“Bontheid” wordt het synoniem voor de splijting van Duitsland

Screenshot_211

(Door: “Selberdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

“Verscheidenheid en bontheid”?

Het geconstrueerde dogma van deze tijd is de “bonte samenleving”. Een ander graag gebruikt woord van het heersende gilde is “verscheidenheid”. Dat iets veelsoortig of bont is, betekent nog lang niet dat het automatisch goed of juist is. Maar ratio is waarschijnlijk alleen maar storend, waar pure emotie welbevinden op de korte termijn belooft. Bontheid en verscheidenheid zijn in deze tijd positief beladen begrippen. Daarom worden ze gebruikt.

PI News (2)

Maar wat ze ons als “verscheidenheid en bontheid” in de maag splitsen, is maatschappelijk verwoestend. Er bestaat culturele verrijking, immigratie is er altijd al geweest. Maar nieuwe kleuren kunnen alleen maar verrijkend zijn als ze zich met respect in het bestaande beeld invoegen. Dat moet met mate met het penseel gebeuren. Boven het schilderij Duitsland worden echter nog steeds willekeurig emmers vol met steeds dezelfde kleuren uitgestort, wat ons daarna door de heersenden en hun profiteurs verkocht wordt als grote politieke kunst. Dat zorgt voor dissonanties en splijt de samenleving – in migranten en autochtonen, in voorstanders en tegenstanders van deze handelwijze.

LGBT

Bont is ook de vlag van de “LGTB-beweging”. Ze doet alsof ze zich bijvoorbeeld inzet voor het welbevinden en de acceptatie van homoseksualiteit. Door haar provocerende acties bereikt ze echter precies het tegenovergestelde. Ze creërt, in naam van alle homoseksuelen, nog meer tegenstanders, wat ten nadele van de meeste homoseksuelen is. Die willen in de regel, net zoals de meeste mensen, gewoon in alle rust een normaal leven leiden. Politisering en ideologisering van homoseksualiteit leidt alleen maar tot opdringerige, ideologisch afgedwongen acceptatie. Echte tolerantie is goed, die moet echter een vrije beslissing blijven, die het helemaal kan stellen zonder goedmenschelijk wijsvingertje. Seks zou privézaak moeten zijn. Waar seksualiteit een evenement wordt, houdt ze echter op privézaak te zijn.

Wie zichzelf nadrukkelijk met zijn seksuele oriëntering versiert, de nadruk legt op zijn andere geaardheid, moet ook niet verbaasd zijn wanneer hij of zij als “niet normaal” wordt waargenomen. De LGTB-beweging leidt niet tot meer acceptatie, niet tot normalisering in de omgang met diegenen die zij zegt te vertegenwoordigen. Ze maakt de kloof breder en dieper, bevordert de maatschappelijke splijting in hetero´s en anders seksuelen, in mensen met een afwijzender en mensen met een instemmender houding. Morele dwang leidt nooit tot tolerantie.

“Burn borders – not coal”

“Verbrand grenzen – geen kolen” is een actuele slogan van de bonte linksen. Een absoluut zwakzinnig verband, ja. Maar het schijnt niemand meer te storen. Er lacht ook niemand meer. De splijtende intentie van links-bonte ideologieën wordt ook duidelijk wanneer je kijkt naar de verbinding van onderwerpen die werkelijk niets met elkaar te maken hebben. De verbranding van grenzen in plaats van die van kolen wordt geëist. Hoe moeten open grenzen een eveneens geïdeologiseerde energiepolitiek rechtvaardigen? Pure zwakzinnigheid is ondertussen een breed geaccepteerde staatsdoctrine geworden.

Open grenzen, links-radicalisme in nauwe samenwerking met door de media geforceerde klimaatpaniek. Alles wordt nog vermengd met een openlijke kindervijandigheid. Dialoog? Ongewenst! Ook hier is het resultaat opnieuw destructieve maatschappelijke splijting: goedmenschen tegen immigratiecritici. “Klimaatredders” tegen kritische voorstanders van energiezekerheid en economische stabiliteit. Vrijwillig kinderlozen tegen gezinnen.

“Bontheid” wordt het synoniem voor splijting

Als het volk ermee bezig wordt gehouden dat iedereen tegen iedereen vecht, dan is het gemakkelijker te beheersen, houdt het zich stil bij onredelijke eisen. DIVIDA ET IMPERA – deze methode was al bekend bij de oude Romeinen. Het is opnieuw de methode van diegenen, die zich tegenwoordig links of progressief noemen.

Terwijl wij elkaar wederzijds bestrijden, merken we niet dat een heersende kaste en door hen willekeurig het land binnengehaalde gelukszoekers zich verrijken op onze kosten. Dat moeten we ook niet merken, want het is niet de soort verrijking die wij ons kunnen wensen. We kunnen ons haar waarschijnlijk ook niet lang meer permitteren…

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Selberdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Bontheid” wordt het synoniem voor de splijting van Duitsland

 1. fleckie zegt:

  Voorheen werden ‘gemengd’ gekleurden. ‘CREOLEN, of. MULATTEN. genoemd, dus. voortkomend uit ( helft blank—— helft getinte ‘ personen, ( voornamelijk in de zuidelijke staten v.d. V.S).

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Ach we hebben vietnamezen/indonesische mensen/chinezen en weet ik wat nog meer. Nooit geen last van gehad. Diversiteit is leuk zolang het maar geen moslimmeerderheid wordt. Zo simpel is het. Ik in ieder geval ben absoluut geen racist en dat praat ook geen mens mij aan.
  Timmermans heeft het steeds over diversiteit gehad. Hij zegt diversiteit, maar zijn bedoeling is eenheidsworst. Precies het tegenovergestelde. Alle mensen dom krijgen en zonder eigen ideeen. Zodat er makkelijker gedicteerd kan worden. Islam is daarbij hun hulpmiddel dat doel te bereiken. Bij dat soort moet je juist het tegenovergestelde interpreteren van wat ze zeggen. Rutte zelfde verhaal. Pathologische leugenaars.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s