Er komt een regering-Salvini aan

Screenshot_41

(Door: Johannes Vervloed)

Sleutel voor hervorming EU ligt in Italië

De Italiaanse regering van Lega en Vijfsterrenbeweging zit in een crisis. Vicepremier en Lega-partijleider Matteo Salvini (foto) wil zijn groeiende populariteit met nieuwe verkiezingen en een nieuwe regering verzilveren. Hoewel de Senaat de stemming over het ontbinden van de huidige regering heeft uitgesteld en president Mattarella nog zijn fiat moet geven, gaan de meeste analisten er vanuit dat Salvini z’n zin krijgt.

Een regering-Salvini kan het einde betekenen van de EU als Ever Closer Union en het begin inluiden van een nieuwe, vrijwillige samenwerking van soevereine staten. Salvini heeft, zoals bekend, afwijkende standpunten over immigratie, begrotingspolitiek en buitenlands beleid. Ook andere lidstaten beginnen genoeg te krijgen van de steeds verdere uitholling van hun nationale bevoegdheden. In plaats van steeds meer gemeenschappelijke EU-bevoegdheden in een Ever Closer Union zal er een terugkeer van soevereiniteit naar de lidstaten plaatsvinden. De verwachte internationale economische neergang zal dit proces versnellen.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Italië, LEGA, Matteo Salvini, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Er komt een regering-Salvini aan

 1. Rensk. zegt:

  Oké stel dat de EU instort. Dan zitten we nog altijd met een enorme batterij debielen in de regering en Tweede Kamer. Zie nog steeds geen oersterke leider met principes die niet alleen met woorden schermt, maar veel meer doet dan woorden. Elke keer als er een verdwijnt uit een partij komt er een net zo grote debiel voor in de plaats. Het is 1 grote onderlinge handjesklapperij.Wij staan ook dan zeeeeeeer zwak. (als burger)

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Hopelijk lukt Salvini in zijn doelstelling en hopelijk volgen wij snel dat voorbeeld. Voor we de sleutel omdraaien moeten we wel eerst die EU misdadigers opsluiten voor minimaal 20 jaar en dat op water en brood en in beslagname van al hun bezittingen die ze bij mekaar gestolen hebben.
  Hopelijk volgt dan ook snel de sluiting van de buitengrenzen van Europa dat herleid wordt naar 12 staten die dan onafhankelijk samenwerken en dat zonder dictators en verraders. Dat de islam totaal verboden wordt is de logica zelve.

  Geliked door 2 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ga ervoor, maar juich niet te vroeg.
  Zie eerst maar eens de poet te pakken te krijgen.
  Verkoop de huid niet, voordat de beer geschoten is.
  Het lijkt zo mooi, maar gaat het ook gebeuren ???
  Het is beslist geen gelopen race.
  Een balletje kan vele kanten oprollen.
  Er zijn nog veel obstakels te overwinnen.
  Loop niet harder, dan je benen je kunnen dragen.
  Leg de lat niet hoger, dan je polsstok reikt.
  Er staan grote belangen op het spel.
  Vals spel en doorgestoken kaart zitten ook aan tafel.
  Ook de tegenstanders zijn machtig en sterk.
  Eerst het varkentje wassen, dan pas feesten.

  Geliked door 1 persoon

 4. henk verhoef zegt:

  de gevestigigde partijen en links weten dit ook allemaal en zullen dus A L L E S in het werk stellen om Salvini tegen te werken en het domme volk( net als de nederlanders) toch weer conventioneel europees te stemmen
  U weet topch van de rutte tactiek– veel beloven en weinig geven doet de kiezer in vreugde leven
  Anders is er voor europa altijd nog de Pim/Volkert oplossing

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Mooi. !!! Opzouten met die hele EU dictatuur !!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “In plaats van steeds meer gemeenschappelijke EU-bevoegdheden in een Ever Closer Union zal er een terugkeer van soevereiniteit naar de lidstaten plaatsvinden.”
  Nou ik help het iedereen hopen maar een stemmetje zegt dat het niet gaat gebeuren.
  Afspraken binnen de EU zijn zo zacht als boter, bij het optuigen van de euro waren er ook strakke afspraken over overheidstekorten van deelnemers, in Nederland werd werkelijk alles uit de kast gehaald omdat men bang was voor sancties, Duitsland en Frankrijk trokken zich er niks van aan en werden niet bestraft, Griekenland en Italië volgden, Nederland bleek weer eens het beste jongetje van de klas.
  Wie ervoor opdraaide?
  Drie keer raden !

  Like

 7. Jan zegt:

  Het leven van een Syrische asielshoper in Germanistan is zwaar en dus gaat hij op vakantie naar …. Syrie

  In Deutschland leben sie zumeist bequem auf Steuerzahlers Kosten. Urlaub machen sie dagegen am liebsten zu Hause in Assads Herrschaftsgebieten.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Kijk dat is één van de redenen die in Vlaanderen (met het aanhangsel belgie) dat men DE partij (ik duid ze niet meer) wie niet weet welke partij ik bedoel heeft (hier) niks te zoeken nooit aan de macht liet (komen) en er een schutskring rond maakte.
  Ik heb het altijd gezegd als sujetten neuzelen “dat ze er niks van zouden bakken”, ze zouden wel eens goed mis kunnen zijn en de kiezer zou er misschien wel pap van lusten en de volgende verkiezing hun echt héél groot maken in die mate dat zij de lakens zouden uitdelen.
  Het Salvini effect valt niet te negeren, de man heeft cojones (hij is al langer bezig als vandaag en hij heeft de Lega (Nord) gemaakt tot wat ze nu is ren zijn dominantie in de Italiaanse politiek op de internationale kaart gezet.
  De Italianen weten wat hij voorstaat en dat is net wat hun het meeste bezighoud de massale islamieten invader hordes die Italië overspoelen ze zijn het beu BASTA.
  Rutte, de nicht die niet uit de kast komt en waar echte mannen (dus zij die ballen hebben) mee lachen als zij hem zien (hij hoeft zelfs die klep niet open te doen) zou zelfs nog niet de schoenen (vol met modder) van Salvini mogen poetsen.
  Maar die nicht alleen niet er zijn in de eu (van de HQ brussel dictators) legio marionetten die nog niet in de schaduw kunnen staan van echte leiders.
  Vandaag een bulderlach geproduceerd want op de openbare omroep BRT radio1 neuzelden over de ontmoeting tussen de man (nou ja) die met zijn moeder is getrouwd (jullie weten vast wie ik bedoel 🙂 en strateeg Poetin.
  Pratende hoofden op de BRT radio zeiden “Macron”( ja zo heet dat onderdeurtje) “kan zo tonen dat hij een echte leider is”.
  Schaterlachen deed ik en mijn dag kon niet meer stuk.

  Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  ja , je zal toch een kanjer met ruggengraat zoals salvini als opperhoofd
  in je land hebben ?
  dus kom maar op met die nieuwe verkiezingen daar ,hoppa ,,,,

  Alles in 1 x klaar
  de schuld van onze EU vernietigers is zo’n 2.400.000 miljoen whahahaaha
  dus pleurt in 1 x alles om , dat is niet op te vullen , nou ja met Uw door de P.v.d.Afbraak
  al weggesluisde PENSIOEN miljarden whahahaa
  dan kunt u daarna gelijk ook door naar uw volkstuintje

  verder ?
  stel ik voor geen Neurenberg 2.0
  weer naar al die ja maar, WIR HABEN ES NICHT GEWUSST,
  UND WO DAS RADT VON IHREN VATER IST WISSEN WIR AUCH NICHT
  NEIN NEIN NEIN

  MAAR EEN VOLKSGERICHT , SNEL,,, KOST NIET VEEL, EN een VOL STADION ZEKER WETEN .!!!! die voorverkoop duurt echt geen uur
  nou wel voor de centen effe john met Talpa inschakelijk , dat dan weer wel
  ;laten we zijn zus met DIE BOTOX KOP het “”vuur ” roepen doen , geinig toch ?

  of wilt u die kop van die mosselruggengraat 35 jaar af zien sterven , nee toch ??
  DUS :
  OM HET HELE ALFABET GELIJK DOOR TE LOPEN :

  B = BALKENENDE DE LEUGEN VAN LISSABON 2005
  TEKENEN NA ENIG AANDRINGEN VAN ADOLFA
  BIJ HET KRUISJE WAT EEN BAAN OPLEVERDE VAN EURO 400.000 VOOR 4 DAGEN IN DE WEEK
  dus vergeet die schele harry potter niet hee ?

  D = Dijsselbloem uw afgestudeerde stront kANJER UIT WAGENINGEN IN GRANULAAT OF POEDERVORM DIE o.a.GRIEKENLAND LEVENSLANG NAAR DE BEDELSTAF BRACHT ETC

  h = hansie hoogervorst, U weet wel marktwerking in de zorg wordt het goedkoper ! AL UITGELACHEN STEMMENDE DOMBO’S IN NEDERLAND ??

  en die lul leeft nog steeds, wat zijn jullie toch luizebossen he, schijtlijsters is ook wel een gave benaming, jullie zijn helemaal sufgeneukt he, of sufgeluld, U reageert werkelijk nergens meer op , sta ik in Den Haag, lopen we daar met een mannetje of 50 , de rest zit naaar BOER NEUKT FRAU TE KOEKELOEREN MET EEN BAK BIER NAAST DE BANK ONGELOFELIJK

  NOU GEWOON VERDER TOT AAN DE

  T – ome frans van de filmpjes van het beertje en de soldaat met de gestolen trouwring, en het neeerschieten van de MH-17 helemaal uit oom Frans zijn koker, de 14.000 doden en 24.000 gewonden meest vrouwen en kinderen in de DOnbass, zelfs nu na minsk 1 en minsk 2 wordt er nog dagelijks op burgers geschoten

  M,AAR PUTIN DID IT HET WAS EEN BUKRAKET DUS LIEFST DOE IK OOM FRANS EFFE GRAAG ZELF, !!!! EEN DAGIE DUURT DAT DAN SNAPT U ?? MOOI

  Z = ZALM , GERRIT IK STEEL ALS DE RAVEN , DE MAN DIE DE GROOTSTE ROOF UIT DE LAATSTE 119 JAAR PLEEGDE, TIJDENS O.A. HET OMRUILEN VAN UW KEIHARDE GULDEN MET DIE PLEURIS GEWELDIGE PEPERDURE EURO
  WEET U NOG 2.2..0371 , MILJARDEN VERDWENEN SPOORLOOSen nog nu 2 jaar later , en dat ga ik niet uitleggen .

  uiteraard vergeten we de lijst niet van de 125 landverraders , van nu , de fvd heeft nog een paar dagen het voordeel vande twijfel ik zou zeggen schuif ze ook maar gelijk op de eerste bokkenwagen VVD 2.0 LIGHT annabel die voor soros en livenstro werkte, na de overwinning naar wiegel rennen, in brussel roepen Orban is een kanjer, en je dan als fvd aansluiten bij de parij van de islam omvormers, TUURLIJK , dus ja zet ze maar voorop ook , !! nexit na een referendum ?? welk afgeschaft referendum bedoelt u dat hr baudet, ooh ja en de islam gaan we mee praten en omvormer voor integratie whahaha, ja na 450 miljoen doden in 1400 jaar zal dat wel in een weekie of zo gelukt zijn

  natuurlijk denken figuren als de volgevreten homo de jager, u weet wel, uw geld komt met rente terug uit greece de dans te ontspringen , dus maak de lijst compleet !!!

  De enige vraag is hoe houden we biertje met die tafeldansende stoephoer, en bea bilderberg met dat plastic haar, die effe tekende bij het kruisje islam voor olie tegen om geen vakantie foto met kaart en postzegel te krijgen met de tekst “”LANDGENOTEN U KUNT ALLEMAAL DE TYPHUS KRIJGEN !!

  WAAR DIE ANDERE SNOL VERDWIIJNT ?? U WEET WEL “die wijf van die lange ” onze Soros medewerkster en echtgenote van een HOMO maar de miljoenen maakten dat goed , kussie , die goser kon ook slecht skieen trouwens ??

  nou de stropdas onze hitlerjugend MEDEWERKER onze pedofiel 1e klas is al uitgestapt die had zoveel slechte dingen gedaan , die is er gek van geworden

  die zingende nachtegaal, die belasting ontwijkster, heeft sinds van de week een zandwinkeltje onze marijke eerst kon ik niet kijken, nou heet ik Christine en ken ik nog niks zien , wat een gekkenhuis daar

  MAAR ECHT OPSCHIETEN DOET HET NIET HE ??

  IK HEB DEZE HUMOR NOU ZO’N JAAR OF 20 AANGEKEKEN IK BEN ER KLAAR MEE, EN KLAAR VOOR MIJN KALSHN… ,,,, die HANGT AAN DE KAPSTOK , HET WACHTEN op het moment dat de i,q loz hersendode nederlander wakker wordt gaat me iets te lang duren

  zo dat zat mij dwars, huggie tot morgen , denk ik

  bobzelf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s