Welkom, welkom in mijn villa

Screenshot_194

(Door: Jan Dijkgraaf)

Weet u nog?

Begin september 2015. De Telegraaf plaatste gratis (!) een paginagrote advertentie van 143 bekende Nederlanders die ons allemaal opriepen een vluchteling in huis te nemen.

Eén van hen was schrijfster Saskia Noort. Ik begreep dat het er bij Saskia nog niet van was gekomen om in haar villa aan het Amsterdamse Vondelpark een kamertje klaar te maken voor zo’n stumpert.

Maar er is goed nieuws voor Saskia. Ze kan in haar tweede huis op Ibiza alsnog bewijzen dat ze geen praatjesmaker is. Want gisteren meldde De Telegraaf: “Asielzoekers wijken uit naar Ibiza”.

Aan de slag, Sas!

Bron:
www.99woorden.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", asielwaanzin, establishment, Hypocrisie, Linkse Kerk, moralisme, Rotzakken, sarcasme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Welkom, welkom in mijn villa

 1. fransdewit zegt:

  Fantastisch deze herinnering

  Geliked door 4 people

 2. Harrie Vaes zegt:

  Wat een deugers toch.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  In de VS idem, als Trump het wordt emigreer ik.
  Guichelaars, allemaal!

  Geliked door 1 persoon

 4. Eurohater zegt:

  Het is nu eenmaal Links beleid: maak regels voor anderen maar de uitzonderingen voor jezelf……

  Geliked door 2 people

 5. ruud beijer zegt:

  Vuile linkse huichelaar dat wijf.

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Niet on topic, maar wel een opvallend gegeven.

  Volledige lijst van Clinton-medewerkers die naar verluidt op mysterieuze wijze zijn overleden of zelfmoord hebben gepleegd vóór getuigenis

  De documenten beschreven hoe Bill Clinton een privéfeest hield op het pedofiele eiland van Jeffrey Epstein.

  Clinton maakte minstens 27 keer reizen op het privévliegtuig van Jeffrey Epstein. De meeste van die vluchten waren met minderjarige meisjes.

  Ondanks een eerdere poging tot zijn leven, slechts drie weken geleden, sloegen de gevangenisbewakers gisteravond de vereiste 30 minuten controle op de cel van Epstein over.

  Gisterenochtend vroeg vonden ze hem dood.

  Jeffrey Epstein is de nieuwste in een lange lijst van familiepartners en kennissen van Clinton die op mysterieuze wijze zijn gestorven of zelfmoord hebben gepleegd vóór hun openbare getuigenis.

  In 2016 plaatste CBS Las Vegas een lijst met Bill en Hillary Clinton-medewerkers die zouden zijn overleden onder mysterieuze omstandigheden.

  Vertaling Google translate.

  https://www.zerohedge.com/news/2019-08-11/complete-list-clinton-associates-who-allegedly-died-mysteriously-or-committed

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat is natuurlijk pas echte humor van Jan Dijkgraaf, omdat heel Nederland wel weet dat dat er nooit van zal gaan komen, maar de humor en sarcasme zijn sterk.
  Al die zogenaamde gutmenschen die indertijd opriepen hebben er zelf geen een in huis genomen behalve Annabel Nanninga die in die tijd weg gezet werd als oikofoob.
  Hoe hypocriet wil je het hebben.

  Geliked door 3 people

 8. hannah zegt:

  dan is het dus op de Balearen ook niet meer veilig …

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nou ik zou er niet te vast op rekenen!
  Ergens een krabbeltje onder zetten is eenvoudig en heerlijk vrijblijvend, je woorden hard maken is vers twee.

  Geliked door 2 people

 10. Henk zegt:

  Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand een asielzoeker in huis neemt om vervolgens bestolen en verkracht te worden……………..

  Geliked door 2 people

 11. Kraftavilqa zegt:

  Eerder zullen de kiekens tanden krijgen dan dat zo’n policor deugtype een ‘vluchteling’ in huis neemt want natuurlijk weten ze echt wel dat die invaders het laagste van ’t laagste zijn. En dus goed genoeg voor iedereen die niet lid is van de exclusieve deugclub, ach we kennen die praatjes wel ’t is allemaal “do as I say don’t do as I do”. Als die deugtypes ’t hebben over ‘moreel’ laten ze dan eerst maar ’s uitleggen wat er zo moreel is aan het verdrukken van de autochtone bevolking. Op die uitleg zullen we wel heel lang moeten wachten. Overigens meestal wanneer zo’n deugtype het woord ‘moreel’ in de mond neemt bedoelt-ie eigenlijk “ik zou dictator moeten zijn zodat ik iedereen m’n wil kan opleggen en we een betere wereld naar mijn inzichten kunnen scheppen.”

  Geliked door 4 people

 12. Rob van marle zegt:

  De telegraaf opzeggen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jack Terrible zegt:

  Wat zouden we zonder die 143 bekende Nederlanders in Godsnaam moeten beginnen! Geert Wilders was vast niet één van de 143! Geert Wilders deugt niet maar die andere 143 deugen perfect… ik zou liever een gesprekje met Geert hebben dan met alle 143 deugmensen. Ik heb een blanke chef maar hij zou Geert ook willen doodmaken, met het grootste gemak, wat ik ook tegen mijn chef vertel, mijn chef deugt ook volgens de linkse media???

  Geliked door 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  Kom op, bekende klootzakken en klutsmutsen met jullie grote muilen, neem alsnog een stel asielparasieten in huis!

  Of is het de bedoeling dat alleen WIJ dat doen omdat jullie weten dat die mohammedaanse asielparasieten de opdracht hebben om ‘ongelovigen’ af te slachten? ONS, dus.
  Dat ruimt natuurlijk wél lekker op hè? WEG MET DE BLANKEN!
  Soros zal trots op jullie fantastische oproep zijn geweest.

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Het zijn allemaal gore huichelaars.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Inderdaad,die “illegalen” heten de ene keer vluchtelingen dan weer asielzoekers dan weer migranten.Het zijn bijna allemaal jonge moslim mannen in de militaire leeftijd zonder vrouwen en kinderen.Het zijn soldaten van allah die worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeanen te terroriseren en af te slachten,zodat de satanische globalistische elite hun N.W.O. kunnen installeren.

   Geliked door 1 persoon

 15. M. zegt:

  Van schaamte zullen velen politici, bekende Nederlanders en ander slap volk wat helpt hun eigen land ten gronde te richten zich straks niet eens meer in het openbaar durven tonen.
  Men denkt de schaamte voorbij te kunnen zijn voor wat geld maar ik kan ze verzekeren dat ze de schaamte niet meer te boven zullen komen als de samenleving ze de schaamte aan zal rijken op een presenteerblaadje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s