Kajsa Ollongren (D66)

Screenshot_2

Ollongren aan de domme, eenvoudige burger: Gehoorzaam, betaal belasting en ga dood.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, D66, Elite, establishment, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Kajsa Ollongren (D66)

 1. Piet Snot zegt:

  Goh! Wat verrassend nou: ondanks dat ‘big sister’ Kasja Ollongren graag namens de overheid bepaalt wat u wel of niet moet denken, lijkt Nederland toch niet zoveel trek te hebben in al die overheidsbemoeienis met nieuws. Daar komt Ollongrens eigen D66-ministerie nu ook achter: het blijkt dat de campagne die Ollongren dit voorjaar hield, totaal geen effect opleverde. PVV-Kamerlid Martin Bosma was natuurlijk niet de beroerdste om dat de bewindsvrouw even in te peperen!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/hoppa-martin-bosma-pakt-ollongren-aan-nadat-haar-nepnieuwscampagne-episch-flopte-kost-veel-leverde-niets-op/

  Geliked door 3 people

 2. Betalen?????? Het wordt je “gewoon” AFGEJAT!! En ‘het systeem’ zit zo dichtgetimmerd met wetten en HERSENSPINSELS dat je altijd aan het kortste eind trekt! De VERRIJKTE gemeentes zitten met miljoenentekorten op “Jeugdzorg”. Laat je niet verneuken! Deze gemeentes zijn in de problemen gekomen om de “vluchtelingen” / VERRIJKERS te onderhouden! In al deze gemeentes gaan de jaarlijkse belastingen (huiseigenaren) verder omhoog. Deze misdadige praktijken kunnen ook alleen maar uitgevoerd worden omdat Jan Lul nog te dom is om voor allah te dansen!! Ongelofelijk!

  Geliked door 5 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “En ‘het systeem’ zit zo dichtgetimmerd met wetten en HERSENSPINSELS dat je altijd aan het kortste eind trekt!”

   Alleen als je Christina van Oranje (lees: De Ranitz) heet is er een ontsnapping mogelijk. Stuur je centjes via Paleis Noordeinde naar Guernsey. Everybody happy: Christina, Willem de Overbodige, fascistendochter Maxima, Beatrix, etc. De hele stinkende rotte bende. En de Nederlandse belastingbetaler? Die moet doen wat hij altijd doet: belasting betalen!
   Prettig weekend allemaal. Met verbeterde koopkracht of zoiets…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 7 people

   • Piet Snot zegt:

    En toch hebben er weer een 1 miljoen NEDERLANDERS zitten kijken naar een programma op tv over dat mens.
    Ik heb het opgegeven voor Nederland dat ze het hier ooit nog zullen gaan begrijpen.

    Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Zelf is zij net een levende dode met die perkamenten huid van haar. En dat viezepiekhaar! Getver!

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het democratische gehalte van Ollekekreng is werkelijk ver beneden peil. Dat komt waarschijnlijk door de niet bestaande zure regen, de CO-2 hoax, de verzonnen klimaatsverandering, de uitblijvende stijging van de zeespiegel en de valse islamitische migratie. Hoe lang is eigenlijk de houdbaarheid van een ongewenste en een niet democratisch functionerende minister ??? Gelet op de grijns op haar smoel, is deze D666-gender reeds lang over de datum en toe aan het voltooilde leven.

  Geliked door 2 people

 5. Jack Terrible zegt:

  “Gehoorzaam, betaal belasting en ga dood” Ze moet zelf gehoorzaam zijn aan haar Palestijnse moslim-man, geld afdragen en hem verwennen en zijn ziekelijke ideeën aan de mensen opdringen en op den duur gaat ze dood (hopelijk zo snel …). Dat zelfbeeld legt ze alle mensen op… ze denkt dat iedereen in zo’n pakket zit als zij!!!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Even off.t.

  Het laswerk werd in beide gevallen gedaan door Jan de Roos Montage B.V., dat inmiddels failliet is.
  https://nos.nl/artikel/2297829-onderaannemers-az-stadion-eerder-betrokken-bij-ingestorte-parkeergarage.html

  Komt me bekend voor, gevalletje omslag, de burger betaalt, ratten met dassen, en dat gaat maar door.

  Geliked door 3 people

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen, grootschalige sabotage van onderzoek
  https://tpo.nl/2019/08/16/95-biologen-erkent-menselijk-leven-begint-bij-bevruchting-maar-dat-onderzoek-wordt-onderdrukt/

  95% biologen erkent: menselijk leven begint bij bevruchting (maar dat onderzoek wordt onderdrukt)
  ‘Wordt dit onderzoek gefinancierd door Trump en de Ku Klux Klan? Ik hoop dat je geen **** christen bent!’

  Steve Jacobs heeft kort geleden zijn doctoraat gehaald aan de gerenommeerde universiteit van Chicago. Dit had echter meer voeten in de aarde dan hij vooraf voor mogelijk hield. Zijn proefschrift, over het begin van menselijk leven, werd door velen tegengewerkt, zelfs door zijn eigen promotor.

  Het begin van menselijk leven is één van de fundamentele twistpunten tussen de pro-choice en pro-life bewegingen. Daarom besloot Jacobs een wereldwijde enquête onder academische biologen op touw te zetten als onderdeel van zijn proefschrift. Hij stelde hen onder meer de simpele vraag ‘Wanneer begint het menselijk leven?’. De uitkomst lijkt problematisch voor de morele positie van pro-choice.

  “Abortus het kroonjuweel is van de moderne progressieve beweging. Het is een typische ‘heilige koe’ en de pro-choice beweging is begaan met het onderdrukken van ieder onderzoek dat de aannames kan ondermijnen waarop deze heilige koe zo losjes is gebaseerd.”

  Geliked door 2 people

 8. Vincent Meijer zegt:

  ze heeft net zo’n arrogante grijns als bea. bij die laatste, daar
  kan ik me nog iets bij voorstellen. maar dit lichtgewicht? wat heeft ze ooit klaargemaakt dan? (nog een geluk bij een ongeluk) en de volgende minister puinruimen en doorpakken ! – hebben wij weer!

  Geliked door 3 people

 9. Hovawart zegt:

  Dezelfde oogopslag als Bea, zeker puur toeval, lichtval, camerapositie of photoshop…….

  Like

 10. Piet Snot zegt:

  Een zeer vervelend verongelijkt arrogant smoelwerk is het wat ze heb.
  Met mij heb je dan meteen ruzie als je zo’n doordrammerig smoelwerk trekt.

  Geliked door 2 people

 11. Als vrouw lopen er zeker minder rond! (smaken verschillen) Maar alleen al omdat ze bij die LandverradersBende van Mark Rutte zit, heb ik de kolerePEST aan haar. Kies je voor Mark Rutte, kies je voor de ondergang van je eigen land, pleeg je VERRAAD aan je Voorouders! Misdadiger zijn het!

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Denk eens heel rustig en stel u de vraag “waarom worden dergelijke oerdomme wezens op deze stoelen gezet?” Die orakelen de reinste zever en brengen daarbij de eigen bevolking in gevaar, de linkse troep trapt er met beide voeten in en is van mening dat het juist is wat dergelijk oerdom wezen orakelt” en ze vinden het ook nog prachtig, van domme wezens gesproken.

  Geliked door 1 persoon

 13. B.Brouwer zegt:

  We moeten maar eens stoppen met het kankeren op deze “leiders” en in plaats daarvan stemmen op goede partijen met de juiste inhoud. Dan blijft maar 1 partij over, die al jaren consequent het zelfdr zegt. En niet zoals veel domme mensen weer voor een nieuw kopje of kontje gaan.

  Like

 14. proudnative zegt:

  Dat mens terug sturen waar ze vandaan komt zweden daar zitten meerdere van dat soort k**** gezwellen!

  Geliked door 1 persoon

 15. Jack zegt:

  D66 is bijna dood

  Like

 16. Jan Gooyers zegt:

  Deze zelf ingenomen gelaats uitdrukking,zegt voldoende!

  Like

 17. Kraftavilqa zegt:

  Hans van Mierlo zou zich in z’n graf herhaaldelijk omdraaien als hij zag hoe zijn partij die inzette op staatkundige hervormingen verworden is tot een akelig totalitair ultralinks splinterpartijtje. Is “gehoorzaam,betaal belasting en sterf” de nieuwe campagneslogan van de PvdO (partij van de orgaanrovers) voorheen D66 (toen ze nog deden alsof ze het principe democratie aanhingen)?

  Like

 18. Frits Jansen zegt:

  Als je over EUSSR praat kan ik je niet meer serieus nemen.

  De USSR was een eenheidsstaat waar de opperste Sovjet uiteindelijk over *alles* ging. De lidstaten van de EU hebben en houden een grote mate van onafhankelijkheid, wat jullie ook roepen.

  Like

 19. M. zegt:

  Er zal gehoorzaamd worden maar niet aan de wetten gemaakt door criminelen voor criminelen.
  Betaald zal er worden, met gelijke munt.
  Het enige wat er dood is zijn jullie leugens en jullie politiek dat nog wat stuiptrekkingen heeft.
  De mensen zien jullie onderhand wel voor wat jullie werkelijk zijn.

  Geliked door 1 persoon

 20. Rinus zegt:

  We zijn naar de kloten in dit land door d66.Gaag speel sinterklaas met ons geld, miljoenen die ze zodra ze uit de regering zijn zelf ophaal in Palestina met haar moslim man.
  Ik denk dat ze zelf ook geknipt is. Olongkreng haalt ze binnen de moslims van IS en Jetleg lult maar wat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s