Ayaan Hirsi Ali

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ayaan Hirsi Ali

 1. Rensk. zegt:

  Geen Stijl vond Arib de voorzitter ook wel geschikt. Nou als een vrouw zegt dat Halsema niet dom kan zijn omdat ze burgemeester is dan ben je wat mij betreft betreft volledig af. Zo ´n domme opmerking voorspelt geen goeds voor een vrouwelijke premier, maar voorspelt al een ons kent ons kluppie van isse mijn dinnetje hoor. Magge niks van zegge hoor.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Ga nou niet nog meer zwarten hierheen halen , ook al is het Ayaan !
  We hebben al een overdosis .
  Doe mij die blonde Friezin maar , die spreekt tenminste ook altijd klare taal !
  Én , het is geen politica , maar een doener !
  Aan de meeste politici heb je niks .
  Het is een beroep om jezelf aan de gang te houden , onder valse voorwendselen .

  Geliked door 1 persoon

  • Peter Rissing zegt:

   Als alle ‘zwarten’ de intelligentie, mentaliteit en het denkraam van Ayaan Hirsi Ali hadden, hadden we dit probleem niet:
   https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/05/bijstand-wordt-steeds-meer-allochtonenuitkering-509059/
   Neemt niet weg dat die blonde Friezin ook uit het juiste hout schijnt te zijn gesneden

   Like

  • Rinske de Vries zegt:

   Ayaan Hirsi Ali is volledig geïntegreerd, alleen kan zij zich beter niet in Nederland vertonen, omdat zij moest emigreren vanwege bedreiging van haar leven, door de ‘vredelievende’ Islamieten. Zij zou een einde kunnen maken aan het verminken van de meisjes /vrouwen, die op gruwelijke wijze, met een scheermes. worden besneden. Alle buitenste geslachtsdelen worden verwijderd, en daarna wordt het, op een kleine opening voor menstruatie /urineren, dichtgensaid. Bij een huwelijk wordt het meisje verkracht door haar man, want op de ‘normale’ wijze is gemeenschap niet meer mogelijk. Bij de bevalling wordt er een opening gesneden, om de baby doorgang te geven. En dit ALLES ZONDER VERDOVING!! BARBAREN!

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Fleur Agema stond er weer niet bij, dus er viel niet veel te kiezen. Maar Jenny Douwe is in ieder geval ook een goede keus. Oneindig veel beter dan die sokpop van Shell: Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Respect voor Ayaan, maar meegedaan
  aan de poll en op Jenny gestemd…

  Like

 5. Richard zegt:

  Een vrouw met heel veel lef. Prachtvrouw! Wellicht de eerste vrouwelijke zwarte premier van Nederland? Daar kan links toch niets tegenin brengen?

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ook zij denkt dat het wel goed komt met de islam en dat ze wel zullen veranderen.
   Dus ik denk dat ze bij links eerder helemaal weg van haar zullen zijn.
   Ze kan lekker kletsen maar heeft er de ballen verstand van, behalve dat ze de ellende zelf heeft mee gemaakt.
   Maar ondanks alles denkt ze nog steeds dat de koran aan te passen is.
   Dus daar heb je helemaal niks aan.
   Als Geert Wilders zo zou kletsen dan kan ie het wel schudden.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Hoop van niet!

  Like

 7. Daan Kranenburg zegt:

  Re: K.v.W. U lijkt mij niet helemaal van deze wereld. Wordt u door iemand betaald om bezig te zijn met dit soort nutteloze onzin, mijn advies, ga eens echt werken en produceer dan eens wat zinnigs, Mw.Douwes en mw. Ayaan Ali beide waarschijnlijk prima vrouwen maar voor premier van ons land?nee dank u. Nederland heeft een sterke en politiek doorgewinterde premier nodig die voor ons allochtone Nederlanders op komt. De bezem rigoureus door de overheid-en semi overheid instellingen haalt. Een einde maakt aan de subsidie-en andere belastinggeld graaiers en fraudeurs. Ik zou bladzijden vol kunnen schrijven wat er allemaal in ons land mis is en niet deugd en hoe dat op te lossen is. Lijkt me niet nodig K.v.W. denk aan u toch niet besteed. De enige die als premier sterk genoeg zou zijn en rationeel integer en intelligent is om de Nederlandse puinhoop op te ruimen is Wilders! Die is echter niet politiek correct, benoemt zonder blad voor de mond te nemen de feiten en de waarheid, maar ja daar zijn ze bij de elite en de ouwe jongens krentenbrood bestuurders macht niet blij mee, Trouwens ruim 80% van het kiezers klootjesvolk ook niet. Dus geluk in je toekomst en die van je kinderen en kleikinderen.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Aub geen Ayaan, vind haar een weekdier met zijige stem, geen enkele pit. Ik wil iemand met wie je oorlog kunt voeren, iemand als Sigourney Weaver in Alien of Linda Hamilton in de Terminator.

  Like

 9. Wél hoor! Deze geïntegreerde dame heeft haar sporen verdiend, en kan voorkomen dat de vrouwen – verminking gaat stoppen! Duizenden-tienduizenden besneden vrouwen in ons land, en nog steeds worden meisjes in het land van herkomst, tijdens een ‘vakantie’, door een inlandse vrouw met een scheermes ‘bewerkt’, verminkt, zodat verkrachting gruwelijk pijn doet, opnieuw en opnieuw. Een bevalling vaak dodelijk verloopt, omdat de vrouw-het meisje, dichtgenaaid is, en de baby er niet uit kan. Dus opengesneden moet worden, én dit ALLES, ZONDER VERDOVING!! Dat doet de islamitische ideologie met meisjes /vrouwen, en de mannen hebben alleen de geneugten, die ze de andere sekse NIET gunnen! Barbaars!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s