Zomer 2019: Duitsland staat op de tweesprong

Screenshot_3

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Volledig desolate veiligheidssituatie en chaotische toestanden in ons land

De maand juli 2019 markeert het voorlopige hoogtepunt van de onhoudbare toestanden, die in Duitsland dankzij de nog steeds ongecontroleerde immigratie hun intrede hebben gedaan.  

PI News (2)

Openlucht zwembaden worden No-Go-Areas voor autochtone badgasten, de burgemeester van Saarlouis schrijft een brandbrief aan de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Saarland, omdat zelfs speciale eenheden van de politie Saarland op de vlucht moeten slaan voor de agressieve vluchtelingenmeute. Een meute “lichtgetinten” probeert een politiebureau te bestormen, alleen omdat een daarvoor opgepakte 15-jarige relschopper, volgepompt met drugs en alcohol, een zwarte huidskleur heeft en zodoende in de voorstelling van de vooraanstaande linkse media en leraren taboe is.

Bij Markus Lanz verklaart een officier van justitie uit Berlijn dat justitie daar eigenlijk al ingestort is en sinds kort lijkt het raadzaam om je in treinstations te houden aan een minimale afstand van 10 meter tot de spoorrails met binnenrijdende treinen, omdat het mode geworden is om zonder reden door vreemdelingen van achteren op de rails gestoten te worden, inclusief het overreden worden door hogesnelheidstreinen.

Om maar helemaal te zwijgen over de ontelbare seksuele delicten – vaak gepleegd door immigranten – voor wie noch kleine meisjes noch stokoude vrouwen veilig zijn. Het mes en de trap in het gezicht hebben de vuist als keuzemiddel bij lichamelijke ruzies vervangen. In veel stadsdelen van Duitse stedelijke gebieden regeert de sharia of de clanchef, echter niet meer de grondwet.

Joodse medeburgers worden beledigd en bespuugd als ze zich in Duitsland (!) met een keppeltje op in de openbare ruimte wagen.

Het waarschuwend signaal: de moord van Frankfurt

Het ligt buiten het menselijke voorstellingsvermogen wat er in een moeder omgaat wanneer ze hulpeloos moet toekijken hoe haar kind door een trein overreden en in stukken gebroken wordt. Deze beelden zullen voorgoed in hun herinnering staan gegrift.

Getuigen van de gebeurtenis zijn huilend ingestort. Als we ons even in deze mensen verplaatsen, wordt ons duidelijk: ons zou het net zo zijn vergaan.

Vlucht naar Hongarije

De meesten van ons hebben de immigranten vriendelijk en vol vertrouwen begroet in ons land en de Duitse staat heeft hen bescherming verleend. En nu weten de autochtonen niet meer hoe ze zich nog moeten beschermen tegen de toestanden die hier hun intrede hebben gedaan.

Ja, het grootste deel van de immigranten gedraagt zich volgens de wet. Maar het aantal van diegenen die een enorme bedreiging voor de autochtone bevolking vormen, is veel, veel te groot! Geen wonder dat de Duitsers in scharen hun land voorgoed de rug toekeren en zichzelf in veiligheid brengen in Hongarije.

En desondanks wil de heersende politieke kaste ons met behulp van haar hof-verslaggevers, de mainstream media, wijsmaken dat “de rechtsen” en de klimaatverandering de grootste bedreiging voor ons land zouden zijn.

Betalen voor de neergang

De oorspronkelijke Duitsers moeten ook de monetaire rekening voor hun neergang betalen. Om de te verwachten daling van de belastinginkomsten als gevolg van de zich al aftekenende recessie te compenseren, moet nu ook nog onder het dekmanteltje van een klimaatbelasting een nieuwe bron van inkomsten ter financiering van de toestroom van vluchtelingen gecreëerd worden. De domme, slapende Duitse burger zal dan nog meer geld moeten neertellen voor de verdere verslechtering van zijn levensomstandigheden en het verval van de binnenlandse veiligheid, terwijl anderzijds een 26-jarige Syrische asielzoeker achter het stuur van een Mercedes CLS mee kan doen aan een illegale straatrace op de autosnelweg.

Eind juli 2019 staat Duitsland op de tweesprong. Weldra zal het niet meer lukken om de deksel op de borrelende pan te houden. De druk is te groot geworden, de gebeurtenissen zijn te talrijk en te ernstig.

Roland Tichy drukt het terughoudend uit:

De puzzelstukjes dreigen een beeld te vormen dat dit land bedreigt.

“PI-News” wordt duidelijker: de maand juli 2019 markeert het punt waarop de rode lijn, tot waar met steeds driestere leugens, appeasement en bagatelliseren de zwaarwegende gevolgen van de immigratie nog verdoezeld konden worden, werd overschreden. Nu is de periode aangebroken, waarin zelfs de domste slapende Duitse burger de waarheid zal inzien. Welke consequenties daaruit voortkomen, moet afgewacht worden. Maar één ding is zeker: de bloedige tol voor dit besef wordt elke dag groter. En ook het verlies aan levenskwaliteit en veiligheid.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zomer 2019: Duitsland staat op de tweesprong

 1. Piet Snot zegt:

  Ze schijten bagger voor die gasten omdat ze behoorlijk georganiseerd zijn.
  Een relletje met 100 man kan in een uur tijd uitgroeien tot 1000 man, waar ze helemaal niets meer tegen kunnen doen.
  Een Duitser of Nederlander staat er altijd in ze eentje voor, die kunnen geen 100 man laten opdraven met wat telefoontjes.

  Geliked door 3 people

 2. orelius zegt:

  Andere redenen zelfde cenario .
  Wereld oorlog 2 , vernederde Duitsers , en een recessie die zijn weerga niet kent zal wederom zorgen voor een niets ontziende oorlog . Ook een man op rechts in Italie . Veel paralellen vind je niet.
  En weer zal hij uitgevochten worden op Europese grond . Vreemd he in Amerika word nooit oorlog gevoerd ,hoe zou dat komen.

  Like

  • Een flinke recessie daar zijn ‘ZE’ schijtbang voor! Zet heel W-Europa in de fik! Voor mij is de huidige situatie nóg erger dan voor WO2.

   Like

  • In de VS kan ook “zomaar” weer oorlog ontstaan. Is van alle tijden. In de VS hoor je ook al verontrustte burgers over een evt. burgeroorlog in de toekomst. De situatie wordt er daar ook al niet stabieler op. Al die ‘zonder documenten’ en ‘The Jihad Squat’ kunnen de zaak ook flink verstieren.

   Like

  • fleckie zegt:

   VEEL. Duitsers zijn na de eerste Wereldoorlog ( enorme ‘geldontwaardingen’ zodat’buitenlanders’ voor ‘weinig ‘geld,zich. in het bezit konden stellen, van waardevolle. ‘goederen,,!!). naar de VS gevlucht. Dus hebben. ervaring opgedaan, ‘wat betekent. ‘Oorlog op .’komst zijnde’ met o.a. ooknog. tekorten op. een gegeven moment op Alle . gebied…. Er waren bankbiljetten na die oorlog in omloop vanaf honderdduizend, tot meerdere. miljoenen , als betaling voor bijv. EEN. brood! Etc. Als Amerikaanse burgers zullen ze dus NIET voor oorlog zijn op. Amerikaans grondgebied, of elders, .terwijl wel in de Amerikaanse. legers soldaten van voorheen geemigreerden ‘in dienst:’moesten als Amerikaans soldaat zijnde……..( en in NL eventueel familie konden ‘opzoeken’!)…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Orelius.
   Amerika, het land dat gevrijwaard wordt voor oorlog op zijn eigen gebied….?
   Dàt was vroeger zo.
   Amerika staat voor ’n dreigende burgeroorlog.
   Daar wordt rekening mee gehouden.
   Die kan zomaar georganiseerd door nietsontziend links.

   Like

 3. Ik gooi ‘m er nog maar een keer in. Hier een sfeerbeeld van de zomer in Baden-Württemberg. Deze ellende kan ook alleen maar zo lang duren omdat de West-Europeaan nog te stom om op zijn mohammedaans te poepen!

  Geliked door 2 people

 4. Thoth zegt:

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De eigenaar van een winkel in Wenen wordt door een IRAKEES ( Toekomstige nieuwe Oostenrijker ? ? ? ) voor de metro in Wenen geduwd.
  De man overleefde, maar moet een voet missen.

  Afgelopen maand Mei duwde Mohammad Y de man voor de aankomende metrotrein.
  De dader wordt niet vervolgd voor MOORD, maar naar een inrichting voor Geestelijk Gestoorden gestuurd.
  (Traduction libre Christian Hofer pour Les Observateurs.ch)
  Heute.at

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2019/08/17/recep-tayyip-erdogan-muslimbruderschaft-gottesstaat-deutschland/.

  Erdoğan und Muslimbrüder planen islamischen Gottesstaat in Deutschland
  Erdoğan en moslimbroeders plannen een islamitische theocratie in Duitsland

  Die ungehinderte Islam- und Erdoğan-Propaganda hat in Deutschland ein höchstgefährliches Gebräu aus Grauen Wölfen, Gangs wie Osmanen Germania, Muslimbrüdern, dem Moscheen-Imperium der DITIB, autoritären-antidemokratischen AKP-Kadern und Gefolgsleuten sowie fanatischen Islamanhängern entstehen lassen. Politik und Medien haben diese höchst bedenklichen Entwicklungen seit Jahrzehnten nicht nur geduldet, sondern hofieren diese türkischen Extremisten auch auf höchster Staatsebene. Und während es in der Kölner DITIB-Großmoschee zum Schulterschluss von Erdoğans Moscheen-Imperium und den radikalen Muslimbrüdern gekommen ist, die laut dem Verfassungsschutz einen islamischen Gottesstaat in Deutschland errichten wollen, schaut der deutsche Inlandsgeheimdienst dort mit beiden Augen weg.

  De ongehinderde islam en Erdoğan-propaganda hebben in Duitsland een zeer gevaarlijk brouwsel van grijze wolven gecreëerd, bendes als Ottomaanse Germania, Moslimbroeders, het moskee-imperium van DITIB, autoritair-antidemocratische AKP-kaders en volgelingen, evenals fanatieke islamisten. Politici en de media hebben niet alleen deze zeer twijfelachtige ontwikkelingen al tientallen jaren getolereerd, maar ook deze Turkse extremisten berecht op het hoogste niveau van de staat. En terwijl het in de DITIB Grote Moskee van Keulen naar de verzameling van het moskee-imperium van Erdoğan en de radicale moslimbroeders kwam, die volgens de grondwet een islamitische theocratie in Duitsland willen vestigen, kijkt de Duitse binnenlandse inlichtingendienst daar met beide ogen weg.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Lucky.Dat de moslims en de islamisering van europa niets in de weg mag worden gelegd is in 1975 al besloten.De resolutie van straatsburg islam voor olie.De raad van europa heeft toen toegegeven aan de chantage van de olierijke islamitische landen en deze resolutie aangenomen.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  gelezen madame Merkel…..of heb je geen intresse zoals… de Nazis ook geen intresse hadden in menselijk leed

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Duitsland is het paradijs geworden voor uitschot van de ergste soort

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s