Dit is mijn laatste bijdrage; ik heb geen hoop meer op betere dagen

Screenshot_57

(Door: “bozeoudeman”)

Dit is mijn laatste artikel, simpelweg omdat het mij te laat lijkt om nog iets te kunnen keren. De omvolking van Europa, in ieder geval die van Nederland, ligt volledig op schema en wordt met spoed door bedriegers die zich links noemen voor de door islam beheerste Verenigde Nazi’s in New York uitgevoerd. Vrijwel de gehele politieke orde loopt braaf in het gareel mee en voert uit wat fascisten en racisten als de Kuzu’s en Sylvana’s onder hen van hen eisen.

Binnen tien jaar zal helaas met name Nederland als proeftuin van de gestoorde nieuwe nazi’s een totaal veranderde aanblik hebben. Geheel zoals de nazi’s uit New York eisen, zal de bevolking zijn opgelopen tot tegen of in de dertig miljoen, waarvan de oorspronkelijke bevolking van blanken dan een snel verder slinkende minderheid zal worden en zijn. Zwarten uit Afrikaanse landen, islamieten uit alle islamitische landen zullen in het nieuwe Nederland de eens blanke bevolking overheersen. Dit is enkel door een totale ommekeer binnen de politiek nog te vermijden, iets dat ik niet zie gebeuren.

Een versnelde verdere etnische genocide zal door een kaste van politieke en mediale landverraders en collaborateurs worden voortgezet tot de eens blanke bevolking niet meer bestaat. Dit toekomstbeeld is niet denkbeeldig, het is vandaag zelfs al overduidelijk zichtbaar. Sinds krankzinnigen die zich links noemen de VVD hebben overgenomen en de christelijke partijen hebben weten in te kapselen om hen met verve de door links gewenste multiculti ramp zelfs veelal vanaf de kansel te laten promoten, is het naar mijn smaak uitgesloten dat er nog een kentering kan of zal plaatsvinden.

Dit ook aangezien de media, inclusief de kunstwereld, op volle toeren werken om zwart en getint als nieuwe norm neer te zetten. Vooral binnen de popmuziek, en dan met name via Rap en Hiphop is dit ook nationaal zichtbaar. Het aantal Ali B’s en Boeven en noem ze allemaal maar op worden er met de dag meer. Een groot deel van de blanke jeugd denkt ‘goed bezig te zijn’ door juist de getinte en zwarte artiesten te omhelzen zonder in te zien hun eigen ondergang op termijn te bewerkstelligen.

Een heel groot deel van de blanke jeugd wordt, zonder dat zij dit in de gaten heeft, meegevoerd in een richting die niet in haar belang is en gaat zelfs gewillig mee. Onder andere dit is voor mij reden om op te houden mij met hun toekomst bezig te houden. Misschien is alles wel gewoon een soort natuurwet die niet tegen te houden valt en verdient decadentie hetgeen decadentie gaat krijgen. Waarom een strijd voeren tegen de in mijn ogen fascisten, nazi’s en racisten van links, zoals in Amsterdam Groot-Wassink, Moorman, Ivens en Halsema, voor een bij voorbaat verloren groep mensen die daar zelf te lamlendig voor is.

Reeds vaker heb ik hier over geschreven en doe dit bij dezen een laatste keer. Blanke jongeren zitten hoe langer hoe vaker bijna en masse thuis bij ouders, terwijl naar wat ik vermoed met name nieuwe allochtonen die door Rutte en zijn vazallen massaal in Nederland zijn en worden binnengehaald als zogenaamde statushouders via een voorkeursbeleid aan woningen worden geholpen om zo binnen tien jaar tijd heel Nederland in handen te hebben gegeven aan islam, zoals al in 1975 door Joop Den Uyl, in de hoedanigheid van een soort eerste nieuwe landverrader na WO 2, per definitie was beloofd.

Nadat de vier grote steden al voor meer dan vijftig procent in handen zijn van de nieuwe bevolking, is sinds 2015 via de omvolkers Rutte en Samsom de omvolking van de rest van Nederland voortvarend van start gegaan. Zonder hier cijfers over te hebben, denk ik dit toch rustig zo te kunnen stellen. In bijvoorbeeld de door het terroristische Amsterdam gedomineerde ROA lijkt via Woonwerk, als woningverdeler van met name de sociale woningen, dat de voorkeur en nadruk bij die verdeling meer en meer ligt bij de groep zogenaamde statushouders als urgent. Een groep, waar gezien de eisen van de VN via het Pact van Marrakesh nooit meer een eind aan zal komen. Immigratie is door deze nieuwe nazi’s tot mensenrecht verklaard ten koste van de mensenrechten van oorspronkelijke bevolkingen die hierdoor zullen worden verdreven.

Deze groep statushouders, die grotendeels bestaat uit zogenaamde asielzoekers uit veelal veilige landen, en nu ook gewone immigranten, die door de zich links noemende reactionaire fascistische regentenkliek in Amsterdam met open armen is en wordt binnengehaald, wordt vervolgens via een ROA truc de randgemeenten in de maag gesplitst en zal, zoals gezegd niet gaan opdrogen, zeker niet zolang jaarlijks tientallen miljarden via deze, nu nog criminele, maar straks legitieme nieuwe VOC bedrijfstak worden binnengehaald door een relatief kleine groep zogenaamde ‘filantropen’.

Op deze wijze zie ik dat in vrijwel alle vrijgekomen, met name binnen de snel slinkende voorraad, sociale huurwoningen getinte en nu ook zwarte gezichten verschijnen en wordt een tot 2015 vrijwel nog ouderwets blanke gemeenschap van dorpen, kleinere steden et cetera in rap tempo omgevolkt. Dit omvolken vindt plaats naar de eisen en wensen van het zogenaamd links, dat druk doende is om de belangen van hun ooit achterban weg te gooien voor de belangen van miljonairs en miljardairs die achter de omvolking van de wereld zitten, in het belang van het vergroten van hun afzetgebieden en het creëren van gigantische massa’s goedkope tot zelfs gratis arbeidskrachten, ofwel zeg maar rustig nieuwe lijfeigenen en slaven. Bravo links, wat een inzicht!

Dit links heeft zich binnen een kleine tien jaar tijd ontwikkeld tot de grootste vijand van het gewone volk en de wereldbevolking in het algemeen. Dat ik de handdoek in de ring gooi, is wellicht laf, maar ik zie op geen enkele wijze ook maar iets als kentering opdoemen. De negatieve krachten die bezig zijn de wereld te verwoesten, worden enkel groter en sterker. Ik wens heel egoïstisch de laatste jaren van mijn leven iets rustiger door te brengen dan verwikkeld te zijn in een zo te zien niet te winnen strijd tegen geldgeile nazi’s en fascisten. Dit zeker ook zolang de meeste anderen niet eens uit hun luie decadente leunstoel willen komen. Wellicht denk ik er anders over als die meute eens iets van zich laat horen.

Zoals sommigen weleens hebben opgemerkt en vroegen of ik niet zag met een verloren zaak bezig te zijn, kan ik dit laatste enkel bevestigen. Mijn hoop was enkele jaren geleden gevestigd op Trump, maar sinds zijn zwaarddansje in Mekka wist ik opnieuw te zijn bedrogen. Alles wat deze man had beloofd, was loos gebrul. Er was geen tijd meer te verspillen, maar hij heeft besloten dat toch te doen. Ik wens iedereen veel sterkte, aangezien de hel nog moet beginnen. We zitten op dit moment enkel nog maar in de opbouw ervan, zo zie en ervaar ik dit. Hopelijk zie ik dit verkeerd.

Sterkte, de “Boze Oude Man”

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

80 reacties op Dit is mijn laatste bijdrage; ik heb geen hoop meer op betere dagen

 1. A. de Koning zegt:

  Nee, ik denk dat u het goed ziet, ik ben 84 jaar en hoop dat er toch nog iets gebeurt waardoor het zal veranderen. Ik begrijp het wel maar vind het erg jammer dat u stopt met uw bijdragen waar ik het altijd mee eens was en het was prettig het door u bevestigd te krijgen. Ik zal uw bijdragen erg missen. Ik wens u het allerbeste en hoop in stilte dat ik u toch nog eens met een bijdrage zie verschijnen,

  Geliked door 12 people

 2. IkBenHet zegt:

  Onze braindead jeugd hanteert het principe: “If you can’t beat them; Join them”.

  Zelfde “gangmember” gebaartjes en als ze onder elkaar praten; versta ik er geen klap van. Soms denk je, dat er een kudde Marokkanen achter je loopt. Draai je je om, blijken het Roomblanke jongeren te zijn.

  Uiteindelijk gloort er voor de autochtoon tóch nog een klein beetje hoop.
  Wij worden momenteel onder de voet gelopen door “minderheden”. Dit komt omdat hier in NL de underdog altijd in bescherming wordt genomen c.q. schaamteloos wordt voorgetrokken.
  Met een beetje mazzel wacht ons het zelfde lot. Als minderheid in (eigen) land in de watten gelegd worden 😉 Al acht ik afgeslacht worden stukken waarschijnlijker 😦

  Geliked door 7 people

 3. Pete zegt:

  Dank ‘Boze Oude Man’ Slaap er nog eens een nachtje over na ?

  Geliked door 5 people

 4. Tistochwat zegt:

  Binnen tien jaar zal helaas met name Nederland als proeftuin van de gestoorde nieuwe nazi’s een totaal veranderde aanblik hebben.

  U bent nog optimistisch; over maximaal vijf jaar zijn we weggevaagd/ tot monddode slaaf gemaakt.

  Dat ik de handdoek in de ring gooi, is wellicht laf, maar ik zie op geen enkele wijze ook maar iets als kentering opdoemen. De negatieve krachten die bezig zijn de wereld te verwoesten, worden enkel groter en sterker.

  U bent helemaal niet laf; u bent juist realistisch. Ik geef u groot gelijk, want we zijn echt verloren. Ik vraag me elke dag waarom ik eigenlijk nog ergens aan begin.
  Het aantal landverraders groeit sneller dan onkruid, en wij worden van alle kanten tegengewerkt en gedemoniseerd. En natuurlijk financieel kaalgeplukt om ons murw te maken.

  Er is geen enkel lichtpuntje meer. De mensen die daar nog wél in geloven en die denken dat ze de zombies kunnen doen ontwaken, kietelen alleen zichzelf maar.
  Het is klaar, afgelopen, verloren. Punt.

  Het kwaad regeert, beste bozeoudeman, en er is geen mens op aarde die dit kan veranderen.

  Hulde voor Geert Wilders en voor heer Bron; zij gaan door tot het bittere einde.

  Geliked door 7 people

 5. Lucky zegt:

  Probeer ook nog wat te genieten van het leven, ga bijv eens lekker weg uit de randstad.
  Bedankt voor uw bijdragen.

  Geliked door 3 people

 6. Piet Snot zegt:

  Ik kan het niet met je oneens zijn, het is hopeloos.
  We mopperen en schrijven hier wat af om ons ongenoegen te vermelden, en in alle jaren zijn we er geen meter mee opgeschoten.
  Elk jaar wordt het nog erger dan het jaar daarvoor, nooit is er zicht op een verbetering.
  En het ergste is nog wel, dat wij er geen moer tegen kunnen doen.
  We kunnen ons niet verdedigen op wat keukenmessen na.
  Het gebeurt gewoon, het wordt je allemaal gewoon door je strot gedouwd.
  En verder mag je er nog voor betalen ook, en verder je smoel houden overal op, of ze sluiten je desnoods op.

  Geliked door 6 people

 7. Je hebt gelijk Boze, ik geef d’r ook geen stuiver meer voor.
  Bedankt voor jouw mooie woorden…

  Geliked door 8 people

 8. Rini Stegeman zegt:

  Dank voor Uw bijdragen.Het ga U goed

  Geliked door 3 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Jammer, uw artikelen waren vaak de moeite van het lezen meer dan waard maar desondanks kan ik me uw besluit ook goed voorstellen.
  Het is zo nu en dan om hopeloos van te worden en dat kan op zeker moment zelfs verstikkend werken, je voelt je een roepende in de woestijn.
  Ook ik ben een boze oude man en ook bij mij dringt de vraag weleens door “waar doe ik het eigenlijk allemaal voor?”.
  Mijn antwoord is vrij simpel, omdat ik mij schaam hoe mijn generatie dit allemaal lijdzaam heeft laten gebeuren, wij zijn zeer slechte rentmeesters geweest, een stevig aantal van mijn generatiegenoten is verblind geweest door de almaar toenemende welvaart waardoor het decadente idee is ontstaan dat wij de hele wereld kunnen “helpen”.
  Zij zijn verblind geweest door de misvatting dat elk mens in beginsel goedaardig is, miljarden hebben we uitgegeven in de veronderstelling dat we anderen vooruit hielpen en dat ze daar dankbaar voor zouden zijn.
  En dat ging door ook lang nadat was gebleken dat het volslagen zinloos was voor bevolkingen die zelf te beroerd zijn om een stap te zetten.
  Ik wil u graag alle goeds toewensen en hoop u nog eens tegen te komen in de commentaren.

  Geliked door 3 people

 10. Harry zegt:

  Weet je wat , boze oude man ,

  na verloop van tijd spaar je toch weer een heleboel nieuwe feiten op , en dan is het moeilijk om niét te reageren .
  Waarom zou je stoppen , zolang je niet in herhaling vervalt ?
  Neem wat rust en als je behoefte voelt ; gewoon weer doen !
  Het zijn prima verhalen .
  En 100% begrijpbaar !

  Geliked door 4 people

 11. HTT (v.h. Hannah) zegt:

  😥

  Geliked door 2 people

 12. Klaas Dijkstra zegt:

  Beste boze oude man,
  Dat kunt u niet maken!!!!!!!!!!
  Artikelen waaronder ikzelf en met mij vele anderen naar uitkeken en hun eigen gedachten op het scherm zagen staan.
  Wij hebben u nodig voor een duidelijke bevestiging op welk punt wij dagelijks staan.
  LAAT ONS A.U.B. NIET IN DE STEEK..!!

  Geliked door 4 people

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Boze Oude Man.
  Je hebt gelijk en toch weer niet.
  Er spelen twee zaken. Analyse en prospect. Je analyse is correct. Dat zal iedereen die de ogen open heeft ook erkennen. Misschien is het nog wel erger dan jij beschrijft omdat er veel achter de schermen gebeurt dat aan het spiedend oog verborgen blijft.
  Het is jammer dat je daaraan verbindt om de handdoek in de ring te gooien. Je argumenten daarvoor zijn legitiem. Het lijkt er op dat een ommekeer uitgesloten is en toch …..
  Als je ziet wat Salvini in Italië doet en wat hij van plan is. Namelijk machtsovername om Italië verdere massa-immigratie te besparen. Als je ziet wat Orban in Hongarije doet. Als je ziet hoe enorme massa’s Hongkonger zich verzetten tegen de dictatuur van China. Als je ziet dat Johnson bezig is om Engeland los te maken van de dictatuur van de EU en als je ziet hoe Trump toch de fascistisch linkse ‘Democraten’ probeert tegen te houden. Als je ziet dat er voorzichtig aan de poten van Google wordt gezaagd. Als je ziet dat Wilders tegenslag heeft gehad maar het niet opgeeft. Als je ziet dat PEGIDA het op hun manier door blijft zetten. Als je ziet dat de AfD in Duitsland aan een opmars bezig is dan zie je dat er velen zijn die aan jouw kant staan.
  Ik hoop, en weet zeker dat ik niet alleen ben, dat je je besluit nog eens wilt overwegen. Je bent de laatste tijd wel erg onstuimig bezig geweest. Wellicht is een wat lager tempo met je 84 jaar op zijn plaats. Als 81-jarige vraag ik je toch om er nog eens over na te denken. Misschien kan met gezamenlijke inspanning van de reaguurders van de blog Bron de slagkracht nog wat vergroot worden door verdere verspreiding van onze geluiden. Er zijn wat dat betreft mogelijkheden maar dan moeten wel meer mensen meewerken.

  Geliked door 10 people

 14. dr. egajblonde zegt:

  Pakkend verhaal van de huidige ondergang van het Avondland, waar NL blijkbaar het voortouw heeft genomen om als blinde lemming in the abyss te springen.

  Geliked door 3 people

 15. droevige mof zegt:

  De omvolking en culturele verwoesting is een project van de deep state. Maar waar is de deep state nog echt en uitgebreid aan de macht? Eigenlijk alleen in Duitsland, Frankrijk, de Benelux en Scandinavië met uitzondering van Denemarken.
  In de VS treedt hij alleen op vanuit het defensief en kan Trump zijn tweede ambtstermijn rustig tegemoet gaan.
  We beleven momenteel bizarre hoogtepunten van waanzin hier in Duitsland, Nederland en België. De groene ideologie domineert de officiële mediaruimte. Maar in de praktijk werkt de ideologie niet en de sociale media bekritiseren de misstanden genadeloos. “Persona non Greta” is hier een goed voorbeeld van.
  In dit opzicht kijk ik met goede moed naar de toekomst.

  Geliked door 3 people

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Boze Oude Man gooit de handdoek in de ring. Ik ben niet verbaasd. Ik denk, dat hij niet de enige is, die de brui geeft aan de strijd voor de goede zaak. In zijn vele bijdragen heeft hij keer op keer onomwonden aangegeven, waar de schoen wringt. Ik kan me voorstellen, dat hij het gevoel heeft tegen een betonnen muur te preken. Behoudens een kleine groep reaguurders hier op deze site, is de Nederlandse bevolking blind en doof. Onder de ruttige duivelse heerschappij glijdt het land van de wal in de sloot en loopt vast in de stinkende modder. De keurige godvrezende Nederlanders zien niets, horen niets, zeggen niets en laten zich hij hun pietje pakken. Die Nederlanders zijn niet in beweging te krijgen. Strijden voor een goede zaak kost veel tijd en energie. Maar als je inzet geen resultaat afwerpt en het land niet in beweging te krijgen is, wordt het wel erg zwaar ermee door te gaan. Wij strijden niet alleen voor ons eigen welzijn maar ook voor de toekomst van onze kinderen en kindskinderen. Maar als ze niet willen luisteren en alleen maar oor hebben voor gemene propaganda, valse wetenschap en idiote ideologie, verdoen we onze tijd. Eens houdt het op. Ik begrijp de overweging van Boze Oude Man maar al te goed. Ik respecteer zijn besluit. Ik wil hem graag hartelijk bedanken voor zijn vele bijdragen in de strijd. Ik hoop, dat de dagen, die hem nog resten, hem vrede en vreugde mogen brengen. Boze Oude Man bedankt en het ga je goed !!!

  Geliked door 7 people

 17. Peter Selie zegt:

  Wat jammer! Er vertrekt weer iemand die het zo kernachtig weet uit te drukken. We worden er allemaal moedeloos van, dat we geen resultaat zien. Maar toch!

  De jeugd bereik je sowieso al niet, want die hebben het te druk met festivals, vakantie en natuurlijk zorgt de Nos voor de overdadige sport. Geen minuut hoeven we zonder . Wat heb ik mijn leven toch gemist? Ik heb er nog nooit een bezocht. En toch, ik heb me nog nooit verveeld. Stel je voor dat ze een een uur rust kregen, misschien zouden ze dan na gaan denken!

  Ondertussen doet de politiek wat ze in opdracht van de NWO moeten doen. We hebben te maken met door ons gekozen en van ons geld overbetaalde land- en Volksverraders.
  Niet lezen zeggen ze wel eens tegen mij. Bestaat het dan niet meer vraag ik ze dan? En dan valt de stilte, maar toch praten die mensen over van alles en nog wat, mee.
  Jammer, dat u er het bijltje bij neerlegt Het allerbeste en ik hoop, dat je nog een aantal mooie en veilige jaren te gaan hebt. Bedankt!

  Peter Selie

  Geliked door 7 people

 18. bozeoudeman zegt:

  Mijn dank aan u allen voor uw reacties maar zoals ik ook heer Bron al liet weten had ik de laatste tijd het gevoel dat ik me enkel zat te herhalen zonder dat het zin had, dus zodoende kwam ik tot mijn besluit.
  Vanaf ongeveer 2015 heb ik mij op internet geuit en heb de situatie enkel zien verslechteren zonder echt eens te zien dat mensen wakker werden. Heb ook veel ruzies met mijn vriendin gehad die er iets milder over denkt dan ik.
  Verder vind ik, als jongere mensen het blijkbaar niet veel kan schelen dat hun land wordt overgenomen, waarom kan het dan mij wat schelen? Ik heb geen kinderen dus kan straks rustig doodgaan.
  Klinkt misschien erg donker maar het is wel zo. Ik hoop een dag te zien dat mensen eindelijk eens wakker worden, maar denk dit tegen beter weten in vrees ik.
  Nogmaals dank ik u allen voor uw woorden maar hoop ook op uw begrip dat ik er toch echt mee stop. In de comments zal u mij nog wel tegenkomen zo nu en dan.
  Ik wens u allen het allerbeste en spreek de hoop uit dat ergens een leider opstaat en mij bewijst dat ik een doemdenker ben. Laten we hopen dat ooit iemand de bureaucratische monsters VN en EU en de bende fascisten van ‘links en progressief’ weet te verslaan voor zij de wereld in totale vernietiging storten.

  Geliked door 8 people

 19. Cleo zegt:

  ‘Boze oude man’ stopt u alstublieft niet met het delen van uw visie op de actuele ontwikkelingen.
  Uw leeftijd dwingt u wellicht iets rustiger aan te doen, maar positieve keerzijde is dat u beschikt over bovengemiddelde levenservaring waardoor u de huidige waanzinnige maatschappelijke ontwikkelingen in een waardevol historisch perspectief kunt plaatsen.
  Geef de goede strijd niet op!

  Geliked door 2 people

 20. J. C. Th. Köhler zegt:

  Begrijpen doe ik het wel, Bozeoudeman. Het is trekken aan een dood paard. Ik hoop alleen dat ons aller roepende in de woestijn, Geert Wilders, het nog even volhoudt. Al is het maar om de hoop levend te houden dat er ooit nog iets verandert. Het ga je goed.

  j.c.th.kohler@ziggo.nlj

  Geliked door 4 people

 21. Aegolius cs zegt:

  Tjonge…. Een echt “bozeoudeman”.

  Ik heb uw artikeltjes altijd gevolgd en wat u nu schrijft komt zoals uw insteek was, niet als ’n verrassing.

  Jammer voor de site van EJ lezers dat u deze beslissing heeft genomen.

  Nu breekt er voor u een moeilijke tijd aan. Sluit u zich af voor enig nieuws en zo neen, wanneer kunt u uw pen nog negeren?

  Altijd welkom terug, geachte “bozeoudeman” en met dank voor uw bijdragen!

  Geliked door 4 people

 22. koddebeier zegt:

  Beste “Boze Oude Man” ik vrees dat je gelijk heb, het tij is niet meer te keren,door een grote horde onnozelaars die iedere keer weer de zelfde kliek aan de macht helpen is er geen houden meer aan.
  We zijn verkocht en verraden door veruit de meeste politieke partijen en hun pluche zitters.
  Ik walg van deze verraders en hoop aan het einde van volgend jaar te emigreren naar Hongarije, één van de laatste bolwerken van de westerse beschaving.
  IK zal je stukken missen, jammer !!
  Maar bedankt voor al je goede werken !

  Geliked door 4 people

 23. henk verhoef zegt:

  goh heb de zelfde leeftijd en het zelfde idee
  Heb allang iets van het zal mijn tijd wel duren en helemaal in zuiden van frankrijk waar ik zelden/nooit een kopvod zie en waar geen moskee gebrul is noch de moslim
  Waar de slager nog gewoon vlees verkoopt- ik bedoel lekker vlees en waar ik ook niet in de hondendrollen op straat trap– van de hond van een blanke
  Waar mijn hond gewoon de moslim /blanke boef buiten houdt
  maar waar de balnke wel mietje macronnetje met zijn omaatje koos
  Wat ik in al die 84 jaar zag , steeds minder gebruik van hersens terwijl men riep steeds hoger opgeleid te zijn
  gek maar waar – als kind had ik respect voor oom agent, tegenwoordig lach ik om zo.n hobbezak al dan niet met paardestaartje of bakkes begroeing die wijdbeens staat om stoer te doen

  en dan zie/voel ik dat augustus dit jaar hier stervens koud is en zeik nat

  Geliked door 2 people

 24. Wachteres zegt:

  Ik begrijp uw reactie volkomen en emotioneel ben ik het er wel mee eens.

  Toch blijf ik hopen op verandering; GB gaat uit de EU, Italië verzet zich en zo zijn er meer landen.

  Blijkbaar moeten we het niet van het gewone volk hebben, dat laat ons stikken, tot nu toe.

  Een anti-terreur specialist uit Israël zei dat het volk liever aan het strand zit met een biertje en daar lijkt het op. ‘Boer zoekt vrouw’ is blijkbaar het enige waar men warm voor loopt.

  Mijn energie is door ziekte veel minder geworden, helaas kan ik alleen maar af en toe reageren.

  Wie weet doet u dat ook nog in de toekomst. Bedankt voor de goede inbreng.

  Geliked door 7 people

 25. freda110 zegt:

  Heel jammer dat u er mee stopt maar aan de andere kant kan ik uw argumenten alleen maar beamen.
  Ik wens u het allerbeste en hoop stiekem toch nog eens wat van u te mogen lezen.

  Geliked door 3 people

 26. Republikein zegt:

  Zeg man, we begrijpen het, maar de stukjes vond ik prima, en hoop is gratis!
  Kom op nou, rekken en erbij blijven.
  Zo niet, bedankt voor de bijdragen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Republikein 20 augustus 2019 om 15:45

   Hoe kom jij in vredesnaam aan die foto van mij?
   Kan ik dan nooit eens even lekker uit het raam hangen?

   Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Jouw buitenkant mag er zijn, en belangrijker, je binnenkant is wellicht mooier.
    Toch zijn die billen wel prettig, wel strak houden hoor, rekken en strekken.
    Oh, nou vragen mensen zich misschien af hoe ik dat weet?
    Nou, gewoon gezien, op de Koekamp, heb m’n ogen niet in m’n zak.
    Een hulde brengen aan de boze oude man, als dankjewel, wel verdiend, hoop dat ie terugkomt op zijn besluit, fijne leesstof.

    Geliked door 5 people

   • Harry zegt:

    Goh , déze had ik nog niet eens van je , Tistochwat !
    En ik dacht nog wel dat ik tot je favoriete aanbidders behoorde .
    Die achterkant geeft me zo’n veilig gevoel , hé .
    Net als airbags , zo dat je je nergens aan kunt bezeren bij impact .

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Je haar is iets lichter geworden, maar verder ….twee druppels water.

    Voor ik commentaar krijg, ik heb Tistochwat alleen in de kleren gezien.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Harry 20 augustus 2019 om 21:58

    Goh , déze had ik nog niet eens van je , Tistochwat !

    Ow, ik dacht dat ik je die al had gestuurd?

    En ik dacht nog wel dat ik tot je favoriete aanbidders behoorde .

    Ja, dat klopt en dat blijft je ook. Ik zeg altijd maar zo: hoe meer favoriete aanbidders, hoe beter. 😛
    Speciaal voor jou heb ik deze:

    Vind je dat die kleur me staat?

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Kleren maken de man, vrouwen hebben dat niet nodig, maar gelukkig zijn ze meestal ook bedekt, bederft vaak mijn eetlust.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat je kleren had , Tistochwat !

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @Tistochwat 21 augustus 2019 om 18:57
    Hey Tis ik zie dat ge regelmatig situps doet lekker strak buikje jaja ziet er leuk uit, enne ik vind dat ge in dat gele dingetje lekkerder uitziet als daar waar ge met uw blote (excusé le mot) reet in Parijs staat te koeleloeren 🙂

    Geliked door 1 persoon

 27. Harrie Vaes zegt:

  Ook ik ben het eens met ,, bozeoudeman,,…..Het is….TE LAAT.
  De meerderheid der Nederlandse kiezers heeft gekozen voor islamisering en het omwisselen van de bevolking door nietsnuttende gelukszoekers. Hetzij bewust of onbewust.
  Hulde voor de PVV die als enige partij het lef had en heeft om hiertegen te ageren.
  30 Jaar lang is er al gewaarschuwd voor de situatie waarin we nu verkeren…..helaas…tevergeefs.
  Janmaat, Fortuyn , Wilders……en ook Theo van Goch……..zij zijn het die gehuldigd dienen te worden om met gevaar voor eigen leven een poging te doen om het Nederlandse volk te waarschuwen en tot actie te bewegen.
  Maar de meerderheid dacht daar anders over en demoniseerde deze personen tot op het bot.
  Het ga je goed ,,bozeoudeman,,….het zal onze tijd wel duren…..en de jeugd van nu…….zij zoeken het zich maar uit. Die maken zich meer zorgen om het gefantaseerde klimaatverhaal dan om hun eigen hachje.
  Heer …..vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen.

  Geliked door 5 people

 28. Marc zegt:

  Net terug van een weekje Slowakije: die ene enkele hoofddoek die je ziet is een toeriste, waarvan er, samen met mijn broer en ik, slechts drie op 10 vingers te tellen waren. Nauwelijks iemand die Engels spreekt. Een jong land (1993) met een kleine bevolking met een gemoedelijke stemming. Veel in het land wordt opgeknapt en verbetert. Van alle kanten is duidelijk dat Slowakije voor de Slowaken is!

  Geliked door 2 people

 29. Adriaan W zegt:

  “Dit is mijn laatste bijdrage; ik heb geen hoop meer op betere dagen”

  Mee eens, en heel begrijpelijk, het ga je goed bozeoudeman.

  Geliked door 2 people

 30. pat kotie zegt:

  Beste BozeOudeMan,
  Ja, ik weet het, het is niet leuk, deze steeds slechtere tijden in deze eindtijd.
  Het kwaad Moet inderdaad regeren, anders kan Jezus of God, satan straks later Niet Democratisch Veroordelen !
  Het klinkt stom, maar Jezus heeft vroeger moeten lijden, dus Wij Ook !
  Het licht ook aan de mensheid zelf, enz., daarom moeten deze dingen eerst gebeuren.
  De mensheid kan zichzelf nooit helpen, door hebzucht, niet willen luisteren, enz.
  Het kost inderdaad wel miljoenen slachtoffers, maar Uiteindelijk zal dan toch het Licht en de Waarheid zegevieren, door de terugkomst van Jezus. Alleen Hij, kan de mensheid nog helpen. Gelukkig maar, anders was de Homo Sapiens voor niks geschapen, voor niks geleefd en voor altijd en eeuwig ten dode opgeschreven.

  Like

 31. J.A.Fl zegt:

  Boze oude man,
  Het doet me pijn u te horen zeggen “ik geef het op”Alhoewel ik uw reactie kan begrijpen,hoop ik toch dat u zich bedenkt. Laat ons niet in de steek!! Al hoewel al uw duidelijke en terechte boodschappen tot nog toe niet veel hebben uitgehaald, kan het tij nog keren. Ondanks dat uw en mijn leeftijd ons in de weg staan iets doeltreffends te ondernemen, ondernam u toch iets en dat iets was geweldig. Trots was ik op u als ik las hoe u de koe bij de horens pakte, duidelijker kon niet. Wij hebben u nodig dus a.u.b. denk er nog eens over na en verblijdt ons zoals vanouds met uw scherpzinnige commentaar dat ons hoop geeft.
  Mocht u bij uw standpunt blijven dan neem ik met tranen in mijn ogen afscheid van u en wens ik u het allerbeste toe. Ik in ieder geval zal u missen wat ik niet hoop. Heel veel dank voor hetgeen wij dachten en u voor ons op schreef. Schrijft u de rest wat ik denk ook nog even op? Zou fijn zijn.

  Geliked door 2 people

 32. Pistolen-Paultje zegt:

  Ik ben toch benieuwd wie de Nederlandse samenleving gaat bekostigen als we vervangen zijn door mensen die geen onderdeel van de samenleving willen zijn, niet willen werken, geen belasting willen betalen…..

  Geliked door 4 people

 33. Wind zegt:

  Wat jammer dat u er mee stopt. Mocht altijd graag u koloms lezen.

  Geliked door 2 people

 34. ruud beijer zegt:

  Qua Trump heb je geen gelijk
  Voor het overige wel.

  Like

 35. Eigen volk eerst zegt:

  Ik ben blij ouder te zijn. Ik hoef gelukkig niet lang meer. Ik wil de zelfmoordpil wel ontvangen.
  Je hebt gelijk Boze Oude Man. We zijn verloren.
  De jonge ouders van nu doen niets, wachten af.
  Kom van de bank en voer actie.

  Geliked door 2 people

 36. koosv8 zegt:

  Ik heb uw vertellingen altijd gelezen, maar wat u hier naar voren brengt is dan misschien wel zo, maar er zijn ook krachten bezig die de rechterkant sinds jaar en dag niet eerder heeft laten zien, in binnen en buitenland. Tuurlijk we willen allemaal dat het sneller gaat, maar om op ongeduldige wijze alles de afgrond in te schrijven vind IKZELF niet reëel. En dat hebben de mensen die zich inzetten voor ONZE SITUATIE, in binnen en buitenland niet verdiend. EN AL HELEMAAL NIET DE MENSEN DIE DAAR DAN OP MOETEN STEMMEN. ALS DIE MENSEN DAN NIET MEER GAAN STEMMEN DOOR DIT SOORT GRAF VERHALEN, DAN IS HET ….ECHT OVER EN UIT.
  IK LEES UW VERHALEN ALTIJD GRAAG, MAAR GEEF NOOIT OP!!!!!!NOOIT NOOIT NOOIT. GVD.

  Geliked door 3 people

 37. Hovawart zegt:

  Lariekoek! Ouwe, lees de dagelijkse berichten die de media niet kunnen verdoezelen, zie de politiek zich in allerlei bochten kronkelen om de leugens te laten regeren, hun schimmige agenda verborgen houden voor de gewone man/vrouw, hoor de onvrede op straat, zie de angst in de ogen van de vreemdelingen voor de dreigende escalatie en de kentering van de westerse gastvrijheid, de barricaden worden al opgeworpen…..je moet wel bijzonder sterk in je oude schoenen staan om je mening onder stoelen of banken te kunnen steken……toch zal ik u missen, hier aan het front……bedankt dat je één van de weinigen was die zich echt uitsprak en zijn gevoelens met ons wilde delen.

  Geliked door 3 people

 38. Rapunzel zegt:

  Jammer dat we uw schrijfsels zullen moeten missen Boze oude man.
  Ik wens u alle goeds in de toekomst en hoop u nog eens in de comments te zien reaguren.

  Dat gezegd hebbende, opgeven is geen optie. Gewoon niet. Naast de gehersenspoelde blanke imbecielen die heulen met de islamieten/neuknegers/klimaatwaanzinnigen en anders gespuis zijn er nog altijd jonge mensen die donders goed doorzien wat er hier gaande is.
  En al zal ik het wel niet meer meemaken, er komt een dag dat al die allahfans West-Europa weer uitgetrapt worden. Prima als je zo nodig de islam aan wilt hangen maar niet hier.
  De islamieten hebben hebben ook jarenlang hun niet zo goddelijke gang kunnen gaan tot eindelijk eens de kruistochten begonnen om dat achterlijke gespuis op te ruimen.

  Er komt echt een dag dat de normale mensen helemaal klaar zijn met dit gezeik.
  Nederland is maar klein en wij kunnen niet zoveel uitrichten, zeker niet met de waardeloze figuren die ons al decennia “leiden”, de afgrond in.
  Maar Rusland en China beginnen dat moslimgezanik ook al kotsbeu te worden, de Oost-Europese landen trappen er niet in en bovendien staat onze welvaartsstaat op instorten, is een volgende recessie te verwachten en moet die vermaledijde kut Euro nog klappen.

  Maar dat gaat vroeg of laat gebeuren en daarna wonen hier alleen nog mensen die hartstochtelijk van dit ooit zo heerlijke landje houden. Van de wolken, de zee, de klei, het water, Sinterklaas en nieuwe aardappelen. Want voor het geld hoef je dan hier niet meer te zijn. Dat is dan opperdepop.

  Geliked door 4 people

 39. Albert zegt:

  Beste Bozeoudeman.
  Ik lees hier al lang mee en heb nog nooit gepost. Nu moet ik wel!

  Uw bijdrage zijn zeer kostbaar, u zit in mijn beleving in de top van deze site. Verschillende berichten van u heb ik bewaard om anderen wakker te schudden. Heeft u enig idee hoeveel mensen hier meelezen? U zaait bewustwording, andere mensen ontwaken hierdoor, wellicht pas op andere momenten waardoor je misschien niet direct het resultaat ziet. De oogst is een collectief bewustwording en alert maken voor alle misleidingen en leugens die over ons worden uitgestort. Niemand van ons kan vechten tegen de ontwikkelingen die gaande zijn, de enige kracht zit in het informeren en de bewustmaking, dat is uw kostbare bijdrage. Herzie uw overweging en ga verder met bijdragen!

  U heeft een talent om complexe zaken eenvoudig en helder weer te geven in een juiste balans van emotie en soms met gepaste cynisme of humor, en ook nog lekker gemakkelijk leesbaar. Noem het maar voeding om ons te sterken.
  We moeten al zo veel inleveren, gaan we nu ook nog de verkwikkende bijdrages van de Bozeoudeman kwijtraken?

  Geliked door 7 people

 40. Henk der Niederländer zegt:

  Beste Boze.
  Toch wil Ik even iets aan tikken.
  Er zijn duizenden mensen die hier lezen maar nooit reageren maar die toch jouw artikelen als leidraad nemen in de discussies met vrienden en familieleden.
  Ik denk dat het niet goed is om te stoppen maar Ik respecteer zeer zeker je beslissing.
  In ieder geval wel blij om te horen dat je toch wilt blijven reageren.
  Ik persoonlijk hoop dat je op je beslissing terug komt en zo niet, Ook dat respecteer Ik.
  Doe het even rustig aan en bedenk wat voor een impact je beslissing heeft op onze lezers.
  In elk geval wat je ook doet het ga je goed beste Boze!!!!

  Geliked door 1 persoon

 41. Fred zegt:

  U heeft volkomen gelijk in uw stuk.
  Alles is verloren. Er wacht ons nog slechts een sluitstuk: WO3. Vele denken dat ik onzin praat en een doemdenker ben, maar dat ben ik allerminst. Echter wat men vergeet als men aan WO3 denkt is dat deze zal lijken op WO1 en WO2. Dit is onjuist. WO3 zal niet lijken op zijn voorgangers.

  WO3 wordt een massale burgeroorlog tussen allerlei fracties. Tussen groeperingen als Antifa, Islam, Extreem-rechts, Extreem-links, LGBTQ-shit etc. Er is tegenwoordig voor alles wel een voor- en tegenpartij. De een voor zwarte piet, de ander tegen. De een voor groene energie, de ander tegen etc. Het wordt een grote teringzooi. En wie hebben we daarvoor te danken? De zittende elite, de VN de NWO.

  Verzet komt er, maar te laat. En wie zijn je vrienden? Je weet het niet meer. Verraders om elke hoek. Met andere woorden: het midden-oosten komt bij je thuis. Het wordt hier net zoals daar. Eeuwige fracties en milities die elkaar de tent uitvechten. Het klimaat hebben we ook al voor ze aangepast. Het wordt hier lekker warm, kunnen al die import-islamieten hun winterjas thuislaten.

  Niet dat die opwarming door ons komt, dat is lulkoek. Maar dat is een ander verhaal.
  De jeugd van nu is verloren. Die komen er over 20 jaar pas achter.

  Alles ist vorbei.

  Geliked door 3 people

  • Verdient meer Likes! Met de laatste alinea verschil ik van mening vwb mens vs klimaat.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    rottenpikwick 21 augustus 2019 om 15:38

    Mensen hebben geen invloed op het klimaat!

    Wél vervuilen ze de aarde en vernietigen ze de planeet door o.a. die smerige 5G, windturbines, zonnepanelen en door het kappen van bomen, die CO2 opnemen en O2 leveren.

    Like

 42. Trucker zegt:

  Wil toch opmerken dat Donald Trump van mij alle krediet krijgt alleen al voor zijn houding (nee de daden die hij stelt) tegenover Israël !

  Geliked door 1 persoon

 43. Tineke zegt:

  Lieve,beste ”bozeoudeman”

  Ik heb altijd genoten van uw verhalen.
  Jammer en zonde dat u er mee stopt.
  Al begrijp ik u wel.
  Het is die verdomde onmacht,die we hier allemaal voelen…..
  Dank u wel voor uw bijdragen,en geniet van de kleine dingen en uw vriendin.
  Gr,Tineke

  Geliked door 3 people

 44. bobzelf zegt:

  jabozeoudeman
  U mag helemaal niet weg,
  waarom niet,
  20/21 jaar heeft dit gedrocht de tijd gehad
  en ?
  eindelijk in goed Algemeen Beschaafd RotterdamS ,, BREEK DE PLEURIS UIT “”
  EN STOPT U , netjes gezegd
  doe dat nou niet, volg lekker met ons ,, onze vriend boris nigel en orban en salvini
  en geniet dat de ineenstorting nabij is
  de schulden last is zo gigantisch hoog , het is over het is klaar
  de meeste landen staan voor miljarden in het rood
  FRANKRIJK ITALIE GRIEKENLAND SPANJE PORTUGAL ??
  EN GEBED ZONDER EIND ,
  die schele draghi heeft ook maandelijks waardeloze miljarden ongedekt de markt ingepompt
  DUS DE COLLAPS KOMT WEL HEEL DICHTBIJ
  DUS U MOET ER NIET OVER NADENEN OM TE STOPPEN
  U EN WIJ HEBBEN ECHT MEEGEHOLPEN

  DIKKE HUG

  BOBZELF

  Geliked door 1 persoon

 45. Sprx zegt:

  Ik deel dit defaitisme niet, we never will be slaves.

  Like

 46. Erik de Norman zegt:

  Dank oude man dat U het boze aan het licht bracht, het zo cristal helder omschreef en voor de energie die U ons nog steeds geeft. Dat U nog een mooie tijd mag hebben in geluk en vrede met Uw geliefde. Zie het nu maar eens van de zijlijn, nu is het de tijd aan de de nieuwe generaties om te redden wat er te redden valt.
  Allen hier in de Bron blijf volhouden geef niet op zodat de Bron niet uitdroogt en ons blijft inspireren de moed er in te houden en speciaal dank aan EJ Bron die ons zo verbind en wees er zeker van dat de Bron de oude boze man blijvend begeleidt in de laatste fasen van zijn leven.

  Nogmaals dank oude boze man het was een eer je als schrijver van uitermate goede stukken gekend te hebben, keer nu het Boze de rug toe met hoofd, hart en handen richting de liefde die U omringt en in U zelf aanwezig is.

  De Bron laat niet varen de werken Uwer handen,…….vaarwel.

  Geliked door 2 people

 47. vanhetgoor zegt:

  Ja, je hebt gelijk.

  Maar er is meer! De menselijke samenleving kan veel hebben. De islam komt, de islam doet zijn vernietigende werk, een klein groepje mensen gaat er vandoor met het geld. Op naar het volgende gebied dat veroverd en geplunderd kan worden. De nazi’s werkten zo, de moslims werken zo en talloze andere krijgsheren en warlords hebben het zelfde gedaan.

  Men pleeg een overval, neemt alle bezittingen en laat vervolgens het overwonnen gebied weer doodbloeden. Kijk naar Syrië, het ultime bewijs van mijn stelling.

  De menselijke samenleving kan veel hebben, ook overheersing door criminelen. Maar elke misdaad wordt ooit eens bestraft of afgestraft. Mensen willen vooruit, en een kudde moslims die de boel komt verzieken is niet van belang, het is alsof er een vulkaan uitbarst, alles wordt vernietigd en daarna beginnen de beschaafde mensen weer opnieuw met het opzetten van een maatschappij.

  Rotterdam is een grotere stad geworden dan wat de nazi’s ooit hebben platgegooid.

  Nederand zal herreizen, dat deze we na de oorlog en dat zullen we weer opnieuw doen nadat die verdomde smerige islam overwonnen is.

  Like

 48. Andre zegt:

  Het is goed dit allemaal te lezen maar wat een zonde van ons kleine landje! Ik ben in de oorlogstijd geboren en heb dus de wederopbouw etc bewust meegemaakt. Dat is allemaal voor niets geweest,
  De idioten welke nu in een bestuurszetel zitten, denken alleen aan zichzelf. Ze omarmen de influx van het kwaad, want dat is de islam, We hebben een MP die de wereld afreist en thuis de boel versloft. Ik kan daar nog veel over zeggen maar dat zijn slechts herhalingen van wat ik zojuist heb gelezen. Het landje is afgebroken en willens en wetens stuk gemaakt. Ik hoop dat er nog iets gebeurt tijdens de tijd die ik nog te spenderen heb, om het tij te keren.
  Als alternatief: Ik hoop dat het mijn tijd duurt voordat het helemaal instort en overgenomen wordt!

  Geliked door 2 people

 49. ik ging u voor in uw frustratie al in 1984 toen ik 134700 st haalde voor de centrumpartij maar werd beschoten, cp/cd verg in de fik, niemand veroordeeld maar ik wel schr. beroepsverbod en soc uitsluiting. Ik heb u altijd gelezen e gewaardeerd maar ik deel uw enthousiasme over Israëls buitenlands beleid helemaal niet. Haar mislukte chaos-pacificatiepolitiek met arabieren tegen perzen en turken is een histirische vergissing en leidde tot nederlagen in Libanon. Irak en Syria. Ook verdonkeremaant u de nefaste rol van zichzelf pro-joods noemende org.s. en politici in de agit prop ten faveure van de Europese multiculturele samenleving maar niet voor Israël. De CP/CD werd door ze voor racist fascist uitgemaakt totdat….de 1ste moslimbommen bij synagoges ontploften. Toen was er opeens ‘ moslimfundamentalisme’. Ik verafschuw ook het reli-hysterisch vasthouden aan de halssnede als wrede want inadauquate slachtmethode voor hoefdieren met een dorsale slagader die ze bewust houdt tijdens verstikking ipv verbloeding op gr v het waanidee dat bloed de drager v h leven is en de wetenschapoelijk weerlegde bewering dat uitbloeding middels eigen hart beter verloopt dan na schot (quod non want doodsangststress houdt meer bloed vast) .Desalniettemin mijn dank voor al uw jaren tevergeefse strijd, u was zij het vanuit een ander prisma een hooglijk gewaaedeerde strijdmakker tegen de ethnischr volksvervanging middels ethnisch voorrangsbeleid, wat ik als interdep. secr. va een mhnbeleidscie (ICBM) heb zien ontwikkelen door H. Molleman onder Wiegel. Nog dit jaar brengt Dr H Brookman, opr CP met mijn medewerking een gedegen bronnenboek uit over Ned van emigratie naar immigratieland. m vr gr drs alfred vierling

  Like

 50. denker1 zegt:

  Er zou genoeg ruimt zijn in Polen ?
  Gewoon dan maar daar naartoe ( of een ander) voormalig Oostblokland ..?
  Het bij elkaar gebrachte “pensioengeld kun je gewoon “via je bank toch nog consumeren ..daar ..
  Met een beetje Duits kom je al een heel end.

  Like

 51. Edwin Lauxen zegt:

  Heel begrijpelijk, maar slaap er nog een aantal nachtjes over is mijn advies.

  Soms moet je terugtrekken om te rusten, om vervolgens de strijd weer fris aan te kunnen gaan.

  Like

 52. Jan zegt:

  Schadevergoeding voor terreurgevangene die Dodenherdenking Vught verstoorde met Allahu Akbar-geschreeuwVereiste handtekening voor vastzetten in isolatiecel ontbrak

  De man diende een klacht en krijgt nu een bedrag van 27,50 euro uitgekeerd voor de administratiefout.
  ….
  https://tpo.nl/2019/08/21/schadevergoeding-voor-terreurgevangene-die-dodenherdenking-vught-verstoorde-met-allahu-akbar-geschreeuw/

  Ik gef maar geen commentaar

  Like

 53. ad Schuring zegt:

  Groen en Slinks: ’n trieste combinatie, denkt wereld te kunnen redden met vegavoer en iiieee-cars of bikes, maar koopt daarvoor gas in bij de russen of importeert bruinkoolstroom van de Duitsers. En dan de deuren wagenwijd open zetten voor vluchtelingen uit landen waar fokken als konijnen een religieuze plicht is en waar op de enige natuurlijke levensstijl in tijden van overbevolking (vraag maar in Artis), de homosexuele , de doodstraf staat. En dan bovendien nog de mensensmokkel / slavenhandel vanuit Libië faciliteren met een ‘reddings’vloot ? Fijn selectief tolerant land zijn we toch !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s