Volgens het Vaticaan moet de wereld van de islam niets hebben van het Jihadisme

Screenshot_197

(Vertaling: “delamontagne”)

De Vaticaanse propaganda wordt onverminderd op de verschillende R.K.-sites overgenomen, zonder ook maar enige kritiek. Zoals de Zwitserse Site “Cath.ch“, die niet nalaat stevige kritiek op president Trump te leveren, terwijl deze toch een einde aan de oorlog in Irak en Syrië heeft gemaakt met de hulp van Poetin. Hierdoor werden ook talrijke levens van christenen gered Precies het tegenovergestelde dus van Obama, maar de “christelijke ideologie” = idéologie “chrétienne” de gauche van de Linksen is gemeengoed geworden onder leiding van paus Franciscus. En dit is echt wel lachwekkend, omdat extreemlinks een diepgewortelde haat heeft tegen het christendom.

Diezelfde R.K.-sites onderscheiden zich ook door de haat die zij de “Identitaires” toedragen (par la haine qu’il porte aux identitaires) [ zoeken ze liever hun heil bij de moslims? ]. De mohammedanen, die een respect ZONDER WEERGA hebben voor christenen, zoals iedereen heeft kunnen constateren na de twee  genociden( christenen in het Midden-Oosten en de Armeniërs). Moslims zelf behandelen christenen als ongelovigen Ze wijzen het christendom dus af, maar die paar “belediginkjes” van de moslims kunnen  deze R.K.-sites er niet toe brengen hun goodwill voor moslims te verstoren.

Paus Franciscus  heeft Mgr. Indunil Janakaratna Kodithuwakku aangesteld als Secretaris van de Pontificale Raad voor de Interreligieuze Dialoog. [Mgr. I.J.K is afkomstig van Sri-Lanka, waar een paar maanden terug honderden christenen door de interreligieuze moslims werden vermoord!]

Deze prelaat heeft tijdens een interview voor de Vaticaanse media (Rome Reports) bevestigd dat er echt duidelijke signalen zijn dat de wereld van de islam het Jihadisme afwijst. Om dit te bevestigen, verwees hij naar het gezamenlijke document over de Menselijke Broederschap, dat zowel door de Paus als een vooraanstaande imam  van de Al-Azhar moskee in Cairo is ondertekend in Abu Dhabi. Men moet hier heel blij en tevreden over zijn, zo vervolgde hij…

Maar zoals wij al eerder in andere artikelen hebben laten zien, is dit document verkeerd wat de katholieke kant betreft. En aan de islamitische kant is het vals en misleidend en om daarin een “duidelijke” teken [van welwillendheid!] te zien, is misleidend en doet afbreuk aan de slachtoffers van de islam. Is bisschop “Kankananmalage” de aanvallen en de slachtoffers van afgelopen Pasen in Sri Lanka vergeten? Die hebben aan meer dan 300 mensen het leven gekost in zijn eigen land.

Hij wil beslist de interreligieuze dialoog aanmoedigen en zegt dat het document een aanzet is om uit het “tribalisme” te geraken, dat volgens hem het voornaamste probleem is. Hij wil dus het islamitische fenomeen verminderen en niet de realiteit van de islam onder ogen zien.

AAN DE JIHAD WORDT IN DIT DOCUMENT VOLLEDIG VOORBIJ GEGAAN:

Het is niettemin een essentieel element in de islam voorgeschreven door de koran en de islamitische traditie (hadith). Het klopt dat niet iedere moslims een terrorist is, maar de islam heeft in zijn genen de strijd, de gewapende strijd voor de goede zaak van Allah. Om hieraan te ontkomen, is het dan wel nodig om ontelbare passages uit de Koran te schrappen en om van een groot deel van de moslimtraditie afstand te nemen. Het kan dan wel zijn dat er gedeeltelijk vrede heerst [tussen islam en christendom], maar dat komt door natuurlijke elementen.

Helaas is sinds het Tweede  Vaticaans Concilie de ware plicht van de Paus voor het geloof verwaarloosd en dit heeft ertoe geleid dat de huidige religieuze hiërarchie ontrouw is aan de plicht van haar ambt. Deze vergeetachtigheid wordt erger naarmate men meer begrip heeft voor de zogenaamde “Interreligieuze Dialoog”.

Bronnen:
https://fsspx.news/fr
&
https://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Moslims, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Volgens het Vaticaan moet de wereld van de islam niets hebben van het Jihadisme

 1. Alles wat er uit de mond komt van deze SOEPJURK is voor mij POEP! En iedereen die kruipt en buigt voor deze SOEPJURK een sneu type! Het Vaticaan is net als de islam ook bloeddorstige ideologie! (of te wel politiek)

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Het lijkt me heel humaan om die klote paus uit z’n lijden en misleiden te verlossen !
  Wat een smerige volksverrader .
  Als je tienduizenden mensenlevens kunt redden door één zo’ n doortrapte klootzak door de gehaktmolen te draaien , is dat een hele goede zet !

  Nu zal ik hier wel weer een enkele fanatieke roomse volgeling met een blinde verering voor die pedo-soepjurk op zijn ziel trappen , maar we hebben in Nederland een goed gezegde : zachte heelmeesters maken stinkende wonden .
  En voor verering of clementie van gajes ben ik niet in de wieg gemieterd .
  Wég met die gek , dus !

  Geliked door 5 people

 3. Rob van marle zegt:

  Weg ermee met die argentijn

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Laat die wildvreemde paus anders gewoon ZELF een hele hoop van die moslimterroristen binnenhalen in het Vaticaan en dan hopen dat zij hem niet gaan dwingen om een oranje overall aan te trekken! En als hij hernia een kopje kleiner is gemaakt dan mag Franciscus meteen bij Petrus voor de hemelpoort zijn beklag doen waarom het hem niet is gelukt om radicale jihadisten in brave schoothondjes te veranderen!

   Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  De paus is het schuim van de R.K. wat is boven komen drijven, voor mij heeft deze man geen enkel gezag op moreel gebied, het is een kwakzalver, hij verschilt in niets met een vloekende boot werker maar die werkt tenminste!

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  Wat ik mij toch elke keer weer afvraag bij zo’n bericht.
  Waarom toch al die aandacht voor zo’n ouwe seniele kerel in een jurk?
  Wie wil het weten, en waarom dan. Gaat die man dan ergens over.
  Baas van de katholieken kerken is ie, meer niet.
  Andere christenen hebben helemaal niets met die ouwe kerel met ze sinterklaas muts.

  Geliked door 1 persoon

  • har zegt:

   maar nog steeds enorm veel invloed wereldwijd.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Mou en of, : bedenk alleen maar al aan. de invloed in. LATYNS- Amerikaanse LANDEN,,!
    ( oh ja, zijn daar niet de ‘hogere’ ( rooms- katholieke) nazi’s. MEESTAL!!! met hulp vanuit het vaticaan terechtgekomen? zoals in ARGENTINIË…. bijvoorbeeld al. …400.000…..( Nieuw ISR. Weekblad 11.8.1995: Buenos. AIRES :
    :’ na de Tweede Wereldoorlog zijn zo’n 400.000 nazi’s naar Argentinië gevlucht, waar de regering hen hielp. een nieuw bestaan op te bouwen. Onder hen waren 150 oorlogsmisdadigers. Dat schrijft journalist Jorge Camarada na 15 jaar onderzoek in zijn boek ‘ODESSA Al. Sur’. De bekendste nazi’s die in Argentinië een thuisland vonden , waren Adolf Eichmann. en. JOSEPH. MENGELE…………………<~<~<~<~<~<~~<~<~<~<~<~<~

    Like

  • Oeps zegt:

   @ Piet Snot (14 augustus 2019 om 15:16)

   Dames en Heren.

   Zo oud de mensheid is, hebben politieke heersen altijd een haat-liefde verhouding gehad met religies. Het is als een kwaai huwelijk. Ze kunnen niet met elkaar en ze kunnen niet zonder elkaar. Zelfs, al zou de paus geen ene gelovige meer in zijn kerk kunnen tellen, dan is hij nog steeds een machtig persoon. Zo klein het grondoppervlak van het Vaticaan ook is, de realiteit wil, dat de paus meer macht en invloed heeft, dan het staatshoofd van het grootste land op aarde. Duisternis en eeuwigheid zijn machtige instrumenten.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Die vaticaan kapoen kan net zo goed liegen als z’n mosselvrienden !

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Het geloof als eeuwenoud verdienmodel, dan maakt het niets meer uit waarin men gelooft, zolang de poen maar blijft binnenstromen…….de kerkklokken luiden nog immer….Kom Gauw, Geld Mee.

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Als je een geloof aanhangt dat pedofilie als een vorm van naastenliefde vergoelijkt, dan binden er vast nog wel wat andere overeenkomsten van andere ideologieën om het volk in armoede en vrees te houden.

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Ik denk dat zijn mijter te krap zit en dat ie daar raar van gaat lullen.

  Geliked door 2 people

 10. kampersrene zegt:

  Dat was mij te veel ik heb onmiddelijk de telefoon genomen en de Paus opgebeld….hij was erg geschrokken toen ik hem eens goed mijn gedacht zegde waarbij het woordje “klootzak” een diepe indruk op hem maakte…Hij beloofde mij zijn visie te herzien….die foto van de Paus werd getrokken na ons telefoongesprek

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://nos.nl/artikel/2282255-ind-stuurt-jezidi-s-terug-naar-kampen-noord-irak-vn-ongerust.html

  Jezidi’s in Nederland vol ongeloof over afwijzen asiel

  Majid Sedo vluchtte in oktober naar Nederland, omdat het naar eigen zeggen voor jezidi’s nog steeds niet veilig is in Irak. Vandaag kreeg hij van de IND te horen dat hij in Nederland geen asiel krijgt.
  Volgens de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) kunnen jezidi-vluchtelingen in tentenkampen in Koerdistan rekenen op onderdak en voldoende voedsel en dus veilig terug.

  De Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de VN beschouwt Noord-Irak – ook na de verdrijving van IS – nog steeds als onveilig gebied. Ook wijst de VN erop dat de Koerden in Noord-Irak al zorg dragen voor bijna een miljoen vluchtelingen en dat hun capaciteit daarmee vrijwel is uitgeput

  Like

 12. Lucky zegt:

  Maar ondertussen
  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/15/austria-islamic-extremism-is-still-number-one-terror-threat/

  Austria: Islamic Extremism Is Still Number One Terror Threat
  Oostenrijk: islamitisch extremisme is nog steeds nummer één terreurdreiging

  An Austrian intelligence report states that radical Islamic terrorism is still the number one security issue in the country, with returning Islamic State fighters a chief concern.
  The report, which comes from the Austrian Office for the Protection of the Constitution (BVT), states that returnees from the Middle East are difficult to predict in their actions and pose a danger due to possibly having combat experience acquired overseas, Kronen Zeitung reports

  Een Oostenrijks inlichtingenrapport stelt dat radicaal islamitisch terrorisme nog steeds het belangrijkste veiligheidsprobleem in het land is, met terugkerende Islamitische Staats aanhangers een grote zorg.
  Het rapport, afkomstig van het Oostenrijkse Bureau voor de bescherming van de grondwet (BVT), stelt dat terugkeerders uit het Midden-Oosten moeilijk te voorspellen zijn in hun acties en een gevaar vormen vanwege het eventueel hebben van in het buitenland opgedaan strijdervaring, meldt Kronen Zeitung

  Like

 13. Lucky zegt:

  Hoezo kwaadaardige onverschilligheid?

  https://unherd.com/2019/04/the-wests-shameful-indifference-to-christian-genocide/

  The West’s shameful indifference to Christian genocide

  De beschamende onverschilligheid van het Westen tegenover christelijke genocide

  The church of the West has long been indifferent to the story of the church of the East. Our relative silence about the massacre of Christians in the Middle East throughout the 20th century will surely go down as one of the western church’s greatest failures. It is high time we started talking about it.

  De kerk van het Westen staat al lang onverschillig tegenover het verhaal van de kerk van het Oosten. Onze relatieve stilte over het bloedbad van christenen in het Midden-Oosten gedurende de 20e eeuw zal zeker ten onder gaan als een van de grootste mislukkingen van de westerse kerk. Het is de hoogste tijd dat we erover beginnen te praten.

  Like

 14. Lucky zegt:

  Genegeerde genocide op Christenen

  https://www.foxnews.com/world/christian-persecution-close-to-genocide-levels-largely-ignored-due-to-political-correctness-report

  Christian persecution close to ‘genocide levels,’ largely ignored due to ‘political correctness’: report

  Christelijke vervolging dicht bij ‘genocide-niveaus’, grotendeels genegeerd vanwege ‘politieke correctheid’: rapport

  Political correctness contributes to alarming anti-Christian hostility around the world and caters to the terrorists trying to eradicate Christianity, an expert on religious persecution told Fox News.
  The interim findings of a report, which was released last month and commissioned by British Foreign Secretary Jeremy Hunt, shows that anti-Christian hostility is not only spreading geographically but also in severity, in some areas “coming close to meeting the international definition of genocide.

  Politieke correctheid draagt ​​bij aan alarmerende anti-christelijke vijandigheid over de hele wereld en richt zich op de terroristen die proberen het christendom uit te roeien, vertelde een expert op het gebied van religieuze vervolging aan Fox News.
  De tussentijdse bevindingen van een rapport, dat vorige maand werd vrijgegeven in opdracht van de Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt, tonen aan dat anti-christelijke vijandigheid zich niet alleen geografisch verspreidt, maar ook in ernst, in sommige gebieden “in de buurt van de internationale definitie van genocide. .

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://video.foxnews.com/v/6032999966001/#sp=show-clips

  Report shows Christian persecution in some parts of the world is close to genocidal levels

  Like

 16. Lucky zegt:

  http://www.maxshimbaministries.com/2017/05/faithkeepers-groundbreaking-new.html

  ‘FAITHKEEPERS’ – A groundbreaking new documentary that sounds the alarm on Christian genocide by Muslims worldwide

  ‘FAITHKEEPERS’ – Een baanbrekende nieuwe documentaire die alarm slaat op christelijke genocide door moslims wereldwijd

  In nearly every Islamic country worldwide, religious minorities are being persecuted at unprecedented levels. Hundreds are murdered each day and already thousands have become refugees fleeing from religious persecution. Places of worship have been torched or raised and yet, there is no world outcry.
  The Clarion Project, a nonprofit organization founded in 2006, is working to wake up the sleeping masses with a new, groundbreaking film about Islam called “Faithkeepers – Sound the Alarm on Christian Genocide”. With the release of their fifth film exposing the dangers of Islamic extremism, Clarion strives to provide a platform for the voices of moderation and encourage grassroots activism.

  In bijna elk islamitisch land wereldwijd worden religieuze minderheden op ongekende niveaus vervolgd. Honderden worden elke dag vermoord en al duizenden zijn vluchtelingen geworden die vluchten voor religieuze vervolging. Gebedshuizen zijn in brand gestoken of opgevoed en toch is er geen wereldoproep.
  Het Clarion Project, een non-profit organisatie opgericht in 2006, werkt aan het wakker maken van de slapende massa met een nieuwe, baanbrekende film over de islam genaamd “Faithkeepers – Sound the Alarm on Christian Genocide”. Met de release van hun vijfde film die de gevaren van islamitisch extremisme blootlegt, wil Clarion een platform bieden voor de stemmen van matiging en grassroots activisme aanmoedigen

  Like

 17. fleckie zegt:

  Onder WELKE ‘noemer’. vallen deze. christenen. dan.? ( Koptische Kerk?, Byzantijnse. Kerk, Russisch Orthodoxe. Kerk? Lutherse,, Calvinistische,Zwinglianen, Zevendaagse. Adventisten, Oud- Katholieken, ???, Gereformeerde, Gewoon Protestantse, etc? ……….is men vergeten dat HET Vaticaan ook NIET. reageerde , toen men bekendmaakte, in de 2e Wereldoorlog. , dat DUIZENDEN. SERVIËRS ( BYZANTIJNSE. KERK- Russisch- orthodoxe Kerk) vermoord werden in concentratiekampen, ..waarin. ook. nog. Rooms- katholieke priesters. de. BOVENTOON. voerden.?!…………..<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s