Nexit is noodzakelijk voor de toekomst van onze (klein)kinderen

Screenshot_7

(Door: “Elise Nijmegen”)

De pensioengerechtigden in ons land zijn het zat! Ze zijn het zat dat ze uitgeknepen worden en klagen, mijns inziens geheel terecht, de staat aan. Stichting Pensioen Behoud, seniorenvereniging KBO-Brabant en Vereniging van Gepensioneerden Pensioenfonds PGB (VVG-PGB) spannen samen begin september een bodemprocedure tegen de staat aan.

Aangezien ze vinden dat de Nederlandse pensioenwetgeving in strijd is met de Europese richtlijn. De regering heeft de pensioenfondsen namelijk gedicteerd om met een onrealistische extreem lage rente te rekenen, waardoor er een pensioenkorting dreigt voor acht miljoen mensen, terwijl multinationals worden bevoordeeld.

De belangenorganisaties zeggen dat in alle andere landen van de Eurozone de pensioenen gewoon worden geïndexeerd behalve hier in Nederland en dat deze ondermijning van ons unieke pensioenstelsel moet stoppen.
www.dlmplus.nl

De islam is wat hij is en wat hij al 1400 jaar is en of u het nu leuk vindt of niet, of u het nu gelooft of niet, vele moslims denken hetzelfde als de moslim in onderstaand artikel… Elke moslim die de koran leest, dat islamiserings/veroveringsplan staat erin beschreven namelijk, of ernaar leeft, wil het gastland islamiseren en de sharia wetgeving invoeren voor alle inwoners van het land.
http://thenationofisrael.com

Iets wat de Moslimbroederschap en Turkije ook willen, Europa islamiseren, en volgens de schrijver van onderstaand stuk, Stefan Schubert, plannen Erdoğan en de Moslimbroeders een islamitische theocratie in Duitsland.

Erdoğan, die uitspraken doet die door de Nederlandse regering niet serieus genomen worden, zoals; Democratie is gewoon de trein die we nemen tot we er zijn. En: De moskeeën zijn onze barakken, de minaretten onze bajonetten, de koepels onze helmen en de gelovigen onze soldaten.

De islamisering in Duitsland, de infiltratie van islamieten in organisaties, scholen en regeringen, gesteund door anti-nationalistische politici, gaat steeds verder en is een directe bedreiging voor de democratie en de westerse normen en waarden.
https://kopp-report.de

Een niet westerse, de westerse wereld hatende, man is gevangengezet, nadat hij heeft geprobeerd om zoveel mogelijk Engelse mensen te vermoorden…
www.echo-news.co.uk

Niet westerse, door de EU en VN geïmporteerde, mensen hebben meestal geen tolerantie voor andere geloven en in Frankrijk, waar elke dag een aantal kerken wordt gevandaliseerd, moest het leger toezicht houden bij een katholieke processie.  In Frankrijk lijkt een revolutie in de maak.  Overal in West-Europa begint de islam de maatschappij en de volksveiligheid te ontwrichten, laat onderstaan artikel terecht weten. Vervolgend; Frankrijk is tegenwoordig een stuurloos land, onrust en wetteloosheid nemen voortdurend toe en wanorde is een onderdeel van het dagelijkse leven geworden. Overal zijn kleine eilandjes van door moslimmigranten bezette gebieden of wijken waar blanken niet of nauwelijks nog geaccepteerd worden…

Als u niet wilt dat dit ook de toekomst van Nederland zal worden, dan zult u, mijns inziens, de regering vriendelijk doch dringend moeten verzoeken tot het sluiten van de grenzen en te stoppen met het opnemen van islamitische immigranten. Dit is niet iets wat we willen voor onze kinderen!
www.xandernieuws.net

Alsof we nog niet genoeg dwaasheid hebben van die krankzinnigen die hebben verzonnen dat er meer is dan een man en een vrouw, ik hoop dat u zit, hebben die warrige mensen nu bedacht dat het insemineren van een koe een seksuele aanval op de koe is. Het melken van koeien zou ook als seksueel misbruik gezien moeten worden volgens deze dwazen! Er bestaat een ware MeToo-koeien beweging…
www.independentsentinel.com

Ook in Nederland is er een slachtoffer van die criminele pedofiel Epstein, u weet wel, van dat eiland waar allerlei kinderen naartoe getransporteerd werden om te worden misbruikt.

Een Nederlands ex-model, Thysia Huisman, zegt dat ze gedrogeerd en verkracht is door de meisjesleverancier van Epstein. De Fransman Jean-Luc Brunel zou de dader zijn en wordt door meer vrouwen beschuldigd.
www.ad.nl

Dat landen de EU niet nodig hebben, zal blijken nadat Engeland uit de EU stapt. De EU heeft de belastingbetalers nodig om de mensensmokkelboten en uitkeringen te betalen.

Het Britse Pond is weer gestegen nu de Brexit steeds dichterbij komt, en Boris heeft aangekondigd dat Engeland de Europese Gemeenschappen Act 1972 zal intrekken. Dit maakt EU-wetgeving irrelevant in Groot-Brittannië.

Klinkt me als muziek in de oren en dat zou Nederland ook moeten doen, verdragen en lidmaatschappen opzeggen en Nederland weer soeverein maken, zodat niet de EU maar wij zelf weer kunnen beslissen over onze pensioenen, de rente op de bank, bouwen met betrekking tot fijnstofdeeltjes, het puls vissen, immigranten, de islam en vele andere dingen.
https://britishjournal.net

Nederland zou mijns inziens ook uit de EU moeten stappen, aangezien de EU een direct gevaar is voor onze democratie (als daar nog iets van over is), onze normen en waarden, onze identiteit, cultuur en onze vrijheid. Ook dit slappe hap Rutte-kabinet is geenszins van plan om de koers te wijzigen en op te staan tegen de opgelegde dictatoriale regels die de EU, en de VN, uitstrooien over ons land en de rest van Europa. Denk na, word wakker en stem de volgende keer PVV, daar redt u de toekomst van uw(klein) kinderen mee!

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, Den Haag, Elite, establishment, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

60 reacties op Nexit is noodzakelijk voor de toekomst van onze (klein)kinderen

 1. IkBenHet zegt:

  Geachte heer Bron. Hartstikke jofel dat u de lijstjes van Elise publiceert, maar zou Elise niet beter zélf een website kunnen starten? Soort Xander 2.0 Kan ze aldaar in eigen beheer haar plempsels kwijt. In haar webshop kan zij dan tevens de verkoop van Alu-Folie promoten. Zit er niet echt op te wachten om op uw site geconfronteerd te worden met ongefundeerde l*lverhalen die hun bestaansrecht moeten ontlenen aan allerlei weblinks. Vriendelijk groet van IkBenHet

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Geachte heer Bron,
   blijf aub de stukjes van Elise publiceren. Als we ze kunnen lezen, krijgen we in elk geval de kans om te beoordelen of ze ongefundeerd zijn of niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ik was ook absoluut niet van plan om de stukken van “Elise” niet meer te publiceren! Hoezo eigenlijk? Omdat één reaguurder dat graag wil? Zo werkt het niet!

    Webmaster

    Geliked door 4 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Ik neem aan dat je die ongefundeerde verhalen van Elise wel zult kunnen duiden. (aanwijzen in dit geval.
   Ik ben namelijk nogal kritisch wat betreft verhalen die op de verschillende blogs gepost worden maar Ik kan nou niet direct zeggen dat Elise’s artikelen ongefundeert zijn dus bij deze word U uitgenodigd om de “verhalen” van Elise onderuit te halen.
   Met uiteraard Bij voorbaat dank.

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Maak je niet druk, Elise. Ik blijf PVV stemmen zo lang als ik kan. We krijgen steeds op het hart gedrukt dat we zuinig op de Aarde moeten zijn, voor onze kinderen en kleinkinderen. Dáárom stem ik PVV, voor mijn kinderen en kleinkinderen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 8 people

 3. delamontagne zegt:

  KINDEREN ?, een klein berichtje, “fait-divers” uit de Franse Krant.

  CULTUUR-VERRIJKING…………………………….!
  / / / /
  De Politie laat een kind van 4 niet alleen spelen op straat s’nachts om 2 uur: ? ?
  * * *
  Het is toch werkelijk Ongelofelijk, waar bemoeit de Politie zich mee, zich in mijn zaken bemoeien.
  Ik ben eigenlijk illegaal in Frankrijk, men zegt dat ik een “immigrante” ben, maar de kranten noemen me een “asiel-zoekster” en dat klinkt beter.

  Afgelopen Donderdag wilde ik me wat gaan vermaken met vrienden uit het Hotel waar wij verblijven, ik ben 21 jaar en wil ook weleens uit.
  Maar hoe moet dat als ik zit opgescheept met mijn 4-jarig dochtertje.
  Ik laat haar anders ook gewoon op blote voeten buiten spelen, het is hier nu toch ook zomer ?
  Ik laat haar gewoon hier in de buurt spelen, het is heel geweldig voor zo’n kind om alles te ontdekken, er is een vijver, het kanaal van Clayes iets verderop en erachter het industrie-gebied bij de rotonde in de buurt van de A12.
  Ik had een geweldige nacht en het kind vermaakte zich ook best.

  Maar kijk eens aan, bij thuiskomst om half drie s’nacht kom ik erachter dat de Politie mijn kleine meisje heeft meegenomen.
  Ik bel hen op om ze verrot te schelden, waar bemoeien ze zich mee, het is toch mijn kind nietwaar.
  Ik doe wat ik wil.

  MAAR NU KOM HET;
  Ik begrijp dat ze me op komen halen en een paar uur opsluiten.
  Een paar uur maar om me te laten begrijpen dat ik in Frankrijk ben.
  ACHTERLIJK zijn die Fransen, waarom zou je een kind van 4 niet een paar uur alleen kunnen laten……………….
  Maar goed, ik heb mijn kind weer terug en de volgende keer sluit ik haar op in de hotelkamer voor ik uit ga om me te amuseren, klaar……
  Die stomme “kaffirs” [ = ONGELOVIGE-WESTERSE-HONDEN ! ], gaan voor mij niet bepalen hoe ik moet leven.
  BRON:
  LE FIGARO
  http://www.leparisien.fr/yvelines-78/yvelines-partie-s-amuser-avec-des-copains-elle-laisse-seule-sa-fille-de-4-ans-16-08-2019-8134437.php

  Like

  • Oeps zegt:

   @ delamontagne (17 augustus 2019 om 12:36)

   Dames en Heren.

   Hè watte ??? Een dienstklopper, die het opneemt tegen een illegale migrant. Dat is foute boel. Hoe durft hij, Wat denkt hij wel. Dat kàn toch niet. Dat màg niet. Dat is politiek incorrect. Ce n`est pas comme il faut !!! Die gendarme kan zijn carrière wel aan de wilgen hangen. Frankrijk is toch overgenomen door de moslims. En die hebben immers altijd gelijk. Ook als ze het niet hebben. Vuile Franse “kaffirs” hebben jullie dat nou nog niet begrepen ???

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   21 jaar plus een kind van 4 jaar, 2 uur ’s nachts buiten, en een vijver in de buurt om te ontdekken.
   Dat kind zal dan wel heel goed kunnen zwemmen op die leeftijd, neem ik dan maar aan.
   “Ik had een geweldige nacht en het kind vermaakte zich ook best.”

   Ja, wat moet je hier nou nog op zeggen.
   Zal wel aan mij liggen dat ik het allemaal zeer vreemd vind.

   Like

  • M. zegt:

   Opgescheept met je kind? Dat zegt alles al over deze dame.
   Een kind van vier laat je niet alleen, en zeker geen uren.
   Behalve als je alleen jezelf belangrijk vind en je kind als last ziet.

   Like

  • Lucky zegt:

   Ies koeltoerr…

   Like

 4. orelius zegt:

  Helemaal eens , alleen dat alle ellende ons wordt opgedrongen vanuit een andere richting .
  De ware schuldige blijven altijd buiten schot. Eigenlijk moeten we die havikken uit de lucht schieten.
  Die spelen schaak met echte mensen . Zonder hen waren er geen migranten . Maar PVV zal ik zeker blijven stemmen .

  Geliked door 2 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hier staat geen woord spaans bij. Nu de daad bij het woord voegen !!! En na “A” ook “B” en “C” zeggen !!! En vooral niet te “lief” zijn !!! Laat het ruttige tuig alle hoeken van het land zien !!! Veeg de vloer met ze aan !!! Maak kabaal, kabaal, kabaal en kabaal en nog meer kabaal, opdat de slaapkoppen wakker worden !!! Verspreidt materiaal onder de schooljeugd, om ze te laten weten, waar de politieke correctheid in werkelijkheid voor staat !!! Ontmasker de leugens !!! Breng de schooljeugd aan het twijfelen over de vermeende waarheid, waar ze op school over leren !!! Zorg ervoor, dat de jeugd weer kritisch wordt en niet alles voor zoete koek blijft slikken !!! Dit is geen gemakkelijke taak. Het gaat niet vanzelf. Stroop de mouwen op !!! Er is werk aan de winkel !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk zegt:

  Ik heb me eigen pensioen geregeld door 15 en 10 jaar geleden appartementjes te kopen die ik opgeknapt hebt en verhuur, de appartementen zijn inmiddels verdubbeld in waarde en de huur is van 400 naar 900 euro per maand gegaan. ik kan daar nu al heel ruim van leven eerlijk gezegd zonder te werken ! (50 plus ) . Wat ik niet begrijp is dat die zgn slimme pensioenfondsen met hun dure directeuren, kennelijk niet verder komen dan geld op een spaarrekening zetten tegen NUL procent rente om vervolgens de uitkeringen te verlagen. Waar zit het gezonde verstand, de creativiteit , de motivatie om een goed stuk werk te leveren ?

  Like

 7. andre zegt:

  De rotte Haagse honden geven een extra lage rente zodat de echte investeringen door andere partijen (vriendjes politiek) gedaan kan worden die wel winstgevend zijn en hiermee de pensioenpotten langzaam leeg laten bloeden. Gewoon je gespaarde deel terughalen wegens wanbeleid, mis mangement ,roof, oplichting, kartelvorming, oplichting, fraude en het totaal niet functioneren van onze regering. Laat ze kapot vallen en zelf lekker eens gaan werken ipv stelen en liegen. Hier met onze poen en we regelen het zelf wel.

  Geliked door 5 people

  • orelius zegt:

   Er zijn belangrijkere dingen dan geld . Samenhorigheid gezamenlijk ons land uit de jaren 60,70 en 80 terug halen . Ik snap het jullie denken dat gaat nooit gebeuren . Maar wacht nog maar even , er komt straks een crisis aan die zijn weerga niet kent . En dan zullen jullie zien waar mensen toe in staat zijn. Daar gaat w2 bij verbleken . Alle tekenen wijzen die kant op , precies zoals de havikken het gepland hebben.

   Like

 8. F1802 zegt:

  Nexit is idd prioriteit. 2. Dubbele paspoorten innemen. 3. Geen stemrecht meer voor allochtonen of je moet hier 10 jaar gewerkt hebben. 4. Bij stemmen telt de stem van de werkende Nederlander 1,5 maal. 5. Hek rondom Amsterdam en immigranten hierin samen met de zielige groene Amsterdammers in opsluiten. Zo kunnen ze het zich samen gezellig maken. 6. Beginnen met emigratie van immigranten en illegalen.

  Geliked door 2 people

 9. ruud beijer zegt:

  Ik denk dat er niets meer te redden valt. We hebben al zoveel volken ons land binnen gehaald. Zoveel mensen die van ons profiteren. Zoveel mensen die onze leefwijze afkeuren.
  Het ergste is dat zoveel Nederlanders hun land vrijwillig opgeven.Er zit geen greintje trots meer bij. De weinige die dat wel zijn worden neergezet als racisten.

  Geliked door 8 people

 10. Cleo zegt:

  Worden de Nederlanders nu eindelijk eens wakker!?
  NEXIT ZO SPOEDIG MOGELIJK!

  Geliked door 3 people

 11. a s n den haan zegt:

  Uitstekend artikel. Dit zou door alle Nederlanders gelezen moeten worden.

  Geliked door 2 people

 12. henk verhoef zegt:

  en toen ging de hoogopgeleide nederlander stemmen en zie
  GLinks de grootste en het cda– net zo eng als denk-
  Het is een verloren zaak
  oh kijk ook nog even hoe het in 1939 toe ging en wie veraadde nu allemaal ook alweer de joden en wie bleven er fijn ztten na 1945

  Zit weleens na de rellen in hongkong te kijken
  Toen ik op 22 jarige liiftijd in 1957 in hongkong aankwam( nadat bedrijf uit indonesie was getrapt) waren er ook rellen – maar toen tegen de engelse overheerser en oh men wilde zo graag bij grote roerganger mao en zijn grote dievenbende dat men ook de fockies) zo heette toen de politie agentjes) in elkaar sloeg
  Niets veranderd h e vooral de mens niet

  Geliked door 2 people

 13. Lucky zegt:

  Er komt geen einde aan…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/nieuwe-vervangingscijfers-asielverzoeken-van-migranten-gestegen-naar-305-000-in-eerste-helft-2019/

  Migratieupdate: aantal asielverzoeken in EU gestegen naar 208.625, ruim 10% meer dan in 2018

  Het aantal migranten dat in één van de lidstaten van de Europese Unie asiel heeft aangevraagd is opnieuw gestegen. In de eerste vier maanden van 2019 vroegen ruim 208.625 personen asiel aan, voornamelijk in de grote EU-landen zoals Duitsland. Met dat aantal ruim 10% meer aanvragen dan in het eerste kwartaal van 2018, toen deden 189.590 migranten een verzoek, via Eurostat.

  Geliked door 1 persoon

 14. ronjaspers zegt:

  Helaas hebben wij geen toekomst meer,niemand in europa.Decennia geleden heeft de satanische globalistische elite besloten dat 90% van de wereldbevolking uitgemoord moet worden,de overige 10% dient als slaven.Deze satanische elite willen een N.W.O. (new world order) 1 wereldregering,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) onderhuidse chip,1 wereldreligie.De soldaten van allah worden binnengehaald om ons uit te moorden.

  Geliked door 6 people

 15. fleckie zegt:

  Niet helemaal uit te moorden, maar om ‘te vermengen’, en… dat er nog iets van intelligentie te ‘bespeuren overblijft’!! …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Fleckie.Ze willen dat 10% overblijft om als slaven te dienen voor deze satanische elite.Deze satanische elite zijn zo arrogant dat ze het zelfs in de georgia guidstones hebben laten graveren:Een duurzame en leefbare aarde kan alleen als de wereldbevolking onder de 500 miljoen blijft.Dit zijn de 10%.

   Geliked door 2 people

 16. Bob Fleumer zegt:

  Deze woorden heb ik net gebreid met prikkeldraad, de ploeg van Rutte is een voortdurende ramp voor Nederland, uit de EU NU!

  Geliked door 1 persoon

 17. N.E. Derlander zegt:

  Ik stem al van af het begin PVV en zal dat ook blijven doen. Het is naar mijn mening wel nodig, dat de achterban meer verenigd wordt, het is nu teveel los zand. Ik hoop dat de PVV snel een manier weet te vinden om dat “verenigen” voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld: meer bijeenkomsten houden, de PVV site actualiseren, e-mails beantwoorden, enz.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   De PVV gaat nooit de moeite doen om de achterban te verenigen.
   Geert heeft al meerdere keren herhaalt, dat het in ieder geval nooit een leden partij gaat worden.
   Geert heeft geen zin om naar al dat geneuzel te luisteren van zijn stemmers.
   En de stemmers zullen dit nooit gaan organiseren, dat blijft los zand.
   Misschien ooit meerdere clubjes die ook weer allemaal op zich blijven en andere clubjes niet erkennen als de echte club.
   Mensen weten nou al niet op welke partij de buurman stemt.
   Een email een keer beantwoorden zou al een verbetering zijn.
   Met een mail sturen ben ik al jaren geleden mee opgehouden, je krijgt op niets 1 reactie.

   Like

 18. M. zegt:

  Met het zogenaamde stemmen houd men het volk zoet.
  Wat valt er te stemmen als de enige partij die de grens dicht wil naar believen uitgesloten kan worden door het politieke kartel van EU hoeren? Helemaal niets.
  De zogenaamd enige stem die de grens dicht wil en uitgesloten kan worden is ook gewoon gecontroleerd dus er valt niets te stemmen.
  Daarom mag u uw stem in de vuilcontainer gooien en houd de zogenaamd enige partij die de grens dicht wil zich stil als er stemmen gewonnen kunnen worden door die partij.
  En maakt die partij expres extreme uitspraken zodat men de partij wat makkelijker in de extreme rechtse hoek kan zetten om de mond te snoeren.

  Geliked door 1 persoon

 19. henk verhoef zegt:

  Omvolken gaat gewoon door
  M A A R was bv de blanke man al niet vervangen door de blanke vrouw door
  een plastic batterij sexspeeltje of een besnede moslim aanhangsel

  Als je maar lol hebt- dus omvolken naar lhgvd promoten
  heb je ook niets meer om je druk over te maken
  en kan je op je 60 als zwaarwerkende buschauffuer met pensioen want zwaar beroep

  Iedere vraag ik mij af hoe die busconstructeurs de dikke buiken tussen het stuur kunnen proppen
  man oh man– oorlog winnen en in opstand komen
  zijn al moe bij gedachte alleen

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Geen idee hoe u erop komt dat een buschauffeur met 60 jaar met pensioen kan, dat is gewoon niet waar! Of zo’n chauffeur zwaar werk heeft daar kunnen de meningen over verschillen, en dat veel chauffeurs een omvangrijke buik hebben zou weleens iets te maken kunnen hebben met hun zittende werk.
   Chauffeurs in het OV werken echter wel in wisselende diensten, in de vroege diensten moeten ze om vijf of zes uur aan de bak en een week later mogen ze tot ’s nachts half twee doorgaan. Ben je nog jong dan werkt dat prima maar het eist zijn tol naarmate je ouder wordt.

   Like

 20. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 21. ronjaspers zegt:

  Volgens mij gebruikte hitler ook kinderen voor propaganda doeleinden.En hij was een socialist,dus extreem links.

  Geliked door 1 persoon

 22. BigLJohn zegt:

  ….Denk na, word wakker en stem de volgende keer PVV, daar redt u de toekomst van uw(klein) kinderen mee!….Ik ga voortaan niet meer stemmen, want de PVV heeft (helaas) totaal niets in te brengen in de tweede kamer. Als Wilders spreekt zit de complete tweede kamer met zijn vingers op de bankjes te roffelen, word hij in de hoek gezet, zit men hem uit te lachen, terwijl Rutte met een grijnslach met zijn mobieltje zit te spelen. En iedere motie van de PVV word verworpen. Het is bashen alom. Het FVD is slappe hap, daar wil ik helemaal niet mee gezien worden. Deze laat heel gemakkelijk haar principes vallen in onderhandeling met linkse partijen. Vandaar dat ze (nog) niet gebasht worden door de rest van de tweede kamer. De politiek gaat ons in ieder geval niet redden.
  Al die mensen die de afgelopen 30 jaar hun hoop vestigden op Janmaat, Pim Fortuyn, en nu weer Wilders….Links zorgt er wel voor dat ze nooit aan de bak kunnen komen, o.a. door smerige praktijken en stembusfraude. Wat heeft het voor zin te gaan stemmen op een politieke partij die helemaal niets voor zijn kiezers voor elkaar gaat krijgen….

  Geliked door 3 people

  • orelius zegt:

   Dat zeiden ze nou bij Hitler ook in het begin.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.Politici hebben niets te vertellen,ze zijn of gechanteerd,of omgekocht.politiek is “windowdressing” de werkelijke macht (schaduwregering)ligt achter de politiek,zoals de bilderberg groep.Hun hebben de macht,bepalen het beleid en geven de politici opdrachten.Dit heeft alles te maken met de N.W.O.Google new world order,en trek zelf je conclusies.

   Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   De PS verkiezing was de laatste waar ik aan mee gedaan heb.
   Voortaan gaan ze allemaal de papier versnipperaar in omdat stemmen compleet kansloos is als ze de 2de partij compleet kunnen negeren.
   En de hoop op 76 zetels is uitgesloten met dat linkse volk hier.

   Geliked door 3 people

 23. Giny zegt:

  Dat is nu net de bedoeling van heel links Nederland dat mensen zoals u afhaken om te gaan stemmen. Links komt aan de macht, dan zijn we helemaal verloren. Wat meer respect voor Geert en de PVV zou wel op zijn plaats zijn. Echte PVV stemmers geven nooit op, dat zou u ook niet moeten doen, juist allemaal massaal PVV stemmen, kom op!
  Geef links Nederland niet de kans om van Nederland een Arabisch land te maken.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Hoeveel groter kan je worden als 2de partij.
   Alleen de 1ste kan dan nog. En daar zijn 76 zetels voor nodig.
   En die gaan ze nooit halen hier in Nederland.
   Met 70 zetels zouden ze nog steeds genegeerd omdat de rest dan wel 1 tegen verbond zal sluiten, zo als nu ook gebeurt is.
   Helaas, ik heb de moed opgegeven dat het hier ooit nog goed komt.
   Die 3 miljoen mossels gaan ze hier nooit meer weg krijgen, en elk jaar komen er ruim 50.000 bij.

   Geliked door 3 people

   • ruud beijer zegt:

    Beste Piet je hebt gelijk. Maar als we niets doen gebeurt er ook niets. Geert Wilders waagt zijn leven voor ons dus het minste wat we terug kunnen doen is stemmen op de PVV of het FvD. Ik zal ALTIJD op de PVV blijven stemmen.
    Ik ben er trots op om achter de PVV te staan.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Wij hebben hier een spek en bonen regering die helemaal niks meer te bepalen heeft.
    95% van alle wetten komen al uit de EU.
    Zo als in elk land wat in de EU zit.
    Er zijn maar een paar landen die wel iets van verzet bieden.
    De EU bepaald wie er hier gaat winnen, voor de schijn en de gedachte dat stemmen nog werkt.
    En zolang wij maar het idee hebben dat wij nog iets betekenen of wat te vertellen hebben, houden zij het in Den Haag nog wel een tijdje vol.
    Waarom denk je dat ik mezelf hier Piet Snot noem.
    Dat is wat wij hier nog voorstellen, belasting betalen en verder je bek houden.

    Ik heb veel waardering voor Geert Wilders en zijn volhardendheid.
    Maar het blijft vechten tegen de bierkaai.
    Als ik Geert was, dan was ik hier allang mee opgehouden, hij mag nooit winnen van dat tuig.
    En ik ben hier niet de enige die dat beweert.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 18 augustus 2019 om 12:51

    Geert Wilders kan beter gaan emigreren en eindelijk een keer voor zichzelf gaan leven.
    Hij is ook niet meer de jongste.
    Het is echt geen schande als hij stopt met zijn verloren strijd tegen het pure kwaad.
    Ik zou het hem absoluut niet kwalijk nemen.

    Like

 24. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/uitgelekt-nodeal-brexit-zal-zorgen-schaarste-bij-nederland-ook/

  Uitgelekt! Nodeal-Brexit zal zorgen voor voedselschaarste, geldt dit voor Nederland ook?

  De Sunday Times heeft officiële overheidsdocumenten in handen gekregen waarin beschreven staat wat er zal gebeuren met een Nodeal. Politici maken zich zorgen, ook Nederlandse politici maken zich zorgen. Mocht Nederland zelf ook afstevenen op een exit dan ‘storten’ we onszelf ook in complete chaos

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Lucky 18 augustus 2019 om 10:18

   Door in die schurftige EU te blijven, ga je ook kapot.

   Like

   • Lucky zegt:

    Inderdaad Tistochwat, het zal bangmakerij zijn.

    Ondertussen, sabotage!
    https://www.breitbart.com/europe/2019/08/18/ex-brexit-secretary-david-davis-hammonds-treasury-actively-prevented-preparation-for-brexit/

    Ex-Brexit Secretary David Davis: Hammond’s Treasury ‘Actively Prevented Preparation’ for Brexit
    Ex-Brexit-secretaris David Davis: Hammond’s Schatkist deed aan ‘Actief voorkomen Voorbereiding’ voor Brexit

    Philip Hammond, the Remain voter who ran Britain’s finance ministry throughout Theresa May’s premiership, “actively prevented preparation” for a No Deal Brexit, according to the country’s first Brexit Secretary.
    According to David Davis, the inaugural Secretary of State for Exiting the European Union who walked away from his department over Mrs May’s Chequers strategy for a negotiated settlement with the EU, allegedly pieced together behind his back, ‘Remainer Phil’ tried to use his former position as Chancellor of the Exchequer to make No Deal unviable, by sabotaging efforts to prepare for it.

    Philip Hammond, de blijf-stemmer die het Britse ministerie van Financiën leidde tijdens het premierschap van Theresa May, “heeft de voorbereiding op een No Deal Brexit actief voorkomen”, aldus de eerste Brexit-secretaris van het land.
    Volgens David Davis, de inaugurele staatssecretaris voor het verlaten van de Europese Unie, die wegliep van zijn afdeling over de strategie van mevrouw May’s Checkers voor een onderhandelde regeling met de EU, naar verluidt samengevoegd achter zijn rug, probeerde ‘Remainer Phil’ zijn voormalige te gebruiken positie als kanselier van de schatkist om No Deal niet levensvatbaar te maken, door de inspanningen om het voor te bereiden te saboteren.

    Like

 25. Jules Vismale zegt:

  Hadden die akelige linkse EU-politici soms ECHT gedacht dat je Europa in een toren van Babel kunt veranderen (dus een groot en machtig rijk stichten waar iedereen dezelfde taal spreekt) als je hier allemaal van dat islam-tuig binnenhaalt die zich helemaal niet vermengen met de Europeanen en deze niets dan ellende veroorzaken?
  Het zou me inderdaad niets verbazen als er dadelijk werkelijk in Europa burgeroorlogen of revoluties uitbreken waarbij iedereen elkaar gaat bevechten en doden en of DAT nou de bedoeling was van dat ongedierte in Brussel?
  Zij hebben trouwens ook helemaal niet geleerd over het feit dat in 1789 de Franse Revolutie uitbrak, in 1917 de Russische Revolutie en in 1989 de revoluties in het oostblok om dezelfde redenen; armoede, uitbuiting, ongelijkheid, samenvoegen van volkeren die totaal NIET bij elkaar pasten en de enorme grootheidswaanzin van bepaalde heersers.
  Overigens was de Russische Revolutie een soort nageslacht van WO I daar miljoenen Russen en niet-Russen sneuvelden tegen de Duitsers, Oostenrijkers en Hongaren en deze revolutie zou toen aan 15 a 17 miljoen mensen het leven kosten door middel van de vier ruiters van de Apocalyps; Oorlog, Honger, Pest en Dood!
  Dus niet alleen maar een Nexit maar ook dat die hele EU zo snel mogelijk uit elkaar mogen vallen!

  Like

 26. Monalisa zegt:

  We klagen allemaal in Nederland (ik in duitsland) als je overal de media lees, niet alleen hier, maar ook de kranten. Maar we gaan niet de straat op, dat is het grote verschil. we pikken alles. Stem daarom op een partij die voor u is, laat de kerk de kerk u heer geeft geen gratis brood.

  Like

 27. Tineke zegt:

  Wel weer toevallig allemaal !

  Like

 28. M.A.L. Sion zegt:

  Elise, we kennen elkaar (nog) niet maar ik vind het prima wat je doet. Doorgaan s.v.p.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s