Innsbruck: Islamitische taxichauffeurs weigeren blindengeleidehonden te vervoeren

Screenshot_28

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

“Onrein!”

Eigenlijk is het immers geen probleem: een blinde vliegtuigpassagier kan probleemloos zijn blindengeleidehond meenemen. Dat geldt ook voor psychotherapeutische hulphonden, honden dus die mensen nodig hebben met een psychische ziekte. Bij vluchten naar de VS is dat bijvoorbeeld bij de Lufthansa gratis, op andere vluchten vaak ook. De honden mogen dan in de cabine getransporteerd worden, omdat hun tweebenige begeleiders op de goedmoedige dieren zijn aangewezen.

PI News (2)

Dat ziet er blijkbaar anders uit bij taxi´s in Innsbruck, zoals gemeld wordt door de “Tiroler Tageszeitung”. Daar hebben namelijk zelfs blinden problemen om hun hulphonden in taxi´s mee te nemen. Het is natuurlijk begrijpelijk dat taxichauffeurs het niet leuk vinden wanneer een hond met zijn smerige poten bij regen of in de winter in de taxi springt en op de bank gaat zitten. Dat zou nog te begrijpen zijn, maar er bestaat een voor een normaal denkend mens zeldzame reden, die ontspringt aan de tijdgeest van verheerlijking van de islam.

Dat maakte Gariele Jandrasits mee, die werkt voor de Vereniging voor blinden en slechtzienden Tirol, die zelf met een hond in de taxi naar het vliegveld wilde. Hoewel ze de avond daarvoor al had opgebeld, zou men bij de taxicentrale tegen haar gezegd hebben dat men het vervoer voor de volgende morgen niet zou kunnen garanderen. Als reden zou men haar meegedeeld hebben dat de meeste taxichauffeurs het om redenen van hun geloof zouden afwijzen om honden mee te nemen. Daarna zou men haar direct een taxinummer hebben gegeven waar men haar het transport met de hond zou hebben gegarandeerd.

Een volledig blind voormalig bestuurslid van de blindenvereniging verging het niet beter. Ervan uitgaande dat haar blindengeleidehond sowieso meegenomen zou moeten worden, zou ze de hond bij de telefonische bestelling helemaal niet genoemd hebben. De taxichauffeur zou toen echter geweigerd hebben de hond mee te nemen.

De bedrijfsleiders van de bel-taxicentrale, Anton Eberl en Harald Flecker, verontschuldigden zich nadrukkelijk voor de gebeurtenissen en boden de vrouwelijke passagier als geste een tegoedbon aan. Ze bevestigden de problematiek in principe: “Wij zijn zelf niet de eigenaren van de taxi´s, wij bemiddelen alleen maar”, zegt Flecker vooraf. Het zou echter een feit zijn dat ondertussen ongeveer 80% van de chauffeurs een migratieachtergrond zou hebben – en dat moslims honden traditioneel vaak als “onrein” zouden beschouwen.

“We proberen de taxichauffeurs steeds weer aan het verstand te peuteren dat zoiets bij ons niet kan en dat deze ritjes net zo uitgevoerd moeten worden als welke andere opdracht ook. Op dit moment zijn we echter helaas niet in staat om dit probleem echt bevredigend op te lossen”, zei Flecker.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Innsbruck: Islamitische taxichauffeurs weigeren blindengeleidehonden te vervoeren

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Wat is er mis met de taxichauffeur in gesprek te gaan en hem duidelijk te maken dat in het westen blindegeleide honden gewoon bij het baasje horen en die dus meegenomen dienen te worden.
  Mijnheer de taxichauffeur bent U het daar niet mee eens is de bemiddeling bij deze opgeheven.
  Is het zo moeilijk dan???

  Geliked door 1 persoon

  • Paula Hansen zegt:

   Helemaal mee eens! Die lui zijn toch niet van plan om te accepteren hoe het werkt bij onze beschaving. Kansloos. Al deze mafkezen vinden dat wij ons moeten aanpassen aan hun levenswijze. Niet meewerken, geen bemiddeling meer en licentie inleveren!!

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Het is een Labrador-[hond] een witte. Ontzettend lieve honden Labradors.
   Wij hebben er 2, zwart weliswaar, maar dat maakt niet uit.
   Kunnen zij ook niets aan doen.
   En die moslims vinden honden onrein ? ?, ik ( wij )_ zouden NOOIT in een taxi stappen als de chauffeur een moslim blijkt te zijn.
   En met een muslim in gesprek gaan ????????????????, met moslims ga je niet in gesprek.
   Die zijn een harde hand gewend en dat krijgen ze veels te weinig in het soetsappige Westen.

   Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Andersom Henk, het werkt anno 2019 andersom ………

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Juist ja Statler.
    Het is inderdaad zo dat zal Ik niet ontkennen maar de mensen met een geleidehond moeten gewoon ook hun eigen eisen stellen.
    Mijnheer Ik bestel een taxi en Ik heb een geleidehond bij me dus geen moelijkdoenerij.
    Mijn hond en Ik zijn een en ondanks dat jullie chauffeurs moslim zijn heb Ik geen fuck te maken met hun overtuiging want zij zijn mensen die betaald worden en dus hun werk moeten doen waarvoor ze betaald worden en U als tussenpersoon dient er voor te zorgen dat hetgeen waarvoor Ik betaal uitgevoerd word. Zo niet krijg voor mijn part de tering.
    Is dat duidelijk genoeg.

    Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Daar komt nog bij dat de vraag of wij ons moeten stellen naar hun achterlijke ideologie.
    Dat ze voor mij allemaal een rotziekte krijgen.
    Ik heb een Turkse kameraad die mij en mijn hond naar huis bracht deze moet bekend zijn bij BiglJohn want hij had een cafe net bij John om de hoek, Mehmet is zijn naam en die had er geen moeite mee om een andere Turk zijn kroeg uit te flikkeren omdat hij het niet eens was dat er een kutnederlander in zijn kroeg kwam.
    Nog sterker hij droeg een kettingkje van de grijze wolven maar kameraadschap komt bij hem op de eerste plaats

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Statler & Waldorf (18 augustus 2019 om 22:19)

    Dames en Heren.

    “…het werkt anno 2019 andersom ………”
    Watte ??? Dan wordt het hoog tijd, dat we onze rechten terug pakken. DIT is ONS land en WIJ maken hier de dienst uit. Die exoten hebben hier niets te zoeken. Zij gaan hier de dienst niet uitmaken. Oppleuren kunnen ze !!!

    Wilders en Baudet, gaan jullie hier iets aan doen, of laten jullie weer over je heen lopen ??? Het wordt je op een presenteerblaadje aangereikt !!! Maak groot kabaal !!!

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Dat wisten ze al toen ze aan die baan begonnen.
   Dat zal ze ook wel verteld zijn.
   Ze hadden alleen vergeten te vermelden dat ze schijten op al die westerse waardes tijdens hun sollicitatie en daar verder volledig maling aan hebben.
   Hier gebeurt hetzelfde en laten ze hulp honden ook staan.
   Hoeveel zijn er al door ontslagen? Ik denk geen enkele.
   We zullen het niet meer doen, en vervolgens stappen ze weer in een taxi.
   Tot het volgende “incident”.

   Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Wal als 80% van de taxichauffeurs moslim is en het taxibedrijf – net als dit bedrijf – alleen bemiddelt, het is geen eigenaar van de taxi’s.

   Ik ben bang dat de hondenbezitters straks moeten zeggen dat ze geen moslimchauffeur willen, met de kans dat ze voor racist e.d. worden uitgescholden.

   Het heeft allemaal te maken met ‘de verrijkende samenleving’, snap dat nu Henk.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Gelijk z’n taxi-vergunning intrekken !

   Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Dan gewoon met zijn allen NOOIT meer instappen bij die islamitische taxichauffeurs en in plaats van blindengeleidehonden gewoon een stel rechtsextremisten daarvoor in laten stappen! Dan mogen die gezellig met elkaar gaan knokken in die taxi’s!

  Geliked door 2 people

 3. M. zegt:

  Dit is nou de vrede die ze komen brengen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Velen zullen wellicht denken dat het helpt om ze te verplichten maar het is veel beter om ze hun vergunning af te pakken, niks geen gelul van “dat wist ik niet”, dan had je de regels maar moeten lezen.
  Bij mijn weten geld in elk westers land dat burgers geacht worden de wet kennen.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ook hier zijn er nog vele die denken dat een goed gesprek het probleem wel zal oplossen.
   Delamontage zegt het al, elk gesprek met een mossel is zinloos.
   Ze zullen je naar de mond praten, tot ze weer buiten staan en in de taxi stappen, dan lachen ze om je.

   Like

 5. Jackholland zegt:

  Ik snap niet dat die moslim chauffeurs zo moeilijk doen: christenhonden wel vervoeren blindengeleidehonden niet. Alle gekheid op een stokje maar ik weet nu wel hoe ik voortaan een taxi ga bestellen . Ik meld dat ik zgn een blindengeleidehond moet meenemen de kans dat de taxicentrale een mosselchauffeur stuurt wordt dan superklein. Keer op keer gelazer met mossels op allerlei gebiedhet wordt met de dag erger. Ben heerlijk naar Grieks eiland op vakantie geweest geen ene mossel gezien ook niet in het vliegtuig wat een feest. Kom ik terug met de auto v vliegveld Mn stadje ingereden het eerste wat ik zie is waggelende pinguïns met een schare kinderen , en opgefokte mocro s in golf GTI wat een kutland is Nederland toch geworden helaas.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Ik vind hun vieze gewoonten hebben. Zal ook nooit iets bestellen van een moslimrestaurant. Omdat ze hun achterwerk met water en hun linkerhand schoon maken. Ze eten dan wel met de rechterhand. Maar eten klaar maken daarna? Dat kan niet door alleen je rechterhand te gebruiken. Bij voorbaat vergaat bij mij de trek al. Bovendien weet ik dat in Arabische landen, dat ze de doeken waarmee ze gekleed gaan ook vaak gebruiken om snot af te vegen en hun onderkant na plassen. Zeer onrein volkje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s