De vrijheid van meningsuiting komt steeds verder onder druk te staan

Screenshot_35

(Door: “Elise Nijmegen”)

De vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van denken en doen komt door de EU, en het daarbij behorende politiek correcte censuurbeleid, onder steeds grotere druk te staan Kritiek mag alleen nog gegeven worden op mensen die hun vaderland, hun identiteit, hun cultuur en hun ras willen behouden voor toekomstige generaties en tegen een dictatoriaal EU-beleid zijn, en die mogen dan ook voor het grotere doel gedemoniseerd en aangevallen worden door verwarde mensen… Zo lijkt het tenminste…

Het lijkt steeds een stapje verder te gaan. Kritiek op de EU is uit den boze, net zoals dat voor de “vredelievende” islam geldt. Nu was er in Engeland een 16-jarig vegetarisch meisje dat in een filosofiewerkstuk haar mening over halal-vlees gaf, een antwoord dat niet zo goed viel bij de overijverige extreemlinkse leraar.

Ze schreef dat ze halal-vlees, ook de manier waarop geslacht wordt, absoluut afgrijselijk vond, waarop de leraar meteen naar de examencommissie ging en zei dat ze “obscene en racistische taal” had gebezigd. Uiteindelijk, met behulp van haar moeder, heeft de commissie zich verontschuldigd aangezien de vrijheid van meningsuiting, speciaal bij filosofie van groot belang is.
www.telegraaf.nl

De AFD in Duitsland wil, in het geval van een zeer waarschijnlijke overwinning bij de verkiezingen in enkele oostelijke deelstaten, een kerncentrale bouwen in Lausitz. Andreas Harlab verklaarde zelfs dat kernenergie de energie van de toekomst is, wat natuurlijk niet zo goed valt bij de groen/linkse klimaatguppies. In Tsjechië zijn er kerncentrales die al 50 jaar draaien, de Tsjechische regering heeft zojuist de uitbreiding van kernenergie aangekondigd en ook Polen schakelt over op kernenergie.
www.journalistenwatch.com

De bank van de EU, de ECB, heeft het steeds over negatieve rente, wat betekent dat u moet gaan betalen over uw positieve saldo en dat dit dan automatisch langzaam minder wordt. Uit onderstaand artikel (2017) blijkt dat de EU al langer bezig is met deze negatieve renteplannen en blijkbaar ook hebben ingecalculeerd dat mensen hun geld dan maar van de bank af halen als het door wanbeleid steeds minder wordt.

De ECB is schijnbaar voorbereid op een bankrun en de EU heeft al in 2017 voorgesteld dat het de rekeningen zou moeten kunnen blokkeren van mensen om te voorkomen dat ze hun geld van de bank afhalen…
https://marketupdate.nl

Hoe sommige mensen met kinderen omgaan, is soms niet te bevatten. Net zoals niet te bevatten is dat pedofilie in sommige culturen normaal is. Mijns inziens kan het nooit, in geen enkel opzicht, normaal zijn om met een klein meisje van negen of tien jaar te trouwen en er ook seks mee te hebben.

Schokkend en verbijsterend is het om te lezen dat een vader, een 50-jarige Irakees, zijn 4-jarige dochter een aantal malen hard op de vloer heeft gegooid. Het meisje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevlogen. Ze is buiten levensgevaar en heeft onder andere een driedubbele schedelfractuur.
https://m.tagesanzeiger.ch

Als we eens goed naar vaccinaties kijken, zo zegt de Schotse dokter en auteur Dr. Malcolm Kendrick, iets wat over de hele wereld gebeurt en waar wetten voor aangepast schijnen te worden en daarbij tegelijkertijd mensen worden beboet of hun baan verliezen, omdat ze zich uitspreken of weigeren om gevaccineerd te worden, dan voel ik dat een poging om het te bespreken essentieel is. Een interessant artikel dat u wellicht aan het denken zet over vaccinaties…
https://drmalcolmkendrick.org

Behalve de gevaren van de EU, die ons een dictatoriaal beleid wil opleggen, en de islam, die de sharia in wil voeren met de goedkeuring van de pro-islamitische ondemocratische instituten zoals de VN en de EU, is er nog een gevaar. Een gevaar voor de algemene volksgezondheid en een gevaar voor onze privacy, vrijheid, de natuur en de toekomst van onze kinderen.

In onderstaand artikel van Martin Vrijland leest u hoe gevaarlijk 5G is en hoe het stiekem door de overheid al geïnstalleerd wordt, in lantarenpalen, bushokjes en op andere plaatsen.

Wat velen niet weten, is dat de frequentie van 5G overeenkomt met die welke gebruikt worden bij “crowd-control systemen”. 5G-Crowd-Control Millimeter-golven worden door het Amerikaanse leger gebruikt in crowd-dispersing pistolen genaamd Active Denial Systems, wat een ondraaglijke verwarmingssensatie produceert waardoor mensen vluchten. 5G zou dus voor hetzelfde kunnen worden ingezet, zo laat het artikel heel terecht weten.

Zoals ik al eerder schreef deze week is gebleken dat veel zaken die afgedaan werden als complottheorie in het verleden geen complottheorie bleken te zijn, maar de harde waarheid.

Zo is het ook met 5G. Het is gevaarlijker dan u denkt, want uit een presentatie van Richard Thieme leren we dat het vermoedelijk ook al mogelijk is om nu al gedachten in het menselijke brein te implanteren, aan emotionele beïnvloeding doen, herinneringen aan te passen… En met technologie als CRISP-CAS12 kan zelfs het menselijke genoom via het 5G netwerk online aangepast worden.
www.martinvrijland.nl

Laten we ons als Nederlanders bemoeien met de uitrol van 5G aangezien dit naar mijn mening niet in Nederland uitgerold zou moeten worden. Praat met uw gemeente, spreek in op gemeentelijke politieke inspraakavonden, in september kan het weer, en uit uw bezorgdheid bij diegenen die verantwoordelijk zijn voor het algemeen welzijn, inclusief uw gezondheid en die van uw kinderen, van uw dorp, stad en/of gemeente. Dit kabinet, net zoals de vorige kabinetten, neemt allerlei beslissingen die nadelig uitwerken voor de Nederlanders en hebben al zoveel leugens verteld dat het niet bij te houden is…

Ook wat betreft het Pact van Marrakesh, dat volgens het politieke kartel niet bindend zou zijn. Nou, verassing, het inlegvelletje was, net zoals de vorige, waardeloos en het verdrag is toch bindend, wat betekent dat er nog heel erg veel, miljoenen, niet-westerse, laaggeschoolde mensen hier in Nederland bij zullen komen die allemaal voorrang krijgen op een huis en die voor het allergrootste gedeelte zullen leven van de door u betaalde uitkeringen.
https://jdreport.com

Dit kabinet mag van mij naar huis, ik voel me door hem, net zoals zoveel Nederlanders, bedrogen, belogen, en ik word gediscrimineerd in mijn eigen land en mijns inziens zou de op een na grootste partij, de PVV, de partij van de oplossingen, het stokje moeten overnemen van dit veel te ambitieuze, onrealistische en verwarde kabinet dat economische belangen belangrijker vindt dat de behoeftes, veiligheid en belangen van de Nederlandse bevolking.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, demoniseren, dictatuur, gezond realisme, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op De vrijheid van meningsuiting komt steeds verder onder druk te staan

 1. henk verhoef zegt:

  even– g 5 werkt al een poosje in zuid korea– ergo nederland is helermaal geen gids land( eerder een achteraanloper) Nederland en andere eu landen vinden dat hun beviolking heel hoog en goed opgeleid is– en vinden die hoogopgeleiden dat zelf ook
  en laten die nu kiezen voor de huidige situatie– situatie van in de afgrond storten
  Lemmingen gingen hen voor
  De evolutie heeft weinig met het zoogdier mens op en als het zich niet gedraagd zoals het kleinste organisme– behoud van goede genen — dan is het snel afgelopen met dat soort
  helpt geen links/rechts knap dom diverse of hbgvd dan wel gruistenlijk/islam/commie tegen
  gewoon– verdwenen- door afvalputje

  zou xtc/ghb/weet en weet ik veel niet kwalijker zijn dan een beetje g5 straling
  we kiezen er wel zelf massaal voor en betalen er voor

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Is er dan iemand of een instantie die jouw XTC/ GHB door je strot douwt?
   Dat gebeurt met 5G wel, ik ken niet kiezen om daar geen last van te hebben.
   Een vergelijking weer van niks.

   Geliked door 3 people

 2. Lucky zegt:

  Onthullingen…
  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/18/enthuellungsbuch-laut-bka-2/

  Enthüllungsbuch: Laut BKA über eine Million Straftaten durch meist muslimische Flüchtlinge
  Boek met onthullingen: Volgens BKA meer dan een miljoen misdaden door voornamelijk moslimvluchtelingen

  Die mehrheitlich muslimische Masseneinwanderung der Gegenwart hat zu einer epidemischen Verbrechenslawine geführt. Dies geht aus den Statistiken des Bundeskriminalamtes (BKA) hervor. Nachzulesen sind die Zahlen auf der Website des Bundeskriminalamtes unter dem Titel »Bundeslagebild Kriminalität im Kontext von Zuwanderung«. Berücksichtigt man nur die Jahre von 2015 bis 2018, in denen die Merkel-Regierung Deutschlands Grenzen entgegen den Bestimmungen des Grundgesetzes, des Aufenthaltsgesetzes und europäischer Verträge wie Dublin schutzlos der Masseneinwanderung überließ, dann weisen die BKA-Statistiken insgesamt 1 085 647 Straftaten durch Zuwanderer aus.

  Bei einem kriminellen Flüchtling handelt es sich also mitnichten um den viel zitierten »Einzelfall«, ganz im Gegenteil: Schließt man Frauen, Kinder und ältere Männer als Verursacher dieser Verbrechenswelle weitestgehend aus, dann weist der männliche Einwanderer eine extrem hohe Kriminalitätsbelastung auf. Folgt man der These des Buches Sicherheitsrisiko Islam: Kriminalität, Gewalt und Terror – Wie der Islam unser Land bedroht, laut derer muslimische Kriminelle für ihre Straftaten gegenüber »Ungläubigen« eine islamistische Rechtfertigung, ja Motivation haben, müssen in den BKA-Statistiken muslimische Herkunftsländer bei Kriminellen eine dominierende Rolle spielen

  Wie auch immer man es nennen mag − Deutschfeindlichkeit oder Hass auf »Ungläubige« − diese Gemengelage ist durch die unkontrollierte Masseneinwanderung zu einem hochexplosiven Gemisch geworden, welches zu einer noch vor wenigen Jahren für undenkbar gehaltenen Destabilisierung der Sicherheitslage im Land geführt hat

  De meerderheid van de islamitische massa-immigratie van dit moment heeft geleid tot een lawine van epidemische misdaden. Dit blijkt uit de statistieken van de federale recherche (BKA). U kunt de cijfers op de website van de federale recherche lezen onder de titel »Federale situatiecriminaliteit in de context van immigratie«. Rekening houdend met alleen de jaren 2015 tot 2018, waarin de regering Merkel de grenzen van Duitsland onbeschermd liet tegen massale immigratie in strijd met de bepalingen van de basiswet, de verblijfswet en Europese verdragen zoals Dublin, laten de BKA-statistieken in totaal 1 085 647 overtredingen door immigranten zien ,

  Een criminele vluchteling is dus geenszins het veel genoemde ‘geïsoleerde geval’, integendeel: als je vrouwen, kinderen en oudere mannen zoveel mogelijk uitsluit als oorzaak van deze golf, dan heeft de mannelijke immigrant een extreem hoge misdaadlast. Naar aanleiding van de stelling van het boek Veiligheidsrisico Islam: misdaad, geweld en terreur – Aangezien de islam ons land bedreigt, volgens welke moslimcriminelen een islamitische rechtvaardiging en zelfs motivatie hebben voor hun misdaden tegen “ongelovigen”, moeten moslimlanden van oorsprong in de BKA-statistieken worden opgenomen Criminelen spelen een dominante rol

  Hoe je het ook kunt noemen – Duitse vijandigheid of haat tegen “ongelovigen” – deze melee-situatie is een zeer explosieve mengeling geworden door ongecontroleerde massa-immigratie, die heeft geleid tot een destabilisatie van de veiligheidssituatie in het land, die enkele jaren geleden ondenkbaar werd geacht

  Like

 3. theoprinse zegt:

  5G is not going to microwave your brain: All the myths, debunked (Updated)
  https://www.androidauthority.com/5g-dangers-895776/

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Verwacht je nou echt dat wanneer een site zich Android autoriteit, dat je dan een onafhankelijke mening krijgt.
   Daar leeft zo’n site van, door dat juist te promoten.
   Zo kan je voor elke mening ergens over wel de goed link/ site vinden, al gaat het over hoe goed jehova’s zijn, ook daar kan je een link en een positieve site over vinden.
   Als je die vraag aan Samsung zou stellen dan zal je ook niks verkeerd horen, omdat ze daar van leven.

   Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Welke vrijheid ????

  Geliked door 3 people

 5. leo 1 zegt:

  Ook in Nederland heeft men 2 woorden voor Democratie: BEK DICHT !!

  Geliked door 3 people

 6. Deze regering ONTSLAG, met GEEN ‘wachtgeld’. En een nieuw kabinet wat WEL een EIGEN VOLK EERST – mentaliteit heeft. Daar hebben we RECHT op!

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Rinske de Vries.De nederlandse regering,of de regeringen van andere europeese landen en de e.u. in brussel hebben niets te vertellen ze hebben totaal geen macht.Ze voeren opdrachten uit van de (nazi) bilderberg groep,deze bilderbergers hebben de werkelijke macht in europa.

  Geliked door 2 people

 8. bigljohn zegt:

  De vrijheid van meningsuiting, die bestaat toch niet meer ! De tweede kamer tegen Geert Wilders; Als je tegen ons spreekt moet je je mond dichthouden. Gelijk een stomme film. Iedereen spreekt en beweegt zijn mond, maar er komt totaal geen geluid uit. Geert is de roepende in de woestijn wiens woord bij de linkse politici het ene oor ingaan en het andere oor weer uit gaan. Geen wonder dat zijn kiezers het lieten afweten tijdens de E.U. parlementsverkiezingen, daarbij extra tegengewerkt door stembusfraude. De PVV verdween immers uit Brussel. Ik ben benieuwd hoe dit alles gaat uitpakken bij de volgende tweede Kamerverkiezingen. Een bijna complete linkse tweede kamer zonder de PVV, met een FVD die ook al op zijn tellen moet passen ? Ik sta nergens meer van te kijken. Ook niet bij een Rutte 4 kabinet.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   bigljohn.Toen de politieke correctheid werd ingevoerd wist ik al meteen dat het goed fout zat(ik heb een sterk instinct voor goed en slecht) politiek correct is liegen over de waarheid en een aanslag op de vrijheid van meningsuiting.

   Like

 9. Ron Jaspers. Ergens beginnen, dus eerst onze soevereiniteit ‘veilig’ stellen, door een ander kabinet/MP te kiezen. Daarna Nexit! Brussel én de ‘geheime’ genootschappen komen daarna ad beurt..

  Geliked door 1 persoon

 10. har zegt:

  denk dat het wel mee valt met die 5g, denk je nu werkelijk dat de bedenkers ervan nou ook zich zelf ziek willen maken alleen om er rijk van te worden ?
  want die 5g, net zoals 4g en 3g, daar is niet aan te ontkomen, dat is overal, of je moet in de sahara gaan wonen en nooit naar stedelijk gebied gaan, daar zit je dan, rijk, midden in de woestijn en je kan geen cent uit geven.
  wat heb je aan poen als je er dood aan gaat ?
  .
  dus logisch geredeneerd denk ik dat het wel mee valt…

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  har.Ik ben een simpele boerenlul met een gezond verstand.Ik verdiep mij nu al een jaar of 12/13 in alternatief nieuws.De rijke machtige satanische elite willen alleen regeren over deze wereld (de 1%),ze willen een N.W.O. (new world order) maar daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.Deze 5g is daar een perfect wapen voor.Kijk op youtube 5g apocalyps trailer en trek zelf je conclusies.

  Like

  • har zegt:

   beste ron,
   .
   heeft die elite en hun dierbaren dan zelf geen last van die 5g ?
   of lopen zij de hele dag met een aluminium hoedje op of zo ?
   echt, ik zie geen logica…

   Like

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/knurftige-midden-oosteniers-bedreigen-johan-derksen-met-de-dood-gekken/

  Knurftige Midden-Oosteniërs bedreigen Johan Derksen met de dood: ‘Gekken!’

  Wat krijg je als je erop wijst dat het raar is als iemand geboren en getogen is in Nederland, maar eenmaal ontplooid als talentvol voetballer toch voor een ander land gaat voetballen? Het antwoord á la 2019 is simpel: doodsbedreigingen. Johan Derksen maakte het afgelopen week aan den lijve mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s