Twee Amerikaanse Joden-bashers Ilhan Omar en Rashida Tlaib niet welkom in Israël

Screenshot_216

Rashida Tlaib (links) en Ilhan Omar.

(Door: “Brabosh”)

De viceminister van Buitenlandse Zaken van Israël bevestigde dat de Amerikaanse Congresleden Rashida Tlaib en Ilhan Omar het land niet mogen binnenkomen. Minister Tzipi Hotovely zei tegenover de Israëlische publieke omroep Kan:

We zullen niet toestaan ​​dat degenen die ons recht om te bestaan ​​in deze wereld ontkennen, Israël binnenkomen. In principe is dit een zeer terechte beslissing.

De verklaring kwam kort nadat in een bericht van de “Washington Post” werd gesteld dat premier Benjamin Netanyahu overwoog om de twee moslimvrouwen de toegang tot het land te weigeren, die eerder te kennen hadden gegeven naar de Palestijnse gebieden te reizen. Ze zouden naar verluidt op zondag 18 augustus de Joodse staat bezoeken.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Twee Amerikaanse Joden-bashers Ilhan Omar en Rashida Tlaib niet welkom in Israël

 1. flo zegt:

  Mooi, smerige moslim wijven hebben niets te maken daar. Amerika zou ze ook het land uit moeten trappen en zeker uit de politiek.

  Geliked door 2 people

 2. Ildiko zegt:

  naar de Hel, dat is de beste plek voor deze antisemieten, maar ze mogen naar S.A. of Qatar, of Afghanistan, Irak, Pakistan enz ook.

  Geliked door 3 people

 3. Die Heksen hadden maar 1 doel voor ogen; de boel ophitsen! Vandaag is er bij een nederzetting, Yitzar in Samaria/Yehudah, brand gesticht door hoogstwaarschijnlijk arabische buren. Eerder dit jaar is een heel bekend Israelisch dorp in vlammen opgegaan, ook door arabieren in de fik gestoken. Overal waar de islam zit, is er uitgezaaide kanker van vernietiging en bloedvergieten!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Ik probeer de namen te lezen maar het lukt me niet maar aan de namen te zien weet ik dat het echte Amerikanen betreft…..
  Neem ze alle papieren af en stuur ze naar eender welk islamitisch land dan zijn wij van nog meer ellende verlost.
  Stemrecht voor vreemdeli gen in heel de westerse wereld verbieden dat voorkomt dergelijke ellende.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/vermoorde-epstein-had-schilderij-van-bill-clinton-in-blauwe-jurk-en-rode-hoge-hakken/

  Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken

  Eerst was er een getuige die verklaarde een vreselijke schreeuw te hebben gehoord uit Epsteins cel, enkele uren voordat hij dood werd aangetroffen. Nu blijkt uit een autopsie rapport dat de lijkschouwers meerdere breuken in zijn nekwervels te hebben aangetroffen die wijzen op verwurging, dus moord. De Britse Daily Mail komt met een heel andere onthulling: getuigen hebben gezien hoe Epstein in zijn villa op ‘pedo eiland’ een groot schilderij van zijn vriend Bill Clinton gekleed in blauwe jurk met rode hoge hakken had hangen.

  Jeffrey Epstein was nummer 47 (en als Seth Rich, de Democratische medewerker die info had dat het email schandaal direct aan zijn partij (en niet Rusland) koppelde, wordt meegeteld nr. 48) op de beruchte ‘Clinton Kill List’ van mensen die op verdachte wijze om het leven kwamen nadat ze zeer gevoelige zaken over het echtpaar naar buiten dreigden te brengen, of op een andere wijze een directe bedreiging voor team Bill & Hillary vormden

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   De dode man lijkt niet epstein te zijn. Let vooral op het oor dat volkomen anders is, men zegt ook wel dat een oor te vergelijken is met een vingerafdruk die bij iedereen uniek is.

   Like

 6. Eric zegt:

  Israel geeft het perfecte voorbeeld: ook Europa zou dat soort tuig moeten weigeren. Hun enige bedoeling is zoveel mogelijk onrust te stoken en er zelf beter van te worden. Waarom gaan ze niet eens Saoedi-Arabië bezoeken, of het resterende deeltje van het kalifaat van IS? Maar nee, daar hoeft niet geprovoceerd te worden, want daar zit men al onder het juk dat deze twee herriewijven voorstaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Corné zegt:

  Een hele goede maatregel. Ongetwijfeld zullen ze door de antisemieten van GroenLinks, Denk en Bij1 worden uitgenodigd voor een haatsessie in de Rode Hoed. Live uitgezonden door de VARA met Twan Huijs en Matthijs van Nieuwkerk als presentatoren. Met natuurlijk flink wat tijd ingeruimd om Trump te bashen. Een voorpagina verslagen in de islampropaganda kranten Trouw, Volkskrant en NRC. Kranten waar het antisemitisme onder de dekmantel van zogenaamd Israël kritisch van de verborgen haat tegenover joden vanaf druipt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Corné zegt:

  We weten allemaal dat hij graag jonge meisjes sigaren laat roken. Met Monica als femme fatal. En natuurlijk blijft hij ontkennen totdat er geen enkele leugen meer helpt. Met zijn befaamde uitspraak: Read my lips. Liplezen kon hij zelf als de beste. Ik hoop dat het onderzoek veel Democraten de kop gaat kosten. En zeker de Clinton’s. Wat een boeven!

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/08/15/omar-tlaibs-rejected-trip-organized-by-pro-bds-anti-israel-extremist/

  Omar, Tlaib’s Rejected Trip Organized by Pro-BDS, Anti-Israel Extremist

  Omar, de afgekeurde reis van Tlaib, georganiseerd door Pro-BDS, anti-Israël extremist

  An organization run by notorious Palestinian extremist and Israel boycott defender Hanan Ashrawi co-sponsored and organized the planned visit to Israel by controversial Representatives Rashida Tlaib of Michigan and Ilhan Omar of Minnesota.
  On Thursday, Israeli Interior Minister Aryeh Deri confirmed the two congresswomen would be barred from entry in keeping with a law that allows Israel from denying passage to supporters of the Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) Movement seeking to delegitimize the Jewish state.

  Een organisatie gerund door beruchte Palestijnse extremist en Israël-boycotverdediger Hanan Ashrawi co-sponsorde en organiseerde het geplande bezoek aan Israël door controversiële vertegenwoordigers Rashida Tlaib van Michigan en Ilhan Omar van Minnesota.
  Op donderdag bevestigde de Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Aryeh Deri dat de twee congresvrouwen geen toegang zouden krijgen in overeenstemming met een wet die Israël toestaat de doorgang te weigeren aan aanhangers van de Boycot, Divestment and Sanctions (BDS) beweging die de Joodse staat wil delegitimiseren.

  Geliked door 2 people

 10. Lucky zegt:

  Bla bla bla…..
  https://www.breitbart.com/politics/2019/08/15/pelosi-israels-decision-to-bar-omar-tlaib-sign-of-weakness-beneath-the-dignity-of-jewish-state/

  Pelosi: Israel’s Decision to Bar Omar, Tlaib ‘Sign of Weakness,’ ‘Beneath the Dignity’ of Jewish State

  Pelosi: Israëls besluit om Bar Omar, Tlaib ‘Teken van Zwakte,’ ‘Beneden de Waardigheid’ van de Joodse staat te blokkeren

  House Speaker Nancy Pelosi (D-CA) is weighing in on Israel’s decision not to allow Reps. Ilhan Omar (D-MN) and Rashida Tlaib (D-MI) to enter Israel, calling it a “sign of weakness.”
  “Israel’s denial of entry to Congresswomen Tlaib and Omar is a sign of weakness and beneath the dignity of the great State of Israel,” Pelosi said in a statement.

  Huisspreker Nancy Pelosi (D-CA) weegt in op het besluit van Israël om Reps. Ilhan Omar (D-MN) en Rashida Tlaib (D-MI) niet toe te staan ​​Israël binnen te komen en noemt het een ‘teken van zwakte’.
  “De weigering van Israël om Congresvrouwen Tlaib en Omar binnen te gaan is een teken van zwakte en onder de waardigheid van de grote staat Israël,” zei Pelosi in een verklaring.

  Geliked door 2 people

 11. Thoth zegt:

  Deze hebben een enge tunnelvisie, deze ‘democraten’. Ze moeten ook uit de VS worden gegooid, ga maar naar een islamstaat. Ze horen niet thuis in het Westen.

  Like

 12. Jo zegt:

  Het zijn geen Joden hóór, het is een Palestijns- Arabische en een Somalische !!!

  Like

 13. Jo zegt:

  Sorry, ik las ’t verkeerd, je hebt ’t over joden-bashers

  Like

 14. Jan zegt:

  De ziekelijke leugenaar en antisemiet Tlaib

  Video’s

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/breathtakingly-ignorant-or-a-pathological-liar-israeli-advocacy-group-destroys-ilhan-omars-countless-lies-following-cancelled-trip/

  De antisemieten dreigen Israel, Wij maken dat land helemaal kapot
  Ilhan Omar and Rashida Tlaib Lash Out at Israel Over Cancelled Islamist Propaganda Tour – Threaten US Aid to Jewish State (VIDEO)


  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/ilhan-omar-and-rashida-tlaib-lash-out-at-israel-over-cancelled-islamist-propaganda-tour-threaten-us-aid-to-jewish-state-video/

  Ilhan Omar: pali’s hebben hetrecht joden te vermoorden en het land te verwoesten
  ….
  On Thursday Democrats Rashida Tlaib and Ilhan Omar were banned from entering Israel after months of their frequent attacks on the Jewish state and their promotion of the anti-Semitic BDS movement.
  Their trip was planned by the antisemitic, pro-terror Miftah organization.

  On Monday the radical Democrats lashed out at Israel for blocking their entry.
  ** Rashida Tlaib lashed out at the Israel security wall that eliminated terrorist attacks in their country.
  Video

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/democrat-ilhan-omar-israel-is-not-an-ally-and-is-not-a-democracy-must-give-palestinians-freedom-of-movement-into-israel-video/

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Geestelijk gestoord wijf Omar liegt als een moslim

  Ilhan Omar Says She Was Meeting Members of Knesset and Israeli Security Officials While in Israel — BUT SHE LIES – IT’S NOT ON HER SCHEDULE

   ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/liar-ilhan-omar-says-she-was-meeting-members-of-knesset-and-israeli-security-officials-while-in-israel-but-she-lies-its-not-on-her-schedule/

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Ilhan Omar verdedigt terreurgroepering Al Shabaab en moordenaars via twitter
  ……
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/ilhan-omar-defends-notorious-somali-terror-group-on-twitter/

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Kakkerlak Ilhan Omar haalt zogenaamd geld op voor Minnesota Food Store, steekt alles in eigen zak, want de kakkerlak werkt niet bij of voor de organisatie.

  Tweet werd verwijderd na klacht

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Racist Ilhan Omar : we should be more fearful of white men.
  We should be profiling white men. pic.twitter.com/4Zh1nxLEEO

  — The Duke (@thedukeoriginal) May 23, 2020

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Minnesota, ofwel, Afghanistan in wording


  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s