Palestijnse leiders verbieden alle LGBT-activiteiten op de “Westbank”

Screenshot_43

(Door: Joop Soesan)

Weet u nog? Tijdens de Gay Pride in Amsterdam demonstreerden pro-Palestijnse betogers tegen het feit dat er geen vrijheid voor de Palestijnen zou zijn, want Israël en zo.

En misschien zouden de dames en heren ambtenaren van Buitenlandse Zaken in Den Haag dit artikel even moeten lezen voordat ze een volgende keer weer een anti-Israël resolutie bij de VN steunen.

Hebben ze toch weer het verkeerde demonstratiebord omhoog gehouden. De Palestijnse Autoriteit heeft namelijk alle leden van de Palestijnse lesbische, homoseksuele, transgender en biseksuele gemeenschap (LGBT) verboden activiteiten op de Westelijke Jordaanoever uit te voeren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", Barbarisme, demoniseren, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Palestijnse leiders verbieden alle LGBT-activiteiten op de “Westbank”

 1. rottenpikwick zegt:

  Israel heeft al tig pallie-LGHTBxx’ers asiel verleend! Voor de LGHTB zijn de palliegebieden ‘Hel op aarde’. Voor veel anderen trouwens ook!

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Sinds ik heb gehoord dat veel homo en lesbo,s niet op de PVV stemmen heb ik er geen enkele moeite meer mee. Willen graag opgehangen worden of leren zweefvliegen van een flat.Ze zijn zo dol op de islam!Nou stik er maar in!

  Geliked door 1 persoon

  • A.de Koning zegt:

   Nou dan heb je het toch niet goed gehoord maar diegene die wel op de PVV stemmen hoor je niet, alleen de linkse druktemakers. Homo’s zijn helemaal niet dol op islamaanhangers.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Nou laten we het dan eens over de bekende homo,s hebben. Bijvoorbeeld die gore Paul de leeuw met zijn grote bek over Wilders en de PVV .Als hij van een flat af wordt gegooid dan heb ik daar geen enkel medelijden mee. Of die lesbische trut van een Claudia de Breij. Anti PVV en anti Wilders. Hebben de moslims al haar adres achterhaald?Zij zal worden gestenigd als de tijd rijp is.

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Niet alleen verboden. Ze moeten ook vrezen voor hun leven. Vrezen hetzij voor een ¨semi¨ spontane lynch partij of voor show proces waarin de sharia het vuile werk doet. Met een touw om je nek eindigen achter een brommer is toch wat anders dan een publieke vingerwijzing door een handjevol Nederlandse grefo’s.

  Like

 4. Harry zegt:

  Die hele smerige islam is één grote éénrichtingsverkeer bende .
  Zij moeten alles gratis krijgen , zij mogen liegen , bedriegen en moorden , zij mogen het verkeer ontregelen , zij mogen stelen , zij mogen ons uitkafferen voor alles wat vreselijk is , zij mogen van alles opblazen , zij mogen eigenlijk alles .
  Maar o wee , als je als niet-moslim wat zegt over hén of de islam .
  Dan ben je een zionist , een racist , een fascist en wie weet wat allemaal nog meer .

  En onze overheid , het OM , de rechterlijke macht ?
  Ach , wat is het verschil nog met de Palestijnse ?

  Geliked door 3 people

 5. exmarineman zegt:

  En vergeet die Palestijnse in het kabinet ook niet Sigrid Kaag, exNRWA.

  Like

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De West-bank is een Palestijns gebied. En Palestijnen zijn overwegend aanhangers van de “vredelievende” ideologie van ene nogal perverse Mohamed. In die ideologie wordt o.a. homosexualiteit afgewezen en bestreden. Het is dus niet zo vreemd, dat LGBT-activiteiten niet getolereerd worden. Aan het halfwassen Nederlandse rood/groene gedoe hebben ze ginderwijd geen boodschappen. Zij hebben hun eigen wetten en regels. Daar moeten wij ons niet mee bemoeien, want dan begeven wij ons op heel glad ijs. Wij kunnen hooguit begrip betonen met de benarde situatie van de leden van het homoalfabet. Nederland is een erg tolerant land en in het “multiculturele” Amsterdam is veel ruimte. Daarom zouden we kunnen overwegen, deze mensen een vluchtelingen status te verstrekken.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Begrijp je dan niet dat ze dan ineens allemaal homo zijn.
   Want dat levert je een NL paspoort op.
   Dat is al een keer gebeurt toen iemand dat voorstelde.
   En onderzoeken of ze liegen wordt een beetje moeilijk.

   Like

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot (20 augustus 2019 om 11:02)

    Dames en Heren.

    Ach, een klein probleempje. Laat vrouw Halsema dat maar oplossen.

    Like

  • ruud beijer zegt:

   Een vluchtelingenstatus verstrekken?Ik heb liever dat ze wegblijven. We hebben al genoeg asielparasieten!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s