FOTOSHOPPER Femke Halsema . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Bella“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER Femke Halsema . . .

  1. Har Depik zegt:

    Ma dalton is erg boos op de telegraaf…

    Geliked door 1 persoon

  2. Rensk. zegt:

    Halsema raakt in paniek als het plaatje van hoe geweldig alles bij haar (zogenaamd dan) op rolletjes loopt een deuk op loopt. Is altijd met dit soort lui. Dat Ollengren nog even twittert van: wij samen tegen degenen, die ons dwars zitten hoor dinnetje. Zie hier ook van dat soort vrouwen, die dan zogenaamd heel dik zijn met elkaar (en dat moet de hele wereld dan ook horen en zien) maar als het er op aan komt en ze zien er geen voordeel meer in dan is het over en schluss. Dom volk. Alles is voor de Buhne en niks maar dan ook niks is echt aan die lui.

    Geliked door 2 people

  3. Helena zegt:

    Dankzij “Bella” kunnen we er nog om lachen. Ma Dalton zit nog ver weg in Afrika en hoopt dat als ze terugkomt de rust in de stad van de “lieve” mensen weer is teruggekeerd. Reken maar dat ze een warm onthaal krijgt want ze heeft dit weer “prima” opgelost, zoals dat een arrogante linkse rakker betaamt! Dat klieren heeft haar zoon(tje) niet van een verkeerde!

    Geliked door 1 persoon

  4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Tja, halalse ma Dalton.

    Like

  5. Joannes den Hollander zegt:

    Dat criminele zoontje van haar heeft nog een tweelingzusje. Een gewoon Amsterdams meisje dus. Dan vraag ik me steeds maar af hoe het daarmee gaat. Ze hebben tenslotte dezelfde genen.

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    Ma Baker was ook zo’n figuur als Halsema. Haar eigen man nam de benen, en ma Baker was de drijvende kracht die haar jongens misdaden liet plegen. Tot speciaal agent Eliot Ness er een einde aan maakte middels een zwaar vuurgevecht tussen zijn eenheid en Ma baker en haar jongens die zich verschanst hadden in een huis. Hadden wij ook maar zo’n Eliot Ness in Nederland ! Halsema zou snel van de aardbodem verdwenen zijn.

    Geliked door 1 persoon

  7. Tistochwat zegt:

    Ik hoor haar al tegen haar lieve zoontje zeggen: ‘Kleine boef van me.’

    Dat zei Ma Dalton altijd tegen Averell (die lange lummel) in de albums van Lucky Luke.

    http://img.over-blog-kiwi.com/1/19/34/34/20160523/ob_27ec59_dalton.jpe

    Geliked door 2 people

    • Jules Vismale zegt:

      De echte Ma Dalton (deze was de moeder van 15 kinderen waaronder de legendarische Bob, Grat, Bill en Emmet Dalton die optraden in een album van Lucky Luke, ‘Vogelvrij’) had juist gruwelijk de pest aan de misdaad in het wilde Westen maar ze kon niet voorkomen dat vier van haar kinderen het slechte pad verkozen en drie van hen door kogelgeweld zouden sterven!

      Like

  8. Jan zegt:

    Serieleugenaar Halsema liet weer

    Femke Halsema LIEGT: betaalt helemaal geen ‘marktconforme huur’ voor ambtswoning Amsterdam.
    ….
    Per maand betaalt de GroenLinks-bestuurder maximaal 2161 euro per maand aan huur. Dat bedrag is vastgelegd: volgens de Vereniging Nederlandse Gemeenten betaalt een burgemeester voor de bewoning namelijk maximaal 18 procent van het bruto salaris.

    “Dat bedrag is natuurlijk totaal niet marktconform. Op de Prinsengracht werd onlangs een soortgelijke woning, die wel erg chique was ingericht en iets groter was, voor 13.000 euro per maand verhuurd.”

    ….
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/842166914/huur-van-ambtswoning-halsema-verre-van-marktconform

    Like

Plaats een reactie