Alice Weidel: Vanwege één enkele asielzoeker moet gemeentehuis door Security beveiligd worden

Screenshot_72

Het oude en nieuwe gemeentehuis van Neckartailfingen.

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Het is onbegrijpelijk: In Neckartailfingen (district Esslingen, Baden-Württemberg) werd een beveiligingsmedewerker aangesteld om een rel schoppende asielzoeker weg te houden van het gemeentehuis. De 3800 zielen tellende gemeente en haar 12 ambtelijke medewerkers zijn bang voor Ahmad M. (35)  uit Syrië.

politikstube

De man sproeide in december de secretaresse van de burgemeester gas in het gezicht en stak het met een vuuraansteker in brand. Ze kon nog net wegduiken, is sindsdien getraumatiseerd en arbeidsongeschikt. Ook in de supermarkt bedreigde Ahmad A. de caissières met de dood. Sinds januari zat hij in voorarrest, hij werd o.a. wegens poging tot het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel tot 10 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld. De Syriër ging echter in beroep en is inmiddels daadwerkelijk weer op vrije voeten.

Het is een stuk uit een gekkengesticht, dat een kleine gemeente beveiliging nodig heeft, omdat een blijkbaar voor de openbare veiligheid gevaarlijke man vrij door de omgeving mag wandelen en de burgers mag blijven terroriseren. Waarom zit hij niet al lang in het vliegtuig? Wat moet er nog gebeuren tot de rechtsstaat eindelijk door pakt?

(www.bild.de )

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Alice Weidel: Vanwege één enkele asielzoeker moet gemeentehuis door Security beveiligd worden

 1. Piet Snot zegt:

  Het is dat ik het hier lees, anders zou ik het niet eens geloven, als zomaar iemand mij dit zou vertellen.
  Bewaking instellen voor godverdomme 1 vervelend kereltje.

  Geliked door 1 persoon

 2. koosv8 zegt:

  De burgers moeten de handen ineen slaan. En Keihard toeslaan. Maar zo gaat het niet. Er gaat niets gebeuren, en mocht toch iemand de moed hebben om iets te doen …… Ja dan komt alles in actie. De media, LINKS, DE POLITIE, GESTUURD DOOR LINKS, DE RECHTERLIJKE MACHT, LINKS. DUS JA.
  Stiekum uit zijn lijden helpen misschien?

  Geliked door 2 people

 3. M.Schippers zegt:

  En we roepen met z’n allen…… het is een verwarde man !!! bah.. bah….!!

  Like

 4. Henk zegt:

  links beleid, alles voor de import en eigen volk kan doodgaan desnoods

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Denk maar niet dat hij in Syrië hetzelfde akkefietje op een of ander gemeentehuis uithaalt. Daar zou hij compleet lamgeslagen worden. Om dit volk in het gareel te houden moeten de mensenrechten tijdelijk opgeschort worden. Dat is de enige taal die ze begrijpen en waar ze gevolg aan geven.

  Geliked door 6 people

 6. Lucky zegt:

  Hoogste tijd om naar huis te gaan, of waren ze daar blij dat ze van hem af waren?

  Geliked door 1 persoon

 7. Cornelis zegt:

  Zak over zijn kop en in elkaar trappen zo’n idioot. Wedden dat hij zich de volgende keer bedenkt !

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Juist die kleine gemeenschappen stonden ooit bekend (of waren berucht) om het gemeenschappelijk optreden tegen idioten en crimineel gajes, maar goed dat was ook in de tijd dat agenten hun taak nog serieus namen en nog voordat er ooit een rechter aan te pas was gekomen dusdanig op te treden dat hij een volgend keer wel eerst een paar keer goed nadacht of hij dat nou wel zou doen.

  Geliked door 1 persoon

 9. BezigeBij63 zegt:

  Even in knuppelen op die vent, en wel zo dat bij hem voorgoed het licht en geluid uit gaat.

  Geliked door 2 people

 10. Thomasson zegt:

  In Rusland, Polen of Hungarije zou zo iets niet gebeuren. Als de politie in het land zachte ballen toont, neemt de bevolking het van de politie over. Ze zouden Achmed A. half dood slaan. Hij zou op een rolstoel naar Syrie terugkeren. Als zijn vrienden zouden de boel terrorriseren, kunnen ze een pogrom verwachten. Slavische en Oost Europese volkeren hebben weinig geduld. Zeker met mensen die ze niet in hun land willen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wijze van Zion zegt:

  Mensenrechten zijn vastgelegd voor mensen. Mohammedanen hebben hun eigen versie en zoals Simonis reeds vroeg opmerkte, is het mohammedanisme een “wezensvreemde” ideologie…..

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/21/berlin-launches-huge-people-trafficking-raids-with-1900-officers/

  Berlin Launches Huge People Trafficking Raids With 1,900 Officers
  Berlijn lanceert gigantische mensenhandel invallen met 1.900 officieren

  BERLIN (AP) – More than 1,900 police officers are searching premises in the German capital in connection with a human trafficking investigation.
  The Berlin prosecutor’s office tweeted Wednesday morning that federal police officers are searching more than 100 homes and businesses all over the city

  BERLIJN (AP) – Meer dan 1.900 politieagenten zoeken gebouwen in de Duitse hoofdstad in verband met een onderzoek naar mensenhandel.
  Het parket van Berlijn tweette woensdagochtend dat federale politieagenten meer dan 100 huizen en bedrijven overal in de stad doorzoeken

  Like

 13. Hovawart zegt:

  In dat dorpje staat een mooie fontein op het plein, laat Ahmad M. daarin afkoelen, zodra hij zijn woedeaanvallen niet kan beteugelen……..doet wonderen! ( het risico bestaat echter dat de fontein een bedevaartsoord zal worden voor moslims met ernstige aanpassingsproblemen).

  Like

 14. Idioot, dat er om één zo’n mannetje, beveiliging, op de kosten vd gemeentelijke burgers, moet komen? Uitzetten, na een profielbeschrijving in de databank te hebben opgeslagen, zodat hij NOOIT meer terug kan komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s