VIDEO-documentaire: “Climate Hustl”

 

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Wim H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Desinformatie, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO-documentaire: “Climate Hustl”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Ik wil de namen van die 97% klimaatdeskundigen. Ook de namen van de 3% die het er niet mee eens zijn. Ik wil aangetoond zien dat die 97% ook echt DESKUNDIG zijn. Ik wil ook aangetoond zien dat die 3% zo dom zijn.
  In het Westland worden de kassen aangesloten op CO2 leveranciers om het groeien van de planten te bevorderen. Laten we grote delen van de planeet overkappen en daar het CO2 inspuiten. Door de enorme toename van de groei van eetbare planten en vruchten enz. zal de honger van de hele wereld bestreden kunnen worden.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het feit dat de zon een iets hogere activiteit ontwikkelt, het zonlicht en de straling merkbaar intenser is geworden, kunnen wij natuurlijk beïnvloeden door de Linksche Looney Brigade betere klimaatafspraken te laten maken, met kleine Greta als moreel geweten …….daar zal de zon dan naar moeten gehoorzamen.
  (toen er honderdduizend jaar geleden, na de grote ijstijd, al sprake was van opwarming van de aarde, de smeltende ijskappen en gletsjers al voor een stijgende zeespiegel verantwoordelijk waren, hebben de holbewoners vast een klimaatbeleid opgesteld, en zijn meer groenten en vogelzaad gaan knagen, en geluisterd naar een klein meisje met vlechtjes……….man,man,man.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s