Jordan Peterson: Neem kinderen en negeer het klimaat-alarmisme

Screenshot_231

(Vertaling: E.J. Bron)

De gerenommeerde klinisch psycholoog, universiteitsprofessor en YouTube-ster Jordan B. Peterson (foto) geeft jonge vrouwen, die graag kinderen zouden hebben en zich niet opgewassen voelen tegen de druk uit hun omgeving, een inspirerend advies.

epoch times

Voor YouTube-gebruikers is Jordan B. Peterson wellicht een begrip. De Canadese universiteitsprofessor uit Toronto fascineert jong en oud, ontwikkeld en onontwikkeld, man en vrouw.

Zijn YouTube-video´s zijn een mengeling van voorlezingen, interviews en toespraken. Zijn scherpe analytische verstand en zijn vermogen om complexe thema´s, problemen en vragen snel en accuraat te articuleren, zoekt zijn gelijke – waarschijnlijk zou alleen Ben Shapiro in de buurt komen.

Veel gebruikers zien in Peterson een soort heilverkondiger, vaderfiguur en raadgever. Omdat hij de moed, het verstand en de bedrevenheid bezit om veel van de huidige problemen bij de naam te noemen en bovendien praktische tips voor het vinden van een oplossing biedt, trekt hij miljoenen toeschouwers aan.

Een van zijn doelen, zou je kunnen denken, is het om vooral jonge mensen richting te geven. Hij animeert millennials ondanks de heersende “linkse druk” om dieper, facetrijker en oorspronkelijker te bekijken en te ervaren.

Hij spreekt jonge mensen moed in en zet ze er toe aan om zich met de reële problemen van het leven bezig te houden en niet de mainstream over hun leven te laten bepalen.

Zoals ook in de onderstaande video, waarbij hij in een interview met bisschop Robert Barron (wijbisschop in het aartsbisdom Los Angels) een jonge vrouw adviseert om de linkse ideologieën te negeren. Omdat die denken dat het een zonde zou zijn om in de huidige tijd kinderen in de wereld te zetten, want met kinderen zou men schade aan de planeet toebrengen.

 


(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

Jordan Peterson ziet volgens “cathwalk

“in dit alarmisme een vrouwen-vijandige macht aan het werk, want kinderen te krijgen en moeder te worden, zou deel uitmaken van een fantastisch avontuur voor vrouwen. Een kind ter wereld te brengen en ervoor te zorgen dat het een kracht ten goede zou kunnen zijn, zou een kenmerk voor vertrouwen in het leven zijn. Het zou een fantastisch avontuur zijn en ook veel aantrekkelijker dan men tegenwoordig zou willen toegeven.”

De volledige video:

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op Jordan Peterson: Neem kinderen en negeer het klimaat-alarmisme

 1. Jan zegt:

  Ook Peterson dient naar de goelag verbannen te worden volgens linksvolk want hij ontzenuwt de leugens van links

  Like

 2. Jan zegt:

  Waarom geestelijk leeg linksvolk tegen JOKER is
  Why the WOKE Establishment Hates Joker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s