Alexander Gauland (AfD): Seehofer moet eindelijk handelen

Screenshot_54

Horst Seehofer en Angela Merkel.

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_55Over de aankondiging van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken om vluchtelingen uit Syrië, die op vakantie gaan naar hun thuisland, de vluchtelingenstatus af te pakken en uit te zetten, deelt de voorzitter van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland, mee:

politikstube

“Het is absurd dat mensen, die zogenaamd bij ons bescherming zoeken, op vakantie gaan naar hun thuisland. Duidelijker kunnen de betreffende personen niet laten zien dat zij de hulpvaardigheid van Duitsland misbruiken. Natuurlijk moeten deze mensen direct uitgezet worden.

Seehofer´s aankondiging om in deze gevallen consequent op te treden, is echter niet echt geloofwaardig. Op zijn beloftes zijn in het verleden te vaak geen daden gevolgd. Vermoedelijk zal de media-werkzame aankondiging van Seehofer net zo in rook opgaan als de door hem meermaals in het vooruitzicht gestelde uitzettingsoffensieven, die zelfs voor het tegendeel hebben gezorgd: in plaats van meer, worden er steeds minder illegale buitenlanders uitgezet.

De minister van Binnenlandse Zaken moet eindelijk handelen in plaats van steeds nieuwe beloftes te doen. Seehofer moet er voor zorgen dat alle buitenlanders, die zich ten onrechte in Duitsland bevinden, het land zo snel mogelijk weer verlaten.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Alexander Gauland (AfD): Seehofer moet eindelijk handelen

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Mensen met een asiel-status, die op vakantie naar huis gaan, tonen zelf aan, dat er geen basis meer is voor hun status. Die status intrekken ligt dus voor de hand. Als Seehofer als Duits minister van Binnenlandse Zaken een dergelijk beleid voorstaat, moet hij het ook gaan uitvoeren, anders is hij een Schlappschwanz, die zichzelf ongeloofwaardig en belachelijk maakt. Voor loze kreten koopt niemand wat.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Debatteren is het enige wat ze kunnen (liefst ook nog diep in de nacht met eten en veel drank erbij) en dan ook nog zo dat degenen, waar ze mee debatteren niet al teveel met hunzelf van mening verschilt, want anders ………….
  Hier in Nederland idem. Maar beloven en niets geven doen gekken in vreugde leven. Hopsa de ouwe lui weer stemmen op de PvdA en de jongeren op Groen Link. s De rest wil ook nog graag meer beloften/leugens en geen daden en stemmen op de VVD. En zo draait Nederland zichzelf de nek om. Blijven nog 2 partijen over waarvan ik vind probeer het in ieder geval. Bij de gevestigde partijen weet je zeker dat je niks krijgt. Dan maar wat anders proberen en zien wat daar uit gaat komen. Maar ja die ouderen he! En de Jongeren!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  In Nederland hebben wij al jaren dit probleem met Somaliërs en Eritreërs. Van Syriërs is hetzelfde gedrag bekend.
  Soms komt het weer in de media, de tweede kamer reageert erop met ferme taal en daar blijft het bij totdat het weer opduikt. ‘He, is dat nog steeds niet aangepakt en opgelost dan ?’ vraag je je af.
  Nee, het wordt niet aangepakt en niet opgelost. Nooit.
  Nederland, een walhalla voor asielzoekers, komt zegt het voort, 2000 erbij per maand met hun nasleep is ieder jaar een middelgrote stad erbij.
  Ik val in herhalingen, maar het zit me hoog dit laissez faire, laissez passer. Klootjesvolk kijkt liever tv met het artiesten- en bekende Nederlanderskartel dat een dikke boterham verdient.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Is dit nieuws? Dit gaat toch al decennia. Het is 1 Grote Verneukzooi! En wij worden op onze beurt weer verneukt door dat Gajes die zich “onze leiders” noemen! Niet in mijn naam! Ik veracht die hele KolereZOOI in Brussel en op het Binnenhof, op een paar na. Lang leve Geert Wilders en zijn PVV!

  Geliked door 1 persoon

 5. Juan zegt:

  Seehofer blaft wel, maar bijt niet. Seehofer is een slappeling die zijn eigen baantje belangrijker vindt, dan op te komen voor de Duitse burger. Ja, de Duitse burger en dan met name de Duitse vrouwen, die vogelvrij zijn verklaard door die in, en in, slechte machtsidioot. Ok wel de gestoorde nicht van Adolf.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Dat wil zeggen “99% dadelijk uitzetten”.

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Hier zet men thee en niet over, de dia-loog..

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/syrische-vluchteling-verdedigt-vluchtelingenvakanties-in-syrie-we-verdienen-vakantie-van-alle-haat-in-europa/

  Wat doe je hier dan vraag ik mezelf af als je het hier zo verschrikkelijk vind.
  Maar ja, het gratis geld is dan wel mee genomen.
  Dan is niet erg meer om tussen haters in te wonen, zolang je van ze kan stelen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s