ISIS = pure ISLAM in actie


(Door: “Balkanske priče”)

‘ISIS toont het ware gezicht van de islam’, betoogt arabist Hans Jansen. ‘Want ISIS brengt de sharia in praktijk. Het is een slecht bericht, maar de sharia is het ware gezicht van de islam. En ja, ISIS is het ware gezicht van de sharia. Dus toont ISIS het ware gezicht van de ISLAM’… Arabist Anne-Marie Delcambre stelt terecht dat er geen tolerante en vredelievende of verlichte versie van de islam bestaat. Zij noemt dat ‘een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien’. Men probeert de mensen te laten geloven dat er een islam bestaat die duidelijk verschilt van de islam van het terrorisme. Dus een zachtmoedige, ontwikkelde en gematigde islam, die bereid is om onze cultuur te begrijpen en onze vrijheid te respecteren…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Elite, establishment, gezond realisme, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sharia, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op ISIS = pure ISLAM in actie

 1. Jean zegt:

  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij moet verboden en verbannen worden in heel Europa en elke politieker dat dat weigert moet politiek uitgeschakeld worden zodat er niet nog meer onheil kan toegebrachtworden aan de Europeanen.
  Europeanen neem uw rechten en verantwoordelijkheid op en denk daarbij aan uw kinderen, kleinkinderen, familie en landgenoten want onze veiligheid en leefbaarheid zijn prioriteit nummer een.

  Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  Dat ze elkaar in die strontgat-landen kapot maken zal mij een rotzorg wezen , een dooie
  mossel is een goeie mossel , en die dooie komt in elk geval niet meer hier naar toe !
  Echt , hoe meer ze elkaar afmaken hoe beter , alleen moeten ze met hun religieuze waanzin
  in hun eigen strontgat-landen blijven .
  Anders komt er misschien een tijd dat wij ze met slagersmessen enz. te lijf gaan , oprotten
  vuile drek !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s