Ex-generaal: Merkel sloopt de grondvesten van Duitsland

Screenshot_223

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige generaal van het Duitse leger, Joachim Wundrak foto), heeft bondskanselier Angela Merkel (CDU) ervan beschuldigd het fundament van Duitsland te ondermijnen. Een staat zou bestaan uit een staatsvolk, een staatsgebied en een rechtsorde, zei Wundrak in een interview met de “Junge Freiheit”.

Junge Freiheit

“Mevrouw Merkel sloopt alle drie. Met haar open grenzen vervaagt het staatsterritorium, met de multiculturele massa-immigratie het volk en met haar politiek van rechtsbreuken en het overdragen van onze soevereiniteit de staatsorde”, waarschuwde de luitenant-generaal b.d. Dit zou voor hem ook de reden zijn geweest om toe te treden tot de AfD. Wundrak kandideert voor de partij bij de burgemeestersverkiezingen in Hannover.

Voor zijn toetreding tot de AfD was de luchtmachtgeneraal ongeveer zes jaar lid van de CDU geweest. In 2016 stapte hij echter uit deze partij, omdat de door Angela Merkel aangevoerde regering volgens hem niets tegen “de destijds nog verdekte massa-immigratie ondernam”.

“Politiek tegen ons volk”

In plaats van de door tijdelijke grenscontroles vastgestelde illegale immigratie te bestrijden, zou de regering alles in het werk gesteld hebben om ervoor te zorgen dat het probleem niet bekend werd. “Toen was het voor mij duidelijk da tik me actief tegen deze politiek moest inzetten, omdat die doelbewust tegen de belangen van onze staat en ons volk gericht is. En de enige partij die hiertegen in verzet komt, is nu eenmaal de AfD.”

De langjarige beroepsmilitair had ook scherpe kritiek op de voormalige minister van Defensie (en huidige voorzitter van de Europese Commissie) Ursula von der Leyen (CDU). De beschuldiging dat er met betrekking tot het rechts-extremisme een houdingsprobleem zou bestaan in het Duitse leger, zou veel militairen geraakt hebben. Om door de opperbevelhebber beledigd te worden, zou “moeilijk te verdragen zijn”, beklaagde Wundrak. Het Duitse leger zou “heel duidelijk” geen houdingsprobleem hebben wat betreft rechts-extremisme. Veelmeer zouden de media elk individueel geval tot een schandaal opblazen.

Wundrak benadrukte dat zijn kritiek niet alleen betrekking zou hebben op von der Leyen. Zo zouden alle ministers van Defensie sinds Rudolf Scharping (SPD) erin gefaald hebben “ervoor te zorgen dat de strijdkrachten krijgen wat ze nodig hebben”. En dit zou ook geen kwestie van geld zijn, verduidelijkte de ex-generaal. “Het geld is er, dat is een kwestie van prioriteiten stellen: de politiek deelt echter liever verkiezingsgeschenken uit, blaast de sociale sector op of steekt het in de vluchtelingenpolitiek. Het is dus helemaal geen wonder dat het Duitse leger zich op dit moment in zo´n toestand bevindt.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ex-generaal: Merkel sloopt de grondvesten van Duitsland

 1. Rensk. zegt:

  Zou Merkel ooit nog berecht worden vraag ik me af. O ja Rutte is ¨bedroefd¨, omdat Christina (Marijke geheten) overleden is. Tuttebel Ollengren is ook ¨bedroefd¨”O wat zijn ze toch allemaal ¨bedroefd¨. Hij verdedigd haar hebzucht (net als de rest van de Oranjes) alsof het hemzelf betrof. Daarom heeft ze haar naam ook veranderd. Vanwege het pesten als haar hebzucht in de picture zou komen. Ze weten wel van zichzelf dat ze op de centen zijn. Goedenavond Ma Rijke slaap voor eeuwig.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Angela Merkel wordt gelukkig zelf al gesloopt en blijkbaar door de Ziekte van Parkinson? En reken maar dat ik haar dat, nadat ze zoveel ellende in Duitsland heeft veroorzaakt, van harte gun ook!

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @Jaap Watergeus, verderfelijke mensen die alleen maar ellende aanrichten zonder daar schuldgevoelens over hebben kan ik echt niet bepaald een snelle dood gunnen! Zo werd er ooit op 30 augustus 1918 een aanslag op Vladimir Lenin (1870-1924) , een linkse tiran, gepleegd door Fanny Kaplan die hij wel overleefde maar hem uiteindelijk in 1924 toch fataal werd door middel van beroertes!
   Hij heeft, samen met Leon Trotski, tijdens de Russische Revolutie de dood van miljoenen Russen en niet-Russen op zijn geweten gehad en wie zoveel kwaad aanricht kan ik wijselijk genoeg niet snel zien sterven!

   Like

 2. droevige mof zegt:

  Onze generaals, politieagenten, hoogleraren constitutioneel recht en voormalige burgemeesters worden pas rebels en nors als ze met pensioen gaan. Dit is beter dan niets, maar heeft weinig te maken met verzet zoals we dat uit het verleden kennen.

  Geliked door 2 people

 3. flo zegt:

  Dus zal het duitse leger toch in de bres springen voor de eigen duitse bevolking als het mislim schuim(want daar gaat het om) door die eigen duitse bevolking bestreden gaat worden? En die strijd GAAT komen…….

  Geliked door 1 persoon

  • hans-e-pans zegt:

   Persoonlijk denk ik niet dat die strijd gaat komen, want de echte Duitsers zijn wat orde en gezag betreft een volgzaam en gezagsgetrouw volk naar hun politieke leiders toe.

   Dat betreft ook de echte Nederlanders, men moppert en zeurt maar als puntje bij paaltje komt verstomt dat gemopper en gezeur want men heeft het nog steeds te goed hier in Nederland.

   Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Fleckie zei het al, niks meer te verdienen en nu met de billen bloot, grotere hypocrieten bestaan niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Duitsland pleegt net als die andere E.U. landen zelfmoord. Het leger en de politie worden uitgebeend, terwijl de bevolking alles maar moet slikken van moslims, en tegelijkertijd zich koest moet houden om maar niet door de justitie vervolgd te gaan worden. En de politie is ook pro moslim. En zo word er voor moslims een klimaat geschapen om langzaam maar zeker de macht naar zich toe te trekken. U en ik zullen het nog gaan meemaken tijdens ons leven.

  Geliked door 2 people

 6. Riche zegt:

  Las net op teletekst dat Merkel een nieuwe immigratiestroom verwelkomt. Ze noemt het mensen redden. Ik noem het belachelijk tenzij de geredde mensen weer in Afrika worden afgezet. Immers het doel is dan inderdaad mensen, die overigens bewust in een bootje stappen, redden en niet voor veerdienstje spelen. Eerlijk gezegd denk ik dat de kinderloze Merkel nog voor haar dood het uiteenvallen en ondergaan van Duitsland wil meemaken. Is er eigenlijk ook iets goeds van haar kanselierschap gekomen? De energiewende was en mislukking, haar klimaatplannen zijn een mislukking, haar immigratiebeleid, een mislukking. Wat heeft ze nu eigenlijk in positieve zin bijgedragen? Helemaal niets.

  Geliked door 2 people

 7. jungleelephant zegt:

  Zo’ n beetje net als hier dus!

  Geliked door 1 persoon

 8. Zomer 2019 in Baden-Württemberg;

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s