CITAAT Geert Wilders . . .

Screenshot_73.png

“We moeten onze plicht doen en de noodzakelijke stappen nemen om vrije burgers in vrije landen te blijven. Daarom moeten we de islamisering van het Westen, Amerika, Europa, Australië en de hele westerse wereld stoppen en terugdraaien.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op CITAAT Geert Wilders . . .

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas Geert er lopen nog teveel huichelaars in Nederland. Zij houden van de islam en de asielparasieten. Hopelijk krijgen zij asielparasieten naast of boven zich te wonen.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @ruud beijer. De huichelaars in Nederland houden veel van de islam en de asielparasieten. Velen van hen verdienen bakken met geld aan ze. Maar de huichelaars doen er alles aan om de islam en de asielparasieten zo veel mogelijk buiten het gat van hun duur te houden… Zo ver mogelijk!. Zij willen ze niet in hun buurt hebben, ze willen geen moslims en asielparasieten in de klas van hun kinderen, en zelfs niet achter de kassa van de supermarkt waar ze boodschappen doen. Hun boodschappen doen ze in een Poeisz-achtige supermarkt (keten v. supermarkten in noord NL en Bijbelbelt dorpen) waar de bevolking is blanker dan blank. Echter, de valsheid en meedogenloosheid van de beroepshuichelaars bereikt nu hoogte punt. Via wooncorporaties en gemeentelijke verordeningen wordt nu er alles aan gedaan, om de (arme) autochtone bevolking aan hun woonomgeving vast te pinnen. Zeker als de woonomgeving is een Sharia wijk of sterk geïslamiseerd. De blanke vlucht naar gebieden in NL waar de bevolking is autochtoon, moet stoppen. In steeds meer gemeenten mogen autochtonen, die van sociale huurwoningen zijn afhankelijk, zich niet vestigen als ze geen verbinding hebben met de gemeente, of als ze te weinig verdienen. Met uitzondering van ASIELPARASIETEN. Deze Herrenvolk mag zich overal vestigen. Op deze wijze houden de linkse en liberale Grand Signors Nederlandse aanwezigheid aan het islamitische front. Dat doen ze op de ruggen van mensen die nergens meer heen kunnen vluchten.

   Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Geert heeft gelijk en gelukkig beginnen steeds meer mensen dat in te zien. Dat het stoppen van de migratie en het terug sturen naar de landen van herkomst c.q. oorsprong er van gaat komen ben ik overtuigd van.

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Beste meneer het is al veel te laat. We krijgen al die buitenlandse uitkeringsparasieten nooit meer weg. Ons land is verloren voor mijn kinderen en kleinkinderen. Ik heb nog 15 tot 20 jaar en dan geef ik de pijp aan maarten. Maar zeker mijn kleinkinderen komen in een vreselijke wereld terecht. Een wereld die islam heet. Al die huichelaars en wegkijkers in dit land hebben daartoe bijgedragen. Mijn mooie land is een islamitich land aan het worden. En nog steeds doen de Nederlanders NIETS.

   Geliked door 5 people

   • koddebeier zegt:

    We zijn een land vol met landverraders ! 40-45 waren er ca.120.000 NSB-ers, nu hebben we er een paar miljoen !

    Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @ruud beijer : “Wij krijgen al die buitenlandse uitkeringsparasieten nooit meer weg”. Dat hangt weer van onszelf af. Als wij willen dat ze oprotten, dan gaan ze weg. Of liever gezegd, ze vluchten weg. Ze nemen hun poten en rennen zo hard ze kunnen in de richting waar ze vandaan kwamen. WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG.

    Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   De Omvolking / islamisering gaat als een trein, als een HSL welteverstaan! Mark Rutte gaat de boeken in als De Grote Omvolker van Nederland. Voor de Patriotten de Grootste Misdadiger Aller Tijden!

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Er zijn twee aangeboren instinctieve reacties op schrikken, dat is rennen of vechten…..het zal mij benieuwen hoe de westerse bevolking zal reageren als ze, als aangeschoten wild, gaan beseffen dat er op hen gejaagd wordt.

  Geliked door 3 people

 4. Helena zegt:

  A.s. zaterdag 24 augustus 16.00 demonstratie op de Koekamp in Den Haag: tegen het Meten met 2 Maten en voor het boerka verbod, het wordt nog mooi weer ook dus wat wil je nog meer 🙂 Geert is natuurlijk van harte welkom!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Goed voornemen van Geert. Maar helaas valt er via de stembus geen resultaat te bereiken. Geert zijn commentaren word in de tweede kamer weggehoond, terwijl ook al zijn moties worden verworpen. Nederlanders moeten zichzelf actief gaan verzetten willen er echte veranderingen aan gaan komen. Maar tot op heden is daar nog niets van te merken. De boze oude man heeft er al de brui aan gegeven. Ik hoop toch wel dat hij weer terugkomt. Je bent hier met gelijkgestemden op dit blog, komt wel eens interessante dingen aan de weet, en je kunt hier je stoom afblazen. Ondanks alles heeft dit blog toch nog een meerwaarde. Ik hoop dat mijnheer Bron er mee door blijft gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   De motie van Fleur Agema over het longkankermedicijn is door de gehele kamer aangenomen. Dat vermelden ze natuurlijk niet in de krant!!!
   Er worden wel meerdere moties van de PVV aangenomen hoor.

   Like

 6. Lilith zegt:

  Geert is een held; al vele jaren lang. Dit i.t.t. het stelletje slampampers dat NL tegenwoordig bevolkt dankzij de linkse indoctrinatie van lager en hoger onderwijs. Zelfstandig denken is erdoor onmogelijk gemaakt. De jonge mensen zijn als de oude horigen.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen de turken
  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/08/20/nato-member-turkey-accused-of-aiding-mideast-jihadists/

  NATO Member Turkey Accused of Aiding Mideast Jihadists
  NAVO-lid Turkije beschuldigd van medeplichtigheid aan hulp jihadisten in het Midden-Oosten

  Turkey’s foreign ministry said that a convoy destined for a military observation post in Idlib, Syria was attacked in an air raid earlier today.
  The Syrian government, in turn, said the Turkish convoy contained “ammunition, weapons and material” on its way to arm a Syrian jihadist group in Khan Sheikhoun, where Bashar al-Assad’s regime has been engaged in a campaign to rid the remaining jihadist bastion from the country

  Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat een konvooi bestemd voor een militaire observatiepost in Idlib, Syrië eerder vandaag werd aangevallen in een luchtaanval.
  De Syrische regering zei op haar beurt dat het Turkse konvooi “munitie, wapens en materiaal” bevatte op weg om een ​​Syrische jihadistische groepering in Khan Sheikhoun te bewapenen, waar het regime van Bashar al-Assad een campagne heeft gevoerd om het resterende jihadistische bastion te bevrijden uit het land

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  En hoe had Geert dat dan willen bereiken zonder enige politieke macht of betekenis.
  Het heeft dan net zo veel waarde dan wanneer ik dit zou zeggen.
  Op papier hebben ze inderdaad 20 zetels, maar is geen niemand die zich daar wat van aantrekt.
  Daar zou Geert zich eens druk om moeten maken i.p.v. teksten los laten zonder enige kans op een uitvoering, omdat de PVV nergens over gaat.
  Ik ben het volledig met hem eens maar hoe gaan we dit bereiken zonder politieke steun.

  Geliked door 2 people

 9. verwardeman zegt:

  Make Holland great again , Geert for president !!!!!!!!!

  Geliked door 3 people

 10. orelius zegt:

  Nou zijn ze de oeigoeren weer aan het knuffelen . Ze hebben allemaal het knuffel virus van Ruud van big brother opgelopen.

  Like

 11. Torsten Himmelstoss zegt:

  Wilders is vrij snel nadat hij in 2004 uit de VVD werd gezet, op de hoogte gebracht van dit systeem…
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  Hij weet van de hoed en de rand, wat allahschreeuwers voor het Westen in petto hebben.
  Hij kent de geweldsinstructie die zwart op wit in THE PROJECT te vinden is.
  Zonder dat hij ervoor vervolgd kan worden kan hij alle feiten, die 100% van islamitische oorsprong zijn, bekend maken, ook in de 2e Kamer.
  Maar tot op heden verdomt hij dat.Die houding kan duiden op een dubbele agenda.
  Al zijn fractiegenoten zijn ook op de hoogte.
  Maar ook zij blijven zwijgen en dat kan te maken hebben met de fractie-discipline van Wilders.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Torsten Himmelstoss. Bedankt voor je link. Deze informatie moet overal, waar mogelijk is, worden verspreid. Dit document is een goed uitgedokterde programma om Europa over te nemen door de islam. Echter, als het bestaan van dit document al zo lang is bekend, heeft gruwelijke betekenissen: a) dat mensen die uit hoofde van hen mandaat ons moeten verdedigen, hebben lak aan onze veiligheid en aan onze vrijheid. Ze zijn bereid hun eigen land – via de EU – d.m.v. verraad op te offeren en b) dat de Kalergi-Plan bestaat echt. De BILDERBERG/NWO zien in het plan van de Moslim Broederschap een gouden mogelijkheid Euopa te omvolken. De Jihad leger zal voor het poen-Olympus het smerige karwei doen. Ze zouden het aantal Europese mannen decimeren en de Europese vrouwen als fokvee gebruiken om een nieuwe donkere Europese ras te creëren; die met (minstens) 18 IQ punten dommer zal zijn dan de huidige Europeaan. Wij hoeven niet voor een seconde te twijfelen dat deze BILDERBERG/NWO “vrienden van Jeffery Epstein” kennen niet de woorden geweten of menselijkheid. Naarmate hen rijkdom groeit, verliezen ze contact met alles wat menselijk is. Hen gedrag op het eiland van “vriend Jeffery” en zijn “Lollita Express”, spreekt boekdelen. Zij gedroegen zich net als de Franse vampieren in de film “Interview with the Vampire” https://www.youtube.com/watch?v=bQ0XwzSatOU

   Voor degenen onder ons die in geschiedenisboeken wroeten, is het gedrag van deze poen-Olympus bewoners niet nieuw. Wij kennen ze al vanaf het Congres van Versailles in 1919. Ieder project dat zij sindsdien hadden ondernomen viel in diggelen en kostte miljoenen onschuldige levens. Een van hun grootste projecten was Adolf Hilter aan de macht te helpen. Hij zou de nuttige idioot zijn die Europa van het Communisme zal behoeden. De rest weten wij wel.

   Geliked door 1 persoon

 12. @’bozeoudeman’; wij zijn hier allemaal boos / woedend! Je bent een van ons en gedeelde smart is halve smart!! Zo nu en dan even afreageren met een boos epistel kan anderen weer motiveren om er ook tegenan te gaan! Je wordt gewaardeerd hier!

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Geert heeft gelijk. Hij heeft al jarenlang gelijk.
  Geert vertegenwoordigde een niet te verwaarlozen macht in de Tweede Kamer.
  Daarna kwam Thierry. Diens gedachtegoed verschilt niet erg veel van dat van Geert.
  Thierry was echter meer vervuld van zichzelf dan van het belang van Nederland.
  Thierry ging concurreren met Geert en bracht het jongensachtig en aantrekkelijk.
  Veel Nederlanders trapten daarin en hierdoor werd Geert beroofd van de invloed die hij had opgebouwd.
  Weet Nederland nu wie er aangevallen moet worden?
  Succes Nederlands stemvee!

  Like

 14. STOPPEN – STOPPEN – STOPPEN – STOPPEN!!!

  Like

 15. Geert Wilders krijgt van Rutte, én andere,, ‘Islam’ –knuffelaars’, geen kans om mee te regeren. Dat werd tijdens kamer-debatten, ronduit gezegd en de ‘linkse’ meelopers, stemden daar graag mee in! Ze zijn bang voor ‘onrust’, de moslims te :vriend’. houden, nou moslims worden nooit vriendjes met “ongelovigen”. En het is een kwestie van tijd, dat de moslims een leger vormen : er komen massa:”s jongemannen /moslims illegaal binnen, en dan de 10.000 den, die al binnen onze grenzen zijn,!! De overheid dient de dienstplicht weer in te voeren, en de autochtone. jonge mannen én – vrouwen, op te roepen om hun land te leren verdedigen, tegen de ongewenste asiel-parasieten, die ons land gaan bezetten.. Het is niet of,. maar wanneer.. In de stad waar ik woon, zie ik ook steeds meer onbekende, Afrikanen over straat en in de winkelcentra…. Jongemannen!
  J

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s