Hongarije zet zich schrap tegen censuur

Screenshot_13

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Onderzoek naar democratisch begrip van sociale media

Voor alle links-groenen in de EU, van Angela Merkel tot Jean-Claude Juncker, is Hongarije een groot vijandbeeld geworden sinds minister-president Viktor Orbán zich openlijk opstelt tegen de beslissingen uit Berlijn, die formeel uit Brussel verkondigd worden. Of het nu de opname van “vluchtelingen” is, het benadrukken van patriottische waarden of een politiek die het gezin als middelpunt van de samenleving beschouwt – dat alles komt in het linkse kamp helemaal niet goed aan. En dan ook nog de niet onaanzienlijke rol van Hongarije in de Visegrád-groep van de EU-kritische landen Hongarije, Slowakije, Tsjechië en Polen, die deze EU, zo corrupt en links-groen ze is, gewoon niet willen en hun volkeren niet aan willen doen.

PI News (2)

En dan is men er in Berlijn/Brussel als de kippen bij om Hongarije te demoniseren en – net zoals bij de “boze” Polen – tekortkomingen in de rechtsstaat en de democratie te ontdekken, mede door het feit dat Orbán de door Soros gecontroleerde Central European University zijn land uitgooide, omdat die subversief optrad tegen Hongarije. De grote instemming in de bevolking geeft hem in ieder geval gelijk.

De Hongaarse minister van Justitie, Judith Varga (op de foto boven samen met Viktor Orbán), zet nu aan tot een tegenactie tegen de Hongarije vijandig gezinde EU-landen. Ze kondigde, heel toepasselijk op haar Facebook-pagina, aan  een onderzoek naar de censuur van sociale media in Hongarije en de rest van Europa op gang te brengen.

“Eigenlijk zou het de taak van de sociale media zijn om maatschappelijke processen en verkiezingen niet zelf actief te beïnvloeden, maar in plaats daarvan worden commentaren gecensureerd op ideologische basis. En als dat eenmaal is gebeurd, dan zouden deze sociale media desbetreffende regelingen op democratische basis moeten accepteren”, aldus Varga.

Dat dit in Europa bittere noodzaak is, tonen de stappen van de West-Europese regeringen aan. In Frankrijk kondigde de regering van Macron aan om zoekmachines zoals Google ertoe te dwingen “hate speech” weg te censureren . In Duitsland is zoals bekend eenzelfde beeld te zien, dat eerder aan Noord-Korea dan aan democratie herinnert. Artikel 5 van de Grondwet over vrije meningsuiting en het uitsluiten van censuur is bijvoorbeeld bij Facebook al lang buiten werking gesteld, want daar worden niet regerings-conforme meningen uit het patriottische kamp massaal gecensureerd. De truc ziet er zo uit, dat er voor de sociale media straffen van tot € 50 miljoen dreigen wanneer “hete speech” niet weg gecensureerd wordt. Wat “hate speech” is, wordt dan zelf vastgelegd of door linkse instellingen besloten.

Er is dus ook in Duitsland veel te doen voor de Hongaarse minister van Justitie.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "hatespeech", Berlijn, Brussel, Censuur, demoniseren, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hongarije, Indoctrinatie, Justitie, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, sociale media, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hongarije zet zich schrap tegen censuur

 1. har zegt:

  “In Frankrijk kondigde de regering van Macron aan om zoekmachines zoals Google ertoe te dwingen “hate speech” weg te censureren .”
  .
  als je ziet wat google al doet in de usa en waarschijnlijk ook in europa, het komt er op neer dat google al het rechtse geluid diep verstopt in zijn zoekmachine of zelfs blokkeert, google heeft zoveel macht dat ze gaan proberen te zorgen dat trump in 2020 niet herkozen gaat worden, althans, dat is het doel/beleid van google.
  kijk aub deze video en huiver; https://www.projectveritas.com/2019/08/14/google-machine-learning-fairness-whistleblower-goes-public-says-burden-lifted-off-of-my-soul/
  .
  ban google en youtube, in plaats daarvan gebruik duckduckgo als zoekmachine en bitchute,com als alternatief voor youtube ( veel rechtse media wat geblokkeerd is op yt zit al op bitchute.com).

  Geliked door 2 people

 2. rottenpikwick zegt:

  In de geschiedenisboeken zal het ‘zwart op wit’ staan; Merkel, Macron, Rutte en hun Kontenlikkers hebben West-Europa verkwanselt aan de Satan! Hun aantijgingen, beledigingen richting de Visegrádlanden, komen keihard in hun smoelen retour. Hier heerst evengoed censuur, leugen en bedrog! (en moord / doodslag) Bovengenoemde hypocriete Volksverlakkers / Landverraders kunnen nog zo lang op hun troon blijven zitten totdat de Satan hun onderdanen (klootjesvolk!) wakker kust uit hun Doornroosjesslaap. Wat zal het een ruw wakker-worden zijn!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Fout! In de geschiedenisboek zal komen te staan dat Merkel, Macron, Rutte en hun kontenlikkers voorbeeldige dhimmies waren, die uitstekend geholpen hebben de islam te bevorderen. “Overwinnaars schrijven de geschiedenis”.

   Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   ik denk dat zelfs dat Satan nog begrip kan tonen…Die duivel moet niet wanhopen dat zijn hel leeg komt te staan…..Merkel …Macron Junkers om er maar een paar te noemen….voor hen heeft Satan reeds plaats geboekt

   Like

 3. Pingback: Hongarije zet zich schrap tegen censuur! | eunmask

 4. Thomasson zegt:

  Victor Orban is een democratisch gekozen premier en hij spreekt namens de meerderheid van zijn volk. Als zijn volk wenst geen zwermen ongepaste “Wilden” uit de jungle en de woestijn in Hongarije op te nemen, dan is het normaal tegen hun komst te spreken. Dat is democratie. Hongarije moest decennia lang op haar soevereniteit en vrijheid wachten. De oude Hongaren kunnen zich herinneren de tijd van Ferenc Szálasi en zijn fascistische Pijlkruisers. Snel daarna kwamen de Sovjets. De overnamen was direct gepaard met de horror-regime van Stalin en de geheime dienst AVO (later AVH) en de Hongaarse opstand in 1956. Hier komt de domme gedachtegoed van de EU en hun bazen … de vrienden van Jeffery Epstein bij BILDERBERG/NWO. Zij dachten dat de Hongaren (en rest v.d. Oost Blok) zitten op het niveau van negerstammen in Afrika, die men kan omkopen met kraaltjes en spiegeltjes. Wij geven jullie geld, en wij nemen de heerschappij over jullie land over. Helaas hebben ze pech. Soros is uit Hongarije eruit getrapt. Facebook en andere zgn. sociale media zoals Twitter hebben invloed tot een bepaalde hoogte. Men weet nu dat de naam “Social Media” is een mega grote muizenval die bedoeld is voor spionage en klanten in de val te lokken. VERDOMD GEVAARLIJK.

  Geliked door 3 people

 5. Rinus zegt:

  Wij in Nederland kunnen er een voorbeeld aan nemen.Ik wil ze horen als er een dochter of vrouw van onze 1ste of 2de Kamerleden verkracht word door een zogenaamde vluchteling. Dan lopen ze zo over naar PVV.
  Orbán gaat nog veel lof krijgen vanuit eu.

  Like

 6. Pingback: De politieke genialiteit van Viktor Orbán | E.J. Bron

 7. Wanneer gaan Rutte, Macron, en Merkel dit goede voorbeeld volgen?

  Like

 8. Peacepipe zegt:

  De kritiek die verschillende oostblok landen krijgen, dient als afleidingstruc van de dramatische gebeurtenissen betreffende import van onaangepasten in de West-Europese landen. Het is een gebruikelijk recept in de politiek om bij interne problemen ruzie te zoeken met de buren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s