Verrassing bij de Verenigde Naties

Screenshot_229.png

De “Palestijnse president” Mahmoud Abbas.

(Door: Ryan Jones – Vertaling: E.J. Bron)

Iedereen was verbaasd. Al decennia lang hebben de Verenigde Naties om onverklaarbare redenen (tenzij ze er een hieraan ten grondslag liggende agenda op na houden) zich in allerlei bochten gewrongen om de Palestijnse nationalistische zaak te ondersteunen en grove Palestijnse schendingen van zowel ondertekende akkoorden als van de mensenrechten onder het tapijt te vegen.

Israel Heute

Vergeet niet, dat de zogenaamde “Palestijnse” Arabieren de enige “vluchtelingenbevolking” onder vele daadwerkelijke vluchtelingengroepen in de wereld zijn, die over een eigen VN-orgaan, de VN vluchtelingenhulporganisatie UNRWA, beschikt.

Bedenk ook, dat de mensenrechtenraad van de Verenigde Naties de Palestijnse Autoriteit nog nooit wegens gedocumenteerde, geïnstitutionaliseerde mishandelingen gecensureerd heeft, ook al veroordeelt ze Israël routinematig, vaak alleen maar op basis van horen zeggen.

Maar deze week leken de rollen omgedraaid te zijn, ook al was het maar een klein beetje.

Voor het eerst werd een vertegenwoordiger van de Palestijnse Autoriteit (hij werd in werkelijkheid als vertegenwoordiger van de fictieve “Staat Palestina” aangesproken) door mede-vertegenwoordigers van de Verenigde Naties wegens overtredingen van zijn regime tegen internationale normen en wetten aan de schandpaal genageld.

De leden van de VN-commissie ter verwijdering van rassendiscriminatie wilden vooral weten, en dit was des te ongebruikelijker, waarom de Palestijnse Autoriteit beweerde tegen rassendiscriminatie op te treden, terwijl er anderzijds in de door haar gebruikte schoolboeken voor kleine kinderen heel openlijk tegen Joden wordt opgehitst.

Er dient op gewezen te worden, dat het onderwerp door de leider van de Braziliaanse delegatie werd aangesproken, wat gezien de steeds nauwere betrekkingen van zijn land met Israël niet verrassend is. Deze ene vertegenwoordiger in de commissie was genoeg om andere vertegenwoordigers voor de veroordeling van de Palestijnen te winnen.

“Wat er deze week is gebeurd, is uniek”, werd Hillel Neuer, directeur van UN Watch, door de “Times of Israel” geciteerd. “Sinds 1974, toen Yasser Arafat en de PLO bij de Verenigde Naties werden opgenomen, werd  de schijnwerper van de wereld voor het eerst officieel op Palestijns racisme, de Palestijnse discriminatie en het Palestijns antisemitisme gericht.”

De Palestijnse vertegenwoordiger, de plaatsvervangend minister van Buitenlandse Zaken voor multilaterale aangelegenheden, Ammar Hijazi, wees, zoals verwacht, de kritiek af en praatte alleen maar de zogenaamde oppositie van Ramallah tegen het racisme na.

Ongeacht de dubbelzinnigheid van Hijazi was de vonk ontbrand. En het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe de Amerikaanse president Donald Trump en de president van Brazilië, Jair Bolsonaro, tegen deze vonk blazen tot er een echt vuur uit ontstaat, dat alles zal afbranden wat de Palestijnse Autoriteit in de afgelopen 25 jaar denkt bereikt te hebben.

Bron:
www.israelheute.com
Door: Ryan Jones

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Brazilië, gezond realisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Racisme, Verenigde Naties, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Verrassing bij de Verenigde Naties

 1. Hoe duidelijk wil je het hebben! Vandaag zijn er weer 2 jonge Joden (17 en 19 jaar) in Samaria / Yehudah platgewalst door een moslim. Het Stuk Vuil is ter plekke doodgeschoten. Er is nu bijna elke dag wel een incident. Benieuwd wat Bibi gaat doen.

  Like

 2. har zegt:

  ff off topic maar belangrijk, degene die het google schandaal een beetje volgt, ban acuut google als zoekmachine, gebruik in plaats daarvan duckduckgo o.i.d !!
  ban tevens youtube (ook google), gebruik daar voor in plaats https://www.bitchute.com, die is (nog wel zo lang het duurd?) neutraal en geen censuur !
  .
  als we wereldwijd google en youtube bannen dan zijn ze binnen no time in de goot, waar ze thuis horen !
  .
  deel dit mensen, het is TE belangrijk !!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Terug naar een kantoortje in Tunesie

  Like

 4. Jan zegt:

  UN peacekeepers fathered ‘hundreds’ of children while serving in Haiti – including with children who sold sex for food, report findsUN peacekeepers fathered hundreds of babies with Haitian women, a report saidA study by the University of Birmingham found girls as young as 11 were ‘traded’After their children were born, the young mothers were ‘left to a life of poverty’Academic said it was impossible to know exactly how many were impregnated

  ….
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7803909/Girls-young-11-traded-food-Haiti-peacekeepers-fathered-hundreds-babies.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s