“De Nederlandse verzorgingsstaat overleeft een nieuwe immigratiegolf niet”, zegt Jan van de Beek

(Door: “Balkanske priče”)

Van de Beek doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Er zijn ruim 2 miljoen niet-westerlingen en ruim 13 miljoen autochtonen in Nederland en nu al zijn er meer niet-westerse bijstandsgerechtigden. Autochtonen financieren dus een werkloze allochtone onderklasse. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar. Als je 100.000 asielzoekers binnenlaat, zoals onder Rutte II is gebeurd, dan kom je voor de eerste twee generaties uit op zo’n 70 miljard euro aan kosten: voor opvang, huisvesting, bijstand, ziektekosten, toeslagen, AOW. Voor die mensen betaalt de staat immers tot aan hun dood. En als de huidige trend zich doorzet, hebben we aan het eind van deze eeuw miljoenen inwoners die zich niet met Nederland identificeren’’…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, onwetendheid, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op “De Nederlandse verzorgingsstaat overleeft een nieuwe immigratiegolf niet”, zegt Jan van de Beek

 1. ruud beijer zegt:

  Allemaal de schuld van die wegkijkers in Nederland. Links zijn allemaal gore verraders.

  Geliked door 3 people

 2. met dank aan frau Merkel en haar welkomstcultuur

  Geliked door 1 persoon

 3. Kraftavilqa zegt:

  Ik vrees dat de wal niet eerder het schip zal keren dan wanneer de linkshoofdigen ontdekken dat MargarethThatcher gelijk had en dat je inderdaad op enig moment door anderman’s geld heen geraakt.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Dat is ook de bedoeling van Rutte en zijn baasjes in Brussel dat de verzorgingsstaat om zeep geholpen word. Zelf beseffen ze niet dat ook al zijn ze rijk in een samenleving van alleen rijken en armen zelf altijd achterom moeten kijken plus achter dikke vette hekken moeten wonen. Is niet zo leuk als ze denken.

  Like

 5. Jan j zegt:

  Toch stemt de meerderheid op deze polititie (verraders en volksverlakker)
  Als je een afwijkende mening hebt wordt je bruinhemd of SS’er etc. genoemd.
  1 lichtpunt, de mensen die me vroeger voor….hebben uitgemaakt zeggen nu dat ik misschien toch gelijk had. Er is hoop.?

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Veel mensen die mij veroordeelden omdat ik op de PVV stem zijn op het Fvd gaan stemmen. Ik heb het ze wel eens voor de voeten gegooid maar ze houden heimelijk hun mond.

   Like

 6. Hovawart zegt:

  De ongeveer 100 migranten van het schip Open Arms die aan land zijn gegaan op het Italiaanse eiland Lampedusa worden overgebracht naar vijf EU-landen. Het betreft Spanje, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Portugal, en na een korte rustperiode krijgen zij een vrijreizenkaartje en een EU-identiteitskaartje en komen zij allemaal tezamen in een buurland waar de uitkeringen een stuk hoger liggen dan in de zuidelijke landen,(van 400 naar 1100 euro), maar dat word even buiten beschouwing gelaten…….man, man man wat een dom volk zijn wij toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s