De fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen

Screenshot_34

(Door: “Balkanske priče”)

De grootste massamoordenaars aller tijden, Mao, Stalin, Pol Pot en Hitler, waren allen socialisten. Het nazisme wordt door linkse mensen altijd gekenmerkt als ‘rechts’ en Adolf Hitler als de leider van een ‘rechtse’ beweging. Maar Hitler was zo links als je maar kan krijgen. Hij was een socialist, die nationalistisch sociaal was en niet een nationalist die sociaal was. Dit ontkennen is kinderachtig en dom. Hij is via de arbeiders partij aan de macht gekomen en heeft de massa achter zich gekregen door zijn socialistische denkbeelden. Namelijk dat iedereen door de overheid werd voorzien van werk, geld en voorzieningen. Waar elke socialist mee gooit. Het linksvolk is het meest schaapachtige volk en rent als een kip zonder kop achter een leider aan. Dat is al heel vaak uit de geschiedenis gebleken. Wil je mensen onderdrukken en macht krijgen? Zorg dat je links bent en je hebt een fanatiek gevolg dat je zeer makkelijk die macht geeft…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Censuur, Communisme, demoniseren, dictatuur, Fascisme, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Historie, Indoctrinatie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op De fascisten van de toekomst zullen zich antifascisten noemen

 1. koddebeier zegt:

  Socialisme, Nationaal Socialisme, Communisme, Fascisme……….één pot nat !

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Ik zie Lenin niet in het rijtje. Lenin was minstens zo kwaardaardig als Stalin, maar heeft niet zo lang zijn kwaardaardigheid kunnen gebruiken, omdat hij vrij vlot nadat hij aan het bewind kwam de pijp uit ging. Stalin is de erfenis Lenin nagelaten heeft. Ook al had Lenin in zijn testament gezet dat Stalin niet geschikt is voor de partij. Als Lenin er niet was geweest had de geschiedenis een geheel andere uitkomst gehad met heel wat minder doden.

  Like

 3. Jack Terrible zegt:

  Ik heb een chef die Links is en niks met fascisten te maken willen hebben. Hij wenst Geert Wilders en Thierry Baudet beide een kogel door hun hoofd. Mijn chef wil met het grootste gemak de trekker overhalen… zegt ie.

  Like

 4. Richard zegt:

  Dat komt omdat islam en socialisme ook veel op elkaar lijken. De islam, waar elke minuut van jou leven geregeld en gedicteerd word. De kleding die je draagt, hoe laat je opstaat en naar bed gaat, hoe vaak je bid, hoe je vrouw en medemens behandeld moeten worden, wat je eten mag en wat niet. En het belangrijkste van alles: De hele wereld jou gedachtengoed op leggen op straffe van. Want iedereen die het er niet mee eens is is slecht en verdient het te sterven. En discussie mag niet worden gevoerd. Een perfecte match zou ik zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s