Westerbork als demonstratieterrein?

Screenshot_47

(Door: Flory Neter)

Westerbork een herinnering

Wat een oneigenlijke discussie omtrent kamp Westerbork en de Vluchtelingenmars die op deze plek beter nooit geïnitieerd had moeten worden. Kamp Westerbork en haar terreinen is daarvoor niet de plaats. Het is als zout strooien in een open wond. Westerbork hoeft niet in de schijnwerper te staan. De nagedachtenis dient met rust te worden gelaten en behoort zeker geen verdienmodel te zijn of te worden. De herinnering levend houden, dat is de enige taak. Kamp Westerbork is een herinneringscentrum, geen museum en al zeker geen opschuif-model voor vluchtelingen. Daarmee bewijs je vluchtelingen overigens ook geen dienst, de geschiedenis in aanmerking nemend. Je organiseert ook geen demonstraties op een begraafplaats.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", antisemitisme, Barbarisme, gezond realisme, Holocaust, Hypocrisie, Jodenhaat, Nederland, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

2 reacties op Westerbork als demonstratieterrein?

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen in Amsterdam
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/filmpje-haat-antisemiet-in-amsterdam-trekt-broek-uit-en-maakt-seksgebaren-naar-israelische-toeristen/

  Filmpje! Haat-antisemiet in Amsterdam trekt broek uit en maakt seksgebaren naar Israëlische toeristen

  Het was dit weekend weer een ‘vrolijke’ boel op de Dam in hartje Amsterdam. De semi-permanente anti-Israëldemonstratie daar trekt steeds zieker tuig aan. Afgelopen vrijdag was er zelfs een potloodventer bij, die bij twee Israëlische vrouwen z’n broek uittrok en met z’n handen seksgebaren maakte.

  .https://youtu.be/Hk0lz4w5Trg

  Like

 2. Westerbork is een gedachtenis plaats voor Nederlanders ,om Nederland dagelijks te laten nadenken hoe toch mogelijk was ;om met voorbedachte rade het merendeel van de Joodse Nederlanders te laten vermoorden!!! Nog maar weinig Nederlanders beseffen dat de meerderheid van alle Nederlandse overheidsinstellingen de Duitsers van harte meehielpen om het merendeel van de volledig geïntegreerde Nederlandse Joodse bevolking weg te laten voeren en te laten vermoorden in vernietigingskampen ! Ook nu heeft Nederland en Europa niets van deze misdadige geschiedenis geleerd,behalve wat schijnheilige krokodillentranen huilen op 4 mei!!De huidige vluchtelingenproblematiek is van een totaal andere orde ,hoewel wat de Christelijke vluchtelingen betreft het wel raakvlakken heeft! Het toelaten van de islam is als het ware olie op het huidige toenemende antisemitisme met alle zeer kwalijke gevolgen van dien!!De islam is een religie van haat naar Joden en Christenen toe!! Islam en integratie gaan niet met elkaar samen door één deur !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s