Stop de bomenkap en de uitrol van het levensgevaarlijke 5G-netwerk, dat onherstelbare DNA-schade veroorzaakt

Screenshot_12

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er zijn bosbranden, er worden bossen omgehakt om te voldoen aan de vraag naar biomassa, er worden bomen omgekapt ter voorbereiding van 5G en dat terwijl wij als mensen de bomen zo hard nodig hebben. Het is mijns inziens bijna misdadig wat er gebeurt. Een regelrechte aanval op de natuur en de mens. Het frappante is natuurlijk wel dat door het kappen van bomen het CO²-sprookje geloofwaardiger wordt…

Een Zwitsers onderzoeksteam komt na een analyse van tienduizenden satellietbeelden tot de conclusie dat de hoeveelheid broeikasgassen terug te brengen is naar vooroorlogs niveau.

Op dit moment is er zo’n 5,5 miljard hectare bos op aarde, een gebied tweemaal zo groot als Europa. Maar daarnaast staat er een slordige 1,7 tot 1,8 miljard hectare “leeg”, gebieden die niet in gebruik zijn voor landbouw of steden, waar nauwelijks menselijke activiteit is en waar bossen prima zouden kunnen groeien.

Volgens onderstaand artikel; alles bij elkaar is zo’n bomenoffensief genoeg om maar liefst 205 miljard ton koolstof in op te slaan, blijkt uit de rekensommen – bomen zetten immers CO² om in materie en zuurstof. De Zwitsers zien ook kans voor herbebossing in Nederland, vooral in de Achterhoek en in de Belgisch-Nederlandse grensstreek.

Ik hoop dat de dames en heren politici, nationaal en internationaal, zich hier eens druk over gingen maken in plaats van destructieve plannen te bedenken voor mens, dier en natuur.
www.volkskrant.nl

De politie in Göttingen heeft 900 mensen geëvacueerd uit de ICE-trein en heeft een 55-jarige man gearresteerd. De trein was op weg van München naar Hamburg en ook het station werd uit voorzorg ontruimd.
www.rtl.de

Omdat de media tegenwoordig geen neutraal nieuws, maar politiek correct nieuws brengen, hoort u niets over de moedige Fransen die elk weekend weer met zijn allen de straat opgaan om hun rechten op te eisen en te protesteren tegen Macron en zijn globalistische dictatoriale beleid. Een beleid dat de nationale bevolking, net zoals hier in Nederland gebeurt, op de laatste plaats zet.

Voor de 40ste zaterdag op rij gingen de Fransen de straat weer op, ondanks het geweld dat de politie in opdracht van de politiek gebruikt… 23 demonstranten hebben het gebruik van een oog verloren, vijf hebben een hand verloren en één is een testikel kwijtgeraakt.

Antoine Boudinet verloor zijn rechterhand toen een GLI-F4-granaat, die 25 gram TNT bevat en handamputaties, hematomen en de vorming van necrotisch weefsel onder demonstranten heeft veroorzaakt, op 8 december naast hem landde. Jerome Rodrigues verloor zijn rechteroog door een LBD-40-kogel en Macron, zo laat onderstaand artikel ook weten, houdt zich strikt aan het wereldwijde migratiepact van de VN dat als doel heeft om de Europese bevolking te vervangen.

Het bindende Pact van Marrakesh is niet getekend door de Verenigde Staten, Hongarije, Oostenrijk, Italië, Polen, Slowakije, Chili en Australië, landen waar gezond verstand nog de overhand heeft.
https://cnmnewz.com

Waar u ook niets over hoort; de brute gebruiken en middeleeuwse gewoontes die bepaalde geïmporteerde bevolkingsgroepen hebben en die we ook in ons land zien bij veel vrouwen die uit die cultuur komen… Het aantal slachtoffers van genitale verminking van vrouwen in de Engelse districten Lancaster en Morecambe neemt toe.

Gezondheidsmedewerkers zouden, net zoals ze makkelijk vragen stellen over HIV en dergelijke, ook routinematig vragen moeten stellen aan vrouwen over de besnijdenissen waarbij vrouwelijke geslachtsdelen worden verwijderd, gesneden of verwond om niet medische redenen. De reden is mijns inziens een culturele, namelijk dat in bepaalde culturen vrouwen niet mogen genieten van seks.
www.lancasterguardian.co.uk

En net zoals de gevaren van de islam worden verzwegen, behalve dan door de PVV, worden ook de gevaren van 5G verzwegen.

Duizenden wetenschappers (63.000 uit meer dan 168 landen) geven aan dat 5G een bedreiging is voor de gehele gezondheid van de mens. De voornaamste conclusies uit het Biolnitiative 2012 Rapport (inclusief updates van 2014/2017), zijn dat de straling o.a. het volgende kan veroorzaken:

DNA-schade, verlies van DNA-herstelcapaciteit in menselijke stamcellen, reductie van vrije radicalen, met name melatonine, giftig voor het zenuwstelsel van mens en dier, Alzheimer, kankerverwekkend bij mensen, ernstige gevolgen voor de morfologie en functie van sperma van mens en dier, effect op het gedrag van nakomelingen en effecten op de hersen- en schedelbot-ontwikkeling bij de nakomelingen van dieren die tijdens de zwangerschap worden blootgesteld aan de straling van mobiele telefoons.
www.dlmplus.nl

Uit de EU en zelf weer beslissen over wat goed is voor ons en ons land lijkt me een goed begin, daarna zouden heel veel mensen blij worden als onze gulden weer terugkwam, die hoort nu eenmaal bij ons land net zoals Zwarte Piet bij het sinterklaasfeest hoort, en eieren bij Pasen.

Nexit en daarbij de herinvoering van de gulden is niet alleen goed voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting en de Nederlandse normaliteit, maar zou een koopkrachtstijging opleveren van 8,4% volgens onderstaand artikel.

Velen zijn het er wel over eens dat de Euro niet veel positiefs heeft opgeleverd en vele Europese economen vinden dat de euro afgeschaft moet worden. Het doormodderen met de euro zou volgens Joseph Stiglitz het hele EU-project in gevaar brengen en Otmar Issing, voormalig ECB-directeur, constateert dat het “euro-kaartenhuis” op instorten staat.
www.dagelijksestandaard.nl

Sluit u aan bij gelijkgestemden, bij een partij, organisatie, groep of brotherhood die allen op hun eigen manier vechten voor het behoud van ons Nederland. Een Nederland waar onze (klein) kinderen veilig en vrij kunnen opgroeien zonder de dictatoriale, totalitaire EU of islamideologie.

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Stop de bomenkap en de uitrol van het levensgevaarlijke 5G-netwerk, dat onherstelbare DNA-schade veroorzaakt

 1. koddebeier zegt:

  Bijna misdadig ????? Het is misdadig !!!
  En we worden geregeerd door een stel onverantwoordelijke idioten !!

  Geliked door 3 people

 2. fransdewit zegt:

  Het gaat de linkse regering kopstukken niet snel genoeg, we moeten gewoon op een andere manier uitgeroeid worden.

  Geliked door 4 people

 3. henk verhoef zegt:

  zou g-5 het dna/gene meer schade toebrengen dan vermenging met bv laag IQ /hoog minderkwaliteit import
  Ook schijnt men weer te vergeten– de netto opbrengst van zuurstof van boom -van zaadje tot as- is precies nul comma nul ( misschien een beetje uitstel via steenkool roete)
  Het hele stelsel is een sdamenhang waarvan niets veranderd over de miljarden jaren
  Het zuurstof gehalte is niets gezakt-=- immers zou zuurstof gehalte lucht met een 0,002 pct zakken– dan stopt alle verbranding( zet maar een brandende kaars onder een glas) ergo ook co2 is niets toegenomen ( als co2 toeneemt zakt echt het percentage van de andere gASSEN)
  WAT WE MET G5 MOETEN– WEL HET DOWNLOAD EEN BOeK VAN EEN PAAR HONDERD PAGINA,S IN EEN FRACTIE VAN SECONDE– MAAR DAN WEET JE ECHT NIET WAT de inhoud is en helemaal niet als je zoals de meeste aardklootbewoners niet kan lezen

  als u even kijkt wat u nu van de capaciteit van uw pc/laptop samrtphone of weet ik veel gebruikt dan ziet u gelijk de niet noodzaak ervan in
  de domme vinden dat de slimme die gewoon een gsmetje hebben dom
  het is maar van welke kant je het bekijkt

  Argument dat de grote bedrijven en overheid sneller kunnen werken is gezwam– welke overheid of groot bedrijf wil er nu sneller werken en hebben ze daar dan sneller/slimmer/beteropgeleid personeel die willen voor
  Ze willen meer geld uit uw zak– dat is alles en geld– ja dat is macht

  Like

 4. orelius zegt:

  Links heeft door dat steeds meer mensen ze door hebben , willen daarom alles in een stroomversnelling gooien. De europese volkeren moeten zich verenigen . Kan niemand een demonstratie in bv Hongarije organiseren voor alle Europianen die dat linkse tuig zat zijn. Maar dan ook wel allemaal gaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tineke zegt:

  Dat hele 5G netwerk is misdadig,en het heeft helemaal niks te maken dat het alleen voor sneller internet zou zijn!
  In elke boom en lantarenpaal straks.
  Het is voor de algehele controle.
  Waarom hoor je hier verder niets over???/

  Het wordt/is exact,zoals ”George Orwell beschreven heeft in zijn boek 1984.

  Het worden barre tijden……….

  Geliked door 3 people

 6. BigLJohn zegt:

  De Europese mens doet aan zelfvernietiging, althans, komt er bijna niet tegen in opstand. Kinderen krijgen is geen mode meer, wel het importeren van miljoenen moslims die onze cultuur komen vernietigen en die per gezin veel kinderen op de wereld zetten. Met dat 5G, bomenkap (bijvoorbeeld de Amazone regenwouden) zal alles nog veel sneller gaan.

  Geliked door 2 people

 7. Piet Snot zegt:

  Ik zal er zo goed als zeker, nooit geen enkel gebruik van maken.
  Ik heb geen smartfoon of welk slim apparaat dan ook in mijn huis. Gaat er niet komen ook.
  Ik heb enkel het meest simpele GSM toestel wat je maar bedenken, kan echt helemaal niks, behalve telefoneren.
  Ik wordt er enkel mee bestookt en mee lastig gevallen door straling.

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Zo denk ik er ook over. Ik heb al lange tijd een simpele Nokia telefoon voor alleen maar bellen. SMS gebruik ik niet, ontvang van een bedrijf sporadisch een SMS. Af en toe bellen of gebeld worden met een abonnement bij Tele 2 voor €4,- per maand en 200 bel-minuten !

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Dat soort simpele Nokia (Nokia 105) toestellen kan je nog steeds nieuw kopen voor zo’n 20 euro bij Bol.com
    Je accu heeft niet het eeuwige leven net zo als de oplader, en deze vervangen kost hetzelfde of meer als een nieuw toestel, en je heb een USB aansluiting voor je accu om op te laden.
    Dat scheelt weer voor elk apparaat een aparte lader zo’n aansluiting.

    Geliked door 1 persoon

 8. Jan Vermeer zegt:

  Jammer dat er zoveel onwaarheden worden verspreidd over het 5G netwerk.
  Als je een minuut buiten in de zon loopt heb je meer schade aan je ‘DNA’ aangericht dan ‘5G’ ooit zal kunnen bereiken. Het is allemaal elektromagnetische straling. 5G blijft steken bij een golflengte van ca 1 cm . Volkomen onvoldoende om de moleculen en atomen van je lichaam in beweging te brengen. Op 1 cm uitgelijnd zitten miljoen en miljoenen atomen.

  En 5G is bovendien een verzamelterm van totaal verschillende frequenties/golflengtes.
  -De 700 Mhz voor landelijke dekking zit naast de vroegere analoge/ danwel digitale televisie frequenties.
  -De 3.5 Gig voor lokaal zit tussen je 2,5 en 5 gig thuisnetwerkje!!!
  – en de 26 gigaherz met een bereik van een paar meter en golflengte van ca 1 cm

  De smartphone in je broekzak: die zorgt nu al voor veel meer straling dan van ver verwijderde masten.
  Voor 5 g :je telefoon straalt 200 milliwat uit. Je ontvangt van de mast een signaal dat 10.000 maal minder is, bijna niet te meten.

  Kortom: Stop met die 5G leugens. Zit in dezelfde category als anti-vax.
  Weet u wat ook elektromagnetische straling is? Die voel je op je huid als je dicht bij een vuur komt, of als je de huid van iemand anders van dichtbij voelt. De warmte. Die brengen de moleculen en atomen in je huid in beweging, op de infrarode frequenties. Zal bij 5G nooit gebeuren!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dat van die vogels en bijen die zomaar dood neer vallen als ze bij zo’n mast in de buurt zijn, zal dan ook wel niet waar zijn.
   Die waren waarschijnlijk al ziek en worden gewoon misbruikt door tegenstanders.
   Ze hebben voor die beelden gewoon doden beestjes gezocht en daar neer gelegd.

   Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Misschien had je wat minder lang met een smartfoon in je broekzak moeten rond lopen.
   Je wordt er niet alleen langzaam geroosterd van, en impotent van, maar je gaat er ook nog raar van lullen.
   Dan kan je toch na gaan wat dat allemaal voor invloed op je hersens heeft al die straling.

   Geliked door 1 persoon

  • Wim zegt:

   Eindelijk een verstandige reactie, van iemand die tenminste weet waar hij het over heeft, na al die paniekzaaierij en samenzweringstheorieën. Je moet niet alles geloven wat je op Internet kunt lezen, daar zit een ongelofelijke hoeveelheid klinkklare onzin bij.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s