Roelf B.

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Roelf B.

 1. BigLJohn zegt:

  We kennen het verhaal van al die jonge criminelen. Deze hebben het niet van een vreemde zullen we maar zeggen. Het verhaal van zo vader zo zoon, de appel valt niet ver van de boom. Maar hun moeders roepen altijd; mijn zoon is toch zo’n goede jongen. Zo’n moeder beschermt haar zoon, ook al zou ie wel 50 moorden op zijn naam hebben. Totaal immoreel en gewetenloos ! Iedere moraal is afwezig in zulke huishoudens van Jan Steen. ik hoop dat ze haar zoon levenslang opsluiten en dat ze hem in een cel plaatsen met kontenneukers.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Ik hoop dat hij zeer lang zit zodat dit over het paard getilde ventje merkt dat Hongarije geen drugsland is zoals Nederland waar de staat zelf de grootste dealer is

  Geliked door 2 people

 3. ruud beijer zegt:

  Rare wereld hoor. Onze regering maakt zich veel liever druk om de asielparasieten. Willen graag dat IS kinderen met hun moeders terug naar Nederland kunnen komen. Zijn zielig!!

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ ruud beijer (19 augustus 2019 om 06:54)

   Dames en Heren.

   Een simpel vraagje geeft wellicht antwoord op de logica. Waar kwamen de drugs van Roelf vandaan, uit de zwarte handel of uit het royal narcotica monopolie ???

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Zijn IS vrouwen die hebben gemoord en andere vreselijke dingen hebben gedaan zieliger dan deze twee ?Ik vind van niet. Zij hebben geen kelen doorgesneden..Zij hebben geen mensen opgehangen. Zij hebben geen martelingen uitgevoerd. Wat vind jij oeps?

    Like

   • Oeps zegt:

    @ ruud beijer (19 augustus 2019 om 16:11)

    Dames en Heren.

    IS is een criminele organisatie. Die is destijds mede opgericht door een Amerikaanse vrouw, die een hoog ambt beleedde. Zij deed, geloof ik, ook iets als “piza courrier”.

    Er zijn grote aantallen “fluchtelingen” uit Syrië en omstreken in West-Europa en Nederland neergestreken. Die kregen hier een status. En opeens waren ze weer vertrokken. Ze gingen ginderwijd strijden en moorden en God mag weten wat allemaal. En nu worden ze als zijnde “ziellug” teruggehaald. Iedere Nederlander, die vrijwillig dienst neemt in een buitenlandse strijdkracht, verliest automatisch de Nederlandse nationaliteit. Ik zie niet in, waarom “ziellugge” statushouders, die voor IS zijn gaan strijden, hun status zouden mogen behouden. Of IS-vrouwen wel of geen kelen hebben doorgesneden, is mij indifferent. Onderdak verlenen aan buitenlandse terroristen komt niet in mijn woordenboek voor. Zie ook de geschiedenisles over de val van Srebrenica 1995, waar Nederland te tolerant optrad naar partisanen.

    Ik ben voorstander van een klip-en-klaar beleid. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Als je een vinger geeft, pakken ze de hand er bij. En eer je het beseft, ben je je arm ook kwijt. NEE is NEE !!! Onduidelijkheid en halfslachtigheid blijft je tot in lengte van jaren achtervolgen. Daar ga je uiteindelijk zelf aan ten onder.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Ruud, ik heb niet gelezen dat er mensen van dood zijn gegaan op dat festival, dus met de kwaliteit zal het wel kloppen dan. Dat scheelt weer.
    Maar je blijft volledig voor eigen stomme daden verantwoordelijk als je denkt daar drugs te gaan verkopen.
    Gevalletje pech gehad, had ie maar moeten nadenken waar ie aan begon.
    Ik kan er niet mee zitten wat de gevolgen daarvan zijn.

    Geliked door 2 people

 4. Jack Terrible zegt:

  Ook in de psychiatrie kan Roelf B. niet terecht. Daar verblijven asielzoekers (verwarde personen)…

  Geliked door 1 persoon

 5. henk verhoef zegt:

  deze twee laten duidelijk zien hoe ver de gemiddelde — en dan maar weer eens-=- hoogpgeleide-=nederlander van de werkelijkheid van deze wereld staat
  Lekker aan de drugs en drank en beetje feesten en we komen er wel en ja de recessie — nederland zal er geen last van hebben en de moslims in nede;lrand zijn ook alleeen maar lief en de overheid doet zijn werk en we zijn de knapste ebn hebben van alles het beste( zorg en SCHULD en zelfs stadions= nou ja dat ze in elkaar donderen als kaarten huisjes-
  en dat de fietspaden overvol zijn en dat de overheid mzich daar mnee gaat bemoleien
  Dweilen met de kraan open– nederland is reeds overvol; en iedere dag maar weer een paarhonderd extra oerkeringszoekende er bij
  Hoe achterlijk is het volk
  nou ja sluit die 2 maar op in hongarijen== wqant ja nederland is ook gevangenis paradijs– voor de gevangenen– de bewakers schijten in broek

  Like

 6. Trucker zegt:

  Ik lees op een maandagmorgen onzin als deze “op steun van de overheid hoeven ze niet te rekenen”.
  Wat krijgen we nou, zelfs in dit bespottelijk geneuzel wordt mededogen getoond voor drugshandelaars, omgekeerde wereld is dit, gaatje in zijn kop en de wereld is terug verlost van een ongewenst individu.
  “steun van de overheid” net alsof een handelaar in de dood (zijn drugs ten alle tijde) op begrip moet rekenen.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ergens gelezen dat hij dit vorig jaar ook al gedaan heeft en toen niet betrapt is.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Lucky (19 augustus 2019 om 11:38)

   Dames en Heren.

   Als dat waar is, was die Roelf toch niet zo’n “brave” jongen, als zijn naïeve mama dacht.
   Stille waters kunnen diepe gronden hebben.

   Geliked door 1 persoon

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Opvoeden is een grote kunst. Mama’s denken dat hun schattebout de braafste jongen van de klas is, als ie vroeg naar bed gaat. Maar ook brave jongens doen wel eens stoute dingen, waar naïeve mama’s geen weet van hebben.

  Roelf was toch zo braaf. Hij ging nooit uit en altijd voeg naar zijn kamer. Maar lag hij dan wel in zijn bed ??? En had hij misschien toch wel verkeerde vrienden ???

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Herinnert u zich het staatsbezoek van koningin Beatrix in 2004 aan Thailand nog ??? Aansluitens aan het staatsbezoek bracht ze een privébezoek aan de zogenaamde :”Gouden Driehoek”. Dat was een no-go gebied vanwege de drugshandel. Er zat een Nederlander gevangen, die heel diep in die drugshandel zat. Majesteit bracht hem mee naar huis. In Thailand zat nog een Nederlander gevangen wegens drugs. Met hem ging het niet al te best. Hij was maar een hele kleine vis. Maar om hem bekommerde majesteit zich niet. Zou de Nederlandse majesteit misschien met twee maten hebben gemeten ??? Of speelden er wellicht “hogere” belangen ???

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-huis-van-oranje-als-drugsdealers/

  https://www.doorbraak.eu/toen-nederlandse-staat-nog-wereldkampioen-drugshandel-was/

  Geliked door 1 persoon

 10. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Net zo blind en hypocriet als ene mevrouw Halsema…

  Geliked door 1 persoon

 11. Piet Snot zegt:

  Ze pa snapt het nog steeds niet.
  Een dealer snoept uit ze eigen kraam, dan wordt je namelijk zelf je grootste klant.

  https://www.ad.nl/binnenland/vader-van-op-sziget-opgepakte-atleet-roelf-heeft-bij-mijn-weten-nooit-pilletje-geslikt~af8866be/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s