Asielkosten 2018 . . .

Knipsel

De totale kosten voor de opvang van asieleisers in AZC’s bedroeg in 2018 ruim een half miljard euro aan belastinggeld. Dit is dus exclusief de tienduizenden statushouders. Dat is ongeveer hetzelfde bedrag.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Graaien, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Asielkosten 2018 . . .

 1. Mooiding zegt:

  Belachelijk zoveel geld voor dit nutteloze project, laat ze dan ook die statushouders eens belasting betalen over de uitkering die ze krijgen ipv alleen ons Nederlanders te laten betalen, want voor ons geld hoe weinig te ook verdiend belasting moet je betalen!

  Like

 2. maar de kosten van huisvesting, politie en gezondheidszorg komen erbij

  Like

 3. verwardeman zegt:

  Hoeveel betaalbare huurwoningen hadden we kunnen bouwen van dat half miljard , zodat onze
  jeugd ook eens kan starten ?
  Nee , die stront die ons dat half miljard heeft gekost gaat vervolgens – met huursubsidie – de
  resterende betaalbare woningen confiskeren , uiteraard ingericht op onze kosten
  zo’n tienduizend euro per import-sprinkhaan
  geeft niks , ik ploeter wel door tot mijn tachtigste voor die moSSelstront , gatverdamme !

  Like

 4. Lise zegt:

  Nu begrijp ik waarom er gekort wordt op de pensioenen…

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Het is toch om razend te worden 590 miljoen belastinggeld aan niet vluchtelingen, die nooit iets zullen bijdragen, besloten zonder enige instemming van het volk (waar zo langzamerhand nauwelijks iets van die enorme bergen betaalde belasting terug vloeit naar die burger wel continue meer wordt gejat) en het einde nog niet in zicht met een NWO club zoals Rutte en Co. Wanneer komt die achterlijke Nederlander nu eens in het verweer, flikker ze er uit daar in Den Haag!!!!.

  Geliked door 2 people

 6. En ook nog exclusief de 100.000en die hier al jaren wonen en parasiteren van de ONS afgejatte centen!! Georganiseerd en gefaciliteerd door dat MISDADIGE TUIG op Het Binnenhof! Ik ga er van uit dat het prijskaartje door de decennia heen inmiddels zo’n 500 M I L J A R D is! Een grotere ramp is ons nog nimmer overkomen! Een grotere Landverrader dan Mark Rutte hebben we nog niet gehad! Een Grote Ramp voltrekt zich!

  Geliked door 2 people

 7. Piet Snot zegt:

  godverdomme,dat is 2x een jaar bruto uitkering voor iemand in de bijstand.
  Veel sterkte voor iedereen die morgen weer op ze fiets stapt met ze broodtrommeltje achterop om naar ze werk te fietsen.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Nog maar een paar voedselbanken bij openen voor de Nederlander

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Het kost een beetje maar dan heb je ook wat!

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Dat zijn objectief “vermelde” opvangkosten, inclusief overhead. Het financiële plaatje komt er geheel anders uit te zien als betrokkenen uit de opvang in NL “mogen” vertoeven. Dat kostenplaatje zult u via het CBS niet te zien krijgen.
  Vervolgens het sociaal inpassingvermogen met behulp van de sociale zekerheid, wonen alsook cursussen.
  Ik wil het niet eens hebben over de kosten van alle pogingen tot uitzettingen en bewaringstelling. De rechtspraak en gesubsidieerde advocaatkosten.
  Al met al is er een bedrijf ontstaan met een nutteloos geldverspillingsysteem dat men economisch “diensten noemt”.

  Geliked door 2 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De kosten voor opvang in een AZC bedroegen in 2018 dus € 27900,00 per asieloeker. Om het even in perspectief te plaatsen, een alleenstaande AOW-er kreeg in 2018 slechts € 14978,00, oftewel de helft. Waar is dat extreem linkse schorem helemaal mee bezig ??? De AOW-leeftijd werd ruttig opgerekt, zogenaamd, omdat het pensioen onbetaalbaar werd. Maar er was blijkbaar wel meer dan voldoende geld beschikbaar, om exotisch tuig van te onderhouden. Ik stel dus vast, dat onze oma’s en opa’s moeten betalen voor de opvang van rovende, verkrachtende en moordende “vredelievende kansparels”. Nederlandse deugmensen wordt eens rap wakker !!! Wat jullie doen, heeft niets meer met menslievendheid te maken. Jullie zijn, met je idiote gedoe, je eigen graf aan het graven !!!

  Geliked door 2 people

 12. van Colle zegt:

  En dan maar zeuren dat de bejaarden te duur duur zijn die hun hele leven al door de belasting dienst zijn uitgemolken met welk recht komt dat mannen tuig binnen Terwijl wij vanaf WO2 verteld werd dat Ndl vol was we maar moesten emigreren en later aan de pil haalden ze Jan rap en zijn moer binnen en zijn er mee door gegaan ons zuur verdienden geld te laten potverteren wat worden we toch door een gajes geregeerd

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  We zijn niet langer een land maar een open inrichting !
  Vele beschavingen zijn te gronde gericht, nooit gedacht dat wij het met onze beschaving aan den lijve zouden ondervinden hoe dat eraan toegaat.
  En nee ik kan u niet geruststellen, meestal gaat dat gepaard met bloedvergieten.
  Ik wil een Pil van Drion !!

  Like

 14. henk verhoef zegt:

  zit daar bv ook de kosten van extra politie/rechtbanken /advocaten en medischekosten verkrachte vrouwen in of alleen maar de azc en personeel
  Nou ja gelukkig kan nederlannd goedkoop lenen bij de ECB en anders korten we de pensioenen maar een beetje meer( vooral van ambtenaren– wat een aardige bijkomstigheid he ambtenaren fonds–

  Like

 15. Joannes den Hollander zegt:

  Als we daar de 7,3 miljard Euro’s bij optellen die de reeds gevestigde marokkanen ons kosten wordt dat toch heen enorm bedrag.
  Zonder al dat buitenlandse spul zouden we dat extra geld goed kunnen gebruiken voor heel andere dingen.
  N.B. Die 7,3 miljard is overigens berekend over de directe kosten. Criminele activiteiten en gevolgschades van andere misdrijven zijn gemakshalve niet meeberekend.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jo zegt:

  Een professor in Duitsland berekende dat het minstens 500 miljoen per persoon kost, omdat ook een huurwoning voor hun moet worden gebouwd, extra azc’s, een aantal ziekenhuizen erbij, extra scholen, gemeentehuizen uitgebreid, of zelfs nieuwe enz. enz. en dan nog salarissen voor extra artsen, extra leraren, extra rijks- en gemeenteambtenaren, extra advocaten, extra rechters, extra officieren van justitie, extra politieagenten, en natuurlijk de salarissen voor de hulpverleners enz. enz. !!! En dan kom je wel op 500 miljoen per persoon !!!

  Like

 17. Jo zegt:

  CORRECTIE !!!
  Géén 500 miljoen per persoon, maar 500 duizend !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s