ADHDMG

Screenshot_214

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik word er ZO moe van! De zoveelste trotse homoseksueel of transgender, het zoveelste slachtoffer-niqaabje en het zoveelste ‘zelf-voor-gekozen-hoofddoekje’ op tv… We moeten en zullen de homoseksualiteit en de islam in alle facetten door de strot geduwd krijgen en het levert alleen maar meer weerstand op. Bij mij tenminste WEL! Waarom MOET ik kijken naar mensen die zelf klaarblijkelijk niet gezien willen worden? Waarom MOET ik kijken naar schepselen waarvan ik de vrouwelijke vormen niet mag zien, maar die er alles aan doen om in al hun bedekkende lagen TOCH in de belangstelling te staan?

Even vermoeiend zijn overigens die mensen met die andere ‘heilige’ missie’ die werkelijk ALLES op ‘god’ betrekken en beweren dat (omdat ZIJ in die onzin ‘geloven’) iedereen ergens in ‘gelooft’ of dat in ieder geval zou moeten doen… Of een artikel nu over ‘religie’ gaat of niet, ALTIJD worden we weer geconfronteerd met de ‘heilige’ terreur die gepaard gaat met Bijbelcitaten, psalmen of andere onzin waarbij zij claimen de enige ‘god’ te dienen. ‘God’ of Allah dienen? Ik zal tot mijn dood WEIGEREN een slaaf te zijn van fictieve figuren als ‘god’ of Allah en weigeren ‘hem’ op mijn knieën te smeken voor mijn zieltje, terwijl zij met hun hersenloze fan schare zoveel ellende veroorzaken in de wereld! Maar dat ligt aan de mens…? NEE! Dat ligt aan die zogenaamd ‘heilige’ indoctrinaties van goedgelovige kleine kinderen!

Een paar weken geleden reageerde er ook weer zo’n gehersenspoelde dwaas op een geheel onschuldig artikel en meteen staat er weer het vrome minkukeltje met zijn heilige tunnelvisie klaar om met allerlei onzin ‘argumentatie’ dit item de grond in te boren. Zijn ware ‘god’ – ik vermoed Joods – blijkt samengesteld uit een onuitspreekbare vreemde letterreeks van 6 hoofdletters (vandaar MIJN 6 hoofdletters als kop en staart) met minimaal twee dubbele HW’s of andersom en uiteraard voorzien van de nodige Bijbelteksten (of wat het ook waren) die hij tijdens zijn indoctrinatie vanaf zijn prille jeugd in zijn verder lege hoofd heeft moeten stampen. Ik heb de 3 betreffende delen gelezen en er werd nergens verwezen naar ‘geloof’, maar deze ‘heilige’ dwaas wist het per direct te vertalen naar ‘heidens’. Nu heb ik maar beperkte kennis van dit onderwerp, maar ik vind het zeer interessant en heb nergens ook maar enig verband kunnen ontdekken met een ‘geloof’. Steeds weer reageren mensen met ‘onze’ Joods/christelijke roots en dat je nog analfabeet zou zijn en met een bot door je neus zou lopen als deze ‘geweldige’ Joods/christelijke’ roots er niet geweest zouden zijn, maar NIETS is minder waar. Deze mensen weten klaarblijkelijk niet eens wat heiden betekent en misbruiken of verwarren dit in hun door ‘god’ beperkte kennis met ‘ongelovig’ zijn, wat in mijn oren klinkt als zijnde de islam, waar iedereen die niet in ZIJN duizend-en-een-nacht-zandbak-sprookjes-onzin ‘gelooft’ derhalve een ‘ongelovige’ is.

Sowieso maakt het geen barst uit welke beschaving er eerder was (het is goddomme geen wedstrijd!), maar ze zijn allemaal bloedig verdreven en uitgeroeid door het christendom en hedendaags gebeurt exact hetzelfde door de islam. Ook las ik ergens een opmerking dat u vooral NIET moest vergeten dat er toentertijd bloedoffers gebracht werden aan de goden. BARBAARS! Alsof de gedwongen kerstening van Europa, de kruistochten, de heksenverbrandingen (en verdrinkingen) en de genocide op katten zonder bloedvergieten zijn verlopen… Er heeft meer bloed gevloeid door het christendom dan dat er ooit bloed is vergoten met offers aan de ‘heidense’ goden. Zelfs vandaag de dag vinden er in jullie achterlijke ‘religies’ nog altijd fysieke duiveluitdrijvingen en lijfelijke straffen voor homoseksuelen plaats; dus wie is hier nu blijven hangen in z’n duizenden jaren oude achterlijkheid en derhalve ZELF onderontwikkeld? Voor mij bent U een heiden! (Gebruikt in de zin zoals u dat zelf hanteert!)

Overigens, christenen zijn de eerste die zeggen dat Allah gewoon ‘god’ betekent en hebben dus al gecapituleerd. Zijn al klaar voor de veilige overstap. Als hun zielige leventje NU en hun tere zieltje STRAKS maar veilig is. Ik zeg: u overgeven betekent dat u de strijd verloren heeft!

Wat hebben ‘gelovigen’ in mijn ogen toch een diep triest, inhoudsloos, leeg leven! Ik voel persoonlijk een diep medelijden met deze mensen, die allen lijden aan ADHDMG (Alle Dagen Heel Druk Met God) en daarmee gedurende hun leven ZO geestelijk en verstandelijk beperkt blijven. Ik zie ‘de gelovige’ derhalve steeds meer als een kleine blaag, die ze op zijn tiende WEL verteld hebben dat Sinterklaas niet bestaat, maar die ze zijn VERGETEN te vertellen dat ‘god’ ook maar een fictief verzinsel is. Ze denken dat ze ‘dichter bij ‘god’ zijn, maar zien de afgrond vlak voor hun eigen voeten niet…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Religie. Bookmark de permalink .

37 reacties op ADHDMG

 1. Tistochwat zegt:

  Man, man, wat maak je je toch weer druk. Het is bijna zielig.
  Iedereen komt er vanzelf wel een keer achter of God bestaat of niet.

  Geliked door 3 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Hahaha; hij kan het niet laten hè?

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    I.K. Bennurklaarmee 15 augustus 2019 om 17:37

    Hahaha; hij kan het niet laten hè?

    Nee, hij blijft het zinloze onderwerp aansnijden.

    Geliked door 1 persoon

  • leo 1 zegt:

   Zo is dat, alles wat we van “boven” weten, is hier op aarde verzonnen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Statistisch gezien kom ik hier ( en de misschien nog de andere oudere ouderen ) eerder voor in aanmerking.
   Ik zou dan bijv. een”appje/ SmSje” of hoe al die andere moderne communicatie-mogelijkheden mogen heten, kunnen sturen.
   Waarschijnlijk hebben ze “boven” ook Wifi” dan stuur ik wel een berichtje naar dit blog.
   En als je niets hoort………………..?, ook in de moderne technieken is er weleens storing !

   Like

 2. Robert Long zong het langgeleden al!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Deze swingt lekker:

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  Als er een god zou bestaan zou hij/zij niet toestaan dat we er zo’n zootje van maken!
  En misschien ook geen gemene virussen in zijn menu gestopt?

  Like

 5. Jan Altena zegt:

  Ik lees de stukjes van drs. Schilder graag. Alleen al om mijn afschuw op peil te houden!

  Like

 6. karel zegt:

  geachte Drs. E.N. Schilder
  ik heb deze maand de eerste uitgaven van 1984 gelezen en daarna de film uir 1984 jawel uit 1984
  gezien. men maakt wel eens de vergelijken tussen het boek en het hederdaagse maatschappij
  ik vertel u dat de hedendaagse maatschappij velen malen erger is dan het boek de ggd mag nu mensen boeien verplicht medicatie toedienen opsluiten vastbinden al wat de politie niet mag doen.
  lees 1984 waarbij de marteling werd toegedien werd bij de afvallige van het socialistische gedachtengoed. dat is nu bij deze wet een werkelijkheid geworden, wie bepaal wie gevaarlijk is de politiek ? .als de linkse gekken vind dat u homo,s normaal moet vinden, en u doet dat niet, dus u bent voor hun een afvallige van het linkse gedachtengoed. dan kan er wel een zo,n gezondheid medewerker u wel eens vastbinden medicijnen inspuiten en u opsluiten in uw huis.

  Like

 7. Piet Snot zegt:

  Ik snap ‘m wel.
  Maar het is ZOOOOOO ontzettend zinloos.
  We weten het al, dat christenen niet altijd even vriendelijk zijn geweest in wat ze wel uitdragen en altijd beweren.
  En mensen zo als Ben Kok, want daar heb je het over i.v.m. dat verhaal over runen tekens, wat doe je er verder aan.
  Ze hebben de vrijheid hier om dat uit te dragen.
  Ik ga daar niet over, en jij gelukkig ook niet.

  Like

 8. Har Depik zegt:

  Eens met tistochwat

  Geliked door 1 persoon

 9. Wachteres zegt:

  Zo, we weten nu ‘wel dat Schilder een hekel heeft aan ‘gelovigen’.

  Zou hij ook nog iets anders te melden hebben, of moeten we dit keer op keer weer horen.

  Denkt hij dat we hem niet geloven?

  Geliked door 2 people

 10. Charles zegt:

  BIBLE…Best Instructions Before Leaving Earth

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Klopt, want met dat boek ga je het niet redden hier.
   Dat wordt eerder je ondergang, door goedgelovig te zijn.

   Like

   • Jannie zegt:

    Nee, niet het boek maar de zoon van God, Jezus Christus.

    Like

   • Harry zegt:

    Jannie ,
    Je bewijst hiermee , wat de niet-gelovers denken ;
    Het geloof lijkt inmiddels meer op een psychische aandoening , dan op iets anders .
    Je bent als gelovige echt niet te benijden , hoor !
    Je moet toch wel een bord voor je hoofd hebben om niet een kéér wakker te worden ?
    Maria kreeg een zoon van een timmerman en dat was eigenlijk een kind van god ?
    Dus ze ging vreemd !
    Of was die logica je ontgaan ?
    En die bouwvakkers vertrouw ik ook voor geen cent , ik heb een vriend , die is huisjesschilder , die neukt zich suf bij die huisvrouwen die de hele dag alleen zijn !
    Ik bedoel maar ………
    En hoe christelijker , hoe makkelijker dat ze uit hun broekje stappen .
    ( biblebelt bewoners ) .
    Jezus , wat een lulkoek !

    Like

 11. droevige mof zegt:

  Binnen de Europese patriottische gemeenschap moeten er zo min mogelijk twistpunten zijn. Onobjectieve en persoonlijke insinuaties zoals die ik hier lees, (“Ik zie ‘de gelovige’ derhalve steeds meer als een kleine blaag, …”) brengen ons niet verder. Wat Drs. Schilder hier doet is niet verstandig en niet nuttig, met alle respect voor de vrijheid van meningsuiting.

  Like

 12. M. zegt:

  Het lijkt een beetje op het linkse slavernij verhaaltje dat schermen met oude Christelijke koeien waar men vandaag de dag part noch deel aan heeft gehad.
  Maar goed bij gebrek aan nieuwe ellende die de gelovige aangesmeerd kan worden moet men zich bedienen van oude koeien anders valt er niets aan te smeren.
  De nichten rollen hier al decennia bijna uit de tv vandaan zonder problemen dus het veroordelen van nichten raakt ook kant noch wal.
  We leven vandaag en niet in het verleden.
  Die koeien zijn onderhand wel eens verzopen.
  Daarbij zou het wel eens leuk zijn als men leert de slachtoffers van de daders te onderscheiden.
  Moet niet zo moeilijk zijn dacht ik met de aanslagenlijst erbij van alle geloven.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ga bier drinken en zware shag roken, zo krijgt je leven nog betekenis.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Heb voor Uw zondige teksten gevraagd of kees voor u wil bidden en zingen,

  Geliked door 1 persoon

 15. David zegt:

  Blijf lekker in de afgrond voor uw voeten staren meneer schilder
  Ik kijk liever omhoog in een blauwe hemel
  Als christen moet ik voor u bidden, ik doe mijn best

  Like

 16. boorzalf zegt:

  “Overigens, christenen zijn de eerste die zeggen dat Allah gewoon ‘god’ betekent”??????????????

  Geliked door 1 persoon

 17. Republikein zegt:

  Allah betekent inderdaad God zoals Jezus ik ben betekent,
  God is een entiteit,
  Wat van verering van Goden komt lezen we in het artikel over Indonesië, volkomen geschift,
  Allah is machtig, alle vrouwen drachtig,

  Like

 18. Harry zegt:

  En wat heeft dat bidden dan opgeleverd , David ?
  Mag ik raden ?
  Geen donder !
  Als er al eens een meevallertje was is dat wegens stom geluk en niet omdat god je wilde matsen .
  Geloof lijkt inmiddels meer op een psychische aandoening dan op iets ook maar énigszins geloofwaardigs !

  En wat dat bidden betreft , wat een infantiele onzin is dat !
  De één bidt voor regen , de andere voor zon .
  Zo zijn er dagelijks duizenden tegengestelde belangen in tientallen verschillende talen .
  Denk je nou echt dat iemand dat ergens zit bij te houden ?
  En wat beslist ie dan ?
  De meeste stemmen tellen ?
  Wie het hardste bidt , die wint ?
  Hoe kan iemand zó allejezus onnozel zijn ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s