Hersenspoeling

Screenshot_218

Hersenspoeling is succesvol geweest wanneer blanke mensen protesteren tegen blanke mensen die blanke mensen verdedigen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in hersenspoeling. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hersenspoeling

 1. Roni zegt:

  Kijk maar naar wat er voor gedoe is rondom Pegida……..Waterlooplein/Eindhoven/enz enz

  Like

 2. orelius zegt:

  Vroeger waren hersens het sterkste wapen. Maar door al die pulp op tv plus de propaganda heeft bij velen die grijze massa een enorme klap opgelopen . Vooral bij hoog opgeleiden . Rechters , psychiaters,
  Et etc . Noemen zich intelligent , zo gehersenspoeld zijn ze . Dat ze het echt zelf geloven. Ze slopen eigen volk en land , maar ze denken dat ze zeer goed bezig zijn. Gelukkig zijn er nog mensen die wel helder denken. Dus gestudeerd wil niet altijd zeggen dat je intelligent bent.
  De evolutie van de mens is een grote mislukking. Als je in een land woont als india en je blijft zo door fokken , zoals die mensen doen , dan groei je je eigen leef gebied uit.
  Ik zelf heb een een gezinswoning , als ik 20 kinderen zou hebben zou mijn huis te klein zijn voor zoveel mensen. Maar in india 1,2 miljard inwoners. En die gestudeerde regering doet niets . Hoog opgeleid.

  Like

  • orelius zegt:

   O ja er komt misschien een oorlog aan met pakistan . Kunnen ze het inwoners aantal in beide landen flink naar beneden halen. Dus toch een oplossing.

   Like

 3. Ik geloof ook in vermenging van soorten, een heel natuurlijk gebeuren. Maar dan wel in de spontane vermenging, niet de opgelegde, georkestreerde vermenging! Er is bewust de afgelopen decennia snoeihard vermengt / verdund om de nieuwe-Europeaan te kweken! Eigenlijk is W-Europa een groot laboratorium, experiment, met een kwaadaardige opzet met grote gevolgen! Dit experiment is gedoemd te mislukken, het laboratorium kan zelfs in rook opgaan om in een grote puinhoop te veranderen. Degenen die dit riskante experiment zijn begonnen moeten hiervoor verantwoording afleggen en berecht worden! Het zijn MISDADIGERS van het ergste soort! Ze hebben Het Land van Onze Voorouders totaal verkloot! In het verleden is menigeen voor veel minder op de brandstapel geflikkerd! Een grotere catastrofe kom je niet tegen in onze geschiedenisboeken!

  Like

  • droevige mof zegt:

   Je slaat de spijker op z’n kop. En juist daarom wordt dit besef met alle middelen bestreden. De staat probeert de verspreiding via het strafrecht te voorkomen. In Duitsland met de paragraaf 130 StGB, die de nationaal-socialistisch lijkende naam Volksverhetzung draagt.

   Geliked door 1 persoon

 4. Joshua zegt:

  Dit alles georkestreerd door ziekelijke “hoogopgeleide” nietsnutten waar “onze” politici blindelings gehoor aan geven.
  Want het hitler instituut EU beveelt en de Haagse marionetten knikken ja op commando,Sieg Heil Mein Führer!

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Zwarte lijst van google… zoekresultaten beïnvloedt

  Like

 6. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.breitbart.com/africa/2019/08/17/african-bishop-condemns-violence-albinos/

  African Bishop Condemns Violence Against Albinos
  Afrikaanse bisschop veroordeelt geweld tegen albino’s

  South African Bishop Sithembele Sipuka has denounced the epidemic of violence against albinos, calling on the African church to employ all its resources to bring the practice to an end.

  In certain African countries like Tanzania, Malawi, and Mozambique, people with albinism — a congenital condition that leaves a person without pigmentation in their skin and hair — are often hunted and killed for their body parts, which can be sold for thousands of dollars and are used in witchcraft rituals.

  Some witch doctors claim that bones and other body parts of albinos, especially children, can bring riches, success, power, or sexual conquest.

  “It’s the mindset that needs to be changed,” Bishop Sipuka said, adding that superstitions against albinos are deeply rooted.

  De Zuid-Afrikaanse bisschop Sithembele Sipuka heeft de epidemie van geweld tegen albino’s aan de kaak gesteld en de Afrikaanse kerk opgeroepen al haar middelen in te zetten om een ​​einde te maken aan de praktijk.

  In bepaalde Afrikaanse landen zoals Tanzania, Malawi en Mozambique worden mensen met albinisme – een aangeboren aandoening die een persoon zonder pigmentatie in hun huid en haar achterlaat – vaak opgejaagd en gedood voor hun lichaamsdelen, die voor duizenden dollars kunnen worden verkocht en worden gebruikt in hekserijrituelen.

  Sommige toverdokters beweren dat botten en andere lichaamsdelen van albino’s, vooral kinderen, rijkdom, succes, macht of seksuele verovering kunnen brengen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Blanke, socialistische zelfhaat

  The Alarming Escalation of African American Attacks Against Jews
  https://cms.frontpagemag.com/fpm/2020/01/alarming-escalation-african-american-attacks-joseph-klein

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s