De linkse Hitlergroet van Chemnitz

Screenshot_46

(Door: Vera Lengsfeld – Vertaling: E.J. Bron)

In de  meningsmedia houdt men er onverstoorbaar aan vast dat het in Chemnitz verleden jaar augustus niet alleen tot zogenaamde klopjachten op migranten is gekomen, maar ook dat daar door “rechtsen” op provocatieve wijze de Hitlergroet werd gebracht. De foto van een verwaarloosde man in een blauwe trui met capuchon die bereidwillig voor iedere camera poseerde om de Hitlergroet te brengen, ging de wereld rond. Tegenover minstens één ander camerateam gaf hij zich uit als beste vriend van de vermoorde Daniel Hillig. Dit statement werd niet verder verbreid, omdat uit zijn woorden was te herleiden dat hij Daniel helemaal niet heeft gekend, want de informatie die hij gaf, klopte niet.

Weldra werd de man in de sociale media ontmaskerd als linkse. Onze meningsjournalisten wilden daar echter geen kennis van nemen, hoewel de tatoeage van de RAF op veel foto´s goed te zien was. Inwoners van Chemnitz, die de man kenden, vertelden bovendien van een tatoeage van de Antifa op diens lichaam.

Dat komen we te weten uit de “Freie Presse” in Chemnitz, die er al een jaar lang tevergeefs op gewezen heeft dat er geen klopjachten in de stad hebben plaatsgevonden. “Maandag kwam er een veeleer ongebruikelijke zaak voor het kantongerecht in Chemnitz. Daar moest een 33-jarige man zich verantwoorden, die tot de bekendste symboolfiguren [die in Chemnitz op 27 augustus 2018 tijdens de Pro Chemnitz demonstratie de hand hadden opgeheven met de Hitlergroet] die dagen werd, hoewel hij op het eerste gezicht niet echt goed in het beeld leek te passen. In werkelijkheid zou hij zich eerder in het linkse spectrum thuis voelen, zei de aangeklaagde maandag voor de rechter. De aanwezigheid van een getatoeëerd symbool van de Antifa op zijn lichaam werd door een deskundige bevestigd.”

De Antifa is dus niet alleen met een gestolen videoknipsel met succes een smeercampagne tegen de inwoners van Chemnitz begonnen, ze heeft hen ook het brengen van de Hitlergroet in de schoenen proberen te schuiven. Voor zover ik weet werden de in het zwart geklede aanvallers van een joods restaurant nooit geïdentificeerd. De Antifa draagt zwarte kleding. Hebben de rechercheurs in alle richtingen, of maar in één richting onderzoek gepleegd?

De man, die er met zijn provocaties aanzienlijk aan bijgedragen heeft om Chemnitz in de hele wereld als rechts-extremistisch bolwerk zwart te maken, werd met zeer veel mildheid en begrip behandeld. Hij kreeg een voorwaardelijke straf van zeven maanden, ondanks zijn meerdere eerder gepleegde delicten. Bovendien kreeg hij een taakstraf van 100 uur. De mildheid werd getoond, omdat hij van plan zou zijn te gaan deelnemen aan een ontgifting- en afkickkuur.

De vraag is wanneer onze meningsjournalisten eindelijk toegeven dat het eigenlijke schandaal van Chemnitz de verslaggeving van de gebeurtenissen daar was.

Bron:
https://vera-lengsfeld.de
Door: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op De linkse Hitlergroet van Chemnitz

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen in Duitsland
  Foutje……swastika attractie, de kleur was ook nog eens bruin met adelaars erop.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Hoe hard ze het ook blijven schreeuwen die Linke en linksche gutmenschen en de AFA/antifascidten: HiTLer is, was en blijft een ….socialist oftewel een linkse socialist, nationalistische socialist. En daar is niks, maar dan ook helemaal niets rechts aan@

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s