Onverbiddelijkheid loont: aankomsten van illegalen in Italië dalen met 80%

Screenshot_45

Het Palazzo del Viminale in Rome, waarin het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken is gevestigd.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse regering ziet zich in haar harde asielpolitiek bevestigd. Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome deelde mee dat het aantal aankomsten van migranten sinds begin 2019 met 79,6% afgenomen zou zijn. Hun aantal daalde van 42.700 naar 8.691, bericht het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken bij de publicatie van zijn jaarverslag. Het aantal geborgen, verdronken mensen daalde tegenover dezelfde periode vorig jaar van 83 naar 4.

Het aantal vrijwillige repatriëringen daalde van 1201 naar 555, wat overeenkomt met een afname van 53,8%. 36,8% van de migranten die in 2019 in Italië geland zijn, startte vanuit Tunesië en 22,3% vanuit Libië. Meer dan de helft van de migranten was afkomstig uit Tunesië, Pakistan en Irak.

Ook het aantal asielaanvragen halveerde met ongeveer 56% van 82.382 naar 36.250. In 2019 werden 97.410 asielaanvragen onderzocht, waarvan 70% werden afgewezen, meldde het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Vanwege het lagere aantal aankomsten daalden ook de uitgaven voor de verzorging van de “vluchtelingen” en staan ze daarom nu voor andere doeleinden ter beschikking. Werden van 1 augustus 2017 tot eind juli 2018 nog € 2,2 miljard gebruikt, in het afgelopen jaar was dit nog maar € 501 miljoen. Op dit moment verzorgt Italië 105.142 migranten, een derde deel minder dan vorig jaar.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA, Matteo Salvini. Bookmark de permalink .

8 reacties op Onverbiddelijkheid loont: aankomsten van illegalen in Italië dalen met 80%

 1. Rensk. zegt:

  Als iemand ook nog maar 1 keer denkt dat het Merkel en Co en de NGO´s te doen is om mensen te redden dan wordt het tijd voor een psychiater, die hun leert wat gezonde achterdocht is. Een weldenkend mens weet dat het een aanzuigende werking heeft en daardoor nog meer mensen verdrinken. Merkel en Co hopen dat de weerstand weg ebt zodat ze de miljoenen afrikanen, die ze hierheen wil hebben zonder problemen en zonder weerstand deze kant op kan krijgen om hun vieze linkse communistische plannetjes uit kunnen voeren. Verdelen en heersen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Kunnen ze hier niet een voorbeeld aan nemen en het overgebleven geld aan echte Nederlanders besteden, dan komen er ook misschien meer sociale huurwoningenbeschikbaar
  Maar nee heer Rutte blijft achter Merkel en Macron meelopen aan het lijntje o o wat is hij toch stoer
  Hij denkt dat hij de leider van het grootste land van de hele planeet is

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Kun je hier de conclusie aan verbinden dat Italië voor ons de deur dicht houdt?

  Like

 4. flyer210 zegt:

  Nu Nederland nog, met de slappe lacher Rutte wordt dat nog moeilijk!

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Vandaag zag ik een jongen van een jaar of 18 tot 20 jaar vermoed ik(schatten van leeftijd vind ik lastig), die in gesprek was met een man van de daklozenkrant. Ik zag gegeven moment dat hij zn beursje tevoorschijn haalde en de man geld gaf. Ik hoorde de jongen ook zeggen: dat ie er dan geen alcohol voor moet kopen. Ik weet dat deze man dat wel doet, want ik hem m al verschillende malen gezien met flesjes bier. Ik zeg tegen de jongen: hij doet het toch hoor! Waarop de jongen zei: ach ik doe het eigenlijk om mezelf goed te voelen. Later dacht ik daar over na en volgens mij zijn er hele volksstammen, die zo denken. Goed doen om jezelf goed te voelen. Maar men richt er een enorme schade mee aan. Jammer dat ik die jongen niet heb gezegd: joh dat is zijn verantwoording. Neem geen schuldgevoelens aan voor dingen waar je niets aan kunt doen. Dit zijn volgens mij eigenlijk de kinderen waar GL misbruik van maakt.

  Geliked door 1 persoon

 6. A. de Koning zegt:

  Wanneer gaat Nederland dat goede voorbeeld volgen want het helpt dus wel, alleen zitten wij met die halfzachte Rutte opgescheept. Denk nu eens na bij de volgende verkiezingen.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen in Nederland,
  https://tpo.nl/2019/08/19/video-amsterdamse-ondernemer-uit-zijn-eigen-pand-gezet-door-krakende-illegalen-van-we-are-here/

  Video – Amsterdamse ondernemer uit zijn eigen pand gezet door krakende illegalen van We are here
  Politie gaat niet ontruimen

  Like

 8. Lucky zegt:

  Schandaaaaalig!!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/tuigpretpark-amsterdam-pakt-ondernemer-aan-uit-eigen-pand-gezet-voor-we-are-here-kneuzenkrakers/

  Tuigpretpark Amsterdam pakt ondernemer aan: uit eigen pand gezet voor We Are Here-kneuzenkrakers

  In het linkse lalaland Amsterdam is alles mogelijk: ten minste, als je kwaad van wil of onrendabel bent. Dan loopt de gemeente zich de benen uit het lijf voor je. Maar deze ondernemer heeft dus dubbel pech: hij heeft een gezonde arbeidsinstelling en wil het werkloze tuig dat illegaal z’n pand heeft betreden er uitschoppen. Ja, dan heb je in de marxistische bende van Rutger Groot Wassink natuurlijk geen bondgenoot…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s