Islamisering: Franse traditionele katholieke processie moet worden beschermd door het leger

Screenshot_233.png

(Door: “Xander”)

‘In Frankrijk lijkt een revolutie in de maak’ – Overal in West-Europa begint de islam de maatschappij en volksveiligheid te ontwrichten

Frankrijk, in absolute aantallen het meest geïslamiseerde land van Europa, stevent met zevenmijlslaarzen op totale chaos en anarchie af, die dit jaar met de regelmaat van de klok zichtbaar werd in massale rellen, brandstichtingen en geweldplegingen als moslimmigranten weer eens boos waren, of juist iets te vieren hadden, zoals onlangs het Afrikaanse voetbalkampioenschap van Algerije. De Europese media, die voor het leeuwendeel achter de massa-immigratie agenda van de EU staan, zwegen gisteren dan ook als het graf toen de traditionele processie op de katholieke feestdag ‘Maria Tenhemelopneming’ moest worden beschermd door het leger. Hoe diep is het ooit vrije Frankrijk gezonken, nu christenen moeten worden omringd door militairen, omdat hun geloof door volgelingen van de islam wordt gehaat en desnoods met geweld en terreur moet worden onderworpen of vernietigd.

Lees verder>>>
(h/t Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamisering: Franse traditionele katholieke processie moet worden beschermd door het leger

 1. fransdewit zegt:

  Is toch een schande dat al die nieuwkomers zo buitensporig ondankbaar zijn en het gastland zo naar de donder helpen. Nog erger zijn die gasten in de regering die alles maar gewoon toelaten.

  Geliked door 1 persoon

 2. QenQ6 zegt:

  Onze eigen tradities worden kapot gemaakt, en de regeringen doen NIETS. En tegelijkertijd druk en bezorgd doen over het milieu… Paul Rosemueller, bedankt voor je “betrokkenheid”. Waarcshijnlijk ben je nu net als Femke in Afrika op vakantie : meeleven met alle slachtoffers van de wereld.

  Like

  • boorzalf zegt:

   De Khmer-communisten waren op dat moment druk doende dit idee in Cambodja in de praktijk te brengen, en dus kon het regime rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de GML. Sterker nog: Rosenmöller https://i.imgur.com/VDP1LHr.png en zijn kornuiten moeten een halve dágtaak hebben gehad aan het promoten van Pol Pot. HIj werd opgehemeld in het GML(nu groen links)-maandblad Rode Morgen, in pamfletten, vlugschriften en op manifestaties, en er werd zelfs voor zijn regime gecollecteerd. Dat er in Cambodja door de Khmers op ongekende schaal werd gemoord en gemarteld, werd door de GML (nu groen links) domweg niet geloofd. Volgens Rode Morgen betrof het ‘gruwelsprookjes’, ‘laster’ en ‘aantoonbare leugens’.

   Like

   • QenQ6 zegt:

    ” Dat er in Cambodja door de Khmers op ongekende schaal werd gemoord en gemarteld, werd door de GML (nu groen links) domweg niet geloofd. Volgens Rode Morgen betrof het ‘gruwelsprookjes’, ‘laster’ en ‘aantoonbare leugens’.”

    Bovenstaand patroon doet zich nu ook voor in West-Europa: wegkijken en ontkennen!!!

    Like

 3. edwin vissers zegt:

  Pol Pot / piet snot

  Like

  • Piet Snot zegt:

   flinke berg stinkende stront / edwin vissers

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Je kan het altijd merken als edwin weer thuis mag slapen in het weekend na weer een week in de opvang in Ermelo verblijft te hebben.
    Dan wordt ie altijd een beetje vervelend en een beetje druk van, nog in de war van en wat druk na al ze psycho therapieën van een week.
    En omdat ie dan weer naar de kerk mag op zondag.
    Er komt altijd eerst een hele berg onzin uit als ie net ze pc opstart na een week.

    Nog 2 daagjes edwin, dan mag je weer naar de opvang voor een week.
    Vergeet je niet om je pilletjes op tijd in te nemen, anders gaat het weer helemaal mis met jou, en horen we een paar maanden niks meer van je.

    Like

 4. Taljaard zegt:

  De Gaulle had iemand als Macron laten fusileren en zelf het executiepeleton gecommandeerd.

  Geliked door 2 people

 5. kampersrene zegt:

  ik had liever gelezen moskeeen moeten beschermd worden door het leger tijdens eerbetoon aan Allahup a drei

  Like

 6. Leon Theunisz zegt:

  Het is erger dan diep triest veel veel erger

  Like

 7. Pingback: Frankrijk: Na kritiek op begrip “islamofobie” politiebescherming en schorsing voor universiteitsprofessor | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s