet van de Globalistische BILDERBERG/NWO op schema lopen. De LINKSIGE EN LIBERALE HORROR GUTMENSCHEN gebruiken de Palestijnen als een middel om de aandacht van de bevolking van het islam-gevaar af te wenden. Iemand die een beetje verder denkt, ziet hoe smerige en vals deze “mensen met linkse geweten” zijn. Alles wat buiten de Palestijnse gebieden gebeurt, interesseert ze niet. a) het kan hen worst wezen dat Palestijnen in de Syrische vluchtelingen kamp Yarmouch werden massaal vermoord. b) het interesseert ze niet dat Palestijnen in Libanon en andere Arabische landen, leven als 3de rang burgers .. en leven vooral in gevaar. c) de massa afslachtingen van christenen in Islamitische landen kan ze geen pest schelen, d) dat miljoenen van Ouigouren worden in China in concentratiekampen gehouden. e) de massa genocide op de Yezidis in Irak .. Daar hadden ze niks mee. Men kan zo verder doorgaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s